Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1
    Lamka Awatar aposs
    Dołączył
    Sep 2010
    Wiek
    33
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Opinie na temat hostingu

    Macie jakieś doświadczenia z serwisem pdg.pl oferującym hosting i domeny? Przeglądałem ofertę i cena do zawartości jest bardzo atrakcyjna.
    Nazwa wcześniej obiła mi się o uszy, jednak nie słyszałem żadnych opinii.

  2. #2
    Admin CS:GO FFA Awatar KgC.
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    8
    Posty
    1,277
    Thanks
    6
    Thanked 26 Times in 24 Posts

    Domyślnie Odp: Opinie na temat hostingu

    Ceny w miare dobre możesz skożystać
    "Jak się mężczyzna sparzy na gorącej kobiecie - to potem dmucha zimne :)" - Sztos 2

  3. #3
    Lamka Awatar HeroSsiK
    Dołączył
    Feb 2012
    Posty
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Opinie na temat hostingu

    dosyć znana firma ( przynajmniej przeze mnie) . Możesz śmiało brać

  4. #4
    Lamka Awatar kaszmirv1
    Dołączył
    Oct 2013
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Opinie na temat hostingu

    Jest u nich tani i całkiem sprawnie - zdarzają się pady, ale szybko są przywracane.


    http://oprocentowanielokat.com.pl/lokaty-bankowe.html
    Ostatnio edytowane przez kaszmirv1 ; 11-11-2013 o 20:07

  5. #5
    Starsza lamka Awatar denti
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    33
    Posty
    82
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Opinie na temat hostingu

    Nie znam usługi, ale zawsze najlepszym wyborem nie jest bazowanie na opiniach innych, tylko odpalenie okresu testowego i samodzielne sprawdzenie, jak to działa.
    Jeśli hosting nie ma darmowego okresu testowego, to chyba lepiej działanie na czymś takim sobie odpuścić.
    Bo to jednak anomalia rynkowa.

Podobne wątki

  1. Opinie na temat Elma
    By Upalony666 in forum Telefony - specyfikacja i opinie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 03-09-2011, 20:29
  2. Opinie na temat SE C905
    By ostry444 in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 28-01-2010, 19:02
  3. Opinie na temat SE G502
    By Pyjter2000 in forum Telefony - specyfikacja i opinie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 08-10-2009, 18:51
  4. Co uwazacie na temat hostingu unixstorm
    By SqNu16 in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 21-09-2009, 08:34
  5. Opinie na temat linuxa
    By Big-ZZ in forum Systemy operacyjne
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 25-02-2009, 22:57

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •