Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: Skarga dejavu

  1. #1
    Starsza lamka Awatar smar83
    Dołączył
    Oct 2010
    Wiek
    20
    Posty
    51
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Skarga dejavu

    [NICK ADMINA]
    dejaVu?`

    [STEAM_ID ADMINA]
    STEAM_0:1:566960

    [NICK ZGŁASZAJĄCEGO]
    parabole tancza

    [STEAM_ID ZGŁASZAJĄCEGO]
    STEAM_0:0:35700576

    [SCREEN STEAM_ID]
    bez*tytulu.bmp - Przeklej.org

    [OPIS SYTUACJI]
    dejaVu?` kupił w drugiej rundzie m4 i ją stracił,mówiłem żeby dał sobie sam bana,ale tylko się uśmiał :) kiedyś też miałem okazje zobaczyć jak sobie biega ffa,ct rozbroiło paczkę,a on sobie siedzi na drugim końcu mapy jak gdyby nigdy nic,tez prosiłem o bana,ale z marnym skutkiem...

    [DOWODY]
    hltv-1502061027-de_inferno.dem - Przeklej.org

  2. #2
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,282
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Nie mam czasu oglądać teraz tego ale podejrzewam że mogło się tak faktycznie zdarzyć.
    Dejavue regulamin jest i obowiązuje wszystkich. Powinieneś świecić przykładem i nie grać m4 w drugiej.

  3. #3
    Spamer Awatar esT*e
    Dołączył
    Dec 2009
    Wiek
    28
    Posty
    173
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Co do tego m4 to parabol ma słuszność jedynie wtedy jeśli Dejavu stracił tą emkę i przez to drużyna przegrała rundę. Jeśli chodzi o to drugie to czasem się zdarzy tak, a nie inaczej. Wracając jeszcze do m4 w drugiej. Czasem kupię, po prostu zapomnę i z przyzwyczajenia kliknę w zbindowany klawisz albo podczas wchodzenia na serwer. Wbijam, mam kasę i kupuje emke, patrze na TAB a tu druga dopiero :D. Więc nie ma się też czasem o co czepiać... Deja jedynie wyjaśnienie jakieś w tej sprawie :)
    Tau - Remedium ;)

  4. #4
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Nie rozumiem tej afery przypadkowo kliknąłem klawisz f1 i automatycznie mi tą emkę kupiło. Oczywiście na samym początku rundy przeprosiłem.
    Dziękuje bajka, za otworzenie mi oczu dla kogo jest regulamin, nie mówię, że mam immunitet coś w tym stylu, po prostu przypadek za który przeprosiłem.
    Nie rozumiem tylko tego zachowania mimo że sytuacja została wyjaśniona i olałem samo nadużywanie mikrofonu, runda nie służy od tłumaczenia się z wcześniejszych przeprosin. Banów nie stosuje w ogóle bo to nie przynosi efektu, więc dlaczego mam sobie karę wymierzać.

  5. #5
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,282
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    A widzisz dejavue ja miałem nadzieję że Ty przeprosiłeś za przypadek i tyle. Tylko że oskarżyciel stwierdził jedynie że śmiechłeś.
    I akurat jest tak że jak ktoś kupi full w drugiej, straci go i przegrają to ban jest.

  6. #6
    Starsza lamka Awatar smar83
    Dołączył
    Oct 2010
    Wiek
    20
    Posty
    51
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Mi chodzi tutaj tylko o sprawiedliwość.Inna osoba już dawno z banem by wyleciała,a dejavu dalej sobie śmigał :)

  7. #7
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,282
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Tutaj się nie ma czemu dziwić. Żaden z adminów nie ma prawa karać innego admina. Sam siebie też nie będzie karał. I jak czasami ktoś kupi full w drugiej i od razu przeprosi że niechcący to zdarza się że nie dostaje bana tylko zwraca się mu uwagę aby pilnował się żeby jej nie oddać.

    Cytat Zamieszczone przez dejavustr Zobacz posta
    Nie rozumiem tej afery przypadkowo kliknąłem klawisz f1 i automatycznie mi tą emkę kupiło. Oczywiście na samym początku rundy przeprosiłem.

    Chyba są właśnie takie okoliczności czyż nie?

  8. #8
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Dobra edytuje nie chce napinać:D, co do wyśmiewania nie będę dyskutował z graczem na serverze. Myślę że moje zachowanie w tamtym momencie było odpowiednie. Nie powiedziałem też że mam flagi i mam coś w stylu immunitetu co do ukarania też odpowiedziałem, że sam sobie nie będę wymierzał sprawiedliwości powiedziałem też dlaczego.

    Taka sytuacja miała miejsce raz a wiele razy jedynie mogę przeprosić co za każdym razem robię, przypadek nie zawsze patrze na klawisze wystarczy tylko trochu wyrozumiałości my też to posiadamy i wykorzystujemy. Ode mnie to wszystko już.+
    Ostatnio edytowane przez dejavustr ; 08-02-2015 o 19:52

  9. #9
    Starsza lamka Awatar keku
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    19
    Posty
    51
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    wieczna spina na tym forumxD

  10. #10
    Spamer Awatar xsjenszyc
    Dołączył
    Jan 2013
    Wiek
    28
    Posty
    121
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Nie powiem skąd to wychodzi.

  11. #11
    Spamer z doświadczeniem Awatar wiesieklandryn
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    22
    Posty
    235
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Cytat Zamieszczone przez xsjenszyc Zobacz posta
    Nie powiem skąd to wychodzi.
    jakaś aluzja?

  12. #12
    Spamer Awatar xsjenszyc
    Dołączył
    Jan 2013
    Wiek
    28
    Posty
    121
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Nie viesiek, stwierdzenie faktów.

  13. #13
    Starsza lamka Awatar smar83
    Dołączył
    Oct 2010
    Wiek
    20
    Posty
    51
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Chodzi mi po prostu o to,że jeśli admin sobie kupi fulla w drugiej rundzie nawet przypadkiem to i tak nawet jeśli straci to nie zostanie ukarany,a takich przypadków jest wiele.Natomiast jeśli zwykły gracz przez przypadek kupi broń to natychmiast po stracie dostaje bana i nikt nie pyta się czy przez przypadek...

  14. #14
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,282
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Czytać ze zrozumieniem nie umiesz?

    "I jak czasami ktoś kupi full w drugiej i od razu przeprosi że niechcący to zdarza się że nie dostaje bana tylko zwraca się mu uwagę aby pilnował się żeby jej nie oddać. "

    No chyba że wiesz lepiej.

  15. #15
    Starsza lamka Awatar smar83
    Dołączył
    Oct 2010
    Wiek
    20
    Posty
    51
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga dejavu

    Jakoś nie bardzo widuję,aby ta zasada była przestrzegana :)
    Temat do zamknięcia.

Podobne wątki

  1. Skarga na admina dejavu
    By `cyphEr in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 04-12-2013, 01:42
  2. skarga na admina dejavu
    By starrr in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 16-11-2013, 00:13
  3. Skarga dejaVu?`
    By DooDo in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 01-05-2013, 19:25

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •