Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21
  1. #1
    Spamer Awatar 7777 gl
    Dołączył
    May 2013
    Wiek
    26
    Posty
    135
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Bajecznie nawydychany

    [AMXBans] ===============================================
    [AMXBans] Banned by Admin: bajecznie nawdychany
    [AMXBans] You can complain about your ban @ www.bany.wiaderko.com
    [AMXBans] Reason: 'wiesz ze nie wolno'
    [AMXBans] Duration: '30 minutes'
    [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:11845386'
    [AMXBans] Your IP: '31.61.140.225'
    [AMXBans] ===============================================

    Dostalem bana za przejscie z tt do ct na poczatku mapy. Admin jak zwykle pokazal swoje niekompetecje. Tutaj jest regulamin ktory sam pisal i jasno jest napisane czego nie wolno -
    Tutaj odnosnie tego co ja zrobilem :

    Ponadto nie jest mile widziane:
    * Przechodzenie między teamami w czasie rozgrzewki.
    * Przechodzenie między teamami w sposób powodujący większe niezbalansowanie.


    Wiec wolno to robic, ale jest to nie mile widziane. Ban niesłuszny.
    Zalosny admin.
    Bo kiedy widzę drogę której nikt nie dostrzega, wybieram ją.
    - AI Bubba Chuck

  2. #2
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Żałosny to jesteś Ty. Dostałeś bana za zrobienie czegoś za co wiedziałeś że bana dostaniesz bo nieraz już tak było (tak było tzn ludzie dostawali kicki/bany za przejście między teamami) po czym przyleciałeś na forum wypłakać oczka. I to nie pierwszy raz takie coś robisz.


    Zapis widnieje w takiej formie dlatego że admini nie mogli dojść do porozumienia czy karać za przechodzenie między teamami czy nie karać. I wspólnie ( z adminami ) ustaliliśmy że zostawimy tą kwestię do indywidualnej oceny admina.
    Regulamin też zatwierdzali wszyscy admini w takiej formie w jakiej jest na forum.

  3. #3
    Spamer Awatar 7777 gl
    Dołączył
    May 2013
    Wiek
    26
    Posty
    135
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Cytat Zamieszczone przez bajecznienawdychany Zobacz posta
    Żałosny to jesteś Ty. Dostałeś bana za zrobienie czegoś za co wiedziałeś że bana dostaniesz bo nieraz już tak było (tak było tzn ludzie dostawali kicki/bany za przejście między teamami) po czym przyleciałeś na forum wypłakać oczka. I to nie pierwszy raz takie coś robisz.


    Zapis widnieje w takiej formie dlatego że admini nie mogli dojść do porozumienia czy karać za przechodzenie między teamami czy nie karać. I wspólnie ( z adminami ) ustaliliśmy że zostawimy tą kwestię do indywidualnej oceny admina.
    Regulamin też zatwierdzali wszyscy admini w takiej formie w jakiej jest na forum.
    Ochujales? Jakbym wiedzial ze bana dostane to bym tego nie zrobil. Jakbys mnie upomnial albo przynajmniej zkickowal to bym mial to gdzies. Ale jest wieczor i chcialem pograc to musiales mi bana dac. Nie pierwszy raz jestes niesprawiedliwy.
    W regulaminie nie ma napisane ze jest za to ban. Ban jest niesluszny.
    Bo kiedy widzę drogę której nikt nie dostrzega, wybieram ją.
    - AI Bubba Chuck

  4. #4
    Lamka Awatar myslo.
    Dołączył
    Apr 2015
    Wiek
    26
    Posty
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    tak scilse sie odwolujecie do regulaminu w innych sprawach to odnos sie i do tej pierdole twoje zdanie na temat czegokolwiek napisz w regulaminie ze jest to karane banem to banuj nie pisze to nie banuj tyle w temacie. wpierdalasz bany za fula w 2 a sam zapierdalasz ze skaltem...

  5. #5
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    @ 7777
    Gówno prawda. Widziałeś viesia który dostał bana za nick i zmieniłeś na taki sam po to żeby zrobić aferę.
    Wiedziałeś wtedy że będzie ban i go sobie zamówiłeś.
    Nie grasz tu pierwszy raz i nie raz miałeś okazję widzieć kary za przechodzenie.
    Gdybyś przeszedł na cbble do terro to bym Ci zwrócił uwagę ale nie, Ty widzisz swoją tabelkę i musi być tam dużo fragów więc spierdalasz gdzie łatwiej. Jak coś jest niemile widziane to należy liczyć się z tym że w niektórych wypadkach ktoś może zostać 'wyproszony'. Czemu w regulaminie jest napisane tak a nie inaczej napisałem wyżej.

    @ myslo
    Piszesz gorzej niż pisał mój kolega ze wsi w 3 klasie podstawówki. Brak dużych liter, brak znak interpunkcyjnych. Dobrze że masz proste myśli to łatwo można ogarnąć po kolejności słów co chcesz powiedzieć.

    Daję bany za zk/m4/awm w drugiej zgodnie z tym co uważam za słuszne. Sam NIE GRAM scouta w drugiej chyba że kupię go przez przypadek. Jak kupię go przez przypadek to przepraszam za to. Nie przypominam sobie żebym karał graczy którzy zagrali fulla w drugiej niechcący. Mi zdarza się to relatywnie często dlatego że będąc na serwerze muszę dużo rzeczy robić a gdy (znienacka) zaczyna się nowa runda i widzę hajs na broń to jednym klawiszem robię odruchowo zakup. No i scout raczej nie jest bronią docelową dla innych graczy. Za mp5 w drugiej też raczej nie banował nikt.


    Co do zapisu w regulaminie. Wszystko jest w pierwszym poście.
    Tworzycie społeczność tego serwera. Jak uważacie iż w regulaminie należy jasno napisać że 'jest ban za zmianę teamu w każdej sytuacji' to jest taki dział jak "koncert życzeń" gdzie można swoje propozycje składać.

  6. #6
    Spamer Awatar 7777 gl
    Dołączył
    May 2013
    Wiek
    26
    Posty
    135
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Cytat Zamieszczone przez bajecznienawdychany Zobacz posta
    @ 7777
    Gówno prawda. Widziałeś viesia który dostał bana za nick i zmieniłeś na taki sam po to żeby zrobić aferę.
    Wiedziałeś wtedy że będzie ban i go sobie zamówiłeś.
    Nie grasz tu pierwszy raz i nie raz miałeś okazję widzieć kary za przechodzenie.
    Gdybyś przeszedł na cbble do terro to bym Ci zwrócił uwagę ale nie, Ty widzisz swoją tabelkę i musi być tam dużo fragów więc spierdalasz gdzie łatwiej. Jak coś jest niemile widziane to należy liczyć się z tym że w niektórych wypadkach ktoś może zostać 'wyproszony'. Czemu w regulaminie jest napisane tak a nie inaczej napisałem wyżej.

    Co do zapisu w regulaminie. Wszystko jest w pierwszym poście.
    Tworzycie społeczność tego serwera. Jak uważacie iż w regulaminie należy jasno napisać że 'jest ban za zmianę teamu w każdej sytuacji' to jest taki dział jak "koncert życzeń" gdzie można swoje propozycje składać.
    W zyciu nie widzialem zeby ktos dostal bana za przejscie. Kick'a to max. Zazwyczaj jak ktos znajomy to jest cofany spowrotem przez amx. Przeszedlem do CT bo nie chcialem byc z Toba w jednym teamie. Ty jako ze sie nie masz na kim wyladowac musiales dac mi bana. To nie sprawiedliwe.

    Jezeli chodzi o regulamin, to powinno w nim byc napisane, ze grozi to banem. Skoro nie ma, to ban jest niesluszny.
    Prosze o wypowiedz innych adminow. Twoje zdanie jest w tym temacie zbyt stronnicze.
    Bo kiedy widzę drogę której nikt nie dostrzega, wybieram ją.
    - AI Bubba Chuck

  7. #7
    Lamka Awatar myslo.
    Dołączył
    Apr 2015
    Wiek
    26
    Posty
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Paniczu z miasta.... wchodzisz na serwer raz na ruski rok, zagrasz mape i w tym czasie musisz jeszcze wyjebac goscia za jakis banal.. Ta/Tk zgodze sie obrazy jak najbardziej. ale za przechodzenie ... ludzi na serwerze coraz mniej... robcie tak dalej to nie bedziecie mieli kogo wyrzucasz.

    EDIT by bajecznie nawdychany

    Wchodzę na serwer codziennie.
    Ostatnio edytowane przez bajecznie nawdychany ; 04-07-2015 o 20:17

  8. #8
    Admin TP Awatar RICO hsh
    Dołączył
    Feb 2014
    Wiek
    23
    Posty
    401
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Co do sytuacji to rozumiem jednego i drugiego w pewnym stopniu, także wyjaśnijcie to między sobą a co do tego co napisałeś myslo to wole żeby ten serwer upadł niż działo się tu gówno, ffa i goscie chodzący na kucaka. Zlamić się zdarzy każdemu, bo nikt nie jest idealny, ale pewne rzeczy trzeba umieć rozgraniczyć.

  9. #9
    Lamka Awatar myslo.
    Dołączył
    Apr 2015
    Wiek
    26
    Posty
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    dlatego mowie ze bany za tk/ta obrazy ffa jak najbardziej a on dostal za przechodzenie... czytaj. moim zdaniem takie beznadziejne bany odstraszaja graczy..
    Ostatnio edytowane przez myslo. ; 04-07-2015 o 15:27

  10. #10
    Admin TP Awatar Titallmighty
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    35
    Posty
    176
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Wtrące swoje zdanie, ban jak najbardziej sluszny. Uciekanie do CT zeby nabijac fragi to najgorsza rzecz ktora mnie denerwuje, sam cie przerzucalem nie raz i mowilem ze bedzie ban. Graj w tt, bądz liderem i albo zamykaj, to ptb cie przeniesie samo, o to pretensji nie mamy. Ban sluszny wiec nie prowadz zbednej i prowokujacej rozmowy.

  11. #11
    Spamer Awatar 7777 gl
    Dołączył
    May 2013
    Wiek
    26
    Posty
    135
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Cytat Zamieszczone przez Titallmighty Zobacz posta
    Uciekanie do CT zeby nabijac fragi to najgorsza rzecz ktora mnie denerwuje, sam cie przerzucalem nie raz i mowilem ze bedzie ban.
    Kłamiesz. Nigdy mnie nie przerzuciłeś.
    Nie miałem na myśli nabijania fragów. Chciałem wyrównać szanse obu drużyn. Robie to w obie strony jak trzeba.
    Ban nie słuszny. Bez ostrzeżenia, kicka, przerzucania itp. Nie fair. To nie jest zbędna rozmowa, tylko skarga którą każdy ma prawo pisać.
    Bo kiedy widzę drogę której nikt nie dostrzega, wybieram ją.
    - AI Bubba Chuck

  12. #12
    Lamka Awatar myslo.
    Dołączył
    Apr 2015
    Wiek
    26
    Posty
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Cytat Zamieszczone przez Titallmighty Zobacz posta
    Uciekanie do CT zeby nabijac fragi to najgorsza rzecz ktora mnie denerwuje
    ty grasz w ct i jestes na minusie jak to sie dzieje ze nie nabijasz fragow ??

  13. #13
    Admin TP Awatar Titallmighty
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    35
    Posty
    176
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    bo jak niektorzy nie gram dla fragow,a dla dobra teamu, ciesze sie z tego ze mozna z kims fajnie pograc. Moge byc na minusie i mi to problemow nie sprawia, w odroznieniu od ciebie Myslo......

  14. #14
    Admin TP Awatar RICO hsh
    Dołączył
    Feb 2014
    Wiek
    23
    Posty
    401
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Tu jestem za TiTem, nie jako admin tylko postronna osoba. Jest to gość, który praktycznie zawsze gra w tt co na 80% map jest trudniejsze, prowadzi, nie zawaha się żeby wbić na pierwszy ogień. Tego nie dostrzegacie, że ma gorsze staty, bo właśnie gra dla teamu a nie pod siebie, ale przeważnie tak jest, że mało kto widzi jaką robotę odwala.

  15. #15
    Starsza lamka Awatar keku
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    20
    Posty
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Ja natomiast jestem za 7777. Sory Tit, Rico :D Jesteśmy dobrymi kumplami, ale jednak tu chodzi o sprawiedliwość i wkurza mnie fakt, że na HJ są pewne przywileje tylko dlatego, że ktoś się dobrze zna z drugą osoba i się lubią. Chyba mi nie zaprzeczycie, że tak nie jest na HJ ? ile razy już tak było - kto by to zliczył... Przestańcie bronic bajecznego i tyle.

    Więc zaczynam i skończe szybko - krótko. Sam fakt, że dostał bana za takie coś, już powinno być koniec tematu unban i elo. Ma racje i tyle, Bajeczny po prostu ustąp bo w głupi sposób zrażasz ludzi do siebie ( co pewnie masz w dupie wiec nie ważne ), ale do samego serwera przez co pełno dobrych ludzi odchodzi i na serwerze dzieje się co sie dzieje - czyli gówno a nie gra.
    Ostatnio edytowane przez keku ; 08-07-2015 o 17:49

  16. #16
    Admin TP Awatar RICO hsh
    Dołączył
    Feb 2014
    Wiek
    23
    Posty
    401
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Cytat Zamieszczone przez RICO hsh Zobacz posta
    Co do sytuacji to rozumiem jednego i drugiego w pewnym stopniu, także wyjaśnijcie to między sobą
    Keku, popieram tu jednego albo drugiego?

  17. #17
    Starsza lamka Awatar keku
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    20
    Posty
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Wybacz Rico, mój błąd nie doczytałem, jednak wiesz o co mi chodziło.

  18. #18
    Lamka Awatar myslo.
    Dołączył
    Apr 2015
    Wiek
    26
    Posty
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Cytat Zamieszczone przez Titallmighty Zobacz posta
    Moge byc na minusie i mi to problemow nie sprawia, w odroznieniu od ciebie Myslo......
    chyba sobie osoby pomyliles...

    jak mozna mowic ze ktos gra na 80 % mapach w tt jak losowo go przyznaje. gra jest stworzona tak ze wygrywa bardziej zgrany zespol to ze na serwie graja goscie bez jaj i sie boja wbic to nie znaczy ze w tt jest ciezej ugrac.

  19. #19
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    Chyba za bardzo odbiegacie od tematu.
    Jak sobie obejrzysz wyniki meczów jakie były rozgrywane na mapach w CS 1.6 kiedy grało się w to zawody to zobaczysz że zazwyczaj łatwiej ugrać CT niż TT.

  20. #20
    Lamka Awatar myslo.
    Dołączył
    Apr 2015
    Wiek
    26
    Posty
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Bajecznie nawydychany

    jak w parlamencie, goscie sa nie do ruszenia.. wytlumaczenie maja zawsze gowniane ale jest

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. [SKARGA] bajecznie nawdychany
    By maczek1507 in forum Bany TP
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 14-06-2015, 09:44
  2. skarga na admina bajecznie nawdychany
    By riddi01 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 03-02-2015, 08:14
  3. bajecznie nawdychany wam pomoże.
    By bajecznie nawdychany in forum Admini TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 12-08-2012, 18:59

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •