Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 36
  1. #1
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Prosze tutaj pisac co Was boli. temat dotyczy admina ZED, panam, Trzaskajace udo, PATATUJE NA ZACNEJ KOBYLE, AE
    Dodalem pare fakow zeby ludzie wiedzili kto im za skore wchodzi, prosze zaczynamy Natalia jako pierwsza.

    Cytat Zamieszczone przez cyganeczkazosia Zobacz posta
    no to ja mam pytanie, ZED skoro karasz gracza seba jakieś tam cyferki ma w nicku - stały gracz TP, za lamienie dość często i straszysz go banami ( na każdej mapie grając z Wami wspólnie da się to zauważyć - może się wypowie, jeśli tu zerka) to czemu nie wywalasz siebie i mnie za to samo?:D Traktujmy ludzi równo:

    Zdjęcia - Pokazywarka.pl

    skoro jemu dajesz bana za 3:10 ( taka sytuację pamiętam) to czemu mnie i siebie nie zbanowałeś? Piszesz, że:


    to czemu siebie traktujesz lepiej? Wszyscy jesteśmy równi, a Ty jako admin chyba powinieneś dbać o to, żeby graczom grało się dobrze, a nie Tobie czy debilowi aktiwowi ( ohh tak wypowiedz się, zapal gibonka, a i tak ZAWSZE będziesz debilem z kupionym kontem, który musi się dowartościować ). Pamiętaj misiu, że w końcu ktoś nagra te demka ;) Pomijając fakt, że gracze mają milczeć i co pozwolić Tobie czy debilowi na wyzywanie, traktowanie jak szmat? Wam ma się grać dobrze? Vt? Chyba wiesz o czym mówię. Gdyby reszta adminów była jak Wasza dwójka to zero graczy byście tu mieli.

    Może naprawdę przemyśl to jak rok temu się zachowywałeś, a jak teraz, bo ja widzę dużą różnicę po powrocie, ale jestem tylko kobietą, jestem głupia i gówno wiem.
    Moze raz go "zastraszylem" w sensie, ze zabral bym mu slota bo wielu lepszych czeka na niego. Stwierdzenie, ze na kazdej mapie to robie jest kompletnie bez podstawne i zalosne.
    Nie banuje Ciebie bo potrawisz wyjsc z takich statow na plus,a sebastian niestety jak i paru innych jak juz jada 1-6, 1-8 to dochodza do 2-14, a jesli nie pamietasz mamy prawo banować lub kikowac za lamienie wiec nie rozumie pytania ? Sprecyzuj co Cie boli w mojej osobie, a postaram sie wytłumaczyć, ze i tak mam racje.
    Co do mojej sytuacji ze statami 2-6 sie nie wypowiadam.
    + jeśli chcesz/chcecie zrobić na mnie nagonkę jak na Activa to zapraszam. Demka mile widziane oraz ss.
    Co do VT również nie rozumie pytania - śmiesz twierdzić kobieto, ze gram na VT z innym adminami i dajemy sobie info ? Zaufaj mi na słowo jak powiem, ze nie mam tego na na dysku.
    Ostatnio edytowane przez panam ; 23-02-2012 o 09:00

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    32
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  3. #3
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cytat Zamieszczone przez djprezes Zobacz posta
    Opinia a skarga to dwie rozne sprawy dla mnie.
    Generalnie to piszcie gdzie chcecie.

  4. #4
    prawie jak pro Awatar ~ghana.
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    1,212
    Thanks
    33
    Thanked 77 Times in 62 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    " ps. przypomnij sobie siebie w roli niespełnionego admina.... " ~by ActivE. for Natalia
    Aktiw twoja wypowiedz byla 5 razy krotsza a zdarzyles ja obrazic 5 razy mocniej, po 2 gdy natalia miala admina byla lepszym adminem niz ty, i tylko przez to ze jej odbilo go stracila, mysle ze ty masz z wieloma graczami na pienku i niedlugo tez stracisz flagi za zachowanie i cwaniakowanie.

    @ zed edytuj temat i dodaj mozliwosc wypowiadania sie o aktiwie

    Pozdrawiam.
    Jeden jest Mistrz Polski ...

  5. #5
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Dla mnie to razem z Activem powinniscie stracic flagi - już abstrahując od tego ile tych błędów i jakich, ale ciągle wokół was jest zamieszanie. Zed jest zarozumiałym bucem i to trzeba zauważyć, że nawet jak zrobi błąd to rzadko potrafi się do niego przyznac, a Active jest wulgarnym leszczem (co juz kiedys udowodnił pokazujac swoje zdjecie). I nie traktujcie tego jako obrazę, tylko jako suche podsumowanie waszych akcji na hj.

  6. #6
    Spamer Awatar liberator~lbt
    Dołączył
    Apr 2010
    Wiek
    33
    Posty
    87
    Thanks
    3
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Taki mały OT Piwosz na jakim nicku grasz na TP ? :)

  7. #7
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    za co to KRLD dostał bana?? za obrażanie gracza??
    a Activ będzie kobietę od "głupich cip" wyzywał i nic??

    gdzie jestescie wszyscy "dżentelmeni"??!!

    co do mojej osoby powiem tak

    jeżeli zamykam to przeważnie na de_dust2,każdy ma tam swoja plansze której nie lubi

    a krytykować to ja już nie mam zamiaru ani Ciebie ani activa,bo widzę że to nic nie da


    i taka prośba nie zmieniaj tuscana tylko dlatego że nie lubisz tej planszy,po to ona została dodana by na niej grać;]
    "Jeden z najbardziej utytułowanych klubów piłkarskich w Polsce. 14-krotny mistrz Polski, 3-krotny zdobywca Pucharu Polski oraz jeden z dwóch polskich ćwierćfinalistów Pucharu UEFA w historii"

  8. #8
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    Dla mnie to razem z Activem powinniscie stracic flagi - już abstrahując od tego ile tych błędów i jakich, ale ciągle wokół was jest zamieszanie. Zed jest zarozumiałym bucem i to trzeba zauważyć, że nawet jak zrobi błąd to rzadko potrafi się do niego przyznac, a Active jest wulgarnym leszczem (co juz kiedys udowodnił pokazujac swoje zdjecie). I nie traktujcie tego jako obrazę, tylko jako suche podsumowanie waszych akcji na hj.
    Uuuu :) Juz sie nie moge doczekac gdzie to nas doprowadz. W jakies ciemne zakamarki mojej osobowsci...
    kontynuuj bo czekalem specjalnie na Ciebie zeby sie dowieciec co tam Ci w duszy gra.

    Oczywiscie jestem arogancki i egoistycznym chamem kktory nie potrafi albo bardzo bardzo zadko sie przynaje do bledu ale co z wiazku z tym ?

  9. #9
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    aaa i powiem jeszcze jedno

    teraz póki co H@ jest Mody,a na co czeka ZED każdy dobrze wie, więc cieszcie się że jeszcze możemy pograć na tym serwie bo później będzie już tylko gorzej:)
    "Jeden z najbardziej utytułowanych klubów piłkarskich w Polsce. 14-krotny mistrz Polski, 3-krotny zdobywca Pucharu Polski oraz jeden z dwóch polskich ćwierćfinalistów Pucharu UEFA w historii"

  10. #10
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    @Liberator: najczesciej na jjokkejseju, ale bardzo często zmieniam nicki.

    Nie bede wchodzil w Twoja osobosc i chyba nikt nie ma zamiaru tego robic, wiec daruj sobie takie wzmianki, ktore maja byc smieszne, a nie bawią.
    Masz 27 lat, wiec nie powinienem Ci odpowiadac "CO" w związku z tym.

  11. #11
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    @ seba - nigdy w zyciu !

    @ piwosz - wiec nie dawaj powodow do wyciagania takich wnioskow, skora atakujesz czesc mojej osobowosci nie spodziewaj sie innej odpowiedzi.

    Ogolnikowo odpowiedziales na moje pytanie wiec po raz kolejny chce zebys troche bardziej sie postaral. Co bys chcial zeby zrobil?

  12. #12
    Admin HJ Awatar NiGGa what?
    Dołączył
    May 2010
    Wiek
    33
    Posty
    72
    Thanks
    3
    Thanked 11 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cytat Zamieszczone przez panam Zobacz posta
    Oczywiscie jestem arogancki i egoistycznym chamem kktory nie potrafi albo bardzo bardzo zadko sie przynaje do bledu ale co z wiazku z tym ?
    w związku z tym nie nadajesz się na admina. kropka.

  13. The Following 8 Users Say Thank You to NiGGa what? For This Useful Post:


  14. #13
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cytat Zamieszczone przez NiGGa what? Zobacz posta
    w związku z tym nie nadajesz się na admina. kropka.
    Nie ma wzmianki o cechach charakteru podczas skladania podania o admina, a jesli by byla to 95% ludzi majacych admina by sie nie nadadawala.

    Wiec po raz kolejny sie pytam...

  15. #14
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Piwosz 1:0 ZED ( Już mnie tu nie ma )

  16. #15
    prawie jak pro Awatar ~ghana.
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    1,212
    Thanks
    33
    Thanked 77 Times in 62 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Twoj tok rozumowania zed jest na poziomie 10 latka, w wymaganiach jest: admin powinien byc lubiany rozpoznawalny, ty raczej masz wiecej wrogow niz przyjaciol, a rozpoznawalny jestes raczej z sytuacji negatywnych. No nie wiem czy 95% ludzi by stracilo admina, nie przypominam sobie by admini tacy jak raaz, mirek, prezes, pancer, stary, skilluje czy kilku innych zeby nie byli bezstronni, ty masz po prostu w dupie tych, ktorzy ci nie pasuja i robisz wszystko pod siebie, a 90% adminow ma takie cechy charakteru by pozadnie te funkcje pelnic - Ty natomiast ich nie masz, a z aktiwem trzymacie sie jakbyscie byli w zwiazku
    (wiem zaraz cos napiszesz o swojej zonie). Wnosze o to aby admin ActivE. zostal zdegradowany i na jego miejscw skoczyl lbt! .
    Pozdrawiam.
    Jeden jest Mistrz Polski ...

  17. #16
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    moze mu nie daje i dlatego taki jest??
    "Jeden z najbardziej utytułowanych klubów piłkarskich w Polsce. 14-krotny mistrz Polski, 3-krotny zdobywca Pucharu Polski oraz jeden z dwóch polskich ćwierćfinalistów Pucharu UEFA w historii"

  18. #17
    młodszy pro Awatar szukam bana
    Dołączył
    Dec 2007
    Wiek
    31
    Posty
    3,976
    Thanks
    33
    Thanked 200 Times in 124 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    proponuję przemyśleć swoje komentarze na etapie wcześniejszym od naciśnięcia klawisza "wyślij", bo pokazujecie, że jesteście mniej warci niż on na serwie...

  19. #18
    prawie jak pro Awatar ~ghana.
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    1,212
    Thanks
    33
    Thanked 77 Times in 62 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    A moze sz.b. ty wyciagniesz jakies konsekwencje plynace z tego watku ?
    Jeden jest Mistrz Polski ...

  20. #19
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cos jeszcze macie do dodania ?

  21. #20
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++



    Poprawiacie mi humor swoimi tekstami :D


    Pozdrawiam,

    -- Parabole

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. The panam Show - tylko szybkie łacza !
    By panam in forum Fotografia
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 13-01-2011, 19:30
  2. [logo] dla panam
    By panam in forum Prośby o wykonanie grafiki
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-09-2010, 11:47
  3. takeagift - wypowiedzi ?
    By beRRo in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 28-04-2010, 23:46
  4. [Wypowiedzi/Opinie] Grand Theft Auto 4
    By mlody17m in forum GTA
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 26-04-2010, 20:59
  5. Justyna Kowalczyk - Powrót do kraju - Wypowiedzi
    By beRRo in forum Sporty zimowe
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 01-03-2010, 16:59

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •