Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1
    Banned Awatar zamus96
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    50
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Arrow crosshair 1 czy 0 ?

    Na ktorej wartości wolicie grać w cs ? Przypominam ze wartość "1" to czerwona kropeczka podczas zoom'owania a "0" wrecz przeciwnie. !

    POZDRAWIAM OLL : )

  2. #2
    Spamer Awatar adrianekpdc
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    193
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Domyślnie Odp: crosshair 1 czy 0 ?

    1 to chyba oczywiste : P

  3. #3
    Spamer Awatar Wekendowy Gracz
    Dołączył
    Sep 2010
    Wiek
    25
    Posty
    147
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Domyślnie Odp: crosshair 1 czy 0 ?

    SIema, oczywiście, że na wartości "1"
    STEAM: szczepan2000

  4. #4
    Spamer z doświadczeniem Awatar TFG1337
    Dołączył
    Sep 2010
    Wiek
    26
    Posty
    326
    Thanks
    0
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Domyślnie Odp: crosshair 1 czy 0 ?

    1 jak każdy

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar cinek91
    Dołączył
    Feb 2009
    Posty
    422
    Thanks
    15
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Domyślnie Odp: crosshair 1 czy 0 ?

    Popytaj snajperów ;)
    używają 0 - dlaczego?
    z daleka kropka pokrywa się czasami z postacią co uniemożliwa wycelowanie w odpowiednie miejsce. Dodatkowo więcej widzisz :)

  6. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar TFG1337
    Dołączył
    Sep 2010
    Wiek
    26
    Posty
    326
    Thanks
    0
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Domyślnie Odp: crosshair 1 czy 0 ?

    up sprawdź confingi topowych i zobaczysz że się mylisz

Podobne wątki

  1. cl_dynamic crosshair
    By filipesku93 in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 13-03-2010, 09:32
  2. [Non Steam] Crosshair :>
    By Playa hater in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 30-12-2009, 18:35

Odwiedzający poszukiwali:

crosshair 1 czy 0

crosshair 1

nie dziala crosshair 1 cs 1.6

cs 1.6 crosshair 1 or 0

crosshair 0

cs crosshair 1 czy 0

crosshair 1 do cs 1.6

crosshair 0 cs

crosshair 1 czy 0 cs

counter strike crosshair czemu nie działa

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •