Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Nokia e50

  1. #1
    Lamka Awatar kazek1989
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    30
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Nokia e50

    Witam! mam problem z internetem w noki e50 telefon wczesniej chodzil w erze teraz jest w plusie. Niby skonfigurowałem. wszedłem nawet na strone plusa i stamtad przyslali mi wiadomosc z konfiguracja ale nadal klapa. Jak probuje zainstalowac opere to w trakcie wystepuje blad ze nie mozna sie polaczyc z internetem. probowałem juz kilka mozliwosc oper i nic. Jak probuje wejsc do net prze WEB to tylko wyswietlacz robi mi sie bialy i nic sie wiecej nie dzieje. ktos wie co moze byc? dopiero kupiłem telefon wiec nie sadze zeby cos z nim bylo nie tak. prosze o odpowiedz

  2. #2
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Dołączył
    Jul 2008
    Wiek
    28
    Posty
    6,525
    Thanks
    38
    Thanked 354 Times in 341 Posts

    Domyślnie Odp: Nokia e50

    Może simlock źle zdjęty i soft uszkodzony? Jeżeli mowa o używanym bo tego to już nowego raczej nie kupisz ^^

  3. #3
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    28
    Posty
    2,667
    Thanks
    4
    Thanked 104 Times in 91 Posts

    Domyślnie Odp: Nokia e50

    skonfiguruj wap
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  4. #4
    Lamka Awatar kazek1989
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    30
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Nokia e50

    wap? a mozna jakies szczegoły? no telefon nie jest nowy:)

  5. #5
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    28
    Posty
    2,667
    Thanks
    4
    Thanked 104 Times in 91 Posts
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  6. #6
    Lamka Awatar kazek1989
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    30
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Nokia e50

    i nadal nic jak juz pisałem konfigurowałem telefon przez internet ale nic to nie dało. a moze zna ktos jakies przegladarki na komorke? prosil bym o linki

  7. #7
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    28
    Posty
    2,667
    Thanks
    4
    Thanked 104 Times in 91 Posts

    Domyślnie Odp: Nokia e50

    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  8. #8
    Lamka Awatar unlockdanny
    Dołączył
    Jun 2010
    Wiek
    35
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie [langtitle=en]Odp: Nokia e50[/langtitle]

    [lang=en]Check out UnlockGenie for unlocking your Nokia E50 at low prices

    Unlock Nokia E50[/lang]

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 19-12-2010, 00:23
  2. Nokia N95 ? N96 ? N97 ? WYBÓR ?
    By beRRo in forum Telefony - specyfikacja i opinie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 07-10-2010, 07:41
  3. Dodatki do nokia n95
    By beRRo in forum Telefony - specyfikacja i opinie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 14-08-2010, 14:12
  4. Re: Nokia E51
    By Amys in forum Inny sprzęt
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 27-06-2010, 23:47
  5. NOKIA 5230
    By wlodek66 in forum Inne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 20-06-2010, 07:52
  6. Nokia E51
    By eXoN . in forum Telefony - specyfikacja i opinie
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 20-06-2010, 01:45
  7. Nokia N97
    By staimi in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 16-05-2010, 23:13
  8. Zamienie Nokia n96 na Nokia e52
    By adamo0077 in forum Zamienie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 18-11-2009, 18:16
  9. Nokia N73 20 Motywów
    By hitman1969 in forum Motywy na komórkę
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 02-09-2009, 08:27

Odwiedzający poszukiwali:

super gry na nokie e50 forum wiaderko

nokia e50 problemy z internetem

konfiguracja nokia e50 w plusie

jak uruchomić grę na nokia e50

jak skonigurować nokię e 50

nokia e50 forum

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •