Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
  1. #1
    Lamka Awatar `cyphEr
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    28
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Skarga na admina dejavu

    Jak w temacie. Godzina 15 mniej więcej. Admina przeklina na admin say'u, wywyższa się i obraża graczy. Dowody w logach. Podejrzewam, że podpisze się pod tym gracz marro i kilku innych, którzy byl iw tym czasie na serwerze.

  2. #2
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina dejavu

    Wywyższa się ! Cóż każdy jeden admin robi podobnie jak zbanuje czy powie co myśli w pewnej sytuacji wywyższa się ! Bo myśli to wywyższa się ! Nie było by tej skargi gdyby admin wywyższył się i w odpowiednim momencie wyrzucił gracza z servera z banem powód LAMERSTWO , hltv nie będę pobierał chyba ,że już mnie sytuacja zmusi (BO ZAMIAST IŚĆ Z PAKA I JA COVEROWAĆ SMIGASZ ZA FRAGAMI) , LOGI z servera mało ci dadza bo na say nie przeklinam ,a przez mikrofon tak masz tu moją winę używam pospolitych przecinków na K .

    Ale czegoś takiego jak obraza graczy pod moja osobę nie podpisuj jak się zwróce do gracza który mnie drażni powiem z jego kierunku łebku , bez mózgu ,ale na pewno nie zwrócę się w jego kierunku z ostrymi obrazami.

    Wiec jeżeli będzie potrzeba proszę o logi ale jak nie będą zgodne z oskarżeniem kolego wyżej który nie umieścił tak istotnego szczegółu na screeny proszę o bana z podowem bezpodstawne oskarżenia.

    1. Przeklinam (każdy admin używa słów wulgarnych najczęściej pada słowo kurwa przed i po podaniu infa czy my czy gracz za to nikt karany nie jest ,lecz za obraze
    2. Wywyższa się rozpisz dokładniej bo jeżeli chodzi to proszę kuknąć na amxbans i zobaczyć ile banów się wlepia ile jest niepoliczonych kicków.
    3. Więcej na obronę swoją nie mam ale nie dam się aż tak oczerniać przez wszystkimi z obrazami na graczach już mocno przesadziłeś !

    I proszę o twoje screeny i dowód na to. Ew. H@ poproś o logi z konkretnej godziny chciałbym ujrzeć swoje obrazy na say.
    Pierwszy raz Cię widze i obawiam się ,że pierwszy raz ktoś ci powiedział ze gówno grasz:)

    Pozdrawiam życzę miłej i udanej gry z nami ale TP

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina dejavu

    Mnie proszę w to nie mieszać, pod niczym się nie podpisuje.

  4. #4
    Spamer z doświadczeniem Awatar squat
    Dołączył
    Oct 2011
    Wiek
    21
    Posty
    99
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina dejavu

    Każdy czasami ma słabszy dzień może tak to można wytłumaczyć, wiem to z własnego doświadczenia gdy prowadzę a boty biegają ffa to idzie się zdenerwować. Spinasz bo napisał coś w stylu "lamusy wbijać"? Nikogo nie bronię ale jak nie podoba się tobie poziom serwera to po prostu go zmień, nie ma sensu czepiać się o takie błahostki.
    Pozdrawiam!
    Hidden Content - YT
    Hidden Content - BANID
    The Rolling Joints 1g

  5. #5
    Spamer Awatar b3czk0vsky
    Dołączył
    Mar 2012
    Wiek
    22
    Posty
    67
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina dejavu

    na jaki serwer zmienic jak poziom nie odpowiada? to nie jest teoretycznie najlepszy serwer w polsce? a przynajmniej kiedys tak bylo i mogloby dalej byc, gdyby panowal odpowiedni porządek. dlatego czasem trzeba przyuczyc graczy, a nierzadko zeby cokolwiek osiagnac trzeba tez dodac cos dla wzmocnienia swojej wypowiedzi.
    TAMPON!

  6. #6
    Lamka Awatar `cyphEr
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    28
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina dejavu

    Cytat Zamieszczone przez dejavustr Zobacz posta
    Wywyższa się ! Cóż każdy jeden admin robi podobnie jak zbanuje czy powie co myśli w pewnej sytuacji wywyższa się ! Bo myśli to wywyższa się ! Nie było by tej skargi gdyby admin wywyższył się i w odpowiednim momencie wyrzucił gracza z servera z banem powód LAMERSTWO , hltv nie będę pobierał chyba ,że już mnie sytuacja zmusi (BO ZAMIAST IŚĆ Z PAKA I JA COVEROWAĆ SMIGASZ ZA FRAGAMI) , LOGI z servera mało ci dadza bo na say nie przeklinam ,a przez mikrofon tak masz tu moją winę używam pospolitych przecinków na K .

    Ale czegoś takiego jak obraza graczy pod moja osobę nie podpisuj jak się zwróce do gracza który mnie drażni powiem z jego kierunku łebku , bez mózgu ,ale na pewno nie zwrócę się w jego kierunku z ostrymi obrazami.

    Wiec jeżeli będzie potrzeba proszę o logi ale jak nie będą zgodne z oskarżeniem kolego wyżej który nie umieścił tak istotnego szczegółu na screeny proszę o bana z podowem bezpodstawne oskarżenia.

    1. Przeklinam (każdy admin używa słów wulgarnych najczęściej pada słowo kurwa przed i po podaniu infa czy my czy gracz za to nikt karany nie jest ,lecz za obraze
    2. Wywyższa się rozpisz dokładniej bo jeżeli chodzi to proszę kuknąć na amxbans i zobaczyć ile banów się wlepia ile jest niepoliczonych kicków.
    3. Więcej na obronę swoją nie mam ale nie dam się aż tak oczerniać przez wszystkimi z obrazami na graczach już mocno przesadziłeś !

    I proszę o twoje screeny i dowód na to. Ew. H@ poproś o logi z konkretnej godziny chciałbym ujrzeć swoje obrazy na say.
    Pierwszy raz Cię widze i obawiam się ,że pierwszy raz ktoś ci powiedział ze gówno grasz:)

    Pozdrawiam życzę miłej i udanej gry z nami ale TP
    Niestety dowodów nie mam, ale wystarczy spojrzeć w logi amxa co wypisujesz na admin say'u. Nie zawsze gra polega na tym, żeby latać za paką, tylko też pilnować odpowiednich miejsc. Niestety miałeś zły pogląd na sytuacje będąc w drużynie przeciwnej. Nic dodać nic ująć. Peace and love, jedynie chciałem wyrazić własne zdanie :). I owszem wywyższasz się, a powinieneś być obiektywny. Marroo na forum mówisz zupełnie coś innego, co podczas gry :(

  7. #7
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina dejavu

    Grasz u nas ile prosiłbym o wykaz twoich godzin przegranych u nas . Marro to już nasz admin były jeden z lepszych i możliwe ,że jeden z najlepszych , większość graczy gra codziennie i tez ma inne zdanie w przeciwieństwie do mnie i ciebie , po drugie tutaj już grywaja praktycznie sami swoi :) i sami między sobą już zartuję i nie pamiętam bana za słowo wulgarne nie obrażające. To ja już prosiłem o LOGI.


    I jak widzisz większość odwołań itp rzeczy ,są oparte dowodami ktoś choć troszkę się wysila nikt nie robi niczego jedno zdanie i nic poza tym.
    (A prawdopodobnie LOGI się pojawią i jak kogoś obraziłem i go to dotknęło niech się tu podpisze , dziękuje ) .
    Ostatnio edytowane przez dejavustr ; 03-12-2013 o 17:26

  8. #8
    Lamka Awatar `cyphEr
    Dołączył
    Dec 2013
    Wiek
    28
    Posty
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina dejavu

    Posłuchaj, zdaję sobie sprawę, że wszyscy się tutaj znacie od wielu lat, a ja jestem nowy. Nie szukam kłótni bądź zwady. Po prostu zdziwiło mnie, że admin przeklina używając formalnego admin say'a. Nie mam nic przeciwko przekleństwom na czacie, ale nie wykorzystując własne "dodatkowe" uprawnienia. Jednak jak mówią, każdemu się może zdarzyć :).

    Posteri, masz rację, nie poparłem tego żadnymi dowodami.

    A propos tego ile czasu już u Was gram. W sumie to od poczatku, ale tylko na serwerze DM :). Po dwóch latach postanowiłem sobie dla frajdy pograć ponownie.

    Nie wyciągajmy nawet logów, bo to jest totalna strata czasu. Co zrobisz z tym wszystkim, to jest Twoja sprawa. W końcu jesteś dorosły (badz i nie :) ). Nie podoba mi się tylko to, że podczas gry widzę po lewej stronie ekranu biały napis z samymi "kurwami" :).

Podobne wątki

  1. skarga na admina dejavu
    By starrr in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 15-11-2013, 23:13
  2. Skarga dejaVu?`
    By DooDo in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 01-05-2013, 18:25
  3. Skarga na Admina
    By pepik91 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 05-02-2012, 17:39

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •