Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: [skarga] ezx

  1. #1
    Starsza lamka Awatar NormiQ
    Dołączył
    Aug 2011
    Wiek
    23
    Posty
    63
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie [skarga] ezx

    Pierwsza sytuacja, było 9 Ct na 7 TT, zostałem przerzucony w środku drugiej rundy z kupionym kevlarem, granatami i defem (NA PRZYMUS), ja się pytalem z jakiej paki ? Sam nie mógł przejść ? Zrobiłem reconnecta, bo z kasą już byłem na munsie tak czy tak, po czym wjechałem mu na psychike, napisałem mu że nawet nie raczy ruszyć mózgiem podczas podejmowania jakiś kroków. Dostałem drugiego kicka, z powodem [obraza], ale prawdę powiedziałem więc.. ;) druga sprawa, dostałem kicka za "retry



    A na serwerze nie jest zakazane retry, ja sam regulamin wskazuje http://www.forums.wiaderko.com/infor...shjama-tp.html więc ... ? Naduyżycie swoich możliwości czy mam może jakieś zwidy ?

  2. #2
    Spamer Awatar ezx
    Dołączył
    Jun 2013
    Posty
    178
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    hahahaahahahahhahahahahahhaha, w środku 2 rundy ? chyba kpisz :) na początku rundy, bo nie zdążyłem jak padłem :O. U mnie nie zrobisz retry :) bo będę wyrzucał i banował za takie coś :) widać że staty ważniejsze od gry tp. I nie dałem kika z obrazą jak byś chciał wiedzieć. Wjechałeś mi na psychike ? czym ? no opowiedz >? chłopie wbiłeś jako ostatni to Cię przeniosłem jak nas było więcej a terro mniej i przegrywało, proste. hahhahahahha "a się pytalem z jakiej paki ? " tak napisałeś ? hmm bo ja widziałem cos takiego "nie pojebało ci sie synek ?" Do synka możesz mówić jak go masz, ale narazie to dopij tyle lat co ja.
    "bezmozgie posunicie" " nie popierdolilo ci sie synek ?"

    "dejaVu?` : pierdole,/ panowie nie mozecie ustawic na 8vs8 tylko z przewaga?

    Ice (RADIO): Fire in the hole!
    NormiQ has left the game
    NormiQ connected
    ADMIN ezx: NormiQ przeszedl do TERRORIST
    NormiQ is joining the Terrorist force"

    i tekst do mnie " co za down jebany " masz jebanego, zaraz zmienię decyzje i Ci dam na miecha.
    HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com
    HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.com

    Tam możecie mnie najczęściej spotkać w razie "w" żeby zrobić porządek na tych 2 serwerach :)

  3. #3
    Starsza lamka Awatar NormiQ
    Dołączył
    Aug 2011
    Wiek
    23
    Posty
    63
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    Wiesz, możesz dać, bo niestety HLTV nie oszukasz :> tak pisałem ;] przeniosłeś mnie po około 20 sec do TT, więc gościu nie gadaj :) Sam się mogłeś przenieść ^^ Nadużywasz swoich praw i sam to właśnie przyznałeś :) Tworzysz swój regulamin z dupy. ale jak Ty zrobiłeś reconna to było okej ? zastanów się co piszesz. Nawet nie potrafisz się dostosować do "własnego stworzonego" regulaminu serwera. żałosne :) Bezmózgie, a nie jest takie. Jeżeli nie to jakie ?
    Ostatnio edytowane przez NormiQ ; 27-11-2014 o 20:21

  4. #4
    Spamer Awatar ezx
    Dołączył
    Jun 2013
    Posty
    178
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    Co ja zrobiłem ? CZekam na to hltv kiedy zrobiłem retry :) udowodnisz to ? jak udowodnisz, moze mi zabrac admina :) tylko nie wiem jak ty to zrobisz bo retrów nie robie :) a jak widzisz mnie na spec to nie moja brocha, admini tak maja :)

    edit:
    koleś sie nie zna na godzinie:) chlopie, dzis jest 27 listopad 2014 :) demo to chyba z nie wiem kiedy, bo siebie tam nie widzę ;O . I kto tu nie ma mózgu ;]

    edytował post :) i co ? głupio nie ? hahha :) post prawda. Jestes taki zajęty gra że nawet nie wiesz kiedy to było i dajesz jakieś stare demo gdzie mnie nie ma :)
    Ostatnio edytowane przez ezx ; 27-11-2014 o 20:33
    HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com
    HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.com

    Tam możecie mnie najczęściej spotkać w razie "w" żeby zrobić porządek na tych 2 serwerach :)

  5. #5
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    Panowie po razie na zgodę i piwo:), co do tego tekstu dostałeś ode mnie upomnienie, jeżeli chodzi o tą przewagę jest to denerwujące i nie ułatwia nam to gry. Wszystko wyjaśnione jest, błędy w tym momencie wystąpiły po jednej i drugiej stronie:D czyli mamy 0:D po razie i piwko jak wspomniałem:d dostałeś kicka ,a nikt nie był bogiem, obraziłeś i zachowałeś się niestosownie, dostałeś tylko upomnienie, ale gdyby trafiło na niego to pewnie byłby ban:) ale uznałem, że to pod wpływem chwili wyrwało się niepotrzebnie( za to też by mógł być ban ) nie napinajcie jeden na drugiego:D afera się z dupereli zaraz zrobi niepotrzebnie.

    Pozdrawiam

  6. #6
    Starsza lamka Awatar NormiQ
    Dołączył
    Aug 2011
    Wiek
    23
    Posty
    63
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    Nie to HLTV dałem, za wcześnie wkleilem link a po za tym było z godziny około 16. O to HLTV całej sytuacji i tej twojej przerzutki http://88088.node35.pukawka.pl/hltv-...1417109400.zip Co do retry, racja, nie było także mój błąd i wycofuje to co mówiłem.

    Dejavu, no tak ale każdy by się zdenerwował, gdyby raczej cokolwiek napisał co do przerzucenia albo przejścia nie było by problemu. Czyż nie ? Chamstwo za chamstwo ;) Wystarczyło poprosić albo uprzedzić, to sam bym mogł nawet przejść. Takto nic bym nie kupował to by było troche forsy... a jak kupiłem kevlara i granaty to wiesz :) złość z mojej strony zrozumiała, ale reszta co do Ciebie nie ;] Tyle ode mnie

  7. #7
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    Ale tak czy inaczej wiem, że się zdenerwowałeś dlatego nie nałożyłem na ciebie 7 dni. Nie bronie nikogo jestem neutralny, ale wydaje mi się, że przepraszam ze strony jednego i drugiego wystarczy, uśmiech i lecimy zabijać kolejne nasze ofiary w luźnej i wesołej atmosferze:D

  8. #8
    Starsza lamka Awatar NormiQ
    Dołączył
    Aug 2011
    Wiek
    23
    Posty
    63
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    Przepraszam za swoje zachowanie ;)

  9. #9
    Spamer Awatar ezx
    Dołączył
    Jun 2013
    Posty
    178
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    spoko, mniej nerwów więcej zrozumiałości. TO tylko gra która czasami rozluźnia a wkurza :) . Może i jest tez mój błąd w tym wykonaniu.
    HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com
    HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.com

    Tam możecie mnie najczęściej spotkać w razie "w" żeby zrobić porządek na tych 2 serwerach :)

  10. #10
    Starsza lamka Awatar NormiQ
    Dołączył
    Aug 2011
    Wiek
    23
    Posty
    63
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: [skarga] ezx

    No racja ;) Zamykam ;p

Podobne wątki

  1. SKARGA NA EZX
    By master12349 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 21-11-2014, 11:34
  2. [Skarga] YYY(...)
    By NormiQ in forum Bany TP
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 19-01-2014, 23:47

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •