Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1
    Lamka Awatar remik93
    Dołączył
    Jun 2008
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Skarga na admina

    nick ~ MoLoJ ^
    steam id: niestety nie wiem gdzie je znaleźć
    mój nick: MOVEMENT SZWECJA
    moje steam id: 'STEAM_0:1:23624050
    opis sytuacji:
    http://www.forums.wiaderko.com/bany-...ml#post1339426

    opisałem w w/w temacie

    po krótce napiszę tu raz jeszcze, dostałem bana za obrażanie mimo, że słowo które użyłem nie jest obraźliwe lecz potocznie lekceważące (dowody w temacie do której link wkleiłem), czyli skarga za słabe zaznajomienie się z zasadami języka polskiego tudzież dawaniem banów za coś za co nie jest się pewnym czy ban się należy.
    po 2. skarga za robienie sobie na serwerze samowolki i nie braniu pod uwagę tego co chcą gracze, czyli: zmiany mapy gdy wszyscy wychodzą i wszyscy piszą by zmienić, zmiane dopiero w momencie gdy na serwerze jest już prawie pustka, wlepianie bana za coś co było 4 rundy wcześniej i dawanie go tylko dlatego, że zwróciłem adminowi uwagę, że sobie robi z serwera swój plac zabawa, zamiast liczyć się z graczami, może i dobrze mu szło ale mógł mapę zmienić wcześniej zanim z 16 osób zrobiło się 4.

    tak naprawdę nie zgłaszałbym tego i nie robił obory o taką błahostkę gdyby nie ban na tydzień za nic, a dokładniej za nieznajomość zasad języka polskiego przez adminimistratora i dawanie bana tylko przez to, że odważyłem się zwrócić mu uwagę.

    reasumując jest to najgorsza cecha charakteru admina, kiedy jest złośliwy i zachowuje się jak małe dziecko "bo ktoś mi zwrócił uwagę, że źle robię to ja mu pokaże żeby się na drugi raz nie odzywał" bo pomylić się może każdy, a to było ze złośliwością i premedytacją.

  2. #2
    Starsza lamka Awatar Moloj
    Dołączył
    May 2011
    Wiek
    23
    Posty
    75
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    już Ci wcześniej napisałem, żebyś się nie wypowiadał jak nie wiesz co się wokół Ciebie dzieje. no ale trudno :)
    bana dostałeś, bo obrażasz admina a nie gracza, tylko nie udolnie to robisz bo nie wiesz co oznacza "przechuj" i zamierzasz mnie uczyć poprawnej polszczyzny gdzie mam do czynienia osobiście z filologią polską i nie tylko. Możliwe, że się pośpieszyłem, bo tylko mi mignął tekst "ch**" przed oczami (zmiana mapy). Ale sprawdziłem demko i ub jest dany.

    Wymagaj od siebie potem od innych, bo nawet z matematyką masz problem. Nie odróżniasz 4 od 7 ...
    i z polskim też "swój plac zabawa"

    będę miał Cię na oku. Nie lubię cwaniactwa.

  3. #3
    Lamka Awatar remik93
    Dołączył
    Jun 2008
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Tak bardzo zwracałeś uwagę na budowę swojego polskiego w tym tekście, że zapomniałeś napisać "nieudolnie" łącznie, już nie wspominając o gromie przecinków nasz serwerowy "do czynieniu osobisty filologii polskiej", nie łącząc tego z tematem co oznacza "przechuj" :
    przechuj - Wikisłownik, wolny wielojęzyczny słownik

    a gdybyś nasz administratorze, przeserdeczny, był zbytnio obdarzony słownikiem ulicy, zamieszczam dodatkowo tłumaczenie uliczne:
    Przechuj - Slang | Miejski słownik slangu - Co to znaczy?

    Mimo tłumaczenia słów, które zostały uznane przez naszego wspaniałego administratora uznane za obraźliwe nadal domagam się podania mi przez niego sposobu ściągnięcia demka z serwera, ponieważ go nie znam a chętnie się czegoś nauczę od naszego kochanego oczytanego adminisratora.

    starałem się nie popełnić żadnej literówki ;)

  4. #4
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    28
    Posty
    1,324
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Tutaj są demka:
    [HLTV] TP @ wiaderko.com - Pukawka.pl

    Co do waszej poprawnej polszczyzny to:
    MoloJ Jak studiujesz filologię polską i popełniasz JAKIKOLWIEK błąd to nie najlepiej o Tobie świadczy;P

    remik93
    i tak wydaje mi się że brakuje przecinka przed "nadal" gdyż mamy dwa czasowniki "uznane" i "domagam".


    PS:
    Tak, wiem. Ja w prawie ogóle przecinków nie stawiam.

  5. #5
    Starsza lamka Awatar Moloj
    Dołączył
    May 2011
    Wiek
    23
    Posty
    75
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    nie studiuje lecz mam do czynienia - do czynienia piszę się osobno. Zapamiętajcie. Co do tego mojego "nie udolnie" taa popełniłem se błąd. Zdarza się, nikt nie jest idealny.

    poczytaj kiedy i gdzie stawia się przecinek - tu Was zaskoczę, bo przed "i" też w niektórych przypadkach stawiamy przecinek :)

    napisałeś "przechuj" wkleiłeś mi nawet znaczenia. Przeczytaj je raz jeszcze, że nie są to określenia obraźliwe, dlatego ban jest zdjęty :)

    Poszukaj trochę a znajdziesz hltv, może w informacjach dotyczących serwera jest ? ;)

    W odwołaniu jest napisane "i nie dawaj banów za brak znajomości znaczeń słów" - czytaj uważnie, co mignęło mi przed oczyma, a co potem zrobiłem.

    TEMAT zamykam
    Ostatnio edytowane przez Moloj ; 14-03-2014 o 12:37

Podobne wątki

  1. Skarga na Admina
    By pepik91 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 05-02-2012, 18:39
  2. Skarga na admina oWo
    By Baniolo in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 04-07-2010, 21:24

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •