Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1
    Lamka Awatar uppss
    Dołączył
    Jun 2014
    Wiek
    26
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs down kontrowersyjny admin(maRRo)

    Chciałem zwrócić uwagę na Admina o nicku "maRRo"

    grałem sobie dzisiaj na serwie , wszystko pięknie i ładnie w pewnym momęcie wszedł "maRRo", była mapa chyba cpl_mill, maRRo prowadził oprócz tego że cały czas agresywnie paplał i wyzywał od idiotów innych graczy którzy nie raszowali tak jak on chciał to jeszcze dawał bany nie adekwatne do czynów, jeden gracz rzucił FB który przypadkowo oślepił "maRRo", oczywiście FlashBang nie był celowy poprostu gość go rzucił w ferworze walki w strone CT, gracz który był autorem tego FB odrazu dostał bana na godzinę=odrazu bezpardonowo, normalny admin upomniał by takiego nieszczęsnika ewentualnie poczęstował kickiem, lecz maRRo kara conajmniej jak za celowe FB.
    druga sytuacja miała miejsce gdy gracz o nicku "killingspree=D" dał info, markowi się nie spodobało że owe "info" uprzedził słowem "kurwa", po czym powiedział mu,"dawaj szybko to info a nie najpierw kurwa" killingspree=D" odpowiedział mu coś w stylu" dobra, nie płacz już bo mam beke z Ciebie" po czym dostał bana na jeden dzień, pomijając to że koleś był ewidentnie zjarany i śmiał się ze wszystkiego to gry nie utrudniał, i grał zupełnie zgodnie z zasadami teamPlay.
    Co prawda gdy zobaczył info że dostał bana, to puścił wiązanke w strone marka ale wg mnie Ban zupełnie nie adekwatny to czynu, wg na jakiej podstawie dostał bana koleś? bo powiedział że ma z ciebie beke?, zapewniam Ci że połowa graczy ją miała słuchając Twoich płaczów...

    To nie pierwszy raz gdy widzę beznadziejne bany, nie adekwatne do czynów, pomijając to że wyzywasz innych od debili gdy coś nie pójdzie po twojej myśli a kończąc na tym że notorycznie masz jakieś "ALE"... nie nadajesz się na admina bo ewidentnie masz problem z opanowaniem emocji...

    Proszę usunąć jeden z tematów, miałem jeszcze napisać o adminie bajecznie nawdychanym i jego notoryczną grą ze scoutem ale daruje sobie bo i tak to nic nie wniesie.

  2. #2
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: kontrowersyjny admin(maRRo)

    Trochę tutaj maRRo pobronię bo akurat jest to jeden z niewielu adminów który rzeczywiście prowadzi grę. Prowadzi grę i zależy mu na tym by drużyna wygrała. Jak wchodzi taki killingspree=D który jest zjarany i ma ze wszystkiego beke to niech idzie na nasz serwer ffa. Tam ludzie przychodzą "sobie pograć" i zjarany killingspree=D nie będzie im wadził. Tutaj jest TP i tutaj ma wszystkim zależeć na wygranej. Jeżeli zjarany killingspree=D uważa że może dawać info takie jakie chce i jakie mu wygodnie to od tego jest właśnie serwer ffa. Chciałbym też zwrócić uwagę że bana dostał nie po tym jak ociągał się z info ale po tym jak zaczął pyskować do maRRo który przynajmniej po części słusznie zwrócił mu uwagę. Postaw się w roli admina który próbuje prowadzić 8 osób do zwycięstwa ale na każdym kroku ktoś mu to utrudnia. Nie puściłyby Ci czasem nerwy? Oczywiście NIE bo każdy (oprócz maRRo i bajecznie nawdychany) twierdzi że potrafi opanować emocje i nie kierować się impulsem a już Ty w szczególności!

    Jak połowa graczy miała "beke z Twoich płaczów" to powinna zmienić serwer. Mnie na przykład zależy na wygranej i wcale nie mam beki z Jego płaczów. Raczej bym rzekł że w pełni je rozumiem. Znam też innych którym zależy na wygranej i też wolą grać z maRRo niż z innym nołnejmem bez mikro i mózgu. "Płacze" admina maRRo najczęściej polegają na próbach nauczenia ludzi o co chodzi w tej grze i jak należy grać. Nie chcesz się uczyć? Idź na nasz serwer ffa.



    Jeżeli uważasz że admin maRRo rzuca banami bezpodstawnie na lewo i prawo polecam pograć dzień na TP Elite (choć pewnie dostaniesz bana w ciągu 5 minut).


    A co do admina bajecznie nawdychany pozwolę sobie siebie bronić:
    Co jest złego w notorycznej grze scoutem? To samo co w notorycznej grze AK-47. I pewnie gdyby m4 i ak można było kupić po obu stronach barykady to jedna części grałaby notorycznie kałaszem a druga tylko emką.
    Mam swoje powody by grać scoutem i jest to gra równie skuteczna jak gra karabinami automatycznymi w moim wykonaniu. -2:14 mogę osiągnąć dowolną bronią.

    Niżej masz dwie próbki skutecznej gry w moim wykonaniu.
    Ostatnio edytowane przez bajecznie nawdychany ; 08-06-2014 o 00:08

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: kontrowersyjny admin(maRRo)

    Cytat Zamieszczone przez uppss Zobacz posta
    ale daruje sobie bo i tak to nic nie wniesie.
    A to co ma wnieść?

    Pierwszy ban, rzeczywiście w reason wpisane było FB, i to właśnie niefortunne fb przełamało szale gry tego Pana. Miałem go na oku od dłuższego czasu i ewidentnie nie nadawał się do miejsca, w którym się znajdował. Ale oczywiście Ty sądzisz, że dostał bana za 1FB.
    Drugi ban, gość rzeczywiście sprawiał wrażenie zjaranego bo nic innego nie robił tylko, jak sam to nazwał, miał bekę już drugą mapę! Ale Ty oczywiście po raz kolejny widzisz tylko jedną sytuacje, w której on dostaje bana, i Twoje wąskie widzenie nijak się ma do całej sytuacji.

    Polecam obejrzeć hltv z tej i z mapy wcześniej gdzie też grałem w tt, prowadziłem i wygraliśmy ładnie mapę. Tutaj mnie przerzuciło ptb i zrobiłem ile się dało przegraliśmy tylko 1 runda.
    Po 10 razy powtarzałem, jak się komuś nie podoba to niech prowadzi, ja się słuchać będę i pilnować reszty team. Ale jakoś chętnych nie było, więc Twój temat jest co najmniej bezczelny. Jak nie prowadzę gry, bo tak też sie zdarza, to wtedy słyszę pretensje, że admin nie prowadzi... Bardzo często jak wchodzę to słyszę słowa typu "w końcu ktoś ogarnięty" "w końcu przyszedł admin", więc parę takich "jednostek" jak Ty, które są zbyt wrażliwe, żeby ze mną grać i mają z tym problem nie bardzo mnie interesuje.
    I po raz kolejny powtórzę, HJ TP to nie serwer do nauki podstaw gry, ani 4fun.
    Ostatnio edytowane przez markos104 ; 08-06-2014 o 09:32

  4. #4
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: kontrowersyjny admin(maRRo)

    Tak wygląda profesjonalny trening enemy terytory:


    Kurwy i bluzgi na lewo i prawo. I NIKT się nie obraża...

  5. #5
    Lamka Awatar uppss
    Dołączył
    Jun 2014
    Wiek
    26
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: kontrowersyjny admin(maRRo)

    Nie chce mi sie wykłócać, zwróciłem swoją uwage.
    Musze sie jeszcze uczyć:D, jak to powiedział bajeczny którego sid w googlach jest tak bogaty że aż nie wiadomo kto to:).

Podobne wątki

  1. Opinia admin MArro
    By PawelPierwszaMilosc in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 30-05-2013, 13:25
  2. Skarga na maRRo
    By Pawel9312 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27-10-2012, 14:13

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •