Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
  1. #1
    Lamka Awatar exO^^
    Dołączył
    Aug 2012
    Wiek
    28
    Posty
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie admin cloud slepy lub gluchy!!!

    wiec panie kochany adminie jak ci sie pisze ze koles wyzywa od pedalow i wogole to sie kurwa reaguje a nie spierdala z serwera!!! pisales mi kto to bo nie widziales wiec ci napisalem ze niejaki dee senqq czy jak mu tam a ty uciekasz z serwa nie pierwszy raz juz jak ci sie cos zglasza to ze macie swoich kochanych przydupasow nie znaczy ze moga sobie robic co chca!!! pozatym jak ciebie nie bylo nastepny pan demix tez dupe spinal nagle sie pojawiles to sie chwile uspokoil i pozniej uciekl!!!

  2. #2
    Lamka Awatar sasquaczovsky
    Dołączył
    Dec 2014
    Wiek
    22
    Posty
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: admin cloud slepy lub gluchy!!!

    a ty nie masz czasem perma?

  3. #3
    Lamka Awatar exO^^
    Dołączył
    Aug 2012
    Wiek
    28
    Posty
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: admin cloud slepy lub gluchy!!!

    a ciebie to nie powinno interesowac czy go mam czy nie... masz swoj serwer to sobie tam ogarniaj ludzi a nie wpierdalaj sie tam gdzie nie trzeba:) swoje odsiedzialem przeprosilem zrozumialem wiec mozesz milczec !!!

    ---------- Post dodany 03-07-2015 o godzinie 13:05 ----------

    a temat dotyczy admina clouda a nie ciebie wiec sie nie wpierniczaj tam gdzie nie trzeba

  4. #4
    Starsza lamka Awatar piotorba1992
    Dołączył
    Mar 2013
    Wiek
    25
    Posty
    50
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: admin cloud slepy lub gluchy!!!

    była taka sytuacja, ale nie znalazłem wtedy w consoli tych obrazen wiec nie chciałem od razu walic mu bana na tydzien bez dowodów. A pózniej i tak chyba sie załapał na innego bana. Jesli masz gdzies te słowa co do Ciebie napisał to wstaw i napewno dostanie bana;)

  5. #5
    Lamka Awatar exO^^
    Dołączył
    Aug 2012
    Wiek
    28
    Posty
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: admin cloud slepy lub gluchy!!!

    no wlasnie nie mam w tym problem;/;/

  6. #6
    Starsza lamka Awatar piotorba1992
    Dołączył
    Mar 2013
    Wiek
    25
    Posty
    50
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: admin cloud slepy lub gluchy!!!

    No to go pilnuj jak się nadarzy okazja wystarczy skopiować i wstawić ładnie w dziale banów i dostanie za swoje. A tak to bana mu nie dam bez dowodów:) Pozdro. miłej gry:)

  7. #7
    Lamka Awatar pigulka#
    Dołączył
    May 2012
    Posty
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: admin cloud slepy lub gluchy!!!

    Cytat Zamieszczone przez exO^^ Zobacz posta
    a ciebie to nie powinno interesowac czy go mam czy nie... masz swoj serwer to sobie tam ogarniaj ludzi a nie wpierdalaj sie tam gdzie nie trzeba:) swoje odsiedzialem przeprosilem zrozumialem wiec mozesz milczec !!!

    ---------- Post dodany 03-07-2015 o godzinie 13:05 ----------

    a temat dotyczy admina clouda a nie ciebie wiec sie nie wpierniczaj tam gdzie nie trzeba
    jest to forum publiczne i każdy może wyrażać swoje opinie, gdzie chce. Tym bardziej, że jest to jeden z adminów.

  8. #8
    Lamka Awatar exO^^
    Dołączył
    Aug 2012
    Wiek
    28
    Posty
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: admin cloud slepy lub gluchy!!!

    jezeli byl w tym momencie na serwie to niech sie wypowie rowie dobrze mogl zareagowac jescze, nie byl to po co sie wpiernicza tam gdzie nie trzeba!!!!a jezeli go boli to ze gram to ma koles problem nie uczeszczam na elite wiec mnie nie ujebiesz chyba ze na TP w sumie to nie ma za co teraz wiec dzieci gimby plakac dalej :) powodzienia i milego dnia:)

Podobne wątki

  1. gLuChy znany jako Brayanovki mini frag movie
    By gLuChY in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 17-01-2013, 22:30
  2. Cloud Dodger
    By Kazik Na Żywo in forum Gry zręcznościowe online
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 02-03-2010, 17:11

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •