Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
  1. #1
    Lamka Awatar megaProgress
    Dołączył
    Apr 2017
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Skarga na admina RICO

    Nick zgłaszającego: megaProgress
    SteamID zgłaszającego: STEAM_0:0:12943129
    Nick administratora: RICO
    Data,godzina: 19:45
    Link do demka HLTV: http://88088.node55.pukawka.pl/
    Opis:* Witam,
    proszę o wyciągnięcie konsekwencji z zachowania RICO względem innego gracza, który został zbanowany i nie mógł sam się bronić, został zwyzywany od najgorszych. Takie zachowanie jest niegodne sprawowania funkcji administratora serwera. Proszę również o równe traktowanie graczy jak i adminów względem regulaminu. Jeżeli jest inaczej również proszę o taką informację i zawarcie tych informacji w regulaminie ogólnym. Ban w moją stronę był uzasadniony i go przyjmuję jeżeli RICO również dostanie bana na taki sam okres czasu.
    Poniżej zrzut ekranu jak ponieważ demko się jeszcze nie pojawiło.
    http://steamcommunity.com/profiles/7...6/screenshots/

    Pozdrawiam.

  2. #2
    Admin TP Awatar RICO hsh
    Dołączył
    Feb 2014
    Wiek
    24
    Posty
    401
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: Skarga na admina RICO

    Zbanowalem go, bo celowo zabił innego gracza, który nie dał mu paki. Zaczął to obrażać i pokazał patologię swoim zachowaniem, inaczej zachowania poniżej poziomu społeczeństwa nie dało się określić. Bana nie zdejme nikomu kto obraża kogoś od smieciow, nie pozdrawiam chama, bo na to nie zasługuje.

  3. #3
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    28
    Posty
    1,325
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina RICO

    Cytat Zamieszczone przez RICO hsh Zobacz posta
    Zbanowalem go, bo celowo zabił innego gracza, który nie dał mu paki. Zaczął to obrażać i pokazał patologię swoim zachowaniem, inaczej zachowania poniżej poziomu społeczeństwa nie dało się określić. Bana nie zdejme nikomu kto obraża kogoś od smieciow, nie pozdrawiam chama, bo na to nie zasługuje.
    RIco, nic nie upoważnia Cię do obrażania graczy. Nie jesteś wstanie się powstrzymać od obrażania graczy na say to zrezygnuj z funkcji. W szczególności, gdy masz możliwość kickowania i banowania to musisz trzymać nerwy na wodzy. Albo, co się czasami zdarza wśród samców alfa, pospinacie do siebie jak gracz z graczem - bez konsekwencji; albo masz się zachowywać jak admin, który przestrzega regulaminu i wtedy za jego nieprzestrzeganie upominasz graczy w taki czy inny sposób.

  4. #4
    Admin TP Awatar RICO hsh
    Dołączył
    Feb 2014
    Wiek
    24
    Posty
    401
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: Skarga na admina RICO

    Opis sytuacji w skrócie: Train, prowadzę TT, jakiś chlopak X ma pake i gra z nami TP, wszystko ok do momentu aż gracz o nicku db mówi do niego żeby mu oddał pake, bo ma świetny plan jak ją splantować jeszcze na respie, chłopak nie dał mu tej paki (i słusznie) no i dostał kose, myśle, przypadek, zaraz przez mikro słychać coś w stylu "oddawaj tę pakę śmieciu jebany" i jeszcze troche patoligii po czym zaraz kill z kosy w gracza x. Wtedy ja napisałem to co widać na screenie, bo inaczej się nie da tego określić, nikt nie miał sprzeciwu, bo db zniszczył nam rundę, po czym zaraz do mnie pisze ten ziomuś co złożyl skargę powyżej do mnie "nie znasz go śmieciu jebany" to ja mu mówie "folguj misiu, bo takie rzeczy to sobie możesz w domu mówić wśród swoich" a on mnie dalej wyklina (nie ma tego w konsoli) no to nie wytrzymałem i dostał kolega kolegi bana, ten za tk tylko na godzine a robin hood na tydzień, bo 20 sekund utwierdzał mnie o swojej patologii. Chcesz to mi weź admina ja się nikogo nie bd prosił, ale nauczono mnie w życiu, że patologie sie zabija w zalążku, ja tylko w niekulturalny sposób określiłem to co widziałem a zrobiłem to w najdelikatniejszy z możliwych sposobów, bo to na co napatrzyłem się w ciągu jednej minuty zastanowiło mnie czy nie padłem atakiem internetowej chuliganki, która mnie zaraz pobije przez kabel. Tyle z mojej strony, miłej niedzieli.

  5. #5
    Lamka Awatar megaProgress
    Dołączył
    Apr 2017
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina RICO

    RICO przecież nigdzie nie napisałem, że chcę unbana. Ban jak najbardziej zasłużony jednak dla zasad powinieneś dostać taką samą karę.. Ja wyzywam=ban, ty wyzywasz=ban. Nie piszę tutaj o twoich wyzwiskach w moim kierunku przez mikrofon. Stwierdziłem, że Cię zignoruję i dałem ci mute. Zachowujmy się jak ludzie, przyznaj się do winy, odbębnij swoje i tyle. Ja osobiście nic do Ciebie nie mam, chodzi mi tylko i wyłącznie o sprawiedliwość i równe traktowanie wszystkich graczy.
    Pozdrawiam.

  6. #6
    Admin TP Awatar RICO hsh
    Dołączył
    Feb 2014
    Wiek
    24
    Posty
    401
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: Skarga na admina RICO

    Bajeczny jestem w pracy. Jak możesz to edytuj bany: graczowi db przedloz do tygodnia, temu chlopaki skroc z tygodnia do godziny i mi nałóż na godzinę, tak kary powinny wyglądać, źle czasowo to nalozylen.

  7. #7
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    28
    Posty
    1,325
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina RICO

    Żaden z wymienionych przez Ciebie graczy ( tzn ani db ani 'chlopaki' ) nie dostał od Ciebie bana w ciągu ostatniego tygodnia. Nie ma banów do edycji więc nie będę się dotykał. Wrócisz z pracy to zrobisz co uważasz za słuszne.

Podobne wątki

  1. skarga na admina RiCo
    By cliniu in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 09-02-2015, 23:26
  2. Skarga na admina
    By remik93 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 14-03-2014, 12:04
  3. Skarga na admina
    By Patryk00154 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 21-12-2011, 11:53

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •