Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: skarga maRRo

  1. #1
    Lamka Awatar eSPe24
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    26
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie skarga maRRo

    Nick podczas gry: eSPe
    Godzina, data zdarzenia: 19:50 23.09.2014
    Mapa: de_inferno
    Nick Admina/Gracza: maRRo
    Krótki opis sytuacji: Moj pierwszy post, wiec witam wszystkich. Mam 24 lata i szczerze mowiac nie za bardzo chce mi sie juz bawic w takie glupoty, ale admin maRRo niepotrzebnie podniosl mi dzis cisnienie. Chcialem zaznaczyc, ze swojego czasu sam przez kilka lat bylem adminem na serwerze TP (rzeznia* prosze usunac jesli to reklama, chociaz siec juz nie lata). Gram na hashjamie po dluzszej przerwie i jest ogolnie ok. Atmosfere psuje admin, ktory mysli, ze jest panem i wladca, ktory ma same przywileje i nie liczy sie z obowiazkami. Sytuacja, o ktorej mowie: inferno TT robi obieg, ja w ct, daje info ze wchodza srodek bo sie wyrzucili. Nie widze przez sciany, wiec nie wiem od samego poczatku, ze poleca banan. tlumacze to adminowi maRRo, a ten ze jak gram na glosnikach to mam wypierdalac. Nie mam w zwyczaju angazowac sie w kablowe spinki (maRRo sie strasznie spina;]) wiec odpowiedzialem, ze gram na sluchawkach, ale z tego co slysze to maRRo jest tu jakims wielkim szefem. (cytat) No i za to kick od dzieciaka, z powodem LAMISZ. Wielka urazona duma i ego pana admina. hahah... prosze, zeby ta sytuacja zostala rozpatrzona.

    Pozdrawiam,
    eSPe.
    IP/Steam ID:
    Dowody, świadkowie zdarzenia: gracze, ktorzy byli w tym momencie na serwerze, hltv, sam sie przyzna jesli nie jest jakims gimnazjalista.

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Wielka obraza za 1 kicka, i to ja sie czuje panem i władcą??
    To wytłumaczę Ci czemu kick był słuszny. Dałeś info "środek, weszli już na środek" i cisza. Następne info jakie padło po zaledwie 10 sec - "bomb has been planted"
    A wiec sytuacja wyglądała tak: Obieg przez drugi na banan, nawet nie zahaczyli o żebra tylko jak stado słoni pobiegli na mały, już pomijam jak bardzo mnie wkurzyło brak info z małego, ale to był w dużej mierze skutek Twoje błędnego infa, po wszystkim Ty twierdzisz, ze zrobiłeś wszystko dobrze i kiedy ja mówię, żeby się zastanowić dwa razy zanim się da info to wyskoczyłeś z wielkimi pretensjami, że Ty zrobiłeś tak jak się należy. No nie zrobiłeś, w tym problem, z bs'a było słychać, że cofają ale nie raczyłeś już tego dodać w odpowiednim czasie. Jak byś się nie wykłócał, tylko przeprosił za błędne info, kicka by nie było. I za każdym razem będziesz wylatywał, nie tylko Ty, jak spieprzysz całą rundę i będziesz twierdził, że wszystko git. Wymagamy tu pewnego poziomu i tego nie zmienia takie śmieszne skargi. Granie non sound, na głośnikach czy innym dziwnym sprzęcie jest traktowane w ten sam sposób, ponieważ skutkiem takiego grania jest brak odpowiedniego infa, jak w Twoim przypadku. A skoro Twierdzisz, że masz słuchawki...
    Btw jak rzeźnia miała takich adminów to nic dziwnego, że już nie istnieje.

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar faze
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    260
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Nie wiem jak wyglądało to tutaj, ale pamiętam wcześniejsze sytuacje z Twoim udziałem. Biegasz FFA, zabrałeś broń na respie, która nie została rzucona Tobie i w dodatku strzelałeś do swojego po tej sytuacji. Wtedy gdybym miał admina dostałbyś bana z takim samym reasonem.

    To co napisałem wyżej może rzucić jakiś cień na tę sytuację :)
    "Dostałem dar od Boga, moja rodzina,
    moja matula, rodziny głowa"

  4. #4
    Lamka Awatar eSPe24
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    26
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    Wielka obraza za 1 kicka, i to ja sie czuje panem i władcą??
    To wytłumaczę Ci czemu kick był słuszny. Dałeś info "środek, weszli już na środek" i cisza. Następne info jakie padło po zaledwie 10 sec - "bomb has been planted"
    A wiec sytuacja wyglądała tak: Obieg przez drugi na banan, nawet nie zahaczyli o żebra tylko jak stado słoni pobiegli na mały, już pomijam jak bardzo mnie wkurzyło brak info z małego, ale to był w dużej mierze skutek Twoje błędnego infa, po wszystkim Ty twierdzisz, ze zrobiłeś wszystko dobrze i kiedy ja mówię, żeby się zastanowić dwa razy zanim się da info to wyskoczyłeś z wielkimi pretensjami, że Ty zrobiłeś tak jak się należy. No nie zrobiłeś, w tym problem, z bs'a było słychać, że cofają ale nie raczyłeś już tego dodać w odpowiednim czasie. Jak byś się nie wykłócał, tylko przeprosił za błędne info, kicka by nie było. I za każdym razem będziesz wylatywał, nie tylko Ty, jak spieprzysz całą rundę i będziesz twierdził, że wszystko git. Wymagamy tu pewnego poziomu i tego nie zmienia takie śmieszne skargi. Granie non sound, na głośnikach czy innym dziwnym sprzęcie jest traktowane w ten sam sposób, ponieważ skutkiem takiego grania jest brak odpowiedniego infa, jak w Twoim przypadku. A skoro Twierdzisz, że masz słuchawki...
    Btw jak rzeźnia miała takich adminów to nic dziwnego, że już nie istnieje.

    I to jest wlasnie Twoj buraczany poziom adminowania. Beka z serwa, ktory upadl lata po tym jak przestalem grac w csa. Niezle mi dojebales. Sam sie przyznales, ze frustracje wywolana brakiem infa z B wyladowales na mnie. No tak wolno Ci, bo jestes wielki Pan Administrator. (mam nadzieje, ze dojdziesz w zyciu do czegos, wtedy moze ta gra bedzie dla Ciebie tylko gra) ;) Nie wiem, czy nagrywacie dzwiek na HLTV, ale nie klocilem sie z Toba w zaden sposob, jak wydarles na mnie ryja przez mikro to odpowiedzialem dokladnie to co napisalem wczesniej ''widze, ze tu jestes wielkim szefem'' tylko tyle. Slyszalem, ze wbiegaja srodek, dalem takie info (wlasnie po to sie robi obieg, zeby to zasugerowac ct, ale Ty wielki prosie bys sie nie nabral... szkoda tylko, ze tego swietnego poziomu nie widac na serwie, jesli chodzi o Twoja gre ;] Ty mozesz oceniac moja, ja moge Twoja.
    Prosze o rozpatrzenie, moim zdaniem 'naduzywanie wladzy' kick bezpodstawny i jeszcze brak kultury. Nie mam nic wiecej do dodania. ;)

    Pozdrawiam,
    eSPe.

    ---------- Post dodany 23-09-2014 o godzinie 20:56 ----------

    Cytat Zamieszczone przez faze Zobacz posta
    Nie wiem jak wyglądało to tutaj, ale pamiętam wcześniejsze sytuacje z Twoim udziałem. Biegasz FFA, zabrałeś broń na respie, która nie została rzucona Tobie i w dodatku strzelałeś do swojego po tej sytuacji. Wtedy gdybym miał admina dostałbyś bana z takim samym reasonem.

    To co napisałem wyżej może rzucić jakiś cień na tę sytuację :)
    Kazdemu sie czasem zdarza FFA i nie o tym ten post, ale jak masz dowody to wrzucaj, bo ja tez moge napisac, ze biegasz FFA. Co do sytuacji z bronia, podnioslo ja automatycznie i ja lece sobie z respa, nie staralem sie jej podniesc, nawet tego nie zauwazylem a koles mi wali po plecach, zebym oddal... bez komentarza.

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar faze
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    260
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez eSPe24 Zobacz posta
    Co do sytuacji z bronia, podnioslo ja automatycznie i ja lece sobie z respa, nie staralem sie jej podniesc, nawet tego nie zauwazylem a koles mi wali po plecach, zebym oddal... bez komentarza.
    Nie rób z siebie głupiego:) Dwie osoby powtarzały Tobie, żebyś oddał a Ty powiedział złośliwie tylko coś w stylu "po co sie denerwujecie". Zrobiłeś to świadomie i z premedytacją.

    Jeśli nie za to co zrobiłeś w sytuacji, którą opisałeś w poście pierwszym to kara należała się Tobie za ogół.
    "Dostałem dar od Boga, moja rodzina,
    moja matula, rodziny głowa"

  6. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Widzę, że jak grochem o ścianę. W kółko powtarzające się argumenty bez żadnych podstaw...pan i władca, szef, bog itp itd. Grasz tu krótko a masz na mój temat wiele do powiedzenia i na temat mojej gry. Nie wyładowywałem żadnej frustracji na Tobie, idź poczytaj znaczenie słowa "pomijać".
    Dałeś złe info, przegraliśmy rundę, stwierdziłeś, że wszystko było pięknie idealnie, moim obowiązkiem jest, żeby zadbać o to,aby taka sytuacja się nie powtórzyła.
    I dopóki dalej będziesz twierdził, że dawanie bezmyślnego, pochopnego infa wszystkim jet ok, będziesz "nagradzany", tym zbędnym temat na tyle zwróciłeś na siebie uwagę, że na pewno żadna sytuacja mi nie umknie.
    Ile zawiści trzeba w sobie w sobie mieć, żeby o 1 kicka tyle czasu tracić?!

  7. #7
    Lamka Awatar eSPe24
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    26
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    Widzę, że jak grochem o ścianę. W kółko powtarzające się argumenty bez żadnych podstaw...pan i władca, szef, bog itp itd. Grasz tu krótko a masz na mój temat wiele do powiedzenia i na temat mojej gry. Nie wyładowywałem żadnej frustracji na Tobie, idź poczytaj znaczenie słowa "pomijać".
    Dałeś złe info, przegraliśmy rundę, stwierdziłeś, że wszystko było pięknie idealnie, moim obowiązkiem jest, żeby zadbać o to,aby taka sytuacja się nie powtórzyła.
    I dopóki dalej będziesz twierdził, że dawanie bezmyślnego, pochopnego infa wszystkim jet ok, będziesz "nagradzany", tym zbędnym temat na tyle zwróciłeś na siebie uwagę, że na pewno żadna sytuacja mi nie umknie.
    Ile zawiści trzeba w sobie w sobie mieć, żeby o 1 kicka tyle czasu tracić?!
    W kolko powtarzajace sie to sa Twoje argumenty. Masz racje, nie znam Cie, ale skoro poswiecilem ten czas to wlasnie dlatego, ze wiem kto ma racje, Ty jej nie masz i nie masz nawet na tyle odwagi, zeby sie do tego przyznac. Z tego co widze, nie pierwszy raz. Przegladajac kilka pierwszych skarg z brzegu widze, ze to nie jest tylko moja opinia o Tobie, a jak sam zauwazyles dlugo tu nie gram. Moze pora sie zastanowic, ze to samo mysla o Tobie stali gracze, jak i ludzie, ktorzy pierwszy raz maja z Toba stycznosc. Znaczenia slow bedziesz mnie mogl uczyc jak skonczysz edukacje. (gimnazjum sie nie liczy) Zapomniales sie jeszcze przeczepic do tego, ze nie uzywam polskich znakow, bo to chyba Twoj najlepszy argument z tego co widze po innych skargach... haha! Zastanawiam sie ile potrzeba podobnych skarg zeby jakis H@ przejrzal na oczy... Na miejscu H@/S@ zwrocilbym tez uwage na Twoje grozby, ktore ja akurat mam gleboko w dupie ;) Pisales tez w innym poscie, ze nie kickujesz/banujesz bez ostrzezenia nigdy... ciekawe ;) I jeszcze raz powtarzam, ze nie padlo z moich slow zadne zdanie typu, ze ja zagralem idealnie, tylko ze sie panoszysz.
    Jak mnie jeszcze troche powkurwiasz to zrobie przysluge jakiemus H@ i pozbieram z innych postow na tym forum cytaty, a zarazem dowody tego jak traktujesz innych(wysle na priv). Jest tego masa. Wnosze o odebranie flagi na podstawie wielokrotnych naduzyc.
    Jesli ktos z gory poprosi o wiecej powodow, to tak jak pisalem, poswiece ten czas i wszystko pokopiuje jak bede w pracy ;) (wkoncu placa mi za godzine xP). Czekam na rozpatrzenie.

    Pozdrawiam,
    eSPe.

    ---------- Post dodany 23-09-2014 o godzinie 22:43 ----------

    Do faze: Wrzuc demko i pokaz czy to ja do kogos zaczalem strzelac, czy ktos do mnie. Bo z tego co opisales to tylko TA jest niedozwolone ;)
    Ostatnio edytowane przez eSPe24 ; 23-09-2014 o 23:45

  8. #8
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Jasne zbieraj, bardzo chętnie poczytam. Zapomniałeś dodać, że żadna skarga na mnie nie została w żaden sposób rozpatrzona na moja nie korzyść, bo wszystkie są "z dupy". Jeden wielki lament, bo Pan dorosły dostał kicka, tak na marginesie jestem od Ciebie starszy, więc skończ z tym gimnazjum bo mnie nie znasz.
    Na prawdę geniuszu myślisz, że pograsz tydzień, dostaniesz kicka, napiszesz parę zdań wyssanych z palca, i co się niby stanie? Zabiorą mi flagi bo Ty tak chcesz?
    I to nie są żadne groźby, skoro jesteś taki wyedukowany to zastanów się jeszcze raz nad tym zdaniem, to tak jakbym napisał, że jak toś wejdzie na wh, to też zbanuje...
    Liczba skarg na mój temat świadczy tylko i wyłącznie o tym, że ja tutaj coś robię, bo w przeciwnym razie kto niby miałby je pisać. Zawsze będę zachęcał do pisania ;)
    Przejdź w końcu od pustego pierdolenia, do jakich konkretów w obronie swojego stanowiska.

  9. #9
    Lamka Awatar eSPe24
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    26
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    Jasne zbieraj, bardzo chętnie poczytam. Zapomniałeś dodać, że żadna skarga na mnie nie została w żaden sposób rozpatrzona na moja nie korzyść, bo wszystkie są "z dupy". Jeden wielki lament, bo Pan dorosły dostał kicka, tak na marginesie jestem od Ciebie starszy, więc skończ z tym gimnazjum bo mnie nie znasz.
    Na prawdę geniuszu myślisz, że pograsz tydzień, dostaniesz kicka, napiszesz parę zdań wyssanych z palca, i co się niby stanie? Zabiorą mi flagi bo Ty tak chcesz?
    I to nie są żadne groźby, skoro jesteś taki wyedukowany to zastanów się jeszcze raz nad tym zdaniem, to tak jakbym napisał, że jak toś wejdzie na wh, to też zbanuje...
    Liczba skarg na mój temat świadczy tylko i wyłącznie o tym, że ja tutaj coś robię, bo w przeciwnym razie kto niby miałby je pisać. Zawsze będę zachęcał do pisania ;)
    Przejdź w końcu od pustego pierdolenia, do jakich konkretów w obronie swojego stanowiska.
    Ok, to sie skup. Bezpodstawny kick, brak szacunku, panoszenie sie i naduzywanie wladzy, nieodpowiednie traktowanie graczy to jest to ca sam pokazales wypisujac to co wypisujesz na forum. Hltv jest do obejrzenia, to sa konkrety.
    Nie intersuja mnie przepychanki slowne z Toba, zlozylem skarge, czekam na decyzje, tak to dziala.

    Pozdrawiam,
    eSPe.

  10. #10
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Hahaha, a już myślałem, że jakiś konkretniejszy zawodnik. No kolego, nie tak to działa. Link do hltv poproszę, rozpiskę, konkretny czas i opis sytuacji, żebym mógł ja i h@ się do niej odnieść.
    Jesteś dalej w punkcie wyjścia.

  11. #11
    Lamka Awatar eSPe24
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    26
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    Hahaha, a już myślałem, że jakiś konkretniejszy zawodnik. No kolego, nie tak to działa. Link do hltv poproszę, rozpiskę, konkretny czas i opis sytuacji, żebym mógł ja i h@ się do niej odnieść.
    Jesteś dalej w punkcie wyjścia.
    No beczka smiechu... http://88088.cgs.pukawka.pl/hltv-140...1411494780.zip link do hltv, opis sytuacji i godzine podalem juz w pierwszym poscie.
    'Konkretniejszy zawodnik'? chlopaczku, to jest dla Ciebie jakas walka? Zglosilem Twoj blad i pokazalem twoje chamstwo... ale widze, ze dla Ciebie to przygoda zycia.
    Ja zajmuje sie windykacjami dla jednego z najwiekszych bankow w Polsce i europie. hahah! 1000 razy wiekszych cwaniaczkow od Ciebie zjadam codziennie po 8 godzin, a Ty tu chcesz pokazac, ze cos znaczysz. Niezle ;]
    Poprawiles mi humor, ale daj wkoncu wypowiedziec sie komus, kto moze zamknac ta sprawe.

    Pozdrawiam,
    eSPe.

  12. #12
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez eSPe24 Zobacz posta
    Ok, to sie skup. Bezpodstawny kick, brak szacunku, panoszenie sie i naduzywanie wladzy, nieodpowiednie traktowanie graczy
    Ale ja miałem na myśli wszystko, sprawę kicka już wyjaśniłem. Teraz poproszę dowody do reszty oskarżeń, pisałeś, że masz takich sporo, czekamy.

    I przestań mieszać życie osobiste z grą, ja nie wychodzę poza sytuacje z serwera, Ty to robisz nagminnie pisząc mi o swoim życiu, albo co lepsze o moim.
    Nic nie chce pokazywać, ogranicz się tylko i wyłącznie do spraw związanych z grą, o to tutaj chodzi. A na serwerze nie muszę pokazywać, że coś znaczę, to się rozumie samo przez się, jako admin.
    Przeczytaj dokładnie co napisałem, tak ze trzy razy zanim odpowiesz. Nie mam na celu ani Cie ośmieszyć, ani poniżać, ani cokolwiek innego, Ty jesteś autorem tego tematu nie ja.
    Zanim cokolwiek napiszesz jeszcze na temat mojej osoby, zapytaj kogoś, kogo uważasz za inteligentniejsza osobę od siebie, każdy kogoś takiego zna, czy poprzez jedną sytuacje na serwerze w grze internetowej mądre jest wyciąganie wniosków na temat całego życia kogoś i jego zachowania w życiu.

  13. #13
    Lamka Awatar eSPe24
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    26
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    Ale ja miałem na myśli wszystko, sprawę kicka już wyjaśniłem. Teraz poproszę dowody do reszty oskarżeń, pisałeś, że masz takich sporo, czekamy.

    I przestań mieszać życie osobiste z grą, ja nie wychodzę poza sytuacje z serwera, Ty to robisz nagminnie pisząc mi o swoim życiu, albo co lepsze o moim.
    Nic nie chce pokazywać, ogranicz się tylko i wyłącznie do spraw związanych z grą, o to tutaj chodzi. A na serwerze nie muszę pokazywać, że coś znaczę, to się rozumie samo przez się, jako admin.
    Przeczytaj dokładnie co napisałem, tak ze trzy razy zanim odpowiesz. Nie mam na celu ani Cie ośmieszyć, ani poniżać, ani cokolwiek innego, Ty jesteś autorem tego tematu nie ja.
    Zanim cokolwiek napiszesz jeszcze na temat mojej osoby, zapytaj kogoś, kogo uważasz za inteligentniejsza osobę od siebie, każdy kogoś takiego zna, czy poprzez jedną sytuacje na serwerze w grze internetowej mądre jest wyciąganie wniosków na temat całego życia kogoś i jego zachowania w życiu.
    Nie mam zamiaru dalej z Toba dyskutowac. Jestes strona, ja dopelnilem formalnosci, ale nie widze, zeby ktokolwiek z gory sie tym zainteresowal.
    czekam na odpowiedz S@/H@.

  14. #14
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,250
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Podsumujmy:
    Dałeś błędne info.
    Nie poprawiłeś tego info mimo że była okazja.
    Uważasz że zrobiłeś co do Ciebie należało.
    ....

    Kod:
     16. Złe info lub jego brak będzie karane. Nie stosowanie się do info również. Wymówki typu "no sound" lub "mp3" nie będą respektowane.
    Więc kick tak jakby ma podstawy. Czyż nie?

    I tak w gwoli ścisłości. Kicka dostałeś za złe info a nie za dyskusję z adminem. To że nie dostałbyś kicka jakbyś przeprosił to 'akt łaski' a nie reguła. Ale Ty wolałeś dyskutować. Zatem admin maRRo uznał że celowo podałeś złe info skoro nie widać po Tobie żadnej skruchy.
    Widzisz, ja tu gram dość długo już i jak dam złe info to PRZEPRASZAM (sic!). Bierz ze mnie przykład, co? To i z maRRo się nie będziesz kłócił gdyż mając łeb na karku, znając zasady TP i nie kozacząc można się z nim dogadać.

    Słuchając co mówią na Twój temat inni, można wywnioskować że sam jesteś jednym z cwaniaczków którym czasem nie dajesz się oszukać ale czasem niszczysz życie. A ja takich cwaniaczków ćwierć wieku zjadam na śniadanko.

    ODRZUCONO

  15. #15
    Lamka Awatar eSPe24
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    26
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez bajecznienawdychany Zobacz posta
    Podsumujmy:
    Dałeś błędne info.
    Nie poprawiłeś tego info mimo że była okazja.
    Uważasz że zrobiłeś co do Ciebie należało.
    ....

    Kod:
     16. Złe info lub jego brak będzie karane. Nie stosowanie się do info również. Wymówki typu "no sound" lub "mp3" nie będą respektowane.
    Więc kick tak jakby ma podstawy. Czyż nie?

    I tak w gwoli ścisłości. Kicka dostałeś za złe info a nie za dyskusję z adminem. To że nie dostałbyś kicka jakbyś przeprosił to 'akt łaski' a nie reguła. Ale Ty wolałeś dyskutować. Zatem admin maRRo uznał że celowo podałeś złe info skoro nie widać po Tobie żadnej skruchy.
    Widzisz, ja tu gram dość długo już i jak dam złe info to PRZEPRASZAM (sic!). Bierz ze mnie przykład, co? To i z maRRo się nie będziesz kłócił gdyż mając łeb na karku, znając zasady TP i nie kozacząc można się z nim dogadać.

    Słuchając co mówią na Twój temat inni, można wywnioskować że sam jesteś jednym z cwaniaczków którym czasem nie dajesz się oszukać ale czasem niszczysz życie. A ja takich cwaniaczków ćwierć wieku zjadam na śniadanko.

    ODRZUCONO
    Smieszne. Nie dyskutowalem z nim na temat tego infa, tylko powiedzialem, ze 'jest wielkim szefem' ironicznie, bo na mnie darl ryja jak jakis czubek. I dopiero wtedy dostalem kicka. Nie kicnkal mnie od razu po tym jak dalem zle info, albo jak zginal, tylko dopiero jak sie osmielilem cos odpowiedziec... No ale po Tobie niczego innego sie nie spodziewalem, skoro odrzucasz wszystkie skargi, nawet takie, w ktorych ten typ jawnie nazywa graczy serwera gownem. Bawcie sie dobrze na swoim serwerze panowie admini... I co do Twojego sniadanka (moderatorze forum xD), to ludzie, z ktorymi pracuje, by Cie sprzedali golego w 30 sekund, wiec sie nie wypowiadaj. ;) cwierc wieku, hahah xD dobre

  16. #16
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga maRRo

    Cytat Zamieszczone przez eSPe24 Zobacz posta
    cwierc wieku, hahah xD dobre
    Wydaje mi się, że nie zrozumiał :D

Podobne wątki

  1. Admin maRRo- SKARGA
    By KMO in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 21-09-2014, 21:16
  2. Skarga na Admina Marro
    By dzierzyciel in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 14-04-2013, 21:02
  3. Skarga na admina maRRo
    By Waffen in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 12-03-2013, 19:56
  4. skarga na maRRo
    By deadmandrunk in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-11-2012, 21:33
  5. Skarga na maRRo
    By Pawel9312 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27-10-2012, 15:13

Tagi dla tego wątku

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •