Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 21 do 36 z 36
  1. #21
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Napiszę to po raz kolejny i ostatni, bo żeby do was coś dotarło to chyba trzeba codziennie po kilka razy pisać.

    Jak masz coś do jakiegoś admina i robi to notorycznie to nagraj te głupie demko, zrób ss, podaj link do HLTV z minutą, a nie robicie po raz kolejny nagonkę nie popartą żadnym dowodem. Nie piszcie, że jak tyle osób tak mówi to tak jest, bo to nie jest zawsze prawdą. Jak chcesz udupić jakiegoś admina to przynajmniej wysil się trochę zanim napiszesz kolejny temat i daj coś co poprze Twoje słowa.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  2. #22
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Ty i te Twoje dowody to jak Świerczewski i jego kontakty:]

    ludzie grający nie od dziś na TP,admini innych serwerów HJ zmyślają sobie przeróżne historię tylko po to by ujebać jakiegoś admina

    MASZ RACJE!!!!
    "Jeden z najbardziej utytułowanych klubów piłkarskich w Polsce. 14-krotny mistrz Polski, 3-krotny zdobywca Pucharu Polski oraz jeden z dwóch polskich ćwierćfinalistów Pucharu UEFA w historii"

  3. #23
    el Wymiataczos Awatar bazzach
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    507
    Thanks
    17
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Chyba każdy widzi, ze ten temat nie ma dalszego sensu. Panam zostanie adminem i koniec, a dlaczego to już raczej wszyscy wiedzą.
    HETSZOTEJSZYN

  4. #24
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cytat Zamieszczone przez 19seba20 Zobacz posta
    Ty i te Twoje dowody to jak Świerczewski i jego kontakty:]

    ludzie grający nie od dziś na TP,admini innych serwerów HJ zmyślają sobie przeróżne historię tylko po to by ujebać jakiegoś admina

    MASZ RACJE!!!!
    To samo dostałeś na PW, a nie chce mi się 2 razy tego samego pisać. Tu sytuacja jest na temat Activa, ale to się tyczy wszystkich adminów.

    Wiecznie chcę dowodów, ponieważ nigdy ich nie dostaję. Jak na razie dostałem jeden i active za to został ukarany. Dostałem dowody, że het daje bany z dupy został uświadomiony, że jeszcze raz tak zrobi i wyleci. Skoro Active robi tak według was cały czas to co to jest za problem wpisać w konsoli, żeby go nagrało i podać mi link do tego demka? Wystarczy 1-2 akcje i tyle, ale jeszcze ani razu czegoś takiego nie dostałem a on jest adminem od ilu 6 miesięcy?

    Cytat Zamieszczone przez bazzach Zobacz posta
    Chyba każdy widzi, ze ten temat nie ma dalszego sensu. Panam zostanie adminem i koniec, a dlaczego to już raczej wszyscy wiedzą.
    Ja bardzo chętnie poznam ten powód, dlaczego panam zawsze będzie adminem? Na TP są tylko 2 osoby, którym nic nie zrobię.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  5. #25
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Wszystkie akcje mozna pobrac z HLTV serwera TP miedzy godz 19-30 (20-30 czasu PL) - 22-00 (23-00 czasu PL) od poniedzialku do piatku
    weekendy gram znacznie dluzej.
    Co do sytuacji typu amx_nukem, teleport, problemy gaztryczne to przyznaje przegiencie.
    co sie tyczy zagran slay,kick,ban, argumentacja zostala przedstawiona Modemu i czekam na jej zweryfikowanie.

  6. #26
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    z tego co mi wiadomo to hltv nie nagrywa rozmów prowadzonych podczas gry
    myślisz że jak wejdę na specta i będę nagrywał specjalnie demo to ktoś mi się sam będzie podkładał??

    zresztą ja już nic nie będę pisał
    tak jak szmicu ostatnio napisał. nikt nie wchodzi tylko po to na serwa żeby kręcić demo jednemu czy drugiemu ale spoko

    chcesz demka to w porządku;]


    i jeszcze jedno,jaką my nagonkę robimy na tych adminów? to my sie tak zachowujemy czy oni? co mamy siedzieć cicho do kurwy nedzy??!!!!!!! ileż idzie

    sami ją tworzą swoim zachowaniem ale to przecież nasza wina...
    Ostatnio edytowane przez 19seba20 ; 24-02-2012 o 17:08
    "Jeden z najbardziej utytułowanych klubów piłkarskich w Polsce. 14-krotny mistrz Polski, 3-krotny zdobywca Pucharu Polski oraz jeden z dwóch polskich ćwierćfinalistów Pucharu UEFA w historii"

  7. #27
    Lamka Awatar talicd2
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    31
    Posty
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Witam.
    Nie będę pisał już jaki cham itp z Ciebie. Pytasz co mnie wkurwia?
    Twój stosunek do graczy. Traktujesz ich na śmieci, zero szacunku. Nie potrafisz panować nad emocjami. Pamiętam sytuacje jak ktoś kiedyś Cie zafleshował wiązankę posłałeś mu niezłą. A ostatnio patrze że Ty też fleshujesz przypadkowo innych i tylko słysze sorry. Troche niesprawiedliwe co? Być zjebanym za złego flesha a od siebie tylko sory. Następnie wyzywanie graczy od "zjebów" Kto dał Ci takie przywileje że możesz ich wyzywać. O tych emocjach już była mowa. Daj mu kicka bana ale nie wyzywaj. Wcześniej mi to bardziej przeszkadzało ale teraz Jebie mnie to. To tylko gra. Radze trochę nabrać dystansu Arku.
    Pozdrawiam Król Julian

  8. #28
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Masz racje, przyznaje emocje trochę ponoszą.

  9. #29
    Lamka Awatar daki007
    Dołączył
    Dec 2009
    Wiek
    28
    Posty
    23
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    I po co zakładasz ten temat ? Sam szukasz awantury bo nawet jakby dowody były to i tak nikt nic zedowi nie zrobi , a dlaczego każdy wie (lick,lick ,lick ). Rozpisywać się nie będę bo każdy wie jaki jesteś. Mi przypominasz kolesia z filmu JOB gdzie lekarz postawił diagnozę , że jest on po prostu skończonym idiotą i taka opinie mam o tobie. Mody jeśli czytasz oddaje slota i dzięki za niego . Na HJ gram od 2009 roku i dla mnie najgorszą rzeczą na tym serwerze jest zed .

  10. #30
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    32
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    daki pierdoło, nie oddawaj slocika bo jak ci tam przyjdę!!!
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  11. #31
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Trzeciego marca 2012 roku o godzinie 21:10 (Tuscan) Zed dostaje bana za TK na 2 godziny i wraca po 5 sekundach. Umyslne czy nieumyslne, to jednak 10 hitow pod rzad na TP raczej nie przystoi, nie?

  12. #32
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cytat Zamieszczone przez daki007 Zobacz posta
    I po co zakładasz ten temat ? Sam szukasz awantury bo nawet jakby dowody były to i tak nikt nic zedowi nie zrobi , a dlaczego każdy wie (lick,lick ,lick ). Rozpisywać się nie będę bo każdy wie jaki jesteś. Mi przypominasz kolesia z filmu JOB gdzie lekarz postawił diagnozę , że jest on po prostu skończonym idiotą i taka opinie mam o tobie. Mody jeśli czytasz oddaje slota i dzięki za niego . Na HJ gram od 2009 roku i dla mnie najgorszą rzeczą na tym serwerze jest zed .
    Nędzna interpretacja mojej osoby. Nie podejmuje kroków do dalszej rozmowy.

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    Trzeciego marca 2012 roku o godzinie 21:10 (Tuscan) Zed dostaje bana za TK na 2 godziny i wraca po 5 sekundach. Umyslne czy nieumyslne, to jednak 10 hitow pod rzad na TP raczej nie przystoi, nie?
    Były zawody kto dojedzie do -10 na nożowce - wygrałem

  13. #33
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    nożówka? hahahaha chłopie, oglądałeś HLTV? No chyba, ze nie ma, a teraz sie głupio wykręcasz - był środek mapy jak drut.

    P.S. EDIT: http://88088.node16.pukawka.pl/hltv-...1330805640.zip

  14. #34
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    nożówka? hahahaha chłopie, oglądałeś HLTV? No chyba, ze nie ma, a teraz sie głupio wykręcasz - był środek mapy jak drut.
    Serio ? Hmm... ok, no to może to o tego drugie bana mi chodziło.

    Chyba masz racje na srd dostałem za TA, teraz pamiętam.
    Łącznik był zasmokowany i z pochylni mój wychodząc to dostał parę strzałów, a cofając się na dwójkę ze srd zostałem zaatakowany przez kolejnego z mojej drużyny i dostał po głowie za to ban. No racja.
    Ostatnio edytowane przez panam ; 08-03-2012 o 18:56

  15. #35
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Bagatela 10 hitow, to juz sie nalezy 2 godziny za brak TP abstrahując od tych zabranych dmg.
    Dziekuje za odpowiedz.

  16. #36
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Zapraszamy do wypowiedzi - ZED / panam ++

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    Bagatela 10 hitow, to juz sie nalezy 2 godziny za brak TP abstrahując od tych zabranych dmg.
    Dziekuje za odpowiedz.
    Chylę czuło za wytkniecie mi tego.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Podobne wątki

  1. The panam Show - tylko szybkie łacza !
    By panam in forum Fotografia
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 13-01-2011, 19:30
  2. [logo] dla panam
    By panam in forum Prośby o wykonanie grafiki
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-09-2010, 11:47
  3. takeagift - wypowiedzi ?
    By beRRo in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 28-04-2010, 23:46
  4. [Wypowiedzi/Opinie] Grand Theft Auto 4
    By mlody17m in forum GTA
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 26-04-2010, 20:59
  5. Justyna Kowalczyk - Powrót do kraju - Wypowiedzi
    By beRRo in forum Sporty zimowe
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 01-03-2010, 16:59

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •