Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1
    Lamka Awatar squawk
    Dołączył
    Sep 2014
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Dzień bana za minutę gry - admin marro

    [AMXBans] ===============================================
    [AMXBans] Banned by Admin: maRRo
    [AMXBans] You can complain about your ban @ www.bany.wiaderko.com
    [AMXBans] Reason: 'FFA'
    [AMXBans] Duration: '1 day'
    [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:23711117'
    [AMXBans] Your IP: '88.156.54.141'
    [AMXBans] ===============================================

    Wszedłem na serwer, a że chciałem ustawić mikrofon, żeby działał, to afczyłem może z 20-30 sekund na początku rundy. Jak się pojawiłem zacząłem biec w stronę BSa, paka została podłożona i nie zdążyłem dobiec, CT rozbroiło bombę. W tym momencie dostałem dziennego bana z powodem "FFA". Dodam, że chwilę wcześniej inny gracz otrzymał godzinnego bana, powód "lamienie", od tego samego admina.

    Admin marro wygląda na sfrustrowanego gimba, mam pytanie - czy na waszym serwerze takie zachowanie adminów jest dopuszczalne?

  2. #2
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    28
    Posty
    1,325
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Dzień bana za minutę gry - admin marro

    Admin maRRo nie widział że afczyłeś na respie tylko że nie było Cie przy paczce jak oni ją rozbrajali.
    Tak na prawdę to chodziło o to żebyś założył sobie u nas konto. Mieliśmy jednak nadzieję że napiszesz po prostu odwołanie i sprawa się grzecznie wyjaśni.
    Pamiętaj że admin też nie widzi wszystkiego a ma do ogarnięcia 18 osób na serwerze a jeszcze 8 trzeba poprowadzić do zwycięstwa.

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Dzień bana za minutę gry - admin marro

    Podaj jakiś swój nick, mniej więcej jaka mapa, opisz sytuacje dokładniej, żeby taki gimb jak ja mógł, sobie przypomnieć, bo nie pamiętam. Moze tuscan, może rzeczywiście stałeś afk, ale po ruszeniu zamiast iść na bsa gdzie leżała paka poszedłeś na bsa gdzie jej nie było, no to wtedy zdania nie zmienię i ban zostanie, nie kojarzę nic więcej.

    A ja dodam, że wcześniej jeszcze dostało z 10 osób bana, i co? Jak nie potrafi się dostosować do poziomu innych to taki skutek zawsze będzie.

  4. #4
    Lamka Awatar squawk
    Dołączył
    Sep 2014
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Dzień bana za minutę gry - admin marro

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    A ja dodam, że wcześniej jeszcze dostało z 10 osób bana, i co?
    No i właśnie o tym mówię.;] Też kiedyś byłem adminem, 10 banów dawałem średnio w tydzień, z czego większość za czity. Też lubię pograć zespołowo, ale za takie pierdoły w najlepszym wypadku dałbym kicka/slaya i wszyscy by wiedzieli, o co chodzi i że na serwerze się nie kampi itp. Ale tu trzeba pokazać, że admin jest na serwerze i że jest władzą absolutną. Co prawda gracz dopiero się pojawił na serwerze, ale przecież nie ma go przy pace, więc sruuu, ban na 24h pokaże mu jego miejsce w szeregu, adminowi wolno. Widać nie tylko to jest dopuszczalne, ale i akcepowane.

    Ale ok, wasza piaskownica, wasze zasady, dla mnie możecie banować nawet za kucanie czy niewłaściwy skin. Póki co innych, bardziej poważnych i przyjaznych, w sieci nie brakuje. Powodzenia w rozwijaniu serwera.
    Ostatnio edytowane przez squawk ; 07-09-2014 o 22:37

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Dzień bana za minutę gry - admin marro

    A skąd ja mogę wiedzieć, czy Ty wszedłeś dopiero czy nie i co robiłeś zanim ja zginałem, no bez przesady. Byleś po drugiej stronie mapy niż paka i cały team, to wniosek dla mnie jeden. Moze rzeczywiście zbyt surowa kara, ale wszystko można wyjaśnić, ja nawet nie mam pojęcia o którą akcje chodzi, to się ciężko dostosować.

  6. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar wiesieklandryn
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    23
    Posty
    235
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Dzień bana za minutę gry - admin marro

    daj SID i niech Marek Cię odbanuje. Pamiętam tą sytuacje bo sam się wkurwiłem, że znowu ktoś biega nie tam gdzie powinien, nikt nie wiedział, że jesteś afk.
    Mapa tuscan, nick squawk o ile dobrze pamiętam.

Podobne wątki

  1. kontrowersyjny admin(maRRo)
    By uppss in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 08-06-2014, 14:13
  2. Admin Welcome "Dzień dobry mówi Czesio" - Witanie
    By Tomkowic in forum Przydatne pluginy AMX i AMXX
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 15-07-2013, 00:52
  3. Opinia admin MArro
    By PawelPierwszaMilosc in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 30-05-2013, 14:25
  4. [Non Steam] pytanie w sprawie bana/admin
    By szaszlyk96 in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post / autor: 13-01-2012, 14:15

Tagi dla tego wątku

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •