Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14
  1. #1
    Spamer z doświadczeniem Awatar Inspire666
    Dołączył
    Apr 2009
    Wiek
    30
    Posty
    324
    Thanks
    4
    Thanked 34 Times in 29 Posts

    Domyślnie Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    Witam, teraz paczka zamieniajca wyglad starego 1.6 na nowiutkie CS:Source
    Paczka podmienia :
    -Gui
    -Hud
    -Modele broni jak i graczy
    -Nowy radar,wybuch granatu
    -Nowy zoom (celownik w snajperkach)
    -Wszystkie Sounds'y z CS:S
    i wiele wiele innych , zapraszam do testowania
    Screeny

    Nowe GUI





    Nowy wybuch granata



    Nowe modele graczy i broni



    I Wiele wiele innych, polecam ściągać
    Zapraszam do scigania bo warto !

    Download: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

    Instalacja :
    Wlaczamy instalacje , i wyszukujemy folder :
    Dla NS'ow :
    C/ProgramFiles/Valve/cstrike

    Dla Steam'owcow :
    C/ProgramFiles/Steam/SteamApps/twoje@konto/counter strike/cstrike lub cstrike_polish/
    Ostatnio edytowane przez Inspire666 ; 20-07-2009 o 21:16
    Mój nick steam: inspire666 Chcesz? Dodaj!

  2. #2
    Admin HJ Awatar Szefu!
    Dołączył
    Jun 2009
    Wiek
    26
    Posty
    487
    Thanks
    21
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    a ja mma takie pytanie czy ten tuning Cs'a może zmiejszyc liczbe fps ?
    czy bym mógł grac ?
    ponieważ mój koputer jest bardzo sary poprostu zło! :D
    shut up

  3. #3
    el Wymiataczos Awatar L3nox
    Dołączył
    May 2008
    Posty
    759
    Thanks
    38
    Thanked 18 Times in 15 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    napewno nie zmniejszy tylko powiększy - zobacz jakie wyraźne modele broni i zakładników , realistyczny wybuch, więc nie wiem czy to na twój komputer ;p

  4. #4
    Starsza lamka Awatar Dawdoo
    Dołączył
    Nov 2007
    Wiek
    25
    Posty
    48
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    niewiem, ja tam standart cs 1.6 i tyle

  5. #5
    Spamer Awatar hajmus
    Dołączył
    Jun 2008
    Posty
    135
    Thanks
    6
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    Chyba juz było na tym forum.

  6. #6
    Lamka Awatar MorFo
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    Tak tak Był ten temat juz na forum ... a co do Fps po zmienieniu GUI na CS : S to nierobi "wielkiej" roznicy ... Tak naprawde to jest tak samo jak byś zmienił na normalne GUi.. Wiec wielkiej zmiany z Fps niezobaczysz..
    Think about oneself and about your life!
    You aren't a zero!
    :acute:

  7. #7
    Lamka Awatar Xander_m
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    witam czy mógłby ktoś więcej zdjęć do rzucić z innymi broniami itd.??? z góry dzięki.

  8. #8
    Lamka Awatar norbertino
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    ja to bym chciał reupa :D

  9. #9
    młodszy pro Awatar Drill
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    2,709
    Thanks
    126
    Thanked 269 Times in 167 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    O Jezu, ale nowość :P Było to już kiedyś (bardzo daaaaawno temu) i to w wersji XTCS i zarówno w Realmodzie, więc moim zdaniem obecnie niepotrzebne.

    PS. Co za dureń wymyślił transformation packa 1.6 na Source? Jak chcecie Source'a to albo go kupcie albo sobie ściągnijcie z neta, a nie bawicie się z jakieś beznadziejne podmianki.
    Ostatnio edytowane przez Drill ; 07-09-2009 o 14:10


  10. #10
    Lamka Awatar zalewa120
    Dołączył
    Apr 2009
    Wiek
    23
    Posty
    24
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    Cudze chwalicie własnego nie znacie to mógłbym napisać do ludzi posiadających CS 1.6:)

  11. The Following User Says Thank You to zalewa120 For This Useful Post:


  12. #11
    el Wymiataczos Awatar Xe-i
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    631
    Thanks
    3
    Thanked 31 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    I po co to komu, pozniej w roznych ligach sa problemy, zle modele etc^^

  13. #12
    Admin CS:GO FFA Awatar KgC.
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    11
    Posty
    1,279
    Thanks
    6
    Thanked 26 Times in 24 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    To wszystko tylko ubrzydza CS'a 1.6 dobrze ze na STEAM nie można podmienic tych modeli itp.
    "Jak się mężczyzna sparzy na gorącej kobiecie - to potem dmucha zimne :)" - Sztos 2

  14. #13
    Starsza lamka Awatar WaTa
    Dołączył
    Aug 2009
    Posty
    56
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    o jezu.. nieradze wam zmieniac modeli broni i wogule wszystkiego najlepiej sie gra na orginalnym cs 1.6 z orginalnymi modelami a nie takie coś bez obrazy ale potym cs wygląda jak gów*o jak ktos chce source to niech sobie zagra w source a nie w to coś!

  15. #14
    Admin CS:GO FFA Awatar KgC.
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    11
    Posty
    1,279
    Thanks
    6
    Thanked 26 Times in 24 Posts

    Domyślnie Odp: Zmień swój Cs 1.6 w CS:S !

    Też tak sądzę pozatym 1.6 i source to zupełnie inne gry i inaczej się gra.
    "Jak się mężczyzna sparzy na gorącej kobiecie - to potem dmucha zimne :)" - Sztos 2

Podobne wątki

  1. Odzyskaj swój win ce 5.0
    By hitman1969 in forum Aplikacje na komórkę
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 25-10-2011, 00:01
  2. =w= CRIBS - Pokaż swoją ... :D?
    By ' fil0ne in forum Gry i zabawy na forum
    Odpowiedzi: 75
    Ostatni post / autor: 12-08-2011, 21:44
  3. Swój Plugin
    By kosiarz52 in forum HLDS2 czyli serwer dla CS Source
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 03-05-2010, 10:48
  4. Zmień swojego CS
    By domino106 in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 19-10-2009, 18:37
  5. Pokaż nam swój config!
    By -=Rafi=- in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 10-08-2009, 22:36
  6. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 10-08-2009, 16:27
  7. Jak dAć swoJą Muze na Serwa?
    By donius in forum Szukam pluginu AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 14-10-2008, 00:07
  8. Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 11-10-2008, 15:31
  9. Jak dać boty na swój serwer??
    By holk92 in forum Problemy z HLDS
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 01-06-2008, 17:19
  10. Załóż swój klan??
    By Yoiminator in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 12-10-2007, 21:30

Odwiedzający poszukiwali:

zmien swoj cs

gui cs source hud

cs wybuch granatu

zmien w cs

da się zmienić modele broni grając na botach cs 1.6

cs 1.6 a cs source

hud z css do cs1.6

hud cs 1.6 z cs:s

paczki z wygladami broni w cs 1.6

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •