Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12
  1. #1
    Spamer z doświadczeniem Awatar mateusz230491
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    327
    Thanks
    36
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    Domyślnie [opinie]shooters.pl

    Witam
    Proszę was o opinie o tym hostingu, ze względu na to iż mam zamiar zakupić tam serwer dla clanu i chce się troszkę o tej firmie dowiedzieć. O ich jakości serwerów, profesjonalizmie tej filmy ( kontakt ) i czy server da sie przerobić na 2 protokoły itp

    Proszę o wypowiadanie sie osób które miały styk z tą firmą

  2. #2
    Starsza lamka Awatar Denys
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    69
    Thanks
    14
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    co do samej gry na serverze z tej firmy to wyśmienita jakość pingi malutkie dobrze się strzela i w ogóle dobrze się gra na serverach tej firmy nie raz graliśmy z moim clanem na serverach tej firmy i bardzo gorąco polecam tą firmę na pewno się nie zawiedziesz na tej firmie :].

    Co do protokołu pewnie się da przerobić przez FTP podmienić binarki :)

  3. The Following User Says Thank You to Denys For This Useful Post:


  4. #3
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Dołączył
    Jul 2008
    Wiek
    28
    Posty
    6,525
    Thanks
    38
    Thanked 354 Times in 341 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    Ja również miałem styczność z serwerami z tejże firmy. Śmiało mogę Ci je polecić dobre pingi, support w razie problemów wręcz natychmiastowy piszesz na gg i sprawa załatwiona. Polecam.
    Co do przerobienia serwera to musisz już poczytać w umowie licencyjnej. Wiem, że da się zamówić serwer z tego i tego protokołu ale oddzielnie.
    Ostatnio edytowane przez Ganimadeus ; 04-05-2009 o 16:34

  5. The Following User Says Thank You to Ganimadeus For This Useful Post:


  6. #4
    Adminus pospolitus Awatar naven
    Dołączył
    Jan 2008
    Wiek
    28
    Posty
    10,802
    Thanks
    31
    Thanked 652 Times in 605 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    Wszyscy chwalą pingi, mnie jednak dręczy pytanie, dlaczego nikt u nich nie kupuje serwerów? Rzadko widuje serwy tej firmy.
    Najlepszy hosting Hidden Content href="Hidden Content target="_blank">tutaj
    Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na Hidden Content

    "At the end of the day, there are always going to be mental disorders and people who cause violence for no other reason than the fact that they're fucked up and lost. And all we can do is try to learn from it." Corey Taylor.

  7. #5
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Dołączył
    Jul 2008
    Wiek
    28
    Posty
    6,525
    Thanks
    38
    Thanked 354 Times in 341 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    Bo zapewne większość kupuje w GNecie, a ten hosting już moim zdaniem jedzie na marce, jeszcze, gdzieś pół roku było ok. Fakt shooters.pl ma niekiedy może jakieś swoje psikusy w postaci wyłączenia serwera, ale to już chyba złośliwość rzeczy martwych i zapewne też jest to związane z tym, iż mogą poprawiać jakoś usług tego nie wiem...

  8. #6
    Banned Awatar ~NN
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    1,768
    Thanks
    1
    Thanked 157 Times in 127 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    Miałem serverek z tej firmy , Polecam firmę , dlaczego, bardzo niskie pingi, Bogaty panel , Dobra pomoc , Nigdy nie było problemów z serverem , Aż chcę się na nich grać :)

    Wszyscy chwalą pingi, mnie jednak dręczy pytanie, dlaczego nikt u nich nie kupuje serwerów? Rzadko widuje serwy tej firmy.
    mało grasz mixów :D

  9. #7
    Spamer z doświadczeniem Awatar mateusz230491
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    327
    Thanks
    36
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    nie jest ich tak mało :D i to co widze dużo ma w nazwie 47/48 czyli mozna miec 2 protokoły
    http://www.gametracker.com/search/cs...chpge=1#search
    Ostatnio edytowane przez mateusz230491 ; 04-05-2009 o 18:19

  10. #8
    prawie jak pro Awatar OdYn ^^
    Dołączył
    Feb 2008
    Posty
    1,108
    Thanks
    42
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    mozna ale samemu sie przerabia ;p
    ~^~ Hidden Content - You wanna play?!
    ~^~ Nasze serwery - Hidden Content , Hidden Content i Hidden Content !
    ~^~ Hidden Content - Polecam!

  11. #9
    Spamer z doświadczeniem Awatar fakju~
    Dołączył
    Apr 2009
    Posty
    232
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    Gralem ostatnio cw z moim klanem , spoko nic sie nie tnie nie ma lagow polecam firme po pingach ;) .

  12. #10
    prawie jak pro Awatar Makuś
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    1,951
    Thanks
    41
    Thanked 91 Times in 72 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shoters.pl

    firma jest ok :) grałem swojego czasu na shootersie ;)

  13. #11
    Lamka Awatar siwy11111
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    35
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shooters.pl

    Witam

    Na początku Lutego 2012r. doładowałem sobie Konto w serwisie shooters.pl kwotą 40zł , następnie zamówiłem serwer do BF2 , po kilku godzinach został anulowany, postanowiłem zamówić Kolejny raz serwer ale znów został Anulowany .
    Dzień później napisałem na helpdesk zapytanie dla czego moje zamówienia zostają Anulowane, po kilku godzinach otrzymałem wiadomość iż nie sprzedają tej gry ponieważ z nią są Problemy. Do dnia dzisiejszego gra widnieje w zamówieniach na stronie główne .

    Poprosiłem aby zwrócili mi kwotę 40zł na moje konto Bankowe 2 miesiące minęły jak pieniędzy nie było tak nie ma !! .

    Postanowiłem iż napiszę do nich aby doładowali mi moje konto z powrotem kwotą 40zł .

    Zamówiłem 2-3 serwery innych gier , opłaciłem , Moje zamówienia znów zostały anulowane, napisałem na Helpdesku, wchodząc kilka godzin później moje zapytanie przestało istnieć ponieważ zostało Usunięte !!.

    DLA TEGO NIE POLECAM TEGO HOSTINGU NIKOMU SHOOTERS.PL to Banda złodziei i Oszustów którzy się nazywają Firmą !!!!

    ODRADZAM !! .

    Download ss1 jpg - Tinyimg.pl - bezpłatny hosting obrazków oraz udostępnianie zdjęć free image - photo hosting
    Download ss2 jpg - Tinyimg.pl - bezpłatny hosting obrazków oraz udostępnianie zdjęć free image - photo hosting
    Download ss3 jpg - Tinyimg.pl - bezpłatny hosting obrazków oraz udostępnianie zdjęć free image - photo hosting

    ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Pozdrawiam

  14. #12
    Spamer Awatar StormRage
    Dołączył
    May 2009
    Posty
    152
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [opinie]shooters.pl

    Ładny kopacz. Ostatni post w '09

Podobne wątki

  1. UPC - opinie
    By Kiepa in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 16-01-2011, 00:06
  2. opinie.
    By zbyszeq in forum Pytania z odpowiedzią
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 09-01-2011, 15:28
  3. Opinie o ventriloo.pl
    By .wlK in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 03-10-2010, 14:51
  4. [OPINIE] Qpad UC
    By /'\ ketraB /`\ in forum Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 28-05-2010, 21:09
  5. Opinie
    By maximus_82 in forum Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 15-12-2009, 18:56
  6. [Opinie] Pingownia.pl
    By nUpek^ in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 15-06-2009, 19:47
  7. [Opinie] Best-Serw.pl
    By imaN in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14-05-2009, 23:42
  8. [Opinie] GameServ.pl
    By Painkiller_ in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 44
    Ostatni post / autor: 13-05-2009, 22:46
  9. Prosze o opinie
    By poYar in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 17-03-2009, 22:51

Odwiedzający poszukiwali:

shooters opinie

shooters.pl opinie

problem z hostingiem shoters@shooters.plshooter opinieopinie shootersshooters.pl opinie 2012shooters opinie goldopinie o shooters.plserwery od shooters opinieopinie gostingu shootersopinia shootersopinie o shootersserwer shooters goldshooters opiniahosting shooters opinieShooters.pl opiniashooter.pl opinievavenet nienadowka opinieopinie shooters.plopinie na temat shootersforum shooters.pl opiniashuters opinieshooters.pl opinnieshooters pl opinie serwer

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •