Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 41
  1. #21
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    28
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Jakoś ja z maRRO problemu nie mam.
    Nawet jak mnie zjebie za coś to albo zrobi to słusznie albo ja się z tego w sposób opanowany wytłumaczę.

    A Ty jerzy killer jerzy. Masz na prawdę gadkę na poziomie "usuncie tego cwela" "kurew CHUJ CI W DUPE PLATFUSIE JEBANY wypierdalaj "

    Hehe. Mam jednego kolegę co właśnie tak potrafi jedynie. I wiesz co? Śmiejemy się z niego! Bo to znaczy że na więcej go nie stać. I spójrz na to jak maRRo obraża:
    "jesteście idiotami!" "baranie nie rzucaj mi flesza pod nogi?" "ale z was są matoły" ... i tak dalej.
    Twoje:
    "chuj ci w dupe platfusie jebany!" - dorosły człowiek ale intelekt pierwszej gimnazjum.

  2. #22
    Lamka Awatar jerzy-killer jerzy-
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    27
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    To że ty nie masz nie znaczy ze jest wszystko wporządku. Jak by mnie słusznie wyrzucił to moze pokusiłbym o jakąs konstruktywną opinie na jego temat ale .. własnie ALE JEST JEBANYM ŚCIEMNIACZEM A TAKIM DUZY CZARNY CHUJ W DUPE :)
    Ps. a nawet większy
    Ostatnio edytowane przez jerzy-killer jerzy- ; 18-08-2014 o 21:14

  3. #23
    Starsza lamka Awatar keku
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    20
    Posty
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Dla mnie maRRo jest ogarniętym gościem, jest w porządku i ogarnia serwer według mnie - najlepiej. Nie zauważyliście, że nie ma z nim problemu jak się po prostu "myśli" ?. Gra trudna nie jest, myślenie w niej to już w ogóle... Jak ktoś nie potrafi się posłuchać prostego polecenia "rasz tu czy tam" to elo i się nie dziwie jego reakcjom. Albo jak ktoś nie potrafi podać prostego infa. Sam jestem nerwowy, pewnie ktoś to zauważył VIESIU NA PEWNO XD :D.

    Nie widziałem jeszcze, żeby maRRo zbanował kogoś za brak skilla. Wyrzuca nieogarnięte osoby, które nie myślą - to jest plus, ponieważ serwer jest na dużym poziomie(lecz coraz częściej się widzi bezmogów), po co ktoś go ma zaniżać swoim brakiem dostosowania się do poleceń kogoś, komu zależy na grze.

    Dejavu - Wkurzyłeś mnie wielokrotnie, powiedziałem Ci to na serwerze już i teraz to też napisze tutaj. Z racji tego, że masz admina to możesz podważać moje zdanie ? Bo jak powiedziałem kiedyś prawdę (na temat myślenia), to mi zagroziłeś banem, a Ty jak coś mówisz to wszyscy Ci maja bić brawa bo jesteś adminem ?. Coś mi się wydaje, że nie umiesz się liczyć ze zdaniem innych, Twoje musi być najważniejsze, sory - tak to odbieram po tych 2-3 incydentach, które z Tobą miałem.

    Sam jestem nerwowy i w chuj wyzywam ludzi na tym serwerze, nie bedę ukrywał, ale to nie znaczy, że nie mam kultury, nie znasz człowieka z życia realnego to nie osądzaj go po tym jak sie zachowuje na serwerze wobec jakiegoś debila. To nie jest kółko różańcowe, a serwer TP.

    Bajeczny - nie zapomne tego bana, którego mi wlepiłeś za "rzucenie jednego flesza". To są właśnie śmieszne bany, nie macie już za co banować najwidoczniej.

  4. #24
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    28
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    sorry keku ale nie wiem jakiego, kiedy i gdzie. Ale jak celowo rzuciłeś flesza to sorry - ban słuszny. Jak rzuciłeś przypadkiem to nie wierze że świadomie dałem bana. Jak lecieliśmy na b i pierwszy powiedził "tylko ja fleszuje" a Ty zza niego flesze rzucasz to sorry - ban słuszny.
    Nie twierdzę że jestem nieomylny ale czasami też zdarzają się też sytuacje które inaczej rozumiem ja a inaczej rozumiesz Ty (czy ktokolwiek).

  5. #25
    Spamer z doświadczeniem Awatar Puotech
    Dołączył
    Jun 2009
    Wiek
    28
    Posty
    333
    Thanks
    14
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Ja stoje po stronie Maro. Lubi się denerwować, ale przynajmniej można się pośmiać - o ile nie jest się głąbem którego on wyzywa/banuje, bo zazwyczaj o takie osoby się spina. I bardzo dobrze.
    Taki troche ActivE v 2.1 :D
    Banować botów, zero litości. Tak tu było zawsze. Jak ktoś się chociaż stara można przymknąć oko.
    Dejavu naucz się pisać i pamiętaj, że do takich tematów mamy odopowiedni dział. Ogólnie prócz tego, że wyzywa nie można mu nic zarzucić więc temat z dupy. Nic nim nie osiągniecie.
    I zostawcie dinozaury w spokoju.

    Pisze to z wakacji więc doceńcie to :D

  6. #26
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Chciałem dodać tylko tyle, mimo iz miałem się nie wypowiadać.

    Nick jerzy-niedzielny killer-
    SteamID STEAM_0:1:2765099
    SteamCommunity ID 76561197965795927
    Adres IP Ukryty
    Typ Bana SteamID
    Powód Bana Lamienie/Forum
    Wykonano 17. sie 2014 - 21:10:21
    Długość Bana 9 Lat(a) (5184000 Minut(y))
    Wygasa 25. cze 2024 - 21:10:21 (9 Lat(a) 10 Miesiące 1 Tydzień 6 Dni 22 Godzin(y) 28 Minut(y) pozostało)
    Zbanowny przez maRRo (maRRo)
    SteamID Admina Ukryty
    Zbanowany na HashJama #1 [TP] | wiaderko.com @ pukawka.pl (de_nuke)
    Śledzenie AMXBans 6.0.4 - Lista Ban&#243w

    Właśnie za tyle, może będziesz gotów żeby znowu u nas pograć.
    Ostatnio edytowane przez markos104 ; 18-08-2014 o 22:37

  7. #27
    Admin TP Awatar Titallmighty
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    35
    Posty
    176
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Ja bym to okreslil tak, jeden glupi temat i widac ze Marro potrafi swoje przemyslec.
    Sadze ze temat nie idzie w zadnym dobrym kierunku, wiec uwazam ze mozna by go zamknac.
    P.S. Ja tam nigdy sie nie obrazalem(bo nawet mnie mozna nazwac chujem) i nigdy nie trzymam urazu do kogos. Ale powinnismy zyc razem, skoro stanowimy czesc tego serwera.
    pozdro

  8. #28
    Starsza lamka Awatar tyloo8
    Dołączył
    May 2013
    Posty
    53
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Ludzie was chyba konkretnie powaliło.. Marro jest jednym z nielicznych graczy, który potrafi i poprowadzić grę i kogoś opieprzyć za brak myślenia. Ale to jest szanowany serwer TP i moim zdaniem na takim serwerze powinna znajdować się tylko elita ,a mianowicie osoby które mają skilla a przede wszystkim myślą. To, że jest nerwowy to czasem wyjdzie na plus, ale i czasem ktoś z nobkom, które wróciły z publika się narzuci. Ja osobiście wolę jeśli maRRo poprowadzi grę czasem i nerwowo jeśli miałby być konkretny syf na tym serwerze.. Coraz mniej jest "normalnych" serwerów TP cs 1.6 ,więc po ch** drążyć temat. Osoby, które grają dłużej na pewno poznały maRRa i wiedzą jaki jest.

  9. #29
    Spamer z doświadczeniem Awatar wiesieklandryn
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    23
    Posty
    235
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    True story, tak powinien wyglądać elitarny server TP, ludzie, którzy myślą, a nie przyszli sobie tylko pobiegać. Serverów FFA jest na pęczki.

    Zamknąć ten syf bo powinien się już skończyć na mojej dawnej wypowiedzi.

  10. #30
    Spamer z doświadczeniem Awatar turu ~
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    32
    Posty
    219
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Jako admin mialem sie nie wypowiadac ale popieram Marka. Jak juz puot napisal Activ v 2.1 ;)))

    Jezeli ktos ma probem z graniem z nim w jednym timie to moze sobie przejsc do drugiego :) i przy okazji go pokarac.

    Bez odbioru!

    PS

    jeszcze porosze o balona na forum dla gowniarza "jerzy-killer jerzy- " - z gory dziekuje!
    Nie podskakuj, bo się przewrócisz!

    HashJama [TP] 193.33.176.148:27015

  11. #31
    el Wymiataczos Awatar 222zosia
    Dołączył
    Nov 2011
    Wiek
    28
    Posty
    589
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    1. Marro nie ma prawa opieprzać innych adminów.
    - Jesteście na tych samych zasadach, więc to co sobie on gada do Was - powinno Wam koło dupy latać.
    - Jeśli ochrzania Was przy graczach, wyzywa - wystarczy raz to nagrać / zrobić screena.

    2. Obrażanie jest zabronione.
    - Wiadomo czasem komuś puszczą nerwy - zdarza się, ale co innego jeśli komuś się zdarza całe 2h, które gra. Jakiś dowód? Cokolwiek? Były jakieś skargi, że obraża? Pytam, bo nie zaglądałam wcześniej do Waszego działu.
    - Tak samo, jak czasem upomni się gracza "nie obrażaj" tak samo i czasem admina. Jeśli graczy upominamy, to czemu admina mielibyśmy karać?
    - Natomiast, jeśli nazywamy kogoś "debilem" i ktoś nam odpowiada tym samym, to niby jakim prawem mamy dać mu bana? Zrobiliśmy to samo. Dowód jakiś.

    3. TP.
    - Wywalanie za brak info jest, jak najbardziej słuszne.
    - Wywalanie za granie ffa jest również, jak najbardziej słuszne.
    - Wywalanie za nie słuchanie taktyki jest również, jak najbardziej słuszne. Nie pasuje? Sam zacznij prowadzić.
    - Banowanie na tydzień za FFA jest słuszne, o ile gracz już wcześniej lamił, dostawał kicki / takowe bany.
    - Nie zapominajcie, że pomimo tego, że jest to zwykłe TP, to jednak POZIOM musi zostać utrzymany. Nikt tutaj nie uczy.


    Tak, więc poproszę jakieś linki do skarg, że obraża, banuje jak mu się podoba - cokolwiek. Muszę mieć jakiś zarys całej sytuacji, bo nikogo z Was nie znam, więc nikomu na słowo wierzyć nie mogę - nawet minimalnie.

  12. #32
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    W tym całym temacie nie chodziło o to by komuś flagi odbierać. Nie rozumiem obraz i atakowania siebie nawzajem, gramy razem nie od miesiąca. Nie mówię nic jeżeli nic się nie dzieje... wymagamy zmiany od graczy, dlaczego nie zaczniemy często od źródła stwarzania konfliktów między ADMINEM,a GRACZEM. Dobrze wiemy jak niektórzy odnoszą się do innych i jak się wyrażają w taki a nie inny sposób. Adminowi wolno, gdy gracz zrobi to w kierunku innego gracza, bądź admina pod wpływem emocji sprawa zakończy się banem. A dla nas nie kończy się niczym... za dużo już sobie niektórzy pozwalają... pokazujemy przykład innym, a wymagamy całkowicie innych rzeczy. Zasada jest prosta WYMAGAJ NAJPIERW TEGO OD SIEBIE, ZANIM ZACZNIESZ WYMAGAĆ TEGO OD DRUGIEJ OSOBY. ZACZNIJ STAWIAĆ SIĘ W SYTUACJI GRACZA W WIELU MOMENTACH, A ZMIENISZ SWOJĄ DECYZJE!. Po prostu trzeba zwrócić często uwagę na swoją osobę, swoje zachowanie, wymagania od innych czegoś czego sami nie jesteśmy w danej sytuacji zrobić, a często co jest najgorsze zjebać kogoś bo czegoś nie zrobił bo tak jak ty tego nie mógł!. Ja stoję po jednej stronie barykady drugi po przeciwnej... żadnej logiki z takiego myślenia i postępowania nie ma. Podziały nikomu nie wychodzą na dobre widać to ogółem w życiu realnym. Po prostu chciałbym żeby wiele osób zmieniło swoje zachowanie i byli bardziej wyrozumiali w pewnych momentach.

  13. #33
    Lamka Awatar filipson69
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    21
    Posty
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Największa wada tego całego marro czy jak mu tak jest jego własne ego. Po jego wypowiedziach, po wypowiedziach innych widać jakby uważał się za najlepszego, że to on wie najlepiej, on najlepiej strzela i w ogóle. Strasznie głupia postawa.
    Co do banów i jego adminowania, może nie miałem 'przyjemności' z nim grać, ale po temacie widzę, że robi to dobrze. Jeszcze lepiej byłoby jakby trochę 'siebie' schował do kieszeni i nie uważał się za kogoś nadzwyczajnego.

    Trzeba nauczyć się pokory wariaty.

  14. #34
    Spamer z doświadczeniem Awatar wiesieklandryn
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    23
    Posty
    235
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Cytat Zamieszczone przez filipson69 Zobacz posta
    może nie miałem 'przyjemności' z nim grać
    Jeśli mnie oczy nie mylą - na co się tutaj wypowiadasz?

  15. #35
    Lamka Awatar filipson69
    Dołączył
    Aug 2014
    Wiek
    21
    Posty
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Wypowiadam się, bo mam coś do powiedzenia. Coś, co może chociaż jednej pierdolonej osobie zwróci na coś uwagę. Wypowiedzi każdy interpretuje sam :)
    A to, że z nim nie grałem nie znaczy, że nie mam prawa się udzielać w tym temacie.

  16. #36
    el Wymiataczos Awatar R 1
    Dołączył
    Dec 2012
    Wiek
    23
    Posty
    591
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Cytat Zamieszczone przez filipson69 Zobacz posta
    Wypowiadam się, bo mam coś do powiedzenia. Coś, co może chociaż jednej pierdolonej osobie zwróci na coś uwagę. Wypowiedzi każdy interpretuje sam :)
    A to, że z nim nie grałem nie znaczy, że nie mam prawa się udzielać w tym temacie.
    "Jakbym mieszkał na księżycu i mówił coś o Polsce."
    Moim zdaniem głupio się wypowiadać na temat danej osoby skoro nigdy się nie miało z nim kontaktu a o opieraniu się wyłącznie na postach to już w ogóle.
    Miarą sukcesu jest to ilu masz wrogów.
    Moja kariera, 26 złapanych 5 oczekujących.

  17. #37
    Spamer z doświadczeniem Awatar wiesieklandryn
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    23
    Posty
    235
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Cytat Zamieszczone przez filipson69 Zobacz posta
    Wypowiadam się, bo mam coś do powiedzenia. Coś, co może chociaż jednej pierdolonej osobie zwróci na coś uwagę. Wypowiedzi każdy interpretuje sam :)
    A to, że z nim nie grałem nie znaczy, że nie mam prawa się udzielać w tym temacie.
    Nigdy z nim nie grałeś ale masz wiele do powiedzenia, zresztą jak większość innych ludzi.

  18. #38
    Lamka Awatar M a r i H u a n A
    Dołączył
    Apr 2012
    Wiek
    29
    Posty
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    No co racja to racja ,nie chce mi sie tutaj duzo pisac ,ale potwierdzam ,sytuacje z zarzutami opisane wyzej maja miejsce ,sam kiedys dostalem bana za FFA czy tam wg Marka lamienie. Nie masz szacunku do ludzi ,podejmujesz decyzje zbyt pochopnie ,a po drugiej str monitora tez siedzi czlowiek ,na ktorego najwidoczniej lejesz. Pamietam jak gralem z Toba w 2008 lub 09 roku ,twoje postepowanie zmienilo sie od tamtego czasu diametralnie. Brakuje Ci cierpliwosci. Padasz jako jeden z pierwszych i szukasz dziury w calym ,nie wiem czy z nudow czy w jakim celu banujesz kickujesz na prawo i lewo. Gram z Toba i widze ,wywalasz ludzi co chwile z jakimis bezsensownymi argumentami. Wiem ze najprawdopodobniej zalezy Ci na tym aby na sevie sie dobrze gralo itp ,zeby byl ogar itp ,ale dajesz bany na 7 dni bez zadnego ostrzezenia za lamienie. Jesli ktorys z pozostalych adminow zlapie wiadro w pluca i po tym calym zabiegu przestaje otwierac tabele spada na nizsze pozycje w tabeli tez bedziesz banowac ?
    Nie wiem jak dla mnie jestes zbyt pochopny i niesprawiedliwy. Brakuje Ci cierpliwosci i spkoju. Całego swiata nie naprawisz ,wg mnie powinienes troche wyluzowac , zlapac chmure i przemyslec swoje postepowanie.
    Tez moge smialo polecic jakis poradnik w ktorym bedziesz mial doglebniej opisane ,na czym polega gra TeamPlay ,to nie musi byc w kazdej rundzie rush na ktorys z BSow z granatem w reku
    Ostatnio edytowane przez M a r i H u a n A ; 27-09-2014 o 14:27
    Legalna marihuana to ulga dla organów ścigania.
    Marihuana nie zabija ,więc po co za nią karać!?

  19. #39
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    Po pierwsze nigdy nie zmieniłem swojego zachowania... i powie to każdy to ze mna długo gra
    Po 2 nie grałeś ze mna w 2008/09 roku, bo mnie tutaj wtedy nikt nie widział ani nie słyszał o mnie.
    Sciema goni scieme w Twoim przypadku, a opinie o adminach, którzy już nie grają i to od dawna są smieszne. Właśnie sobie załatwiłeś, brak slota, brak flag, takimi postami.

  20. #40
    Lamka Awatar M a r i H u a n A
    Dołączył
    Apr 2012
    Wiek
    29
    Posty
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Tak dłużej być nie może

    okej niechaj tak tez bedzie :)
    Legalna marihuana to ulga dla organów ścigania.
    Marihuana nie zabija ,więc po co za nią karać!?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •