Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: opinie.

  1. #1
    Spamer Awatar zbyszeq
    Dołączył
    Jul 2010
    Wiek
    27
    Posty
    128
    Thanks
    26
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie opinie.


  2. #2
    Banned Awatar tetmajer
    Dołączył
    Dec 2010
    Wiek
    30
    Posty
    84
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: opinie.

    Cytaty do tego fotelika:

    upilismy go gdy syn miał prawie 9 lat, jeździł w nim 2 lata. Podwyższany zagłówek w zalezności od wzrostu dziecka, bez własnych pasów (zapinany pasem samochodowym), wyciągane okrągłe uchwyty na picie ( to się nam bardzo przydało w podróży), mozna zdemontowac oparcie i zostaje podkładka. I tu jest jeden minus - mianowicie jeśli sie odczepi oparcie ciężko jest je później spowrotem zmontować, mnie się to rzadko udało więc konieczna była zawsze pomoc męża, my musieliśmy często przekładać ten fotelik z auta do auta i niosąc je za oparcie zaraz odpinała się owa podkładka. no i tapicerka mogłaby byc z lepszej jakości materiału, ten jest taki "poliestrowy) dość niemiły w dotyku. Fotelik nie jest regulowany na szerokość jak niektóre w tym przedziale wagowym, ten ma tylko regulowany zagłówek ale generalnie fotelik jest dość szeroki, syn się w nim mieścił nawet w kurtce teraz zimą ale zaznaczam że mój syn jest dzieckiem szczupłym.
    tapicerkę łatwo ściągnąć do prania. ogólnie dość twardy, cienka tapicerka
    Wart swojej ceny.
    Kupiliśmy go w smyku za 249 zł.
    Mój trzy letni synek jest bardzo zadowolny z tego fotelika-czuje się jak "dorosły", ponieważ w tym modelu nie ma osobnych pasów do zapięcia tylko zapina się pasem samochodowym.Wygodny i funkcionalny ma przedłużany zagłowek i po bokach uchwyty na napoje.Można również odłączyć oparcie i zrobić tylka podstawkę do siedzenia dla starszych dzieci.

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar TFG1337
    Dołączył
    Sep 2010
    Wiek
    27
    Posty
    326
    Thanks
    0
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Domyślnie Odp: opinie.

    Graco robi najlepsze foteliki i wózki według mnie
    Moja siostra posiadała podobny i ogólnie dobrze się sprawował tylko jak siedziała w grubej kurtce to wiadomo ciężko trochę było
    T38I>K300I>K750I>W330I>K800I>W995>XPERIA X10>GALAXY S II
    Hidden Content

Podobne wątki

  1. [opinie]shooters.pl
    By mateusz230491 in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 30-04-2012, 16:00
  2. UPC - opinie
    By Kiepa in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 16-01-2011, 00:06
  3. [opinie] hosting boo.pl
    By pvpcbapl in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 05-07-2010, 19:09
  4. [Opinie] Nokia n95
    By beRRo in forum Telefony - specyfikacja i opinie
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 25-05-2010, 22:42
  5. Opinie
    By maximus_82 in forum Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 15-12-2009, 18:56
  6. [Opinie] WWW.UNIXSTORM.ORG
    By Szukasz BANA?! in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 06-06-2009, 23:17
  7. [Opinie] GameServ.pl
    By Painkiller_ in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 44
    Ostatni post / autor: 13-05-2009, 22:46
  8. [Opinie] No-Excuses.pl
    By ~d@m!4n in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 05-05-2009, 18:25
  9. [Opinie] zonegame.pl
    By bakul. <3 in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 12-04-2009, 09:43
  10. Prosze o opinie
    By poYar in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 17-03-2009, 22:51

Odwiedzający poszukiwali:

fotelik cytyty

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •