Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 41
  1. #1
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Tak dłużej być nie może

    Witam, proszę nie kierować mnie na forum nasze prywatne bo z niego nie skorzystam pisze na prośbę osób trzecich do których się dołącze.

    Mam dość admina Marro,

    Gwiazda servera błyszczy na cały server czym? negatywna opinią, ludzie często nie wiedzą i są zdezorientowani banami, za powiem głupotę.

    Pozwolę sobie tutaj powiedzieć kilka sytuacji.

    Kiedyś na tuscanie, pół teamu dostało groźby i dostali by durnego bana bo oczywiście marro mówił smoki środek na ich respa bla bla bla. wszyscy byli oburzeni postawą i tym jak się odnosi on w stosunku do graczy z jego teamu. Nikt nie miał praktycznie smoka jeden z graczy powiedział ze mu nie wystarczyło, ale to wytłumaczenie nie miało znaczenia pan marek nie odniósł sukcesu wiec nie będę z siebie robił obrońcy bo i tak mogą mnie za to zjechać. Zapytałem pana marro dlaczego sam nie miał smoka odpowiedz szokująca nie miał jak kupić. Wniosek? Jak ktoś może wymagać coś od drugiego gracza nie wymagając tego od siebie.

    Nie jestem święty jako admin wytknęli mi pełno sytuacji i proszę i nie łączcie faktów dużo zmieniłem po skargach na mnie. Wole dać ostrzeżenie słowne, kicka, na końcu bana. Sa różne sytuacje w których przesadza nie można nikogo do niczego też zmusić gramy eko 80% teamu ma fulla kupuje ale nie wolno bo on chyba go nie ma. Po prostu może ktoś czuje się na siłach i woli zagrać fulla niż eko! Chryste ile można powtarzać każdy gra na ile uważa. Bany które dostają są banami za długimi, tydzień za FFA często się zdarza co jest oburzające.

    Ile można go ustawiać do pionu i pokazywać mu sytuacje na dwie strony to nie pomaga! Jego chamskie zachowanie jest często poniżej krytyki! Ile można i jak można! Za połowę jego słów nikt by nie grał jako gracz. Wywyższanie idzie z nim w parze. Da kilka sensownych banów na setki durnych nic nie uczących graczy! To tak jak resocjalizacja ! Zamiast wysłać ludzi jako wolontariuszy zamykają w czterech scianach, lub z psycholami gość wychodzi gorszy niż wszedł? gdzie tu logika i myślenie to ma uczyć? ile można pokazywać!!!! wymieniać i przytaczać faktów!! Nie będę się rozpisywał i się tłumaczył! PISZE TU BO LUDZIE NIEKTÓRZY TEŻ BY COŚ POWIEDZIELI!


    Ps.

    Po samych wypowiedziach na forum można dużo wywnioskować! PAN I WŁADCA.


    Dziękuje i pozdrawiam ten szary, lecz z wadami admin. Posiadam samokrytykę. Tobie radzę naucz się jej również. NIKT TOBĄ NIE JEST!.
    Ostatnio edytowane przez dejavustr ; 17-08-2014 o 21:22

  2. #2
    Admin TP Awatar Titallmighty
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    35
    Posty
    176
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Witam.
    Potwierdzam opinie osob trzecich, Maro to jest czlowiek ktory patrzy tylko na wlasne dobro. Skilla ma dobrego, ale nie idzie mu to kickuje, banuje bezsensu, potem wychodzi bo dalej nie idzie.
    Jak udaje sie mu wszystko to pan i wladca, ubliza ludziom i duzo rzeczy bym mogl przytaczac. Znam go nie od dzisiaj, bo adminowalismy na innym serwerze, gdzie bylo to samo. Skutek ??? sam zrezygnowal bo juz wszyscy byli przeciwni niemu.
    Marro funkcja admina to funkcja spoleczna. Masz pomagac ludziom ktorzy tworza ten serwer, nie jestes mentorem ani nauczycielem dla innych.
    Mozna sie starac prowadzic, dac kilka rzeczy ludziom do zrozumienia, ale ty zachowujesz sie jak putin Hashjamy.
    duzo ludzi skarzy sie na steam, jeszcze wiecej na forum a ile osob tego nie robi to juz brak slow.
    Dorosnij chlopie, bo nigdy nie byles dobry. Komputer i cs to nie wszystko, trzeba miec jeszcze ludzkie nawyki.

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Cytat Zamieszczone przez dejavustr Zobacz posta
    Sa różne sytuacje w których przesadza nie można nikogo do niczego też zmusić gramy eko 80% teamu ma fulla kupuje ale nie wolno bo on chyba go nie ma. Po prostu może ktoś czuje się na siłach i woli zagrać fulla niż eko!
    Serwer Tp, dostosowujemy sie do ogólnie przyjętych zasad, po przegranej pierwszej rundzie gramy dwie rundy eco( o ile nie było po drodze paki) koniec kropka.
    Wymagamy poziomu więc obowiązkiem admina jest przestrzeganie go.

    Cytat Zamieszczone przez dejavustr Zobacz posta
    Chryste ile można powtarzać każdy gra na ile uważa.
    Kolejny błąd, każdy gra tak jak gra reszta teamu, bo to w końcu TP.

    Cytat Zamieszczone przez dejavustr Zobacz posta
    Bany które dostają są banami za długimi, tydzień za FFA często się zdarza co jest oburzające.
    Puste pierdolenie, przykład proszę. Za to ja mogę przytoczyć jak Ty wyrzuciłeś na miesiąc za nadużywanie mikrofonu bez żadnego wcześniejszego kicka, jednego z najbardziej ogarniętych graczy na serwerze, który już tu nie wróci.

    Cytat Zamieszczone przez dejavustr Zobacz posta
    To tak jak resocjalizacja ! Zamiast wysłać ludzi jako wolontariuszy zamykają w czterech scianach, lub z psycholami gość wychodzi gorszy niż wszedł? gdzie tu logika i myślenie to ma uczyć?
    I znowu chyba pojebały Ci się serwery, ten nie służy do nauki. Idz napisz podanie o admina na jakimś NS'ie i ucz ludzi grać.

    Cytat Zamieszczone przez dejavustr Zobacz posta
    Po samych wypowiedziach na forum można dużo wywnioskować! PAN I WŁADCA.
    Przykłady podaj, znowu puste gadanie.
    Za to o Twoich wypowiedziach można wiele powiedzieć. Brak znaków interpunkcyjnych, chaos w wypowiedziach, powinieneś się cofnąć do podstawówki i nauczyć składać zdania.

    Właśnie pokazałeś jak bardzo się nie nadajesz na admina tego serwera, bronisz jakieś gówna, bo ja ogarniętych graczy nie wyrzucam, nie za byle co. Stajesz w obronie botów, nie mających pojęcia o grze, założę się ze wrzasqn się wyżalił (haha), i zapomnij, że zmienię do nich nastawienie, a świadczy o tym sam fakt, że nie potrafią napisać sami tematu. Wybrali sobie troszkę marnego obrońce, bo rzucać oskarżeniami bez kompletnych dowodów to każdy kretyn potrafi.
    Tak w ogóle to czemu ma służyć ten temat, chcesz żeby mi zabrali flagi?
    Mam nadzieję, że jak wróci Zosia to dopilnuje ostatnio tego co pisała na "naszym" forum dotyczące regulaminu adminów.

  4. #4
    el Wymiataczos Awatar R 1
    Dołączył
    Dec 2012
    Wiek
    23
    Posty
    591
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń do Marka, wiadomo każdego ponosi mniej czasem bardziej. "Trzyma za mordy" nie wielu ma odwagę podnieść głos i wprowadzić więcej zaangażowanie w grę. (Drze ryja ale w tym dobrym znaczeniu:D)

    Marek jestem z Tobą nie daj się!
    Miarą sukcesu jest to ilu masz wrogów.
    Moja kariera, 26 złapanych 5 oczekujących.

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Cytat Zamieszczone przez Titallmighty Zobacz posta
    Witam.
    Potwierdzam opinie osob trzecich, Maro to jest czlowiek ktory patrzy tylko na wlasne dobro. Skilla ma dobrego, ale nie idzie mu to kickuje, banuje bezsensu, potem wychodzi bo dalej nie idzie.
    Jak udaje sie mu wszystko to pan i wladca, ubliza ludziom i duzo rzeczy bym mogl przytaczac. Znam go nie od dzisiaj, bo adminowalismy na innym serwerze, gdzie bylo to samo. Skutek ??? sam zrezygnowal bo juz wszyscy byli przeciwni niemu.
    Marro funkcja admina to funkcja spoleczna. Masz pomagac ludziom ktorzy tworza ten serwer, nie jestes mentorem ani nauczycielem dla innych.
    Mozna sie starac prowadzic, dac kilka rzeczy ludziom do zrozumienia, ale ty zachowujesz sie jak putin Hashjamy.
    duzo ludzi skarzy sie na steam, jeszcze wiecej na forum a ile osob tego nie robi to juz brak slow.
    Dorosnij chlopie, bo nigdy nie byles dobry. Komputer i cs to nie wszystko, trzeba miec jeszcze ludzkie nawyki.
    I mówi to ten, który w podaniu o admina napisał, że potrafi bardzo dobrze łapać cziterów i następnego dnia musiałem to zrobić za Ciebie, bo Ty patrzyłeś gościa całą mape i nie widziałeś nic specjalnego.
    Skarży się dużo osób, ilu z nich ma pojecie o graniu, ilu z nich ostatnio widziało w ogóle swoje staty na +? Grasz tutaj może dwa miesiące, więc daruj sobie wypowiadanie się.
    I sam wyjdź czasem na + Panie miły dla każdego...

  6. #6
    Admin TP Awatar Titallmighty
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    35
    Posty
    176
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Marro my jestesmy dla tych ludzi(twoim zdaniem gowien) po to, zeby trzymac porzadek. Naucz sie troche szaczunku do ludzi bo ci go brakuje. Wyzywasz sie na ludziach z serwa, bo ci w zyciu ciezko(chujowo), kobieta ci za cycka nie daje zlapac ???
    Znam duzo ludzi z krk a tylko ty jestes taki arogancki i jestes hipokryta. Czlowieku wielu ludzi przezylo w zyciu wiecej niz ty sobie wyobrazisz, a ty nawet pewnie krakowa nie zwiedziles bo ciagle na kompie siedziisz.
    Deja poznalem wczesniej od ciebie i jakos do niego mam szacunek.
    wracajac do tematu kotleta, bo go zbanowal na miesiac, to mial upomnienie i dlatego tak bylo.
    Roznica ???
    Deja potrafi przyznac sie do bledu, Ty nie !!!!

    wnioskujac: Marro jest na plusie to super, jestes na minusie to uciekasz ze serwera, bo cie bija !!!
    Marro to ze ty sobie czekasz z awp na latwe fragi a ktos musi robic czarna robote, to uwazasz to u siebie za skilla ???
    nie kazdy spedzil cale zycie przed kompem jak Ty!
    I moze dlatego patrze na to, ze nie kazdy bedzie super kurwa zajebisty(jak Ty). Ogarnij sie czlowieku, bo na ulicy bys sie slowem nie odezwal.
    Ostatnio edytowane przez Titallmighty ; 17-08-2014 o 21:47

  7. #7
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Cytat Zamieszczone przez Titallmighty Zobacz posta
    Marro my jestesmy dla tych ludzi(twoim zdaniem gowien) po to, zeby trzymac porzadek. Naucz sie troche szaczunku do ludzi bo ci go brakuje. Wyzywasz sie na ludziach z serwa, bo ci w zyciu ciezko(chujowo), kobieta ci za cycka nie daje zlapac ???
    Znam duzo ludzi z krk a tylko ty jestes taki arogancki i jestes hipokryta. Czlowieku wielu ludzi przezylo w zyciu wiecej niz ty sobie wyobrazisz, a ty nawet pewnie krakowa nie zwiedziles bo ciagle na kompie siedziisz.
    Deja poznalem wczesniej od ciebie i jakos do niego mam szacunek.
    wracajac do tematu kotleta, bo go zbanowal na miesiac, to mial upomnienie i dlatego tak bylo.
    Roznica ???
    Deja potrafi przyznac sie do bledu, Ty nie !!!!
    Po pierwsze spierdalaj od mojego życia prywatnego, bo gówno o nim wiesz. Pracuje, trenuje na siłowni, trenuje sporty walki i biegam, mam dziewczynę, z którą nie mam problemu. Gram ile mam czasu wolnego tj może 2h co drugi dzień, jakbyś miał odrobinę mózgu, to byś to sobie sprawdził.

    W, którym momencie on sie przyznał do błędu? Nie odbanował go tylko się upierał, ze ban ma zostać. Nie znasz kompletnie sytuacji i pieprzysz farmazony.

  8. #8
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    28
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Ja tam popieram admina maRRo. Czasami przesadzi, czasami obrazi. Ale (wbrew temu co ktośtam pisał) nie myśli o sobie tylko myśli o teamie. Gra na rzecz teamu i prowadzi na rzecz teamu.

    Dużo problemów tworzą gracze. Wejdzie randomowy noname co gra public przez 6 lat i myśli że wszystkie rozumy pozjadał a tak na prawdę ma ledwo pojęcie o grze. Ale gdy maRRo zwróci mu uwagę (nieuprzejmie ale słusznie) to zamiast wziąć to na klatę to odszczekuje i kozaczy. I się maRRowi nie dziwię że takich banuje. I wiem że dużo banów dostaje się nie bezpośrednio za działanie gracza ale za to że po zwróceniu uwagi gracz nie widzi problemu.

    Generalnie rzecz biorąc to 90% banów od maRRo jest słusznych 7,5% kontrowersyjnych i pozostałe 2,5% to bany przesadzone.

  9. #9
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Wiesz co ... Przepraszam za mój chaos za te błędy na przyszłość, wezmę z sobą słownik. Zastanawiam się kto pusto piszę i właśnie pokazuję klasę odpowiedzi i godny poziom admina. Ja Ciebie nie obraziłem wytknięte masz sytuacje które są autentyczne i są i będą potwierdzane. Bronie ludzi nie gówno. Wiem srasz swoją prawdą i podcierasz się papierem które gówna wyprodukują bo te gówna dbają o ciebie a ty nimi gardzisz bo ty na ludzi srasz! Nikt gównem nie jest! Przestań robić i tutaj to co robisz na serverze? Po co mi dowody sam je wystawiasz. Ja dałem bana jednemu z najbardziej ogarniętych graczy? Zapraszam na czytania dokładnie postów graczy:) Jak znajdę screeny z komentarzami wrzucę. Ale tego nie obiecuje. Sam wiele cziterów nie wychwytuje, też bogiem nie jesteś. Skończyłem podstawówkę z problemami, gimnazjum z problemami, zawodówkę również tu mi ludzie pomogli nie wypinali dupska jak ty lepiej wyeliminować szkodnika niż zwrócić mu uwagę? mówię twoim językiem może dojdę do porozumienia. Teraz gdy ktoś pomógł wytłumaczył kończę liceum przede mną matura. Nie wytykaj błędów nie przywiązuje uwagi na to ale plus dla ciebie za pierdołę i za dowody.


    Przykład kolejny z infem lub jego brak nie wiem jak on to odbiera.

    Zastanawiam się mamy 5 sekund na info podaje info, że gracze cofają z banana na środek padam. Miałem 5 sekund po tym dłuższym czasie gracze cofnęli i marro się wyrzucił jakby tragedia się stała...Bo gwiazda sama została na bananie i musiała wszystko zrobić i dostała błędne info przez co sam dostałem bezpodstawnie zjebe za co on pouczenie. Bo przecież modele mają nogi a gracze klawisze przepraszam pana, że ktoś się ruszał! Coś jeszcze?
    Ostatnio edytowane przez dejavustr ; 17-08-2014 o 21:59

  10. #10
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Brak argumentów z Twojej strony, nie mam co odpisać. A zjebe dostaniesz zawsze, że dokładnego info nie potrafisz podać, tylko się ograniczasz do rozróżniania bs'ow "A" i "B", a te 5 sec jest wystarczające, żeby takie info podać.
    Dalej mi nie napisałeś Robin Hood, co ten temat ma za zadanie.

  11. #11
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Zauważ, że ktoś kto się tu wypowie za krótko gra i to go eliminuje od komentowania lub mówienia prawdy! Sam zakazujesz i narzucasz swoje prawo oby tak dalej. Nie pozdrawiam ludzi bo nie popieram KURESTWA! Nie popieram już wymierzania kar bez ich przemyśleń, bez postawienia się na miejscu gracza. Zdarzają się wypadki często przymykam oko na ludzi wartych uwagi. Ty robisz przeciwnie bo gracz strzela ale obraża itp. A ja go zbanuje i oburzenie bo reprezentuje skill ale kultury nie za to drugi nie ma skilla ma kulturę ale wyleci. Nie popieram nie zwracania uwagi i pokazania jak można coś wykonać podczas gry lepiej! nie popieram wywyższania się! nie popieram obrażania się. To server się cofa dzięki takim jak ty... Hamujesz rozwój kultury, zostawiasz chamstwo! NIC NIE WSKÓRAM WIEM ALE CIESZĘ SIĘ ZROBIŁEM CO UWAŻAM ZA SŁUSZNĘ!

  12. #12
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Haha coraz to zabawniejsze.
    Nie wyrzucam ludzi bez ostrzeżenia, i każdy z odrobiną inteligencji o tym wie, bo ja nie po to tyle gadam. Wyrzucam jak nie ma reakcji kompletnie żadnej na moje słowa, albo jak sytuacja się powtórzy. Robisz dokładnie to samo co ja i wiele razy to już było pisane, jak sie przyczepiłem do Ciebie to postanowiłeś zrobić z siebie świętego, wcześniej jakoś Ci moje adminowanie i gra nie przeszkadzała, nigdy nic nie pisałeś.
    I jak bym banował wszystkich za brak skilla to by tutaj nie grał ktoś taki jak TIT i wielu innych gracz, którzy kompletnie nie potrafią grać ale się coś tam starają, ja nie banuje za skilla, tylko za brak myślenia i gry TP.
    Szukasz na siłę, bardzo marnie Ci to idzie. Jedyne co potrafisz napisać, to że ludzi obrażam, od idiotów i kretynów. To jest racja, przyznaje się, ale nie wydaje mi się, że ktoś dorosły powinien się o coś takiego obrażać. Mnie nazywają dużo gorzej, i ja nie banuje za obrażanie mojej osoby w odpowiedzi na moje słowa. Nigdy tak nie zrobiłem, wiec trzym w końcu ten zakłamany ryj i przestań wciskać ten żałosny dramat tutaj.
    Daj w końcu jakiś przykład, no cokolwiek, kiedy ja zbanowałem, dałem kicka, slaya, nie słusznie bo miałem taka ochotę i się uważam za boga.
    Dupa Cie boli, bo i do Ciebie się przyczepiłem, nic więcej.

    "Zauważ, że ktoś kto się tu wypowie za krótko gra i to go eliminuje od komentowania lub mówienia prawdy!"
    Na razie zrobił to tylko TIT, R1 i bajeczny, z tych trzech osób tylko TIT gra bardzo tutaj krótko, więc co mam zauważyć, bo nie rozkminiam Twoich słów. Zadzwoń do pani od polskiego zanim coś napiszesz, niech to przeanalizuje za Ciebie.

  13. #13
    Lamka Awatar filipson69
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    21
    Posty
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    Właśnie pokazałeś jak bardzo się nie nadajesz na admina tego serwera, bronisz jakieś gówna
    Kto Ci kurwa dał prawo do oceniania innych? Kim Ty jesteś, żeby 'sądzić' innych ludzi? Najpierw naucz się pokory i szacunku, bo daleko nie zajedziesz cwaniak.

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    Po pierwsze spierdalaj od mojego życia prywatnego, bo gówno o nim wiesz. Pracuje, trenuje na siłowni, trenuje sporty walki i biegam, mam dziewczynę, z którą nie mam problemu. Gram ile mam czasu wolnego tj może 2h co drugi dzień, jakbyś miał odrobinę mózgu, to byś to sobie sprawdził.
    Po co pierzesz swoje brudy na forum publicznym? To jest mądre? Mnie przykładowo nie interesuje co ćwiczysz, balet, kung fu czy aikido... wręcz kładę na to ciężkie jaja. Oszczędź zarówno mi jak i innym tego komedio-dramatu.

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    Skarży się dużo osób, ilu z nich ma pojecie o graniu, ilu z nich ostatnio widziało w ogóle swoje staty na +? Grasz tutaj może dwa miesiące, więc daruj sobie wypowiadanie się.
    Znowu cwaniak. Znowu pytanie - kim Ty kurwa jesteś? Najlepszy w tą grę nigdy nie byłeś, nie jesteś i nigdy nie będziesz.. tak samo jak ja, moja babcia i siostra i matka...

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    W, którym momencie on sie przyznał do błędu? Nie odbanował go tylko się upierał, ze ban ma zostać. Nie znasz kompletnie sytuacji i pieprzysz farmazony.
    Upominasz kogoś o znaki interpunkcyjne, których w kogoś wypowiedzi brakuje. Natomiast znajdź w swoich słowach błąd związany z tymi znakami. Udowodnij, że masz prawo kogokolwiek pouczać, bo jeśli to robisz to chyba nie powinieneś mieć sobie niczego do zarzucenia, co? :)

    Na koniec, parę słów do administracji - kogo wy trzymacie jako adminów na serwerze. Ten Pan jest najzwyczajniej zwykłym, prostym cwaniaczkiem, który myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i to on jest pancio. Ktoś wyżej pisał, że admin to funkcja społeczna. Moim zdaniem trochę ziomuś przegiąłeś z tą funkcją, ale masz w tych trochę racji. Admin powinien w jakiś godny sposób 'reprezentować' serwerownię. W końcu to wizytówka administracji, a jeżeli taki osobnik jest na takim stanowisku to łatwo jest pomyśleć, że jest lubiany i jest częścią zespołu. A kto takich ludzi toleruje i trzyma przy sobie? Pewnie tacy sami lub podobni - pomyśli przeciętny Kowalki z cs'a. Troszkę by się przydało go albo wyprostować, albo.. nie wiem, zmienić?
    Kozaczenie i opisywanie swojego życia - 'chodzę na siłownie, mam dziewczynę' itp. na forum cs'a to oznaka czystej pozery.. Masz to co masz? Chwała Ci, pilnuj tego i się tym ciesz. Sprawa toczy się o co innego. Pewnie napiszesz, że gnój 17-letni nie będzie miał prawa czegokolwiek Ci powiedzieć, no ale jednak ma chłopak jaja.

    Co do sprawy Pana admina to po tym co widzę w tym temacie, postawa bardzo przykra i nie na miejscu, ale kto wie.. może w tym szaleństwie jest metoda.

  14. #14
    Admin TP Awatar Titallmighty
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    35
    Posty
    176
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Marro roznica jest duza, nie uwazaj sie za madrzejszego od innych, bo czlowiek i tak glupi umiera. Podstawa to uczyc sie z postepem czasu. Nie robisz tego, to co robiles kiedys, robisz do dzisiaj.
    Skilla ci nikt nie zabierze, bo dobrze grasz ale jak masz dobry team. Moge wkleic nawet screena co masz 32-10 w statach a przegraliscie mape 13-2.
    Pamietaj ze to jest serwer public TP i mimo wszystko ludzi musza miec chociaz jakas swobode. Ty kickujesz, banujesz za to ze sam giniesz.
    Bajek potrafil sie sam zbanowac, bo lamil tak ze nie mogl wytrzymac. Tobie jak nie idzie to uciekasz ze serwa, bo przeciez staty 12-10 to ponizej twoich oczekiwan. Roznica jest taka ze ja mysle, moze nigdy nie bede gral jak ty, ale przynajmniej jak ja otwieral to sie z tego smieje. Nie idzie mi, tez sie potrafie z tego smiac, a nie wyzywam sie na innych.
    niewiem po jakiej jestes szkole, ze obrazasz dejavu. Ale np ja jestem po administracji, ktora zrobilem wlasnymi kosztami. Tzn ciezka praca zeby na to zarobic.
    Naucz sie miec kontakt z ludzmi, a nie badz jak te stare kurwy w urzedach, ktore maja z naszych podakow wyplaty a przyjdziesz cos zalatwic to wiecznie im sie nie chce i czasu nie maja.
    Funkcja admin jest dla ludzi i spoleczenstwa a nie dla wlasnej satysfakcji i rzadzenia.
    Moze mnie za chwile tez zjedziesz, bo nie chce mi sie pisac polskich ą-ę-ó itp ale to swiadczy tylko o tobie.

    a to ze chodzisz na silownie, to pewnie masz kompleksy. Marro duzo mialem na studiach psychologii. Nie wiem jaka szkole skonczyles ale napewno jakas platna.
    To ze cwiczysz sztuki walki, nie znaczy ze potrafisz sie napierdalac. Poprostu dorosnij czlowieku a nie sap mi tutaj.
    Ostatnio edytowane przez Titallmighty ; 17-08-2014 o 23:28

  15. #15
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Maiłem odpisać, ale to bez sensu. Mojej odpowiedzi już tutaj nie zobaczycie.
    Bo to i tak nic kompletnie nie zmieni.
    Ostatnio edytowane przez markos104 ; 17-08-2014 o 23:39

  16. #16
    Spamer z doświadczeniem Awatar wiesieklandryn
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    23
    Posty
    235
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Też w sumie sam tutaj długo nie gram, jakieś 2 lata, ale wypowiem się.

    Z Markiem jest jak jest, trochę w tym racji i trochę przegięcia. Każdy nowy go nie lubi. Też nie lubiłem. Trzeba mieć mózg i grać TP, coś strzelać to wtedy się zestroicie na tych samych falach. Wiadomo, że ponoszą go emocje, sam się z tego śmieje czasem bo też już nie spinam od paru tygodni jak cały czas wcześniej i nie mam zamiaru, czemu-dlaczego-jak to się stało-zostawię dla siebie albo dla ludzi których bardzo to interesuje.

    To jest server TP, starzy wyjadacze i dobrzy gracze właśnie po to trzymają się jakoś na takim serverze bo nie ma już gdzie indziej grać, a co miesiąc widać poziom się zmniejsza, cofa się to do poziomu FFA więc nie dziwie się takim zachowaniom.

    Wiadomo, Marek jest nerwowy, obraża się, płacze itp., ale tego nie zmienicie i już. Taki charakter człowieka, zależy od niego samego czy chce być inny, gorszy lub lepszy, czy pozostaje całkowicie sobą. Nie wjeżdżajcie w czyjeś życie prywatne, czy ktoś ma dziewczynę, czy siedzi przed pc cały dzień, czy ma kompleksy, czy to i siamto. Tutaj akurat Krzysiek bardzo dziecinne zachowanie - wytykanie ludziom spraw prywatnych. Miałeś psychologię - spoko, ja może jestem młody dla Ciebie, ale mam trochę pojęcia akurat o magicznej psychologii. Mówisz, że chodzi na siłownie bo ma kompleksy. Zauważ, że Ty Krzysiek masz geny, nie potrzebujesz ćwiczyć na siłowni i dobrze wyglądasz. Nie każdy tak ma, może chodzi na siłownie bo chce lepiej wyglądać choćby dla swojej kobiety, ma problemy ze zdrowiem czy czymkolwiek innym, ćwiczy sporty walki bo to jego zainteresowanie lub nie chce żeby ktoś go kiedyś zaatakował wraz z dziewczyną, a on nie potrafiłby jej obronić. Także nie mówcie o czyimś życiu prywatnym, czy ktoś ma kompleksy czy nie bo to możecie stwierdzić bardzo dobrze znając drugą osobę, a nie po internetowym zachowaniu. Poza tym nie wytykajcie wad innym ludziom. Jak długo obcujecie z drugą osobą, po pewnym czasie dochodzisz do wniosku, że praktycznie się od siebie nie różnicie - nie chodzi mi tu o charakter itp. Może teraz, może kiedyś, a może w ogóle tego nie zrozumiecie.

    Kuba, rozumiem Cię, ale sam się opanuj. Wlepiasz bany w taki sam sposób jak Marek, choćby dla Łukasza (Kotleta) na miesiąc za zbędne gadanie przez mikrofon. Wystarczyło mu dać bana na godzinę lub dzień. Gdybym był adminem, osobiście nie mógłbym wlepić bana na dłużej niż dzień, bo po co? Wiem, że często też drze się osobiście o bany nawet na miesiąc, ale to tylko gadka. Nie wrzuciłbym takiego bo to na dłuższą metę nie ma sensu, chyba że ktoś coś robi specjalnie. Rzucasz też banami na tydzień za brak gry TP, ja to rozumiem, ale nie wytykaj drugiemu tego samego co robisz i Ty (chodzi mi o bany). Kuba - nie narzekasz, że ktoś stoi tam, a nie gdzie indziej. Marek narzeka, to prawda, ale nie dziwię się i jemu. Ja zawsze dostrzegam, że masz 3 pozycje z których może wyjść przeciwnik a 3 ludzi patrzy w 1 miejsce i potem się rodzi taki konflikt. Trudno.

    Jeśli chodzi o całą sytuacje to się ona rozwinie na waszym forum prywatnym. Mnie też się nie podoba obrażanie się, brak jakiegokolwiek dystansu, wywalanie ludźmi ze statami np. 1:10 za lamienie (a brak wywalania tych dobrych kolegów, którzy również mają 1:10), to, że się denerwuje i rzuca imbecylami, ale sęk w tym, że ja to ROZUMIEM. Tu chodzi po prostu o grę TP i już. Może ja to rozumiem tylko dlatego, że gram podobnie - granie teamwork to granie teamwork i już. Jak ktoś wchodzi tylko sobie postrzelać i pobiegać to na pewno nie rozumie takich reakcji.

    Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to tylko do dwóch rzeczy - zbyt lekkomyślne bany dla niektórych osób, szczególnie płci żeńskiej. Gdybym ja zblokował drabinke to by nie było jakiegoś szumu, nic by nie było. Problem chyba już tkwi w tym, czy Marek ma postawę "kobieta to do garów". Sam mi napisałeś, że nie powinny grać. Niech sobie grają, co za różnica, przynajmniej jakaś przyjemna odmiana.
    Drugą rzeczą jest też czepianie się o miejscówy czy ktoś patrzy czy nie, czasem nie idzie wszystkiego ogarnąć, ale i sam nie dałbyś rady, dzisiaj byłem akurat tego świadkiem.

    Podsumowując - Marek jest Marek i już. Mała część osób zmienia się z charakteru, to zależy od nich. Może i będzie miał nauczke, może będzie miał wszystko w dupie i robił nadal to samo. Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić, wystarczy nie zwracać na to uwagi albo akceptować to w takim fakcie w jakim jest.

    Co do staff'u, proponowałbym swoją pomoc w napisaniu nowego regulaminu oraz wgraniu pluginu na wejściu do servera w którym nie jest napisane "kup slota", tylko jest stricte wyłożony regulamin w najważniejszych punktach na tacy, żeby każdy przed grą mógł go przeczytać. Jeśli po prostu ktoś nie gra wg niego to daje się mu kicka na minute z powodem "przeczytaj regulamin". Dopiero potem można dać bana na 30min w stylu "wejdź na forum www. 'hashjamaTP' .pl i przeczytaj jeszcze raz regulamin". To by wyjaśniło większość spraw i nie byłoby takiej spiny. Wiadomo, że czasem nie idzie się dostosować do regulaminu, kiedy już trzeba myśleć indywidualnie, typu zachowanie broni czy inne zagrywki, ale to już admin musi być czujny i przymykać oko na uchybienia.

    To tyle z mojej strony.

  17. #17
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Nie można ze wszystkiego robić problemu! Nie z każdej jednej sytuacji. Dajmy sobie na luz jesteśmy tak traktowani jak traktujemy innych. Brak tłumaczeń brak efektów i to jest widoczne. Zresztą widać co ten temat daje?

    Maiłem odpisać, ale to bez sensu. Mojej odpowiedzi już tutaj nie zobaczycie.
    Bo to i tak nic kompletnie nie zmieni.
    KOMPLETNIE NIC DZIEKUJEMY PANU!



    Może coś jeszcze się powie bo argumentów brak? Był czas i twoja rezygnacja z admina, co za tym idzie? gnębienie i naśmiewanie się z osób które pilnują porządku w pewien sposób ich poniżanie przez kretyńskie komentarze, które były nie na miejscu i wielokrotnie słyszałeś sprawę przez mikrofon na serverze przy wszystkich, wtedy jakoś kłapaczkę zamykasz. Ale poczekaj gwiazda musiała wrócić bo server z swoim poziomem spadł tak nisko, że bez ciebie to nie to samo! Bez ciebie nic nie osiągniemy! Wrócił pan od razu lepiej ehh... to jest przykre marro jak się czyta twoje odpowiedzi porównując je do wypowiedzi innych... Niech przeczyta ktoś kto ma coś do powiedzenia prócz ja, gracze, sam tit, ale jemu sam wiesz ? mało wolno noskillowiec:) itp.
    Ostatnio edytowane przez dejavustr ; 18-08-2014 o 04:31

  18. #18
    Lamka Awatar WrzaSQN
    Dołączył
    Oct 2013
    Wiek
    25
    Posty
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Nie wiem po co wtrącasz mnie do swojej wypowiedzi jak nikomu się nie żaliłem.Czym tu chciałeś zabłysnąć?

  19. #19
    Spamer Awatar irsimlorsim
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    137
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Mimo że dejavu ma tutaj sporo racji to ja zostanę po stronie Marka, dlaczego? Hashjama to szanująca się serwerownia, która słynie głównie z serwera TP, nie możecie pozwolić by jakieś boby grały FFA i zaburzały dobrą opinie, takich adminów jak Maro powinno tu być więcej, takie jest moje zdanie przynajmniej. Wolicie grać z ogarniętymi ludźmi czy z bandą przygłupów z ffa którzy latają gdzie chcą i psują rozgrywkę? Oczywiście wyżej wspomniany admin święty nie jest, bywa nerwowy i przesadza z banami, ale ludzie inaczej nie nauczą się grać, potrzebna jest KARA by widać było jakiś skutek.

  20. #20
    Lamka Awatar jerzy-killer jerzy-
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    27
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Jedyny admin z którym każdy ma problem - wczorajsza sytuacja tylko potwierdza jakim jest debilem . Gralismy sobie na nuke w tt pytałem sie o broń w 3 rundzie bo kupowałem digle i helmety w 1 i 2giej rundzie , ten zaczał sie napinac ze jestem debilem i gdy drugi raz poprosilem o bron wyrzucil mnie tlumacząc to tym że gram FFA gdzie nikt nie prowadził gry , każdy kampił i próbowałem zając górny bs zabijając jednego i ginąc z paką - i jego zdaniem za to wyleciałem chociaż prawda jest zupełnie inna i ta kurwa jebana o tym wie :) sory za slowa ale nie lubie takich jebanych kurew CHUJ CI W DUPE PLATFUSIE JEBANY wypierdalaj cos ze sobą zrobić bo sie wczoraj zachowywałes jak by ci kurwa towaru brakowało taki rozdrażniony chłopaczku byles - PS. USUNCIE TEGO CWELA

    ---------- Post dodany 18-08-2014 o godzinie 18:52 ----------

    "Wyrzucam jak nie ma reakcji kompletnie żadnej na moje słowa, albo jak sytuacja się powtórzy" co ty za kocopoły wypierdku pierdolisz?? Jakie ostrzezenie mi wczoraj dales oprocz wyzywania mnie od debili ?? I z ta dziewczyna siłownia i sztukami walki to rozjebales mnie dobrze :D ty chyba "chcialbys" cwiczyc na silowni i sztuki walki hahha

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •