Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13
  1. #1
    Lamka Awatar Waffen
    Dołączył
    Mar 2010
    Posty
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Skarga na admina maRRo

    Witam , skladam skarge na admina maRRo. Ogólnie nie pisal bym tego bo pewnie by mi sie nie chcialo ale jak widze jakich adminow macie na swojej "serverowni" to aż musze napisać bo to przechodzi ludzkie pojęcie .

    ========[wBans]========
    === Powod bana: Lamer
    === Zbanowany nick: dEE dGl
    === Admin: maRRo
    === Ban wyagasa: 03/10/2013 - 20:42:27 (od 03/09/2013 - 20:42:27)
    === Serwer: Ten serwer
    === Ban na wszystkie serwery: Tak
    Kicked by Console: Zbanowany
    Kicked :Zbanowany

    Dostalem bana z powodem Lamer . Po pierwsze powód Lamer mogł wymyśleć tylko taki dzieciak , po drugie co to za powód ? chyba nie kazdy niest mistrzem w ta gre a bana dostalem jak zchodzilem do paki na dół na mapie de_nuke w terro zeby nie rozbroili paki . Pomyślcie nad zmiana adminów . Pozdrawiam

  2. #2
    Lamka Awatar malahanka
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    28
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    I co to ma być za skarga, bo nie pojmuje? Najwyraźniej grałeś sobie FFA, a admin dał bana. Co to za sytuacja? Może jakieś demo z hltv? Czy admin musi pisać esej żeby gracz zrozumiał za co został wywalony? :D

  3. #3
    el Wymiataczos Awatar 222zosia
    Dołączył
    Nov 2011
    Wiek
    29
    Posty
    589
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Cytat Zamieszczone przez Waffen Zobacz posta
    Po pierwsze powód Lamer mogł wymyśleć tylko taki dzieciak , po drugie co to za powód ? chyba nie kazdy niest mistrzem w ta gre
    Z regulaminu serwera:

    Cytat Zamieszczone przez cycu Zobacz posta
    11. Nie lamimy,
    To jedno mamy już wyjaśnione. A teraz drugie:

    http://www.forums.wiaderko.com/opini...-teamplay.html

    Wzór i co najważniejsze dowody.

  4. #4
    Spamer z doświadczeniem Awatar turu ~
    Dołączył
    Jun 2012
    Wiek
    33
    Posty
    219
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    dee to chyba calkowicie przekresla Twoja prosbe o adm.
    Nie podskakuj, bo się przewrócisz!

    HashJama [TP] 193.33.176.148:27015

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    A ja nie wiem o co chodzi ;] Wstaw jakieś demo, ale skoro mówisz ze szedłeś dopiero po pake, to musi oznaczać ze nie poszedłeś odrazu z teamem, tylko pod koniec zajarzyles ze trzeba po pake isc. No ale nie wiem, daj demo.

  6. #6
    Lamka Awatar Waffen
    Dołączył
    Mar 2010
    Posty
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Cytat Zamieszczone przez malahanka Zobacz posta
    I co to ma być za skarga, bo nie pojmuje? Najwyraźniej grałeś sobie FFA, a admin dał bana. Co to za sytuacja? Może jakieś demo z hltv? Czy admin musi pisać esej żeby gracz zrozumiał za co został wywalony? :D

    Jak sie zrespisz gdy juz team jest przy pace i pada a ty dopiero biegniesz do paki to jest FFA ?

    ---------- Post dodany 11-03-2013 o godzinie 17:01 ----------

    Cytat Zamieszczone przez 222zosia Zobacz posta
    Z regulaminu serwera:




    To jedno mamy już wyjaśnione. A teraz drugie:

    http://www.forums.wiaderko.com/opini...-teamplay.html

    Wzór i co najważniejsze dowody.

    Nie lamimy ? Co to za powód ? Chyba nie każdy jest mistrzem i nie każdy musi byc mistrzem zeby muc grac na tp ? Zreszta szkoda słów..

    ---------- Post dodany 11-03-2013 o godzinie 17:02 ----------

    Cytat Zamieszczone przez markos104 Zobacz posta
    A ja nie wiem o co chodzi ;] Wstaw jakieś demo, ale skoro mówisz ze szedłeś dopiero po pake, to musi oznaczać ze nie poszedłeś odrazu z teamem, tylko pod koniec zajarzyles ze trzeba po pake isc. No ale nie wiem, daj demo.
    Nie wiem o co chodzi :) masz słaba pamiec , ale do napierdalania banów to masz dobra pamiec . Wejdz sobie na hltv sciagnij , zobacz kiedy dales bana to bedziesz wiedzial .
    Play Hard Go Pro 2k7

  7. #7
    Lamka Awatar malahanka
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    28
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Z takim podejściem to raczej nie masz co liczyć, że ktoś wystąpi przeciwko maRRo. To dobry admin, czasem nerwowy, ale generalnie uczciwy. Nie ma co się spinać.

  8. #8
    Lamka Awatar Waffen
    Dołączył
    Mar 2010
    Posty
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Ogólnie to mi wisi i powiewa
    Play Hard Go Pro 2k7

  9. #9
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Skoro Ci wisi i powiewa, przychodzisz i piszesz to po co ?? Zdenerwować chcesz kogoś ? Krzywdę zrobić ?
    Najpierw napinasz o bana, zamiast po prostu spokojnie wyjaśnić sytuacje, ja się mylić tez mogę nie zaprzeczam ze nie. Napisałem ze nie pamiętam, nie ty jeden bana dostajesz, jak mam zapamiętać każdego bota grającego którego banuje ??
    A teraz mówisz ze Ci zwisa ? Mi jak coś zwisa to się nie produkuje na forum...
    Ty piszesz skargę na mnie, zrobiłem coś nie tak, nie zgodnie z regulaminem dałem Ci bana ? A sam masz wyjebane na trzymanie się tego regulaminu żeby chociaż napisać skargę według prostego wzoru ! I co ma pamięć do dawania banów, bo to zdanie jest co najmniej nielogiczne.
    I mnie nazywasz dzieciakiem, coś tutaj się nie zgadza.

    Skoro autor tematu twierdzi ze mu "to wisi i powiewa" proponuje zamknąć temat.

  10. #10
    Lamka Awatar Waffen
    Dołączył
    Mar 2010
    Posty
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Spokojnie wyjasnilem sytuacje dla twojej wiadomosci , napisales ze nie pamietasz to cos masz z pamiecia nie tak , mowisz ze nie pamietasz jak banujesz botów i niby ze ja nie przestrzega regulaminu , cos jest z toba czlowieku nie tak albo nie rozumiesz co pisze albo udajesz . Napisalem wyraznie ze jak sie zrespisz w polowie rundy gdy juz wszyscu popadali to chyba nie jest to FFA ? I wisi mi to "w odpowiedzi na malahanka" ze ktos wystapi przeciwko Tobie a nie wisi mi ta sutuacjia . Masz problem ze zrozumieniem .


    A i jeszcze jedno , Ciebie nazywam dzieckiem i wszystko sie zgadza .
    Play Hard Go Pro 2k7

  11. #11
    Spamer z doświadczeniem Awatar markos104
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    316
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Starszy jestem od Ciebie, wiec jednak się nie zgadza ;] Chciałbym zobaczyć jak mówisz to samo mi prosto w oczy, czy dalej byłbyś taki cwaniak.
    Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz a wysuwasz opinie na mój temat bo Cie zabolał tak bardzo ban na 1 dzień, chusteczki ??
    Wzór skargi to jest część regulaminu, nie stosujesz sie to nikt sie Toba nie zajmie, nie interesuje mnie co masz do powiedzenia, jak i każdego tutaj do póki nie dasz dema.
    Masz się za takiego dorosłego to zachowaj sie jak na dorosłego przystało, napisz to jak sie nalezy. Albo daruj sobie następne wypociny, ja do póki nie zobacze dema, nie mam zamiaru sie juz tutaj wypowiadac i mysle ze jezeli Twoj następny post nie bedzie owego dema zawierał, to pewnie i tak ktoś to zamknie.

    Do zobaczenia na serwerze :D

  12. #12
    Lamka Awatar Waffen
    Dołączył
    Mar 2010
    Posty
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Mowisz ze jestes starszy ode mnie a nie wiesz ile mam lat hahaha, wontpie zebys byl starszy . A co do dema to dodał bym gdyby wasze HLTV na servie działało :) wybacz ale nie nagrywam kazdej mojej gry .

    A co do powiedzenia tobie to w oczy to zdziwił byś sie pewniaku.

    Pozdrawiam .
    Play Hard Go Pro 2k7

  13. #13
    prawie jak pro Awatar kikoru
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    31
    Posty
    836
    Thanks
    51
    Thanked 30 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina maRRo

    Zamknij ktoś tą żenadę bo się panowie szczypać zaczynają :)
    Spooky^
    Sola'Mira

Podobne wątki

  1. skarga na maRRo
    By deadmandrunk in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-11-2012, 20:33
  2. Skarga na maRRo
    By Pawel9312 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27-10-2012, 14:13
  3. Skarga na Admina
    By pixa88 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 30
    Ostatni post / autor: 22-11-2011, 20:30

Odwiedzający poszukiwali:

maRRo hashjama

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •