Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
  1. #1
    Lamka Awatar damiian333
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie czy moge grac na tym cfg w esl?

    ELoo..
    Mam problem poniewaz za bardzo nie wiem czyy na tym cfg co mam moglbym zagrac w esl..

    // This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
    // Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".

    unbindall
    bind "TAB" "+showscores"
    bind "ENTER" "+attack"
    bind "ESCAPE" "cancelselect"
    bind "SPACE" "+jump"
    bind "'" "+moveup"
    bind "+" "sizeup"
    bind "," "+commandmenu"
    bind "-" "sizedown"
    bind "." "buyammo2"
    bind "/" "+movedown"
    bind "0" "slot10"
    bind "1" "slot1"
    bind "2" "slot2"
    bind "3" "slot3"
    bind "4" "slot4"
    bind "5" "slot5"
    bind "6" "slot6"
    bind "7" "slot7"
    bind "8" "slot8"
    bind "9" "slot9"
    bind ";" "+mlook"
    bind "=" "sizeup"
    bind "[" "invprev"
    bind "]" "snapshot"
    bind "`" "toggleconsole"
    bind "a" "+moveleft"
    bind "b" "buy"
    bind "d" "+moveright"
    bind "e" "+use"
    bind "f" "+voicerecord"
    bind "g" "drop"
    bind "h" "+commandmenu"
    bind "i" "showbriefing"
    bind "j" "cheer"
    bind "k" "+voicerecord"
    bind "m" "chooseteam"
    bind "n" "nightvision"
    bind "o" "dcr"
    bind "p" "amxmodmenu"
    bind "q" "lastinv"
    bind "r" "+reload"
    bind "s" "+back"
    bind "t" "impulse 201"
    bind "u" "messagemode2"
    bind "v" "impulse 100"
    bind "w" "+forward"
    bind "x" "radio2"
    bind "y" "messagemode"
    bind "~" "toggleconsole"
    bind "UPARROW" "+forward"
    bind "DOWNARROW" "+back"
    bind "LEFTARROW" "+left"
    bind "RIGHTARROW" "+right"
    bind "ALT" "+strafe"
    bind "CTRL" "+duck"
    bind "SHIFT" "+speed"
    bind "F4" "ak47; m4a1; primammo; secammo; deagle; vesthelm; defuser; flash; flash; sgren; hegren"
    bind "F5" "primammo; secammo; flash; flash; vesthelm; defuser; hegren;smok"
    bind "F6" "say PoZdrO&PoCwiCz"
    bind "F8" "say OmG? wTf? i know u hack o0"
    bind "F9" "say_team __ RoZpIeRdAlAmY iCh PiErW$HyM pIeRdOlNiEcIeM! __"
    bind "F10" "say_team No coz Panowie... JEBIEMY ICH (cenzura)!!!!"
    bind "F11" "say_team SPOKOJNIE PANOWIE! SKUPIC SIE! JEST DOBRZE"
    bind "PGDN" "+lookdown"
    bind "PGUP" "+lookup"
    bind "KP_ENTER" "+zoom_1"
    bind "MWHEELDOWN" "+duck"
    bind "MWHEELUP" "invprev"
    bind "MOUSE1" "+attack"
    bind "MOUSE2" "+attack2"
    bind "MOUSE4" "weapon_flashbang"
    bind "PAUSE" "pause"
    _cl_autowepswitch "1"
    _snd_mixahead "0.1"
    ati_npatch "0"
    ati_subdiv "0"
    bgmvolume "1.000000"
    bottomcolor "0"
    brightness "1.900000"
    cl_allowdownload "1"
    cl_allowupload "1"
    cl_backspeed "400"
    cl_cmdbackup "2"
    cl_cmdrate "101"
    cl_corpsestay "600"
    cl_crosshair_color "50 250 250"
    cl_crosshair_size "medium"
    cl_crosshair_translucent "0"
    cl_dlmax "128"
    cl_download_ingame "1"
    cl_dynamiccrosshair "0"
    cl_forwardspeed "400"
    cl_himodels "0"
    cl_idealpitchscale "0.8"
    cl_lc "1"
    cl_logocolor "#Valve_Blue"
    cl_logofile "skull"
    cl_lw "1"
    cl_minmodels "0"
    cl_radartype "1"
    cl_righthand "0"
    cl_shadows "1"
    cl_timeout "35"
    cl_updaterate "101"
    cl_vsmoothing "0.05"
    cl_weather "1"
    con_color "255 180 30"
    console "0.000000"
    crosshair "1.000000"
    fastsprites "0"
    fps_max "100"
    fps_modem "0"
    gamma "3"
    gl_dither "1"
    gl_flipmatrix "0"
    gl_fog "1"
    gl_monolights "0"
    gl_overbright "0"
    gl_polyoffset "0.1"
    hisound "1"
    hpk_maxsize "4"
    hud_capturemouse "1"
    hud_centerid "1"
    hud_draw "1"
    hud_fastswitch "1"
    hud_saytext_internal "1"
    hud_takesshots "0"
    joystick "0"
    lookspring "0.000000"
    lookstrafe "0.000000"
    m_filter "1"
    m_forward "1"
    m_pitch "0.022"
    m_side "0.8"
    m_yaw "0.022"
    model "arctic"
    MP3FadeTime "2.0"
    MP3Volume "0.110000"
    mp_decals "300"
    net_graph "0"
    net_graphpos "2"
    net_scale "5"
    r_bmodelhighfrac "5.0"
    r_detailtextures "0"
    s_a3d "0"
    s_automax_distance "30"
    s_automin_distance "2"
    s_bloat "2.0"
    s_distance "60"
    s_doppler "0.0"
    s_eax "0"
    s_leafnum "0"
    s_max_distance "1000"
    s_min_distance "5"
    s_numpolys "200"
    s_polykeep "1000000000"
    s_polysize "10000000"
    s_refdelay "4"
    s_refgain "0.4"
    s_rolloff "1.0"
    s_verbwet "0.25"
    sensitivity "1"
    skin ""
    spec_autodirector_internal "0"
    spec_drawcone_internal "1"
    spec_drawnames_internal "1"
    spec_drawstatus_internal "1"
    spec_mode_internal "2"
    spec_pip "0"
    suitvolume "0.25"
    sv_aim "0"
    sv_voiceenable "1"
    team ""
    topcolor "0"
    viewsize "110"
    voice_enable "0"
    voice_forcemicrecord "1"
    voice_modenable "1"
    voice_scale "1"
    volume "1.400000"
    setinfo "_ah" "0"
    setinfo "_vgui_menus" "0"
    +mlook
    +jlook
    exec userconfig.cfg

    +
    cl_rate 9999
    rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101
    cl_cmdbackup 2
    ex_interp 0.01

    z gory dzieki za odpowiedz :)
    Ostatnio edytowane przez damiian333 ; 07-03-2009 o 01:02

  2. #2
    Lamka Awatar mnk
    Dołączył
    Mar 2009
    Wiek
    29
    Posty
    30
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: czy moge grac na tym cfg w esl?

    Raczej... ale sam to powinienes sprawdzic xD albo sciagnac esl cfg xD

    bind "MWHEELDOWN" "+duck" (raczej neee)

  3. #3
    Lamka Awatar Kondziu16
    Dołączył
    Sep 2008
    Wiek
    28
    Posty
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: czy moge grac na tym cfg w esl?

    nie możesz mieć +ducka na scrolu :)

  4. #4
    Starsza lamka Awatar arttur12
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    98
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: czy moge grac na tym cfg w esl?

    tutaj masz cfg do wszytkich ladderow esl
    http://przysucha.eu/files/eslcspl.rar
    Pomogłem daj zajarać

  5. #5
    el Wymiataczos Awatar koxero
    Dołączył
    Feb 2009
    Posty
    659
    Thanks
    60
    Thanked 32 Times in 30 Posts

    Domyślnie Odp: czy moge grac na tym cfg w esl?

    Najlepiej też jakbyś usunął:
    bind "F6" "say PoZdrO&PoCwiCz"
    bind "F8" "say OmG? wTf? i know u hack o0"

  6. #6
    Lamka Awatar spagi91
    Dołączył
    Dec 2008
    Posty
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: czy moge grac na tym cfg w esl?

    widać że to przeróbka cfg kubena :D

  7. #7
    Spamer Awatar Mike3sz
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    163
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 5 Posts

    Domyślnie Odp: czy moge grac na tym cfg w esl?

    usun +Ducka i graj ;)

Podobne wątki

  1. [Steam & Non Steam] Czy po banie VAC moge wprowadzic nowy cd-key i grac na starym koncie?
    By kowal2008 in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 30-08-2010, 15:10
  2. [Pytanie] FIFA 2010 - Nie moge grac w sieci
    By tymek123 in forum Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-06-2010, 10:33
  3. Nie moge grac w gierki przez NETA
    By jakubek112112 in forum Dyskusje związane z programami
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 05-09-2009, 15:21
  4. Nie moge grac
    By KKR in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 24-07-2009, 22:20
  5. nie moge grac:(
    By Przycupnik do bulbulatora in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 27-06-2009, 10:03
  6. nie moge grac
    By roman393 in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22-03-2009, 10:26
  7. NIE MOGE GRAC NA awp_india
    By polska in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 14-11-2008, 13:01
  8. Nie moge grac przez neta
    By Howkins in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 19-09-2008, 16:21
  9. Pomocy bo nie moge grac na serwach steam!!
    By kuba1523 in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 25-08-2008, 19:57
  10. Nie moge grac prawie na wszystkich servach :/
    By Riddizzz in forum Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 30-01-2008, 17:33

Odwiedzający poszukiwali:

crosshair hack można na esl

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •