Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1
    Lamka Awatar starrr
    Dołączył
    Nov 2013
    Wiek
    21
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie skarga na admina dejavu

    [NICK ADMINA]
    dejaVu?

    [STEAM_ID ADMINA]


    [NICK ZGŁASZAJĄCEGO]
    star./a/qeq

    [STEAM_ID ZGŁASZAJĄCEGO]
    STEAM_0:0:4713647

    [SCREEN STEAM_ID]
    l95.174.39.5

    [OPIS SYTUACJI,
    bezsensowny ban , admin zostaje zabity przeze mnie po czym dostaje bana na 1 dzien powod : 'idz mi stad' , bezsenwony ban , nie rozumiem zachowania admina -.- pewnie chodzilo mu o to ze nie gram tp , ale jesli ginie moj caly team w jednym miejscu to ja na glupka tez sie mam tam pakowac ? pomysl ! dlatego poszedlem od zamku ,zabilem go w plecy , mialem sie zblizac do paki i dostaje bana, wykonuje cele! jestem zazenowany zachowaniem tego admina

  2. #2
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    27
    Posty
    1,318
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: skarga na admina dejavu

    Wy, gracze, często jesteście święcie przekonani że gracie TP a tak na prawdę mało ma to wspólnego z TP. Nie znam całej sytuacji ale wątpię że wbijałeś ze wszystkimi i nagle wszyscy padli więc zdecydowałeś się wycofać i tam kogoś zabiłeś w plecy. Wydaje mi się że po prostu było hasło "wszyscy B" a Ty zamiast biec na BS postanowiłeś najebać fragów w plecy... Wtedy ban jak najbardziej słuszny.

    Oczywiście mogę się mylić. Dobrze żeby dejavue się wypowiedział i dobrze żebyś dał demko z tejże mapy (i określił w miarę czas lub rundę w której się to stało) żebyśmy my też mogli zobaczyć cały przebieg sytuacji.

  3. #3
    Lamka Awatar starrr
    Dołączył
    Nov 2013
    Wiek
    21
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga na admina dejavu

    nie bylo zadnego infa ze wbijamy na a czy gdzies , po prostu bylem na pokojach , zauwazylem ze padaja na otwartym , takze poszedlem na zamek tam zabilem wspomnianego admina i to tyle

  4. #4
    Admin TP Awatar dejavustr
    Dołączył
    Oct 2012
    Wiek
    25
    Posty
    189
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga na admina dejavu

    Skarbe przyjmuje i odrzucam ! Za pierwszym razem dostales kicka od admina BAZUKA KARY na zyczenie teamu to co wyprawiales to jakas zabawa? grasz tp grasz z teamem caly team leci odnoga na de_train a ty jak zwykle sam jak palec zamek gracze sie skarżyli wiec za drugim razem wyleciales Dziekuje i prosze zamknąć.

    Gracz az tak nie musi sie fatygować chodz moze;) ale bezskutecznie , akcja działa się na mapie de_train uszanowałem zdanie nie tylko swoje lecz i twojego teamu ! .
    Ostatnio edytowane przez dejavustr ; 15-11-2013 o 23:09

  5. #5
    Starsza lamka Awatar jz~
    Dołączył
    Mar 2013
    Wiek
    24
    Posty
    85
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: skarga na admina dejavu

    Dokladnie. Ban w pelni sluszny. A sciema, ze nie bylo infa gdzie idziemy to chyba jaks kpina

Podobne wątki

  1. Skarga dejaVu?`
    By DooDo in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 01-05-2013, 18:25
  2. Skarga na Admina
    By pixa88 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 30
    Ostatni post / autor: 22-11-2011, 20:30
  3. Skarga na admina oWo
    By Baniolo in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 04-07-2010, 20:24

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •