Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
  1. #1
    Lamka Awatar pepik91
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Skarga na Admina

    Witam!
    Od czasu do czasu pogrywam sobie na serverze tp grajac zawsze bez problemowo az do wczoraj przy moim pierwszym kontakcie z jakims chyba nowym adminem.
    Wczoraj dostalem od niego bana za ffa idac na mapie nuke po zgubiona paczke na dworze z jakims kompanem, gdy cala druzyna byla na kwadracie, gdy moj kompan wzial paczke i sie wrocil ja natomiast ostrzeliwalem sie na dworze z ct i po chwili widze ze zostalem zbanowany. Ok przebolalem to, nie wazne.
    Dzis nowa sytuacja, wchodze na server po chwilowym ogarnieciu myszki sluchawek patrze na mape i widze zgubiona paczke na mapie train na zamku, ide po nia ale nawet nie udalo mi sie dojsc bo dostalem kicka nie wiedzac nawet od kogo, gdy po jakims czasie znowu udalo mi sie dostac na server co bez slota nie jest latwe od razu dostalem kicka z adnotacja "ty nie umiesz grać" godzina o ktorej to zdarzenie mialo miejsce byla mniej wiecej 13:51.
    Zawsze podobała mi sie obsługa i gra na waszych serverach ale widze ze dzieki takim adminom te servery upadaja jezeli chodzi o jakosc obslugi i adminowania.
    Dowód z ostatniej sytuacji - ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków! nie wiem od kogo ten kick ale wiem ze na serverze byl wtedy ghana

    Liczę na wyciągniecie konsekwencji z tego absurdalnego zachowania admina i jego widzi mi sie
    Ostatnio edytowane przez pepik91 ; 05-02-2012 o 14:15

  2. #2
    Starsza lamka Awatar Soulfly
    Dołączył
    Mar 2009
    Wiek
    34
    Posty
    79
    Thanks
    29
    Thanked 10 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Ghana to nie admin.
    Przeglądarkowa gra CS-Manager:
    Hidden Content

  3. #3
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    34
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Demko, SID, cokolwiek nam daj.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  4. #4
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    33
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    http://88088.node16.pukawka.pl/hltv-...1328445240.zip
    Nick: teQ| Szczelam hedy w glowe
    Ban: Strona główna - wBans - Bany wiaderko hashjama
    Steam_ID: STEAM_0:1:20493530

    Ja muszę już spadać na łyżwy i nie mam czasu przejrzeć demka, ale daje szczegóły jak ktoś znajdzie chwilkę żeby zlukać to proszę :)

    Edit: o widzę mody już mnie uprzedziłeś :D
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  5. #5
    Lamka Awatar pepik91
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    193.33.176.148:27020 - adres hltv
    20493530 - moj steam id

  6. #6
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    34
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Cytat Zamieszczone przez pepik91 Zobacz posta
    193.33.176.148:27020 - adres hltv
    20493530 - moj steam id
    Ja nie chcę się połączyć do HLTV tylko chcę, żebyś znalazł dokładne demko i napisał, w której minucie to się stało.

    Tak nie wygląda SID i nikt Ci po tym nic nie znajdzie.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  7. #7
    Lamka Awatar pepik91
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    demko, które podał prezes - minuta 13:07 sie zaczyna "akcja" 7 sekund pozniej sie konczy moj udzial.
    Juz wiem przynajmniej ze to ZED

    12:44 zaczyna sie runda - po przygotowaniu odpowiednio "stanowiska" po ilus tam sekundach ruszam do boju by za chwile miec "pograne"
    Ostatnio edytowane przez pepik91 ; 05-02-2012 o 15:05

  8. #8
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    34
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Paka leżała na otwartym, a Ty biegłeś na zamek, dlatego dostałeś kicka.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  9. #9
    Lamka Awatar pepik91
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    No tak bo przez drabinke sie nie da zejsc na otwarty przeciez... Nie wiedzialem czy paka spadla na otwartym czy przed drabinka na radarze tego nie jestes wstanie ogarnac, ja postawilem na to 2 i bieglem w to miejsce i nie dobieglem.

  10. #10
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    34
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Jeśli paka nie jest na tym samym "poziomie" co Ty to można to stwierdzić, a po za tym paka leżała prawie na środku otwartego, więc nie wiem, jak Ty ją widziałeś gdzieś w okolicach drabinki.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

Podobne wątki

  1. Skarga na admina
    By Patryk00154 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 21-12-2011, 10:53
  2. Skarga na Admina
    By pixa88 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 30
    Ostatni post / autor: 22-11-2011, 20:30
  3. Skarga na admina oWo
    By Baniolo in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 04-07-2010, 20:24
  4. Skarga na admina NEO[t]
    By bluSkay.aka in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 30
    Ostatni post / autor: 04-06-2010, 16:36
  5. Skarga na admina v1rooz.
    By guanaBANA! in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 22
    Ostatni post / autor: 02-09-2009, 18:58

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •