Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1
    el Wymiataczos Awatar raszbu
    Dołączył
    Nov 2009
    Wiek
    30
    Posty
    541
    Thanks
    63
    Thanked 30 Times in 27 Posts

    Domyślnie Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa

    Przeglądałem dzisiaj logi serwera i znalazłem tam coś ciekawego:
    Kod:
    Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa.. Niech admin mnie sprawdzi..!
    Czy to oznacza że gościu włączył haxa?

  2. #2
    pro Awatar peku33
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    7,248
    Thanks
    29
    Thanked 534 Times in 453 Posts

    Domyślnie Odp: Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa

    to oznacza tyle, że nacisnął f11

    Czyli może coś mieć, bo funkcyjnych się w grze nie używa

  3. #3
    el Wymiataczos Awatar raszbu
    Dołączył
    Nov 2009
    Wiek
    30
    Posty
    541
    Thanks
    63
    Thanked 30 Times in 27 Posts

    Domyślnie Odp: Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa

    Ja mam pod f9 amxmodmenu ale mnie takie coś się nie wyświetla.

  4. #4
    Lamka Awatar M|2.B4N|)!T
    Dołączył
    Nov 2009
    Posty
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa

    zapewne masz wgraną gotową paczkę amxx ściąganą z innego forum?

    Jeżeli tak to tam jest pewnie zabezpieczenie w którym przy wciśnięciu przez użytkownika Klawisza np.END (najczęściej ustawia się na czity) wyświetla się komenda. Sprawdź sobie co się stało z graczem po wciśnięciu tego klawisza. Zapewne jakaś wiadomość czy coś podobnego. Prawdopodobnie ma zbindowany klawisz ;]

  5. #5
    el Wymiataczos Awatar Dreamer ^
    Dołączył
    Mar 2009
    Posty
    832
    Thanks
    10
    Thanked 31 Times in 28 Posts

    Domyślnie Odp: Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa

    Pewnie po prostu zrobił sobie takiego binda. Może dla zabawy? Tego się pewnie nie dowiemy ale to pewnie to

  6. #6
    prawie jak pro Awatar ~ghana.
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    1,212
    Thanks
    33
    Thanked 77 Times in 62 Posts

    Domyślnie Odp: Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa

    Te opcje sa zazwyczaj w podstawowych cfg tzn. insert, delete, f11,f12 itp. to sa klawisze ,ktorymi sie zazwyczajaj uruchamia haxy. Jesli tego sie nie unbinduje to pojawia sie ten tekst.

Podobne wątki

  1. Sugestia - przycisk PHP
    By peku33 in forum Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 21-09-2010, 01:54
  2. [Herb/Logotyp/Przycisk/RReklam] dla FA
    By KuKic in forum Prośby o wykonanie grafiki
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 30-08-2010, 22:07
  3. [Przycisk] Postaw piwo
    By rafcio100 in forum Prośby o wykonanie grafiki
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 27-08-2010, 15:49
  4. Wymienie na haxa cod2 1.3 !
    By MAKARENA in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-12-2009, 21:51
  5. kto mi zrobi przycisk radiowy??
    By wiola552 in forum Tworzenie - projektowanie stron www
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 16-09-2009, 21:52
  6. Gdzie wyslac demko na haxa
    By pkali in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 03-08-2009, 22:15
  7. f1 przycisk
    By Cukieras in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 25-07-2009, 13:34
  8. Co powinien posiadac kazdy gracz/server?
    By Tafo in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 04-02-2009, 19:37
  9. Panel admina na przycisk?
    By Gold1 in forum Problemy i konfiguracja AMXX
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 27-01-2009, 13:52
  10. podboty- moge dodać tylko 3boty i nie mogę dodawać więcej
    By Shadow Ranger in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 26-05-2008, 01:28

Odwiedzający poszukiwali:

moge posiadac haxa

przycisk f11

klawisz f11

klawusz f11

po wcisnieciu del home insert f12 kicuje gracza

d630 klawisz f11

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •