Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12
  1. #1
    Lamka Awatar dzierzyciel
    Dołączył
    Apr 2013
    Wiek
    28
    Posty
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Skarga na Admina Marro

    Witam, 10 minut temu dostałem bana od admina Marro, zacznę może od początku. Byliśmy w drużynie TT na nuke i nikt z nas nie ogarniał nie było prowadzącego nic, ktoś info dał że robią plecy od dworu cofnąłem i poczekałem za skrzynką i zabiłem raszującego Marro, po rundzie przeniósł się do TT i zaczał mi grozić że zaraz wylece oczywiście nie będę używał tych słow co on bo ''KURWA'' było co drugie słowo, myślę sobie ok mógł inaczej pomyśleć to mu wytłumaczyłem że dostałem takie info ale dla niego to nie ważne, trzeba wyklinać gracza. Kolejna runda Marro powiedział żebyśmy poszli pochylnia, więc poszedłem razem z całym TT już na dół zeszliśmy akurat zauważyłem że ktoś wyrzucił pakę obok Radio to cofam się po nią idąc po cichu, wiadomo TP nie będę biegł na odstrzał, nagle Marro podbiega zero taktyki biegnie jak na FFA byle gdzie na oślep, od razu nas usłyszeli właściwie przez jego bieg paki już nie dało się odebrać, oczywiście musiało to zostać skomentowane przez Marro że czego się boję + używając wulgaryzmów, to napisałem że się skradałem, z zaskoczenia mógłbym kogoś wybić a nie szarżować to oni wszystko mogli zrobić nawet zeskanować łatwo bo miejsce takie było, na koniec napisałem do niego ''bot'' bo mnie wyprowadził z równowagi tymi przekleństwami w moją stronę, oczywiście dostałem bana za MEGA OBRAZĘ. Człowiek ma jakieś problemy natury psychicznej, wszedłem sobie pograć znam zasady TP a tu wchodzi na kozaka admin może nie było dosłownie wyzwiska w moją stronę ale agresywne zachowanie CO TY KURWA ROBISZ ITD'' słowo ''kurwa'' było użyte wiele razy pomimo że wytłumaczyłem mu że tu było info np to nic na nim nie robiło WŁADZĘ ma on i mam się zamknąc na amen...
    Ostatnio edytowane przez dzierzyciel ; 13-04-2013 o 21:11

  2. #2
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    30
    Posty
    1,325
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    No cóż. Marro musiał mieć gorszy dzień. Generalnie to jest najlepszy admin. Przeklina, owszem ale aby przywołać do początku.
    A co do tego że "przez jego bieg się nie udało" to mam wrażenie że najpierw przez Twoje skradanie się nie udało. A to że na koniec żeś zrobił "MEGA OBRAZĘ" to skończyło się banem.

    Na ile dostałeś? Jak na dzień to wytrzymaj. Jak na dłużej to spróbuj przeprosić i napisać w dziale odwołań to może jutro minie.

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    Cytat Zamieszczone przez dzierzyciel Zobacz posta
    WŁADZĘ ma on i mam się zamknąc na amen...
    W końcu do kogoś dotarło :)

    Co do pierwszej części, pilnowaliście w tt respa przez minute...miedzy innym Ty = bociarnia po pierwsze.
    Co do drogiej części, paka leżała na radiu i gość jej pilnował z kurnika, łatwo się domyślić bo tylko tam ma dojście ze względu na granice dla Ciebie jednak nie = bociarnia po raz drogi.
    Sapiesz ze byś go zabił wychodząc na walku ? Chciałbym to zobaczyć gość kuca i wpatruje w przejście a ty chcesz go zabić idąc z tym shiftem przez pol mapy ?? = boaciarnia po raz trzeci.
    Powód jest może i obraza ale wyleciałeś bo sie nie nadajesz poziomem, tyle.

    Btw po tobie wyleciały jeszcze jakieś 3 osoby i ugraliśmy z 10:0 na 10:5 - wiec mnie nie ucz kurwa grac !

  4. #4
    Lamka Awatar dzierzyciel
    Dołączył
    Apr 2013
    Wiek
    28
    Posty
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    NIE NAGINAJ FAKTÓW.
    1. Była to moja pierwsza runda cały team stał przed kurnikiem więc i ja się nigdzie nie pchałem, akurat mnie wyzywasz bo to ja Cię zabiłem kiedy raszowałeś i mogłeś sobie nabić fragów.
    2. Paka była tak dokładnie przed kurnikiem a że wszyscy już wbili na dół to ich tam pełno mogło być, w kurniku, nad kurnikiem po drabince, za drzwiami i jeszcze przy wejściu do budynku od strony TT, tłumaczenie się że wygraliście runde to śmieszne jest głupi argument żeby mnie przygasić.
    3. Nie uczyłem cię grać, po prostu starałem się wyjaśnić sytuacje bo wkurzało mnie to jak któś mnie wyzywa bez powodu własciwie, musiałbyś całe tt zjechać ale się mnie uczepiłeś bo to ja cię zabiłem i nie przyfragowałeś.
    4. Tak szedłem sziftem chcąc energicznie wyskoczyć prz wyjściu, akurat patrzyłem na kurnik, tylko że ty wyszedłeś mi pod celownik i zabił nas obu.
    5. Nadal jesteś agresywny, to ma być przyjemnośc a nie jakaś udręka jak w twoim przypadku.

    Jesteś tu znanym i doświadczonym adminem więc pewnie to tobie przyznają racje, choć ja bym się spierał, ale serio ogarnij emocje w tej grze.
    Ostatnio edytowane przez dzierzyciel ; 13-04-2013 o 21:42

  5. #5
    Spamer Awatar DooDo
    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    96
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    Prawie wszyscy admini przeklinają, ale nie jak te dzieci-piszą, tylko przez micro i to przeważnie jest "kurwa" Nikogo nie obrażają, ale czasami ma prawo się zdenerwować.

  6. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    Ale wy w tych skargach uwielbiacie argument "bo Cie zabiłem to się do mnie przyjebałeś", nie wiem skąd to się może brać, whatever...

    Po co w ogolę ta skargę napisałeś ? Ban był słuszny, zapraszam do oglądania dema i popatrzenia sobie jak chłopaki grali w tt.
    Mam ogarnąć emocje ? Nie mam zamiaru się zmieniać i **uj mnie obchodzi co kto o tym myśli, ważne ze działa !

  7. #7
    Lamka Awatar dzierzyciel
    Dołączył
    Apr 2013
    Wiek
    28
    Posty
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    No z tego by wynikało bo to ja cię zabiłem i tylko do mnie się przyczepiłeś, o to mi właśnie chodzi że choćbyś był w dupie to będziesz się tłumaczył i wyjaśniał byle by być ponad wszystkimi twoje KURWA według ciebie wszystko wyjaśnia i tu masz problem. Czyli wychodzi na to że jak wejdę do gry to będę mógł unośić głos w stronę admina KURWA CO TY ROBISZ, itd.? Skoro admin ma w tej sytuacji racje to będę mówił w jego strone wulgaryzmy ale nie obrażając go dosłownie?? Może byc? Ban nie był słuszny, po prostu tylko ja się tobie postawiłem, tylko że ja kulturalnie wyjaśniłem o co chodzi a że słowo ''BOT'' napisałem było juz pretekstem żeby poprawić twoje wirtualne EGO. Jesteś zwykłym chlopakiem który za bardzo emocjonuję się grą, nie jeden by cie nazwał .... nie będę kończył dalej, ale przecież masz rangę admina ;p SZACUNEK.
    Nie wiem komu ten kit wciskasz że mówisz o mnie jak o grupie ludzi którzy ciągle wchodzą i składają skargi, fakt jest taki że Cię zabiłem i po rundzie zacząłeś mnie cisnąc jak inaczej mogę myśleć? A to już wyjaśniałem że dostałem INFO NA ZIELONO że raszujecie to cofnąłem i skampiłem za skrzynką by was zabić. Już pisałem że jesteś tutaj bardziej znanym graczem i to ja jestem na straconej pozycji, chociaż mam rację i nie ważne co napiszesz, bo będziesz się tłumaczył chociażby najgłupszym argumentem tak w zwyczaju mają takie osoby że gówno wnoszą byle by mnie pocisnąć i naginać fakty, przecież to doświadczony admin ma racje a nie gracz który ma 2-3 posty. Zakończmy ten temat, wyrobiliśmy o sobie zdanie nawzajem, widocznie skarga była lipna lub masz wielu kolegów tutaj którzy Cię tolerują. Teraz sobie tak pomyślałem jakbym ja powiedział do ciebie '' uj mnie to ochodzi'' na cały dzień bym poleciał. Jak poprzednicy mówią że jesteś najlepszym adminem to wierzę im, ale nie radzę wchodzić z tobą w dyskusję bo można dostać PERMA. NA KONIEC WYCIĄGAM DŁOŃ dO POJEDNANIA NASZYCH SKŁÓCONYCH DUSZYCZEK.

    Cytat Zamieszczone przez DooDo Zobacz posta
    Prawie wszyscy admini przeklinają, ale nie jak te dzieci-piszą, tylko przez micro i to przeważnie jest "kurwa" Nikogo nie obrażają, ale czasami ma prawo się zdenerwować.
    Czyli jutro ja wejdę do gry i zareaguję tak w stronę admina np hmm '' CO TY KURWA ROBISZ, NAUCZ SIE GRAC'' Myslisz że długo pogram? ;d Ja tylko napisałem BOT bo mnie akurat ten admin serio cisnął kolejną rundę z rzędu. Widocznie słowo BOT jest dużo bardziej wulgarne niż wulgaryzmy kierowane w stronę zwykłego gracza szaraka, może to jakiś czuły punkt gracza counter-strike.
    Ostatnio edytowane przez dzierzyciel ; 14-04-2013 o 01:56

  8. #8
    H@ HJ Awatar bajecznie nawdychany
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    30
    Posty
    1,325
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    Cytat Zamieszczone przez dzierzyciel Zobacz posta
    No z tego by wynikało bo to ja cię zabiłem i tylko do mnie się przyczepiłeś, o to mi właśnie chodzi że choćbyś był w dupie to będziesz się tłumaczył i wyjaśniał byle by być ponad wszystkimi twoje KURWA według ciebie wszystko wyjaśnia i tu masz problem. Czyli wychodzi na to że jak wejdę do gry to będę mógł unośić głos w stronę admina KURWA CO TY ROBISZ, itd.? Skoro admin ma w tej sytuacji racje to będę mówił w jego strone wulgaryzmy ale nie obrażając go dosłownie?? Może byc? Ban nie był słuszny, po prostu tylko ja się tobie postawiłem, tylko że ja kulturalnie wyjaśniłem o co chodzi a że słowo ''BOT'' napisałem było juz pretekstem żeby poprawić twoje wirtualne EGO. Jesteś zwykłym chlopakiem który za bardzo emocjonuję się grą, nie jeden by cie nazwał .... nie będę kończył dalej, ale przecież masz rangę admina ;p SZACUNEK.
    Nie wiem komu ten kit wciskasz że mówisz o mnie jak o grupie ludzi którzy ciągle wchodzą i składają skargi, fakt jest taki że Cię zabiłem i po rundzie zacząłeś mnie cisnąc jak inaczej mogę myśleć? A to już wyjaśniałem że dostałem INFO NA ZIELONO że raszujecie to cofnąłem i skampiłem za skrzynką by was zabić. Już pisałem że jesteś tutaj bardziej znanym graczem i to ja jestem na straconej pozycji, chociaż mam rację i nie ważne co napiszesz, bo będziesz się tłumaczył chociażby najgłupszym argumentem tak w zwyczaju mają takie osoby że gówno wnoszą byle by mnie pocisnąć i naginać fakty, przecież to doświadczony admin ma racje a nie gracz który ma 2-3 posty. Zakończmy ten temat, wyrobiliśmy o sobie zdanie nawzajem, widocznie skarga była lipna lub masz wielu kolegów tutaj którzy Cię tolerują. Teraz sobie tak pomyślałem jakbym ja powiedział do ciebie '' uj mnie to ochodzi'' na cały dzień bym poleciał. Jak poprzednicy mówią że jesteś najlepszym adminem to wierzę im, ale nie radzę wchodzić z tobą w dyskusję bo można dostać PERMA. NA KONIEC WYCIĄGAM DŁOŃ dO POJEDNANIA NASZYCH SKŁÓCONYCH DUSZYCZEK.



    Czyli jutro ja wejdę do gry i zareaguję tak w stronę admina np hmm '' CO TY KURWA ROBISZ, NAUCZ SIE GRAC'' Myslisz że długo pogram? ;d Ja tylko napisałem BOT bo mnie akurat ten admin serio cisnął kolejną rundę z rzędu. Widocznie słowo BOT jest dużo bardziej wulgarne niż wulgaryzmy kierowane w stronę zwykłego gracza szaraka, może to jakiś czuły punkt gracza counter-strike.
    Tak tak tak, wszystkie kary na Cie idą!


    A tak na poważne to wszystko zależy od sytuacji w jakiej co robisz. Jak by jakiś admin zjebał (zagrał coś bez sensu, rzucił nawet niechcący flesza na ryj czy smoke tam gdzie nie potrzeba) to spokojnie mógłbyś powiedzieć "COŚ TY KURWA ZROBIŁ?". I o ile miałbyś racje to nie byłoby z tego żadnej afery. Tak samo jak byś powiedział po przegranej akcji (do admina który faktycznie mógł zrobić więcej niż zrobił) "Ja jebie, ale bot" to też nic by Cie zrobił. Rozumiesz różnicę między swoim postępowaniem a tym które opisałem? Jak tak to już wiesz skąd ban. Było to kłamstwo i było celowe, z premedytacją.

    Jak się składa skargę na kogoś to warto nieco dłużej przyjrzeć się czyjejś pracy. Ty wszedłeś. Zostałeś pokrzywdzony i od razu poleciałeś w odwecie na skargę.

    I na prawdę wątpliwe jest że powodem było to że go zabiłeś.

  9. #9
    Lamka Awatar dzierzyciel
    Dołączył
    Apr 2013
    Wiek
    28
    Posty
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    Wątpliwe? hehe. Zabiłem go i się tylko do mnie przyczepił a tutaj pisze o całym TT ja dopiero do gry wbiłem i zagrałem tak jak cała drużyna TT. Zresztą ja już to tłumaczyłem, ale tak jak pisałem że jestem na straconej pozycji i nikt mnie nie słucha. Zakończmy temat bo ban mi już minął niech nikt nie odpisuje ;d

  10. #10
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    Cytat Zamieszczone przez dzierzyciel Zobacz posta
    Wątpliwe? hehe. Zabiłem go i się tylko do mnie przyczepił a tutaj pisze o całym TT ja dopiero do gry wbiłem i zagrałem tak jak cała drużyna TT. Zresztą ja już to tłumaczyłem, ale tak jak pisałem że jestem na straconej pozycji i nikt mnie nie słucha. Zakończmy temat bo ban mi już minął niech nikt nie odpisuje ;d
    Mialem nie odpisywać, ale ziomek za przeproszeniem pierdolisz ! Wyżej jest wyraźnie napisane, 4 osoby wyleciały z banem. A Ty ciągle się upierasz ze się przyczepiłem tylko do Ciebie, gdzie tutaj logika ?

  11. #11
    Lamka Awatar dzierzyciel
    Dołączył
    Apr 2013
    Wiek
    28
    Posty
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    Znowu nie jest tak jak piszesz.

    Co mnie inne osoby interesują, w ogóle kiedy dostali te bany ty się na mnie rzuciłeś z gadką po tym zabiciu bo myślałeś że całą rundę tam przykampiłem, wytłumaczyłem że tak nie było, nikt bana nie dostał za niespełnianie celów. W kolejnej rundzie znowu sie przyczepiłeś że idę na szifcie po pakę i dostałem bana za napisanie do ciebie ''bot''. Przez te dwie rundy z nikim się nie kłóciłeś tylko ze mną a teraz mi piszesz że razem ze mną 4 osoby poleciały, akurat w tej drugiej rundzie wszyscy poszlismy razem na dół, nie wiem może wymieniasz bany przez kolejne 30 minut, za ping, wyzwiska i jeszcze coś innego? Teraz coś dodajesz że razem ze mną inni też polecieli na pewno nie w tym samym czasie... nie wiem w ogóle po co o tym wspominasz że później jeszcze kogoś pobanowałeś. To ja się ciebie zapytam gdzie tutaj logika? Zawziąłeś się na mnie wtedy bo zjebałeś mnie, a ja po prostu po ludzku grzecznie ci wszystko tłumaczyłem a ty stawałeś się jeszcze bardziej wkurwiony że przez słowo bot na koniec dostałem bana w sekunde ;d dla mnie to co ty mówiłeś do mnie było dużo gorsze, ja bym za takie coś na tydzień poleciał.

    Właśnie sprawdziłem archiwum banów to zbanowałeś po mnie dwie osoby i do tego za inny powód, co w ogóle nas nie dotyczy. Zbanowałeś ich za grę FFA my się cały czas o coś innego kłócimy bo to że dostałem info i wróciłem na dwór żeby was ubić bo raszowaliscie( tu spadła na mnie krytyka i wulgaryzmy i groźby że wylece z serwera a ja co post powtarzam że wróciłem z kurnika bo dostałem info że robicie plecy od dwóru a ty i tak wrzucasz mnie do jednego worka że wszyscy staliśmy na respie ja to tłumacze a ty jeszcze bardziej mnie ciśniesz, to nie było sensu nawet z tobą rozmawiać) to już chyba jest wyjaśnione? Chodzi o to że ja od ciebie dostałem bana za słowo ''bot'' gdzie ty przez dwie rundy mnie że tak powiem jebałeś na każdym kroku i jesteś święty.
    Ostatnio edytowane przez dzierzyciel ; 14-04-2013 o 17:11

  12. #12
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina Marro

    Daj demo i je rozpisz.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

Podobne wątki

  1. Skarga na admina maRRo
    By Waffen in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 12-03-2013, 18:56
  2. skarga na maRRo
    By deadmandrunk in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-11-2012, 20:33
  3. Skarga na maRRo
    By Pawel9312 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27-10-2012, 14:13
  4. Skarga na Admina
    By pepik91 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 05-02-2012, 17:39

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •