Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23
  1. #1
    Lamka Awatar szukam klanu
    Dołączył
    Jun 2011
    Wiek
    29
    Posty
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie panceR - trolololololololo

    może najpierw, jak wyglądała sytuacja. train, 1 runda (ct) przegrywamy. 2 runda poszło info, że wchodzą zamek z AK, podłożyli pakę, poszedłem od "L" na plecy, kiedy już tam doszedłem zostałem sam i 5 TT z AK + 10 sekund do wybuchu bomby (UPS, bez defa) i teraz co zrobić ?

    1. iść jak oszalały, wlecieć w nich jak idiota na full piździe i od razu paść, czy
    2. wyczekać przy małej, może ktoś będzie się cofał i uda się zdobyć broń na 3 rundę

    ja zrobiłem to 2 i wydaje mi się, że to było najlepsze rozwiązanie, ale oczywiście kochany admin +KICK
    nie mam pojęcia, czy to co pisze to w ogóle coś da, zapewne i tak macie wylane i wyjebane, bo Wasz kolega jest nieomylny

    to nie koniec całej akcji, po kicku udało mi się szybko wbić, nikt nie zabrał mi slota
    say_team @ ale ty kurwa tepy jestes
    say_team @ czakalem na bron

    i oczywiście wielce obrażony admin, bardzo go to uraziło, że napisałem prawdę :( już banował, żałosne
    warto czasami pograć coś innego niż całe życie na publikach, gwarantuje, że nauczysz się więcej panceR

  2. #2
    Starsza lamka Awatar panceR
    Dołączył
    Jan 2007
    Posty
    88
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Stałeś tam sam w drugiej rundzie z usp. Zachowywałeś? Przeczytaj zasady serwera na którym grasz. Dostał kicka za "nie ruszanie się". Następnie wszedł na serwer i na admin say'u pisał do mnie wulgaryzmy. Dostał bana za "obraze admina" na 30 dni.
    Mam 28 lat. Pracuje zawodowo. Gram w CS'a od lat 8. Gram na publikach dla rozrywki. Nie znasz mnie, więc trochę kultury. Kick miał być nauczką. Jeśli nie podobają Ci się zasady serwera zawsze możesz go zmienić.

    Na serwerze byli także: Malukaz i Janusz. Czekam na opinie.

    Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez panceR ; 25-03-2012 o 09:53

  3. #3
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    dla niektórych granie w CS dla rozrywki jest tak niezrozumiałe jak Najman w MMA

  4. #4
    Banned Awatar malukaz
    Dołączył
    Aug 2010
    Wiek
    30
    Posty
    114
    Thanks
    10
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Cytat Zamieszczone przez szukam klanu Zobacz posta
    może najpierw, jak wyglądała sytuacja. train, 1 runda (ct) przegrywamy. 2 runda poszło info, że wchodzą zamek z AK, podłożyli pakę, poszedłem od "L" na plecy, kiedy już tam doszedłem zostałem sam i 5 TT z AK + 10 sekund do wybuchu bomby (UPS, bez defa) i teraz co zrobić ?

    1. iść jak oszalały, wlecieć w nich jak idiota na full piździe i od razu paść, czy
    2. wyczekać przy małej, może ktoś będzie się cofał i uda się zdobyć broń na 3 rundę

    ja zrobiłem to 2 i wydaje mi się, że to było najlepsze rozwiązanie, ale oczywiście kochany admin +KICK
    nie mam pojęcia, czy to co pisze to w ogóle coś da, zapewne i tak macie wylane i wyjebane, bo Wasz kolega jest nieomylny

    to nie koniec całej akcji, po kicku udało mi się szybko wbić, nikt nie zabrał mi slota
    say_team @ ale ty kurwa tepy jestes
    say_team @ czakalem na bron

    i oczywiście wielce obrażony admin, bardzo go to uraziło, że napisałem prawdę :( już banował, żałosne
    warto czasami pograć coś innego niż całe życie na publikach, gwarantuje, że nauczysz się więcej panceR
    Jeżeli masz brak kultury do administracji to co się dziwisz? Ciekaw jestem jakbys zachowal się w stosunku do np. urzędnika w banku, nauczyciela, policjanta - PO 1 KULTURA!

    primo duo - ffa to nie tutaj, jestem ciekawe co zajebiscie ważnego musiałeś robić, że zostało ci 10 sekund :0, iść na lke, to była zła decyzja jeżeli brakło ci przez to czasu.


    A jakbyś kulturalnie nie zrozumiał to ujme po twojemu - "ale ty kurwa tepy jestes, spierdalaj"

  5. #5
    H@ HJ Awatar Maverick69
    Dołączył
    May 2010
    Posty
    646
    Thanks
    29
    Thanked 46 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Cytat Zamieszczone przez szukam klanu Zobacz posta
    może najpierw, jak wyglądała sytuacja. train, 1 runda (ct) przegrywamy. 2 runda poszło info, że wchodzą zamek z AK, podłożyli pakę, poszedłem od "L" na plecy, kiedy już tam doszedłem zostałem sam i 5 TT z AK + 10 sekund do wybuchu bomby (UPS, bez defa) i teraz co zrobić ?
    właśnie za to dostałeś kicka - trzeba było iść jeszcze przez odnogę na plecy. Straciłeś kupę, czasu pchając się przez Lkę. Gdybyś podszedł małą zdążyłbyś wbić z resztą na ich plecy i być może byście wygrali.
    wiaderko.com[TP] - 193.33.176.148:27015
    wiaderko.com[AWP/HG DM] - 193.33.176.50:27015
    na serwerach - za stary na to jestem
    STEAM zawsze ON. Pisz jaki masz problem - jak będę odpiszę.

  6. #6
    Lamka Awatar szukam klanu
    Dołączył
    Jun 2011
    Wiek
    29
    Posty
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Cytat Zamieszczone przez panceR Zobacz posta
    Stałeś tam sam w drugiej rundzie z usp. Zachowywałeś? Przeczytaj zasady serwera na którym grasz. Dostał kicka za "nie ruszanie się". Następnie wszedł na serwer i na admin say'u pisał do mnie wulgaryzmy. Dostał bana za "obraze admina" na 30 dni.
    Mam 28 lat. Pracuje zawodowo. Gram w CS'a od lat 8. Gram na publikach dla rozrywki. Nie znasz mnie, więc trochę kultury. Kick miał być nauczką. Jeśli nie podobają Ci się zasady serwera zawsze możesz go zmienić.

    Na serwerze byli także: Malukaz i Janusz. Czekam na opinie
    tak, zgadza się stałem tam sam. zachowywałeś ? czy Ty w ogóle człowieku przeczytałeś co ja napisałem ? poszedłem na plecy, żeby zdobyć broń i zachować ją na następną 3-cią rundę. na ogól jest to kolejna runda eco, idioci oczywiście kupią bronie już w 3 rundzie bez kevlarów itd. ja miałbym broń, dzięki czemu w następnej rundzie przy zabiciu kogoś mógłbym komuś z drużyny następną broń załatwić, a może nawet 2 lub więcej, z czego wynikłaby większa korzyść, niż wpierdolenie się na pałę z usp w 5-6 terrorystów z ak... o jakim ty kicku mówisz, chłopie... nie ruszałem się, afk ? czekałem przy małej drabinie na wracającego/cych terrorystów. wulgaryzmy, o czym ty mówisz, tak jak wspomniałem wcześniej napisałem 2 zdania:
    say_team @ ale ty kurwa tepy jestes
    say_team @ czakalem na bron
    aż tak słowo "tępy" Cię uraziło ? aż tak poczułeś się zbesztany ? zaśniesz w nocy przez to, czy możesz mieć z tym problemy ? chłopie mówisz mi tutaj, że masz 28 lat a zachowujesz się jak jakiś małolat. jestem ciekawy, czy gdyby jakiś przykładowy gracz napisał do kogoś "ale ty kurwa tępy jesteś" to też zbanowałbyś go, szczerze wątpię, bo Ty udajesz jakiegoś lepszego i do Ciebie słowa nie można powiedzieć. nie używałem żadnych wulgaryzmów ani nie wyzywałem Cię, poza słowem "tępy". nie jestem typem, który jeździ po rodzicach, czy napina się przez neta, wybacz. guzik mnie interesuje, czy jesteś bezrobotnym, czy pracujesz. napisz mi jeszcze numer buta. 8 lat ? no możliwe, ale z tego co widać to po skillu i movemencie tylko i wyłącznie publiczne serwery i stąd wynikają właśnie takie błędy, bo jak zacząć grać lepiej, jak zacząć myśleć podczas gry, skoro gra się tylko na publicach. nauczyć się grać możesz tylko w jeden sposób, grając z lepszymi, bądź podczas oglądania najlepszych, z tego co widzę po tobie to obie rzeczy Cię ominęły, bo tak prostej gry, jak "czekanie na broń" nie widziałeś. regulamin ? wyobraź sobie, że przeczytałem i nie ma tam nic o tym, że jest zakaz używania mózgu na serwerze.

    Cytat Zamieszczone przez malukaz Zobacz posta
    Jeżeli masz brak kultury do administracji to co się dziwisz? Ciekaw jestem jakbys zachowal się w stosunku do np. urzędnika w banku, nauczyciela, policjanta - PO 1 KULTURA!

    primo duo - ffa to nie tutaj, jestem ciekawe co zajebiscie ważnego musiałeś robić, że zostało ci 10 sekund :0, iść na lke, to była zła decyzja jeżeli brakło ci przez to czasu.
    podkreślam jeszcze raz, nie jestem typem osoby, która co chwilę rzuca wulgaryzmami bądź notorycznie kogoś obraża, nie uważam, żeby słowo "tępy" aż tak kogoś zdołowało. nie mów mi tutaj o sytuacjach w banku, czy innych instytucjach, bo to nie ma z tym nic wspólnego. nie gram ffa, wiem o co chodzi w tej grze, pewnie lepiej niż ktokolwiek z Was, używanie mózgu podczas gry to nie jest gra ffa, dla Was tp to pewnie tylko wbita 10 na B na mięso. wyjaśnię sytuację po raz kolejny. runda 2 (eco), parę osób poszło na zamknięty, parę na otwarty (w tym ja). stoję na odnodze i nagle ktoś daje info: "zamek wszyscy chyba z ak", każdy ruszył "eską" i od respa na zamek spróbować odbić BS, ja jako jedyny nie widziałem w tym sensu, więc postanowiłem, że pójdę od pleców i wyczekam kogoś z bronią, poszedłem przez "elkę" do małej drabiny, to zajęło mi około 20 sekund, więc ruszanie na BS bez defa na około pięciu terrorystów z ak mijało się z celem, to postanowiłem, że wyczekam tutaj kogoś i zachowam broń na następną rundę...
    nie użyłem słowa "spierdalaj". nie napisałem też "kurwo" tylko kurwa, więc nie było to bezpośrednio do niego, słowo, które było kierowane do niego to "tępy".

    nadal uważam, że kick i ban w tej sytuacji to głupota. wyraźny błąd admina, ale po co się przyznawać, lepiej żyć w swoim świecie.
    Ostatnio edytowane przez szukam klanu ; 25-03-2012 o 20:09

  7. #7
    Starsza lamka Awatar panceR
    Dołączył
    Jan 2007
    Posty
    88
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    przeczytaj regulamin serwera tp

    http://speedy.sh/SHnub/nick-hz-2min-30sek.rar

    nick: hz
    czas zdarzenia: 2:30

    proponuje obejżeć całą drugą runde w CT
    Ostatnio edytowane przez panceR ; 25-03-2012 o 21:58

  8. #8
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    zacznij myslec , mogles wbic zamek jak dostales info , podniesc defa bo napewno ktos kupil, zagrac ninje (sprobowac chociaz) w 3ciej rundzie gra sie fulla, wiec nie wiem czego sie bales na publikach tak juz jest jak ci nie pasuja zasady to idz graj esl bo tak mozna tam grac chowac sie ,ewentualnie zachowywac kevlar jak kupiles w 2giej i nie ucz tutaj nikogo gry prawdziwego zdarzenia bo sie poprostu nie nadajesz do tej roli

    powodzenia w szukaniu klanu

  9. #9
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Nie wiem po co on się kłóci. Stał jak kij w gównie na zamku i nawet nie myślał żeby skoczyc do paki.

  10. #10
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Czekales z USP liczac na fragi cofajacych terro. Do tego szedles na Shifcie, wiec co sie plujesz ze czasu bylo malo? Kara sluszna.


    Pozdrawiam,

    -- Parabole

  11. #11
    V.I.P. Awatar cycu
    Dołączył
    Apr 2009
    Wiek
    36
    Posty
    155
    Thanks
    45
    Thanked 71 Times in 40 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Jak dla mnie ban w 100% słuszny. Szczerze mówiąc Pancer i tak jest wyrozumiały. Napisz kiedyś coś podobnego np. do szb... zobaczysz na ile będzie ban.

  12. #12
    Banned Awatar malukaz
    Dołączył
    Aug 2010
    Wiek
    30
    Posty
    114
    Thanks
    10
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Cytat Zamieszczone przez cycu Zobacz posta
    Jak dla mnie ban w 100% słuszny. Szczerze mówiąc Pancer i tak jest wyrozumiały. Napisz kiedyś coś podobnego np. do szb... zobaczysz na ile będzie ban.
    perm + powód: "wypierdalaj"; "nie odbanowywać"; "tempa kurwo" etc :P

  13. #13
    Lamka Awatar szukam klanu
    Dołączył
    Jun 2011
    Wiek
    29
    Posty
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Cytat Zamieszczone przez panceR Zobacz posta
    przeczytaj regulamin serwera tp

    nick hz 2min 30sek.rar - Speedy Share - upload your files here

    nick: hz
    czas zdarzenia: 2:30

    proponuje obejżeć całą drugą runde w CT
    cały czas piszesz tak samo głupio, zamiast w końcu odnieść się do mojego postu. obejrzałem jeszcze raz i nadal zostaję przy swoim zdaniu, wszystko było tak, jak napisałem.

    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    zacznij myslec , mogles wbic zamek jak dostales info , podniesc defa bo napewno ktos kupil, zagrac ninje (sprobowac chociaz) w 3ciej rundzie gra sie fulla, wiec nie wiem czego sie bales na publikach tak juz jest jak ci nie pasuja zasady to idz graj esl bo tak mozna tam grac chowac sie ,ewentualnie zachowywac kevlar jak kupiles w 2giej i nie ucz tutaj nikogo gry prawdziwego zdarzenia bo sie poprostu nie nadajesz do tej roli

    powodzenia w szukaniu klanu
    nikt nie kupił defa, więc o ninji nie było mowy (polecam zobaczyć demo). po tym jak dostałem info mogłem iść na zamek i od razu paść, bądź mogłem zaczekać na broń i zdobyć ją na kolejną rundę, tak też zrobiłem. w 3 rundzie gra się fulla ? z 1 fragiem nie miałbym nawet 4k i nie starczyłoby mi nawet na M4 i kamizelkę. czego się bałem ? niczego, czy tak trudno to zrozumieć, że ja w przeciwieństwie do niektórych myślę podczas gry ? gówno prawda, widziałem nie raz jak inni gracze zachowywali broń, bądź pod koniec rundy czekali na wracających terrorystów i nikt kicka nie dostał (w tym momencie było dwóch adminów: ZED/parabole), pytanie tylko, który admin to widzi. człowiek nie znający się na tej grze da Ci kicka, bo uzna, że jest to zagrywka FFA, natomiast osoba potrafiąca posługiwać się mózgiem domyśli się, że to był lepszy wybór i zostawi to. nie mam zamiaru uczyć Was gry, bo dla niektórych to już za późno. zresztą nie taki jest mój cel, tłumaczę całą akcję i zamierzam udowodnić, że admin popełnił błąd. posługiwanie się głową to podstawa w tej grze. nie szukam już klanu, od dawna się w to nie bawię, swoje już "wygrałem".

    Cytat Zamieszczone przez Janusz_ Zobacz posta
    Nie wiem po co on się kłóci. Stał jak kij w gównie na zamku i nawet nie myślał żeby skoczyc do paki.
    w momencie, kiedy byłem już przy drabinie zostało mi 10 sekund, nie miałem defa, byłem z usp, do zabicia zostało jeszcze 4 terrorystów (2x ak, 1 glock, 1 mp5) i wspominając o bombie (moje szanse na wygranie tej rundy były naprawdę "minimalne", żeby nie powiedzieć zerowe).

    Cytat Zamieszczone przez parabole Zobacz posta
    Czekales z USP liczac na fragi cofajacych terro. Do tego szedles na Shifcie, wiec co sie plujesz ze czasu bylo malo? Kara sluszna.


    Pozdrawiam,

    -- Parabole
    nie liczyłem na fragi, liczyłem na broń. szedłem na "cicho" od schodów, bo myślałem, że ktoś z terrorystów będzie pilnował im pleców i stał przy małej, gdybym biegł ewentualna osoba usłyszałaby mnie i nie miała problemu z zabiciem, w takiej sytuacji nie miałbym żadnych szans na zdobycie broni.

    Cytat Zamieszczone przez cycu Zobacz posta
    Jak dla mnie ban w 100% słuszny. Szczerze mówiąc Pancer i tak jest wyrozumiały. Napisz kiedyś coś podobnego np. do szb... zobaczysz na ile będzie ban.
    wyraziłem własne zdanie na jego temat, moim zdaniem jest tępy, skoro dał mi kicka za to, co zrobiłem. uważam, że jest to błąd. z drugiej jednak strony nie wydaje mi się, abym uraził go jakoś szczególnie słowem "tępy", na pewno też nie jest z tego powodu szczególnie zdołowany. rozumiem, gdybym cały czas go wyzywał i cały czas rzucał wulgaryzmami bądź wyzywał jego rodziców, ale jak już mówiłem, nie jestem tego typu człowiekiem.
    odpisujecie tylko na to, na co Wam wygodnie, także powtórzę. gdyby jakiś gracz, napisałby do innego na Waszym serwerze "ale ty kurwa tępy jesteś" zbanowalibyście go ? szczerze wątpię, ale jak użyjesz tego w stronę admina (do tego słusznie) to od razu jest robienie z tego nie wiadomo czego. to pokazuje, że u Was zasada jest jedna: "admin ponad graczem". nie traktujecie wszystkich równo a szkoda, bo to niesprawiedliwe i tak nie powinno być.

    Cytat Zamieszczone przez malukaz Zobacz posta
    perm + powód: "wypierdalaj"; "nie odbanowywać"; "tempa kurwo" etc :P
    z Tobą dyskutować nie mam zamiaru, bo nie potrafisz nic mądrego napisać, co kolejny post to lepszy.

    REASUMUJĄC, dalej uważam, że ban jest niesłuszny. argumenty podałem wyżej.
    Ostatnio edytowane przez szukam klanu ; 27-03-2012 o 17:39

  14. #14
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Wystarczylo w pierwszym poscie przeprosic, ze sie zachowywalo USP (liczac na zabicie przeciwnika) oraz za obraze i na pewno pancer by Ci dal UB (lub chociaz skrocil czas bana).

    Zamiast tego piszesz bezsensowne wypociny, trzymajac sie kurczowo swojego zdania, ze robiles dobrze. Do tego obrazasz pancera, ktory pomagal rozwijac serwerownie od podszewki, zanim stala sie publiczna!

    Jak widac powyzej, wszyscy sa zgodni, ze ban sluszny. Przemysl cala sytuacje na spokojnie jeszcze raz - jezeli nadal dojdziesz do wniosku, ze to my jestesmy zli, ble i fu, to odradzam gre na naszych serwerach, bo kolejny ban bedzie nieunikniony.


    Pozdrawiam,

    -- Parabole

  15. #15
    Lamka Awatar szukam klanu
    Dołączył
    Jun 2011
    Wiek
    29
    Posty
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Cytat Zamieszczone przez parabole Zobacz posta
    Wystarczylo w pierwszym poscie przeprosic, ze sie zachowywalo USP (liczac na zabicie przeciwnika) oraz za obraze i na pewno pancer by Ci dal UB (lub chociaz skrocil czas bana).

    Zamiast tego piszesz bezsensowne wypociny, trzymajac sie kurczowo swojego zdania, ze robiles dobrze. Do tego obrazasz pancera, ktory pomagal rozwijac serwerownie od podszewki, zanim stala sie publiczna!

    Jak widac powyzej, wszyscy sa zgodni, ze ban sluszny. Przemysl cala sytuacje na spokojnie jeszcze raz - jezeli nadal dojdziesz do wniosku, ze to my jestesmy zli, ble i fu, to odradzam gre na naszych serwerach, bo kolejny ban bedzie nieunikniony.


    Pozdrawiam,

    -- Parabole
    wybacz, ale ja nie widzę powodu, dla którego miałbym go przepraszać. mam swój honor. uważam, że to on popełnił błąd, nie ja.
    to co napisałem to nie jest bez sensu. wyjaśniłem całą sytuację, poprzedziłem swoje zdanie argumentami, odpowiedziałem też na Wasze. czego chcieć jeszcze ?
    guzik mnie obchodzi, co dla Was zrobił. jak zbanuje 10 ludzi bez powodu to też o tym wspomnisz ? super masz podejście, zrobił dużo dla serwerwonii, więc może robić co chce, banować kogo chce i za co chce - gratuluje.
    wszyscy są zgodni, bo nie ma osoby neutralnej, która mogłaby normalnie ocenić sytuację. rzeczywiście, nadal uważam, że panceR jest "ble i fu", ale przez to nie mam zamiaru kończyć tutaj "kariery".

  16. #16
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Kolejny wiaderkowy "karierowicz" -.- Get a life bro...

  17. #17
    prawie jak pro Awatar kikoru
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    31
    Posty
    836
    Thanks
    51
    Thanked 30 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Moim zdaniem zbanowany ma racje, ale jest to serwer publiczny. To że jest TP nie oznacza, że respektowane są wszystkie zagrywki z serwerów mixowych itp itd ...

    Doświadczenie zdobyte na serwerze hj tp pozwala adminom tego serwera sądzić, że nawet jakbyś ugrał coś i zdobył broń to nie dla dobra drużyny, niestety ale tak tu ludzie grali, grają i grać będą bo mimo iż jest to TP to jest to dalej serwer publiczny.

    Pewnie inaczej by to wyglądało jakbyś miał m4/ak/awp lub jakąś inną mocną broń. Ale kto wie :)

    Odczekaj po prostu karę.
    Spooky^
    Sola'Mira

  18. #18
    Lamka Awatar szukam klanu
    Dołączył
    Jun 2011
    Wiek
    29
    Posty
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Cytat Zamieszczone przez parabole Zobacz posta
    Kolejny wiaderkowy "karierowicz" -.- Get a life bro...
    od zawsze chciałem poznać smak nieco profesjonalnej gry i do tego zawsze dążyłem, więc ograniczałem się tylko do pcw i dm, czasami lany. nigdy wcześniej nie grałem na serwerach publicznych, chyba, że początku. teraz jednak skończyłem z tym i zamierzam sobie jeszcze od czasu do czasu postrzelać dla zabawy (jak rdh, który też czasami u Was bywa). nie zamierzam zaprzestać gry tutaj, bo czuję się tu naprawdę dobrze i jestem pewny, że nigdzie indziej tak nie będzie.

    Cytat Zamieszczone przez kikoru Zobacz posta
    Moim zdaniem zbanowany ma racje, ale jest to serwer publiczny. To że jest TP nie oznacza, że respektowane są wszystkie zagrywki z serwerów mixowych itp itd ...

    Doświadczenie zdobyte na serwerze hj tp pozwala adminom tego serwera sądzić, że nawet jakbyś ugrał coś i zdobył broń to nie dla dobra drużyny, niestety ale tak tu ludzie grali, grają i grać będą bo mimo iż jest to TP to jest to dalej serwer publiczny.

    Pewnie inaczej by to wyglądało jakbyś miał m4/ak/awp lub jakąś inną mocną broń. Ale kto wie :)

    Odczekaj po prostu karę.
    cieszy mnie to, że chociaż ktoś mnie rozumie. tak wiem, że serwer jest publiczny, ale nie zgadzam się z tym, że nie mogą być tutaj respektowane zagrywki z mixów, pcw, czy esl. jakby nie patrzeć, wszędzie liczy się dobro drużyny, a ja robiąc to co zrobiłem również kierowałem się dobrem drużyny. jeżeli ktoś ma zastrzeżenia to mógłby mi napisać, żeby tego więcej nie robił, bądź zapytać grzecznie, dlaczego tak gram. wytłumaczyłbym spokojnie i możliwe, że wtedy panceR zrozumiałby wszystko i nie byłoby całej sytuacji. mam odczekać karę mimo, że jest niesłuszna, nieciekawie...

  19. #19
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    kikoru z tego co zrozumialem, to gosc ma racje, ale tak czy inaczej ma czekac az ban uplynie?
    nie stawiajac sie po zadnej ze stron to trzeba przyznac, ze chlop przynajmniej starał sie cos udowodnic i faktycznie napisał z sensem - i to was boli, bo za kazdym razem oczekujecie lizania dupy, przepraszania, proszenia, dziękowania, a jak ktoś chce zawalczyć o swoje, to "nie i chuj". Ale jest to subiektywna opinia.

  20. #20
    prawie jak pro Awatar kikoru
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    31
    Posty
    836
    Thanks
    51
    Thanked 30 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: panceR - trolololololololo

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    kikoru z tego co zrozumialem, to gosc ma racje, ale tak czy inaczej ma czekac az ban uplynie?
    Tak, ma swoje racje i ja bym bana za to nie dał ale trzeba zauważyć to co już napisałem. Jest to publiczne TP, nie każde zachowanie, które na CW,MIX, ESL czy innym gównie jest uznane za poprawne tutaj będzie takim samym dobrym rozwiązaniem.

    Moim zdaniem "szukam klanu" zachował się poprawnie i kick był niesłuszny. Ban za obrazę słuszny ale jego długość również jest nieadekwatna do przewinienia.

    Adminem na TP nie jestem więc i tak mojego zdania nikt nie weźmie pod uwagę ale należy zwrócić uwagę, że zbanowany dążył do wyjaśnienia sprawy, przedstawił dobre argumenty i ma rację:)
    Spooky^
    Sola'Mira

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •