Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16
  1. #1
    Lamka Awatar KMO
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    23
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Admin maRRo- SKARGA

    Rządam, wręcz nalegam o odebranie praw admina dla tego pana, jest egoista, ktoś słabiej gra, nie za gra po jego myśli odrazu dostaje bana( nie ważne, że nie raz on popełni sam bląd przeprosi ok jak najbardziej to rozumiem ale gdy zrobi to ktoś inny niż on dostaje tak zwany OPIERD*L i bana). Nie nadaje się na człowieka zarządzającego serverem podczas gry, myślę, że pare osób przyłączyło by sie do tego posta przyznając mi rację. Chciałbym aby maRRo nadal wbijał na server bo jest dobrym graczem ale również chciałbym iż został pozbawiony admina- NIE POWINIEN BYĆ ADMINEM. Moim celem nie było obrażenie kolegi maRRo lecz wprowadzenie troche wyrozumiałości na ten server (bo Markui nie każdy jest dobry jak ty).
    Pozdrowienia dla administratorów.

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar wiesieklandryn
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    22
    Posty
    235
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Skoro prowadzi gre, mówi gdzie co i jak, więc "jak ktoś nie gra po jego myśli" to co ma z nim zrobić?

  3. #3
    Lamka Awatar ...Ruda...
    Dołączył
    Nov 2013
    Wiek
    26
    Posty
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Nie zgodzę się z Tobą ale po części :)

    Marro jest dobrym adminem bo nie patrzy kto leci FFA tylko banuje.

    Większość adminów nie nadaje się do swojej roli :) Jedna część w której się zgodzę, że jeśli oni popełnią błąd to "NIC SIE NIE STAŁO" ale jak już gracz popełni to jest to karygodne.

  4. #4
    Spamer z doświadczeniem Awatar Puotech
    Dołączył
    Jun 2009
    Wiek
    28
    Posty
    333
    Thanks
    14
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    KMO uwierz mi, że czasem trafiają się takie rodzyny na serwie, że nerwy puszczają. Im dłużej się gra tym mniej cierpliwości, tym bardziej kiedy samemu się bardzo stara coś ugrać.
    Dla marro stawiam wirtualną MELISKĘ :D

  5. #5
    Lamka Awatar KMO
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    23
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Ale ja to doskonale rozumiem chce pilnowac dobrze swojego stanowiska i szanuje to ale niech nie wyrzuca kazdego za jakis blad czy chec pogrania z bronia z ktora nie zawsze dobrze gra- MARO TO NIE JEST POWOD NA WYWALANIE CZY BANOWANIE!!!. Szanuje tego kolege ale niech sie troche ogarnie bo GRY to rozrywka po to to stworzyli a nie jakis obowiazek czy cos TO NIE SA MISTRZOSTWA SWIATA W CSA MARO. Prosze o wyrozumialosci troche nic wiecej

  6. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Ja nie popełniam tych samych błędów, 4 razy na 1 mapę, to jest ta różnica. Cały team prosił żebym Cie wyrzucił, 2 razy rzuciłeś FB swoim jak tt wbijało na bs'a, cover z Twojej strony żałosny, nic nie widzisz i nie słyszysz, po co grasz awp skoro trafić z metra nie umiesz?
    I to nie ja Ciebie wywaliłem, o co masz pretensje, ze Cie upomniałem kiedy cały team mnie prosił żebyś wyleciał, bo się patrzeć na Ciebie nie da? A mimo to grałeś dalej, aż w końcu ezx nie wytrzymał i poleciałeś. Ale przypierdolić się trzeba do maRRa, jak zawsze!
    Demo i logi potwierdzą wszystko.
    Źle zrobiłeś, ze napisałeś ten temat.

    @Wy na prawdę myślicie, że napiszecie prośbę o zabranie i mi admina i tak się stanie?

  7. #7
    Lamka Awatar KMO
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    23
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Marku pokaz demo wszystkim jestem jak najbardziej za. Nie chce sie klocic tylko nadal PROSZE CIE O WYROZUMIALOSC BO NIE JESTES PEPKIEM SWIATA.

    ---------- Post dodany 21-09-2014 o godzinie 19:39 ----------

    Poza tym sam temat nazywa sie -SKARGI ADMINI TP WIEC WYRAZILEM SWOJA OPINIE- KTORA ZAWSZE BEDE POPIERAL BO TROCHE TU JUZ GRAM NA HASHI WIEM JAKI JESTES

  8. #8
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Czytałeś co ja napisałem? Nic Ci nie zrobiłem! Ani nie dostałeś ode mnie bana, ani kicka...

  9. #9
    Lamka Awatar KMO
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    23
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Maro... prosze cie... nie cofam niczego co powiedzialem i kolejny raz ci pisze wyrazam swoja opinie na twoj temat koniec tematu. POPRAW SIE

  10. #10
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Dobrze, ja się poprawie, jak Ty poprawisz swoja składnie zdań i zaczniesz używać znaków interpunkcyjnych i polskich znaków.

  11. #11
    Lamka Awatar KMO
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    23
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Dlaczego mi wrzucasz z tego powodu potrafie normalnie pisac, ale temat byl inny marku i tak to wlasnie wyglada na servie.

  12. #12
    Spamer Awatar ezx
    Dołączył
    Jun 2013
    Posty
    178
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    KMO ja Cię wyrzuciłem i koniec dyskusji. Popraw grę bo czasem jak i teraz mnie zdenerwowałeś jak stałeś chwile afk na dworze a paczuszka plant i się obudziłeś i zwiedzałeś. Ja np kiedyś dostałem bana na miech "nie broimy paki bez defa jak kolega ma" a na demku nie było i nie miał. Ciesz się że możesz grać dalej. Wracaj do gry i się nie spinaj.
    HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com
    HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.com

    Tam możecie mnie najczęściej spotkać w razie "w" żeby zrobić porządek na tych 2 serwerach :)

  13. #13
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    To Ty zmieniłeś temat, było o karaniu zbyt pochopnie graczy, czego nie robię, bo zawsze 2/3 razy upominam słownie. Kiedy się okazało, że z mojej strony żadnej kary wobec Twojej osoby nie było, to już inna gadka.
    Temat uważam za wyjaśniony, dalsza konwersacja jest kompletnie bez sensu. Potraficie w tych skargach tylko dużo pisać, jeszcze nikt nie wysunął jakiś konkretnych dowodów, z prostej przyczyny, takowych nie ma.

  14. #14
    Lamka Awatar KMO
    Dołączył
    Sep 2014
    Wiek
    23
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Ja również się ciesze, że temat został wyjaśniony.

  15. #15
    Spamer Awatar ezx
    Dołączył
    Jun 2013
    Posty
    178
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Dobra marek, daje Ci upomnienie. Zamykamy temat. Wracać do gry.
    HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com
    HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.com

    Tam możecie mnie najczęściej spotkać w razie "w" żeby zrobić porządek na tych 2 serwerach :)

  16. #16
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Admin maRRo- SKARGA

    Dobrze szefie, jest mi niezmiernie przykro ;(
    Zrobię sobie tylko herbatkę i wracam dalej terroryzować wszystkich :*

Podobne wątki

  1. kontrowersyjny admin(maRRo)
    By uppss in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 08-06-2014, 13:13
  2. Skarga na Admina Marro
    By dzierzyciel in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 14-04-2013, 20:02
  3. Skarga na admina maRRo
    By Waffen in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 12-03-2013, 18:56
  4. skarga na maRRo
    By deadmandrunk in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-11-2012, 20:33
  5. Skarga na maRRo
    By Pawel9312 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27-10-2012, 14:13

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •