Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
  1. #1
    Lamka Awatar PawelPierwszaMilosc
    Dołączył
    Feb 2012
    Wiek
    35
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Opinia admin MArro

    [NICK ADMINA]
    Marro

    [NICK ZGŁASZAJĄCEGO]
    Pawel z Pierwszej Milosci

    [OPIS SYTUACJI]
    Bezpodstawny ban na godzine za niski poziom gry :)
    ========[wBans]========
    === Powod bana: Za niski poziom gry
    === Zbanowany nick: Pawel z Pierwszej Milosci
    === Admin: maRRo
    === Ban wyagasa: 05/29/2013 - 14:13:29 (od 05/29/2013 - 13:13:29)
    === Serwer: Ten serwer
    === Ban na wszystkie serwery: Tak
    Kicked by Console: Zbanowany
    Kicked :Zbanowany
    Jak Pan admin szanowny daje takie bany, to dosłownie 3 minuty przed tą sytuacją powinien sam siebie zbanować, bo totalnie zlamił cover kolesia który broił pake na zamku :D
    Kompletnie nie mam pojęcia za co ten ban, powód abstrakcyjny, szkoda bo lubie grać na HJ, grywam kiedy moge, i nie zdarzyło mi się dostać takiego bana :) dziwna sytuacja.
    Admin za bardzo przenosi wewnętrzne emocje które nim targaja, na graczy którzy nic nie zawinili :)
    Ps. nie pisze tego jako skargę, tylko wyrażam swoją opinię o adminie Marro, troszke przesadza.
    Pozdrawiam

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Opinia admin MArro

    Cytat Zamieszczone przez PawelPierwszaMilosc Zobacz posta
    bo totalnie zlamił cover kolesia który broił pake na zamku :D
    Miałem do wyboru dol albo gore, nie wiedziałem gdzie jest. To jest dla Ciebie totalnie zlamil ?

    Obejrzyj demo z mapy to sie dowiesz za co ban. Jesteś ślepy i głuchy w grze, movment totalne 0. Mówiłem to już 1000 razy i będę to powtarzał dalej, to nie jest serwer żeby się uczyć grac w csa.

  3. #3
    Lamka Awatar PawelPierwszaMilosc
    Dołączył
    Feb 2012
    Wiek
    35
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Opinia admin MArro

    ziom piszesz bzdury totalne :) dałeś mi bana, bo miałeś swój urojony powód, gram już w to kilka ładnych lat, i nie wchodze sie uczyć gry na ten serwer :) movment totalne 0? żałosna wypowiedź stary :) przesadzasz momentami, to nie tylko moje zdanie, wielu nawet nie chce sobie głowy zawracać śmiesznym pisaniem skarg na forum, gwoli ścisłości, nie skarże sie na Ciebie, tylko zwracam uwage na to, że momentami przeginasz, możesz mi zarzucić, że przeklinam, nie wiem krzykne czasami, ale za niski poziom gry?? to nie bardzo :) zbanowałeś mnie bo coś CI nie pasowało, niekoniecznie względem mojej osoby, dostałem bana bo zamykałem, a teraz nie bardzo wiesz co napisać, to piszesz zobacz demo itd itp, wiem co gram, wiem, że potrafie, i powód bana totalnie z dupy wyjęty! szkoda słów Marro
    Pozdrawiam

  4. #4
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    30
    Posty
    1,325
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Opinia admin MArro

    Ban "za niski poziom gry" zdarza się na tyle rzadko że mogę mieć wątpliwości czy mógł być dany bezpodstawnie. Dodatkowo trafiłeś akurat na najlepszego admina (aktywność razy bezstronność razy opanowanie). Po prostu nie popisałeś się swoją grą i poleciał ban. Jak nie wierzysz i dalej upierasz się przy swoim to zapodaj demko
    [HLTV] TP @ wiaderko.com - Pukawka.pl
    to ja je przelukam i Ci powiem które fragmenty wpłynęły na decyzję.

    Poza tym tematy tutaj powinny być zakładane jako konstruktywne uwagi co do zachowania admina tymczasem Ty dostałes bana więc poszedłeś napisać skargę którą nazywasz opinią. (Bo nie można tego nazwać opinią. Wyrażasz tylko swoje niezadowolenie z bana. Dodatkowo bardzo subiektywnie.)

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar Puotech
    Dołączył
    Jun 2009
    Wiek
    30
    Posty
    333
    Thanks
    14
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Opinia admin MArro

    Cytat Zamieszczone przez bajecznienawdychany Zobacz posta
    razy opanowanie
    To tak na poważnie?

  6. #6
    Lamka Awatar PawelPierwszaMilosc
    Dołączył
    Feb 2012
    Wiek
    35
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Opinia admin MArro

    proszę napisz mi które fragmenty wpłynęły na decyzje, a ja wtedy podam Ci niejednego gracza, któr wg Twoich kryteriów nadawałby sie do takiego samego zbanowania... po drugie, wydajemi sie, że temat konstruktywny, ponieważ zwróciłem uwage, na to, że Marro momentami przesadza, niech banuje, ale jak będzie miał powód, a nie chwile uniesienia emocjonalnego, które rozładowuje banując graczy.
    Ostatnio edytowane przez PawelPierwszaMilosc ; 29-05-2013 o 22:55

  7. #7
    el Wymiataczos Awatar Mirek
    Dołączył
    Nov 2006
    Wiek
    30
    Posty
    868
    Thanks
    31
    Thanked 23 Times in 13 Posts

    Domyślnie Odp: Opinia admin MArro

    admin dobry, w sumie jeden z lepszych, kazdy ma swoje minusy i nie bede ich wypominal. Ciebie nie znam i wiem ze demka nie bede ogladal, ale wiem ze jak marro da bana to nie bez powodu. Dla mnie tylr wystarczy
    nigdy nie wiesz gdzie czai sie sztruks

  8. #8
    Lamka Awatar PawelPierwszaMilosc
    Dołączył
    Feb 2012
    Wiek
    35
    Posty
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Opinia admin MArro

    dobry admin, nie powiedziałem, że jest zły, tylko niech sie chłop czasami zastanowi, i policzy do 10 zanim zbanuje kogoś za nic! TYLE!
    pozdro

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •