Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11
  1. #1
    V.I.P. Awatar Mow mi 0 :**
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    1,880
    Thanks
    28
    Thanked 98 Times in 76 Posts

    Domyślnie Mały problem z forum i operą.

    problem polega na tym, że jak napisze temat to nie moge go w żaden sposób zeedytować, tzn włącza się okno edycji, ale nie po wprowadzonych korektach nie można dać "zapisz", "zaawansowana edycja", "anuluj", czy "usuń" - to problem opery, bo na mozilli sprawdzałem i jest wszystko ok.

    teraz pytanie czy problem lezy po stonie forum czy po mojej?
    Hidden Content
    Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

  2. #2
    prawie jak pro Awatar Cereal guy
    Dołączył
    Mar 2008
    Posty
    1,611
    Thanks
    66
    Thanked 41 Times in 38 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    Twojej. Chyba blokuje to

    Hidden Content
    wyczyściłem go z kurzu w środku i kupiłem maść chłodzącą do procka

  3. #3
    V.I.P. Awatar Mow mi 0 :**
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    1,880
    Thanks
    28
    Thanked 98 Times in 76 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    też tak własnie myślałem,, wie ktoś może jak to odblokować ?
    Hidden Content
    Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

  4. #4
    prawie jak pro Awatar FrEaK
    Dołączył
    Dec 2008
    Posty
    1,753
    Thanks
    46
    Thanked 102 Times in 98 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    Spróbuj ją przeinstalować.

  5. #5
    Lamka Awatar normalny21
    Dołączył
    Jun 2009
    Wiek
    23
    Posty
    43
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    Lub zmień przeglądarkę na Google Chrome :)

  6. #6
    V.I.P. Awatar Mow mi 0 :**
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    1,880
    Thanks
    28
    Thanked 98 Times in 76 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    to że przeinstalować się da, lub zmienić to wie :) ja sie pytam czy ktos zna rozwianie tego problemu, bo to nie pierwszy raz juz :)
    Hidden Content
    Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

  7. #7
    pro Awatar peku33
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    7,248
    Thanks
    29
    Thanked 534 Times in 453 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    zobacz w czymś w stylu konsola błędów opera w czym leży problem

  8. #8
    młodszy pro Awatar ' fil0ne
    Dołączył
    Sep 2007
    Wiek
    30
    Posty
    3,634
    Thanks
    39
    Thanked 177 Times in 137 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    Mow mi 0 :** wciskaj F12 i mów czy masz zaoczkowane Java i Javascript.
    Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!


    Hidden Content

  9. #9
    V.I.P. Awatar Mow mi 0 :**
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    1,880
    Thanks
    28
    Thanked 98 Times in 76 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    filone no niby jest zaznaczone.
    Hidden Content
    Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

  10. #10
    młodszy pro Awatar ' fil0ne
    Dołączył
    Sep 2007
    Wiek
    30
    Posty
    3,634
    Thanks
    39
    Thanked 177 Times in 137 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    bo dość niedawno miałem podobny problem, sprawdz też czy flesz Ci poprawnie działa.

    Porównaj swoje ustawienia z moimi http://i39.tinypic.com/el4m8m.jpg


    A najprostrzym rozwiązaniem bd jak pobierzesz nową instalke opery, i dasz opcje Napraw czy jakoś tak.
    Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!


    Hidden Content

  11. #11
    V.I.P. Awatar Mow mi 0 :**
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    1,880
    Thanks
    28
    Thanked 98 Times in 76 Posts

    Domyślnie Odp: Mały problem z forum i operą.

    no mam tak jak Ty.. ściągnę instalkę na czasie i dam znać .
    Hidden Content
    Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

Podobne wątki

  1. Problem z forum !
    By rzaba.ZkS in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07-11-2010, 14:01
  2. Problem z forum na ugu.pl
    By radzio0090 in forum Prośby i oferty od/dla webmasterów
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 20-01-2010, 21:17
  3. Problem z Operą.
    By armin34 in forum Programowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 22-11-2009, 00:29
  4. Problem w forum.
    By Bosma'N in forum Pytania z odpowiedzią
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 14-11-2009, 14:51
  5. Mam problem z forum
    By mleczak in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 26-10-2009, 08:16
  6. Problem z Operą
    By LobodziN in forum Dyskusje związane z programami
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 21-09-2009, 12:32
  7. Problem Forum
    By BANNED. in forum Prośby i oferty od/dla webmasterów
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 26-07-2009, 13:55
  8. Problem z forum
    By .:Legion:. in forum CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 10-02-2009, 22:59
  9. Problem z zalogowaniem na forum vBulletin
    By BarteZ in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 26-06-2008, 08:44
  10. Problem z forum
    By Vacek in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 15-01-2008, 23:00

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •