Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23
  1. #1
    Lamka Awatar miki123999
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie bajecznie nawdychany - NICK!

    Nick zgłaszającego: NA FIZYCE OBLICZAM MASE SKILLI
    SteamID zgłaszającego: STEAM_0:1:22554919
    Nick administratora: bajecznie nawdychany
    Data,godzina: 13;50 , 15 marca 2016 roku. Sytuacja ogółem dzieje się od wczorajszego wieczoru kiedy wszedłem na serwer.
    Link do demka HLTV: ---
    Opis:*

    Po rozmowach przeprowadzonych na pw dalej szanowny pan admin myśli że ma świętą racje a wszystko to co powie jest święte. Wchodząc na serwer pod nickiem "NA FIZYCE OBLICZAM MASE SKILLI" admin dał mi 3 razy bana na 1h z powodem " Za długi nick". Regulaminu nie łamię, adminowi coś nie pasuje .. podobno zasłania mu ekran. Jeśli zasłania Ci ekran to zmień sobie rozdzielczość a mnie się nie czepiaj. Sprawa wygląda śmiesznie, lecz za każdym razem gdy wejdę na serwer otrzymuje bana na min. 1h.

    Administrator tłumaczy się że jest to w regulaminie ( pkt. 16 ). Jest to żałosne. To nie ja jestem dla administratora lecz ona dla mnie. Nie mam zamiaru mu się podporządkowywać bo jemu coś nie pasuje. Nick mój nie obraża itp. więc jakim kuźwa prawem.. Chyba zapomniał kim jesteś i jaką pełnisz funkcję.

    Nie chcę aby jakieś ostrzeżenia, po prostu chcę normalnie grać ... a on mi to utrudnia.


    Ban z dzisiaj :

    [AMXBans] ===============================================
    [AMXBans] Banned by Admin: bajecznie nawdychany
    [AMXBans] You can complain about your ban @ www.bany.wiaderko.com
    [AMXBans] Reason: 'NICK'
    [AMXBans] Duration: '1 hour'
    [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:22554919'
    [AMXBans] Your IP: '83.22.93.98'
    [AMXBans] ===============================================

  2. #2
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Dwa razy Ci tego bana zdjąłem bo mnie ładnie poprosiłeś. Za każdym razem powiedziałeś że "ok, skrócisz nick" i za każdym razem gdy Cię o to proszę to tego nie robisz.

    Zasłaniasz mi ekran. Mam monitor CRT i nie mogę sobie wachlować rozdzielczościami. Ponadto zmiana rozdzielczości niesie za sobą inne konsekwencje jak np restart gry oraz inny rozmiar HUDa do którego jestem przyzwyczajony. Łatwiej zmienić nick niż rozdzielczość i zmiana nicku ma mniejszy wpływ na grę niż rozdzielczość. Nie zmieniasz nicku i ciągle nawijasz przez mikro więc przeszkadzasz mi zasłaniając ekran. Nie ja Tobie.

  3. The Following User Says Thank You to bajecznie nawdychany For This Useful Post:


  4. #3
    V.I.P. Awatar Dynasty
    Dołączył
    Nov 2010
    Posty
    217
    Thanks
    25
    Thanked 11 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Ty żartujesz sobie z tym banem i całym wytłumaczeniem czy to naprawdę? Co gracza obchodzi to, że Ty masz średniowieczny monitor? Tłumaczenie jeszcze bardziej idiotyczne anizeli sam ban. W ten sposób chcesz pokazać, że służysz graczom? Serwerowi?

    A tak poza tematem, to poprawiłeś mi niesamowicie humor swoim postem :D Zresztą nie tylko mi zapewne :)

    Peace & Yoł

  5. The Following 2 Users Say Thank You to Dynasty For This Useful Post:


  6. #4
    Lamka Awatar bonio1337
    Dołączył
    May 2013
    Posty
    21
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Przecież ten admin banuje nawet za czystą grę, gdzie jak on twierdzi czituje na serwerze ale dowodów żadnych nie ma i nigdy ich nie przedstawił, a perm nadal jest. Śmieszny poziom administracji
    KRUL JEST TYLKO JEDEN!

  7. #5
    Lamka Awatar miki123999
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    A więc co będzie dalej ? Widzę że skarg na Ciebie jest wiele i często podobne do siebie.

  8. #6
    Admin TP Awatar RICO hsh
    Dołączył
    Feb 2014
    Wiek
    23
    Posty
    401
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Dalej to jest perm, może nick mu przysłaniał obraz, ale twój styl gry nie przysłonił wh.

  9. #7
    Starsza lamka Awatar Skilozord
    Dołączył
    Feb 2015
    Wiek
    23
    Posty
    64
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    bywały dłuższe nicki na serwerze, które zasłaniały mi, ale nie robiłem z tego powodu komuś problemu. Ten post nie powinien mieć tu miejsca a już na pewno nie z takim wytłumaczeniem.
    co to perma to na pewno był słuszny, tępić odpaleńców itp. kombinatoryków

  10. #8
    Lamka Awatar bonio1337
    Dołączył
    May 2013
    Posty
    21
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Dajcie choć jeden dowod na to ze gralem odpalony na hashjamie to bede szczesliwy.
    KRUL JEST TYLKO JEDEN!

  11. #9
    Starsza lamka Awatar iNFECTEDCPL
    Dołączył
    May 2015
    Wiek
    26
    Posty
    69
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Idz na Soplice ^

  12. #10
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Cytat Zamieszczone przez bonio1337 Zobacz posta
    Dajcie choć jeden dowod na to ze gralem odpalony na hashjamie to bede szczesliwy.
    Nie rozumiesz że gościu pisał do założyciela tematu który też grał odpalony?

  13. #11
    Lamka Awatar bonio1337
    Dołączył
    May 2013
    Posty
    21
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    A ja mowie o sobie i moim banie ktory mi dales z dupy, kompletnie za nic i bez zadnych podstaw.
    KRUL JEST TYLKO JEDEN!

  14. #12
    Spamer z doświadczeniem Awatar faze
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    260
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Ja pierdole. Bardziej bezsensownego powodu nie widzialem. To nie wina graczy ze masz taki monitor a nie inny. Jakbys nie mial H@ to bys pisal skarge na forum, ze kogos nick zaslania Ci monitor? To jest dopiero wykorzystywanie admina dla wlasnych celów.
    "Dostałem dar od Boga, moja rodzina,
    moja matula, rodziny głowa"

  15. #13
    Lamka Awatar JointPenk
    Dołączył
    May 2015
    Wiek
    23
    Posty
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Ale to nie oznacza, ze po prosbie nie mogl po prostu go kurwa skrocic. Pozdrawiam zdrowych na umysle ;)

  16. #14
    Spamer z doświadczeniem Awatar faze
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    260
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Tą prośbą były dwa bany. I wcale kurwa nie uważam, że mam zmieniać nick w grze bo jednej osobie nie pasuje. Pozdrawiam zdrowszych na umyśle.
    "Dostałem dar od Boga, moja rodzina,
    moja matula, rodziny głowa"

  17. The Following User Says Thank You to faze For This Useful Post:


  18. #15
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Weź pod uwagę 'drogi' faze że:
    Pierwszy ban był także za celowe TA a później go tylko odnawiałem.
    Po moich prośbach na steam dwukrotnie powiedział że skróci nick po czym dwukrotnie odmówił skrócenia.


    I dalej:
    Gdybym nie miał H@ to nie pisałbym skargi na forum ale zapytałbym się gracza czy mógłby skrócić nick i ewentualnie przy odmowie zapytałbym admina czy mógłby skrócić mu nick. I nawet zdarzyło się że admin to robił! (Na innym serwerze rzecz jasna.)


    Jakbym zbanował kogoś kto mi wchodzi przed celownik to też byłoby to wykorzystywanie admina do własnych celów...

  19. #16
    Spamer z doświadczeniem Awatar faze
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    260
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Nadal kurwa ban bez sensu, bo mogę sobie mieć nick jaki kurwa chce. Oczywiście nikogo nie obrażający. I mówie tutaj o powodzie "za długi nick" a nie o celowym TA.
    "Dostałem dar od Boga, moja rodzina,
    moja matula, rodziny głowa"

  20. #17
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Tak jak pisałem wyżej: Pierwotnym powodem był nick i celowe TA. Jeżeli byłeś też świadkiem poprzedniego bana za 'nick' to powód był inny niż jego długość. Poza tym mogłeś widzieć w ostatnim czasie też jednego kicka z takim powodem.

    Oczywiście 'drogi' faze - Ciebie bym o żadną empatię nie posądzał i domyślam się że w dupie to masz że zasłaniasz komuś celownik "BO MOŻESZ MIEĆ TAKI NICK I CHUJ".

  21. #18
    Spamer z doświadczeniem Awatar faze
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    260
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Sam napisałeś ze banowales go za to ze nick byl za długi, wiec nie pierdol. I co ma nick do zaslaniania celownika I CO MA KURWA ZASLANIANIE CELOWNIKA DO TEGO TEMATU?
    "Dostałem dar od Boga, moja rodzina,
    moja matula, rodziny głowa"

  22. #19
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Ja Ci nie pierdole, nie widziałeś dokładnie co się działo to nie mój problem.

    A co ma nick do zasłaniania celownika? No właśnie to że jak ktoś ma długi nick i ciągle gada przez mikro to ten napis z nickiem który się wyświetla jak ktoś mówi znajduje się dokładnie po środku ekranu (w pionie) i sięga niemalże do środka ekranu (celownika) czym skutecznie zasłania widok. Czegoś nie rozumiesz?

  23. #20
    Spamer z doświadczeniem Awatar faze
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    260
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: bajecznie nawdychany - NICK!

    Cytat Zamieszczone przez bajecznie nawdychany Zobacz posta
    A co ma nick do zasłaniania celownika? No właśnie to że jak ktoś ma długi nick i ciągle gada przez mikro to ten napis z nickiem który się wyświetla jak ktoś mówi znajduje się dokładnie po środku ekranu (w pionie) i sięga niemalże do środka ekranu (celownika) czym skutecznie zasłania widok. Czegoś nie rozumiesz?
    Myślałem o innym zasłanianiu celownika. Teraz rozumiem o co dokładnie Ci chodzi i nadal twierdze, że to niczyja wina, ze masz taki sprzęt i grasz na takich ustawieniach. I tym bardziej nie masz prawa za to banować. A robiłeś to, patrząc na Twoje wyjaśnienie w pierwszym poście.
    "Dostałem dar od Boga, moja rodzina,
    moja matula, rodziny głowa"

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. [SKARGA] bajecznie nawdychany
    By maczek1507 in forum Bany TP
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 14-06-2015, 09:44
  2. skarga na admina bajecznie nawdychany
    By riddi01 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 03-02-2015, 08:14
  3. bajecznie nawdychany wam pomoże.
    By bajecznie nawdychany in forum Admini TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 12-08-2012, 18:59

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •