Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1
    Lamka Awatar BESIU<--KATOL
    Dołączył
    Oct 2014
    Wiek
    20
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Wielmożny Najwyższy Pan całego świata Admin maRRo

    [AMXBans] ===============================================
    [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin maRRo.
    [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 45 minutes and 1 second left of your ban.
    [AMXBans] Banned Nickname : BESIU<--KATOL
    [AMXBans] Reason : ' FFA z paka '
    [AMXBans] You can complain about your ban @ www.bany.wiaderko.com
    [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 2684071 '
    [AMXBans] Your IP : ' 79.191.183.74 '
    [AMXBans] ===============================================

    Nie jest to odwołanie Bo chyba już nigdy do was nie wejdę na serwa, więc mi to wisi czy zostanie czy go wywalicie. Prędzej skarga żeby chronić zwyczajnych graczy przed takimi adminami jak marro.

    Mapka tuskan z ok 15 niema prowadzącego Mam paczkę idę pierwszy na 2 Patrze radar za mną cały team no dobra wbijam pod okno tam ginę okazało się że team zamiast wejść za mną poszedł chyba środkiem no z wyjątkiem 1-2 graczy co padli przedemną. Bez problemu zdobyli 1 szukają paki słyszę że paka dostanie bana. ok Mogłem ogarnąć że większość zawraca (0 infa ale w końcu mam radar) więc jeszcze bym zaakceptował bana na godzinę czy 2 (osobiście jak byłem adminem na TP za ffa paki u gracza który niema stat 0:15 i widać że coś tam wie/umie i nie jest to recydywa dałbym 30min-2h) Ale Ban na tydzień jest stanowczym przegięciem.



    Nieczęsto grywam w csa + trudno się dostać A często gram na innych serwach Ale poprzednio jak grałem z tydzień temu szło mi całkiem nieźle staty chyba z 10:2 coś koło tego Mapka nuke ja tt miałem dobre respy wiec ciągle rashowałem jako pierwszy Paka podstawiona na górnym team na bsie ja robię obejście bodajże pochą po czym po końcu rundy dostałem kicka z wpisanym powodem "KAMPISZ" Nie znam dobrze adminów u was ale z tego co wiem chyba tylko marro był na serwie. Późniejsze wejście na serw i zwrócenie uwagi było już nie możliwe, Ale w sumie to dobrze bo pewnie bym dostał Bana na kilka lat za taki wyskok.

    Jak widzę Nie jest to jedyna skarga na tego akurat admina i zdecydowanie jego zachowanie nie zachęca do gry na serwie więc nie wiem dlaczego ciągle go trzymacie.

    Z wyrazami szacunku BĘSIU

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Wielmożny Najwyższy Pan całego świata Admin maRRo

    Haha, wrzucimy demo. Pobiegłeś totalnie sam z paka, mimo taktyki na samym początku rundy.
    Ban długi bo za parę rzeczy, nie zastosowanie się do taktyki, brak info co robisz z paka, strata paki i brak info po śmierci w ogóle co się stało, i Twoje ffa, ktoreś z kolei.
    1 runda - wbita na 2, zamiast iść na bsa pobiegłeś w stronę respa CT
    2 runda - taktyka "srodek pocha" a Ty sobie kanałami wydupcasz
    3 runda - taktyka "srodek pocha" a Ty sobie na 2 sr wydupcasz do tego z paka, 1 osoba tylko za Toba była, a cała reszta na 1.
    I jeszcze piszesz na mnie skarge?
    Cytat Zamieszczone przez BESIU<--KATOL Zobacz posta
    niema prowadzącego
    Oczywiście gówno prawda, bo ja prowadziłem.

    Oszczerstwo! Nigdy nie używam reasonu "kampisz", tylko "lamisz"

    Wszystko kurwa wyssane z palce, po raz kolejny, obrażony nastolatek bo go ktoś z serwera wyrzucił...

    http://88088.cgs.pukawka.pl/hltv-141...1413293400.zip
    Ostatnio edytowane przez markos104 ; 14-10-2014 o 16:16

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar faze
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    260
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Wielmożny Najwyższy Pan całego świata Admin maRRo

    1 runda - gra na fragi - ffa
    3 runda - aż szkoda gadać, od każdego jednego admina na tym serwerze dostałbyś bana. Totalne FFA.

    I w dodatku kłamstwo - można się przyczepić do maRRa, że wybuchowy, że krzyczy ale co jak co, prowadzić prowadzi zawsze.

    Ban słuszny, można by było podyskutować co do długości ale to już prywatna decyzja każdego admina. Chociaż pewnie byłby krótszy, gdybyś nie pobiegł tam z paką:)
    Ostatnio edytowane przez faze ; 14-10-2014 o 17:21
    "Dostałem dar od Boga, moja rodzina,
    moja matula, rodziny głowa"

  4. #4
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,308
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Wielmożny Najwyższy Pan całego świata Admin maRRo

    Nie umiesz grać TP bo jesteś nonamem z randomowych serwerów. Wpadłeś gdzieś gdzie panują jakieś zasady których nie znasz i masz pretensje do całego świata albo do admina który był jako jedyny na serwerze. Kto inny jak nie maRRo miał Cię ogarnąć? I kto inny ma was -graczy - przywrócić do porządku?
    Spójrz sobie że te skargi na które się powołujesz... Większość (o ile nie wszystkie) są pisane przez osoby które trafiły tu przypadkiem i nie dostosowały się do zasad. Tak samo Ty - poleciałeś pierwszy z paką na BS.
    Przeczytaj aneks do regulaminu to będziesz wiedział że POWÓD bana jest słuszny - ffa z paką. A czas bana za ffa z paką + powyższe wymienione przez maRRo spokojnie odpowiada 7 dniom.

    "Przestrzegaj zasad wioski do której wchodzisz." - jak następnym razem zagrasz u nas pamiętaj że nie jesteś na byle ffa sobie postrzelać.


    Skarga odrzucona.

Podobne wątki

  1. Admin maRRo- SKARGA
    By KMO in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 21-09-2014, 20:16
  2. Dzień bana za minutę gry - admin marro
    By squawk in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 08-09-2014, 10:57
  3. kontrowersyjny admin(maRRo)
    By uppss in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 08-06-2014, 13:13
  4. Opinia admin MArro
    By PawelPierwszaMilosc in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 30-05-2013, 13:25
  5. Najwyższa jakość + Maksymalna wydajność.
    By ~Kap$elek in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 17-05-2009, 22:11

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •