Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 21 do 34 z 34

Wątek: Skarga ActivE.

  1. #21
    el Wymiataczos Awatar 222zosia
    Dołączył
    Nov 2011
    Wiek
    29
    Posty
    589
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    Cytat Zamieszczone przez Puotech Zobacz posta
    Pamiętam jak piałem ze śmiechu przed kompem jak cycu mu przez przypadek rzucił flesza na ryj na inferno. Active mu wiązankę piękną puścił, a po chwili:
    "aha, to Ty, sorry"
    hahah :D
    I to jest właśnie to lizanie dupy tym "ważnym" na HJ. Tak samo mieliśmy na trejnie jak szybka wyzywał - nie wiedział, że to on - od botów, debili, że zaraz wyleci gówno z banem, po czym chwila ciszy, Maciek pada i tekst aktiwa "o cześć szybencjusz" :D:D:D:D radość terrorystów bezcenna!

  2. #22
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    hahahahah ale mam ubaw:DD i to jest to o czym zawsze mowiłem

    TRAKTOWANIE ZWYKŁEGO GRACZA<ktoś komu trzeba podlizać dupcie

    Mody okej,rozumiem Cie
    od dziś gram z założoną kamerą na głowie,podłącze głośniki na dodatek włącze też dyktafon by mieć dobre dowody

    a druga sprawa która mnie wkurwia to banowanie ludzi za brak TP
    jeżeli tak banuje ludzi za to to okej, zobaczymy co zrobisz kiedy dam Ci demko i pokaże gdzie biegnie caly team a gdzie biegnie on
    go to sie trza sluchać,ale on kogos innego to za chuja

    wieczne pierdolenie "to prowadź" "my ci nie bronimy" "wyrecz admina" a gdy juz zwykły gracz chce poprowadzić to sie nie słucha

    i znajdę demko i wkleje bo pamietam w chuj takich sytuacji


    "innego traktuje jakby był niczym"
    "Jeden z najbardziej utytułowanych klubów piłkarskich w Polsce. 14-krotny mistrz Polski, 3-krotny zdobywca Pucharu Polski oraz jeden z dwóch polskich ćwierćfinalistów Pucharu UEFA w historii"

  3. The Following User Says Thank You to 19seba20 For This Useful Post:


  4. #23
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    Cytat Zamieszczone przez cyganeczkazosia Zobacz posta
    I to jest właśnie to lizanie dupy tym "ważnym" na HJ. Tak samo mieliśmy na trejnie jak szybka wyzywał - nie wiedział, że to on - od botów, debili, że zaraz wyleci gówno z banem, po czym chwila ciszy, Maciek pada i tekst aktiwa "o cześć szybencjusz" :D:D:D:D radość terrorystów bezcenna!


    to my powinniśmy lizać mu ? hmm..

  5. #24
    el Wymiataczos Awatar 222zosia
    Dołączył
    Nov 2011
    Wiek
    29
    Posty
    589
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    Cytat Zamieszczone przez panam Zobacz posta

    to my powinniśmy lizać mu ? hmm..
    Poproś żonę, żeby Cię strzeliła patelnią po głowie, wróć na forum i zrozumiesz :D :*



    I dobra już nie spamuję, bo pamiętam jak cycu zawsze krzyczał na mnie.. trauma do dziś :|
    Ostatnio edytowane przez 222zosia ; 31-01-2012 o 22:55

  6. #25
    Admin HJ Awatar NiGGa what?
    Dołączył
    May 2010
    Wiek
    33
    Posty
    72
    Thanks
    3
    Thanked 11 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    a ja czytam i myślę ' jak można komuś zrobić patelnie po głowie :D'

  7. #26
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    Cytat Zamieszczone przez cyganeczkazosia Zobacz posta
    Poproś żonę, żeby Cię strzeliła patelnią po głowie, wróć na forum i zrozumiesz :D :*
    Ty odrazu do patelni nawiązujesz.

    Nie przeszkadza mi to, ze w 35% kick i bany Activa są nieprawidłowe ale w chuj mi przeszkadza, ze drze japę na micro o wszystko i do wszystkich.
    Juz wiem, ze prędzej czy później stracę flagi przez Ciebie Active ale wjebie Ci perma tylko i wyłączenie za to, ze się drzesz na serwie :D

    Mody wraz z szb wypowiedzieli się na temat, zgrabnie i powabnie dali do zrozumienia wam, jemu i reszcie adminów co się stanie jak zostanie złapany na kolejnej takiej szopce wiec cierpliwości.

  8. #27
    Admin HJ Awatar NiGGa what?
    Dołączył
    May 2010
    Wiek
    33
    Posty
    72
    Thanks
    3
    Thanked 11 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    ejmen !

  9. #28
    młodszy pro Awatar szukam bana
    Dołączył
    Dec 2007
    Wiek
    31
    Posty
    3,976
    Thanks
    33
    Thanked 200 Times in 124 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    Cytat Zamieszczone przez panam Zobacz posta
    Mody wraz z szb wypowiedzieli się na temat, zgrabnie i powabnie dali do zrozumienia wam, jemu i reszcie adminów co się stanie jak zostanie złapany na kolejnej takiej szopce wiec cierpliwości.
    przynajmniej jeden czyta ze zrozumieniem...

  10. #29
    młodszy pro Awatar ' fil0ne
    Dołączył
    Sep 2007
    Wiek
    30
    Posty
    3,634
    Thanks
    39
    Thanked 177 Times in 137 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    A mi nikt nie dał bana jeszcze za fefea :(


    Musiałem nabić sobie posta ;d

    Zamykam, no bo będzie że spamuje !

    @edit

    a jednak nie zamykam bo ktoś chce swoje czy grosze dać!
    Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 31-01-2012 o 23:36
    Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!


    Hidden Content

  11. #30
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    Cytat Zamieszczone przez cyganeczkazosia Zobacz posta
    Tak samo mieliśmy na trejnie jak szybka wyzywał - nie wiedział, że to on - od botów, debili, że zaraz wyleci gówno z banem, po czym chwila ciszy, Maciek pada i tekst aktiwa "o cześć szybencjusz" :D:D:D:D radość terrorystów bezcenna!
    a to z dupy wyjęłaś? czy w jakiejś gazecie pisali bo ja sobie nie przypominam takiej sytuacji
    tym bardziej tak się nigdy nie odnosiłem "o cześć szybencjusz" polowa postów z dupy wyjęta nic wiecej.

    i jeszcze jedno nie tylko ja placze o gre ffa

    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...777b80b04.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...356a49821.html
    to jest tylko po 2 rundach wiec jak pisalem wyzej polowa postow z dupy

    ---------- Post dodany 01-02-2012 o godzinie 00:23 ----------

    a ty cyganeczka to ta "analia" z tego co wiem to chyba ta

    http://www.forums.wiaderko.com/bany/...natalia-;.html

    pierwszy post KLRD pierwsze jego zdanie to jest chyba to :D

    więc przestań wylewać tu swoje wypociny bo sama wiesz jak bylo i jak jest więc krotko o na temat wszczym ryj.
    Mozecie mnie za to UKARAC nawet permem .
    ale powiem jedno w dupie byliście gowno widzieliscie
    bo jesli cos jest nie tak zawsze piszecie czemu go nie banujesz czemu nie kickujesz a jak juz przyjdzie co do czego to all Cry bo activ banuje kickuje i wyzywa ..... I don't have more questions[COLOR="orange"]

    ---------- Post dodany 01-02-2012 o godzinie 00:50 ----------


    SDC10097.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl


    Cytat Zamieszczone przez cyganeczkazosia Zobacz posta



    Możesz się mianować na internetowego pudziana, bo w życiu realnym pewnie ostro nieraz dostałeś,.

    jak widać nie jestem leszczem co mozna powiedzieć o 95% serwera wiec przestan pierdolic smuty tego typu bo mnie nie znasz i nie chciałabys poznac jak polowa tej serwerowni
    byl jeden klozak ktorego pamietam MrSsielu czy jakos tak dalem mu namiary tylko zostaly one usuniete
    pamietaj na przyszlosc jedna zasade mianowicie ZE JAK DASZ PALEC WPIERDOLA CI REKE DASZ REKE WPIERDOLA CIE CALEGO. i tej wersji sie trzymaj bo innaczej nie przestrwasz a kozaczyc to ci jedynie pozostalo po kablu jak reszcie tego plebsu.

    ---------- Post dodany 01-02-2012 o godzinie 00:56 ----------

    Cytat Zamieszczone przez cyganeczkazosia Zobacz posta

    bo jeszcze zbyt głęboko Cię nie poczuli.
    ciebie widocznie poczuli szybciej odemnie skoro ja ci wlepilem bana za celowe Tk po czym jak ci rzucilem Fb przez przypadek. Dostakaś na 30 dni ban zdjęty przez sz.b w ciagu niecalegi tygodnia
    wiec kolejna mam podstawe do tego zebys nie pierdolila smutow mi tutaj

    odnoście powyzszego widze ze lista banow zostala chyba sresetowana ale pod twoim steam id znalazlem cos takiego
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ef55d53d4.html
    po czym stwierdzam ze nie lubisz czekac a lizenie/wchodzenie w dupe zostawiam tobie bo ci wychodzi najlepiej!
    ciekawe bo jesli chodzi o twoja osobe lista banow zostala skasowana w inncy przypadkach nawet starszych banach osoby te wciaz widnieja ALE JUZ NIE MOJA W TYM GLOWA w jaki sposob sie to stalo tylko sie domyslac moge ....
    Jeszcze chcesz cos wiedziec?


    A MOZE BYLO TAK?
    Ostatnio edytowane przez ActivE. ; 01-02-2012 o 02:49

  12. The Following 3 Users Say Thank You to ActivE. For This Useful Post:


  13. #31
    Lamka Awatar spood
    Dołączył
    Jun 2010
    Wiek
    36
    Posty
    9
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    a teraz ja cos powiem :

    AHAHAHAHA szopka :D

  14. The Following 2 Users Say Thank You to spood For This Useful Post:


  15. #32
    el Wymiataczos Awatar 222zosia
    Dołączył
    Nov 2011
    Wiek
    29
    Posty
    589
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    DOWODY BĘDĄ! Ale po kolei... ojej troszkę się rozpisałam :D Można zacząć czytać od "DOWODY" :D


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    a to z dupy wyjęłaś? czy w jakiejś gazecie pisali bo ja sobie nie przypominam takiej sytuacji
    tym bardziej tak się nigdy nie odnosiłem "o cześć szybencjusz" polowa postów z dupy wyjęta nic wiecej.
    Gdyby była możliwość udostępnienia demka z przed świąt to bym Ci pokazała samą akcję , wiadomo bez słów. Niestety ratuje Cię to, że ich nie ma, a nawet gdyby były to bez majka. Shit! Pieprzony immunitet Maćka. Banując go na pewno z miejsca straciłbyś prawa i w ogóle nie było by tego tematu.


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    i jeszcze jedno nie tylko ja placze o gre ffa
    Cytat Zamieszczone przez cyganeczkazosia Zobacz posta
    Gdy active prowadzi grę wszyscy się słuchają - inaczej ban , tak b.dobrze w końcu srv TP
    Czytanie ze zrozumieniem się kłania.


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    a ty cyganeczka to ta "analia" z tego co wiem to chyba ta


    pierwszy post KLRD pierwsze jego zdanie to jest chyba to :D
    WOW! Jak na to wpadłeś?! Przecież w ogóle nie gram na serverze pod nickiem natalia?! Boże wydałeś mnie :/
    Nie, dawno nie miałam "chuja w dupie". Wiesz w ogóle nigdy go nie miałam w dupie, czego nie można powiedzieć o Tobie.


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    bo jesli cos jest nie tak zawsze piszecie czemu go nie banujesz czemu nie kickujesz a jak juz przyjdzie co do czego to all Cry bo activ banuje kickuje i wyzywa .....
    Tutaj mogę tylko powiedzieć, że CS polega na myśleniu, a Tobie ewidentnie tego brakuje. Nie potrafisz odróżnić kiedy ktoś gra ffa, a kiedy strategicznie.


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    jak widać nie jestem leszczem co mozna powiedzieć o 95% serwera wiec przestan pierdolic smuty tego typu bo mnie nie znasz i nie chciałabys poznac jak polowa tej serwerowni
    byl jeden klozak ktorego pamietam MrSsielu czy jakos tak dalem mu namiary tylko zostaly one usuniete
    Wg mnie jesteś, ale nie leszczem, bo to by była obraza dla Bartka. Jednak wypowiadać się na temat wyglądu nie będę ;] Ale doceniam, że na żywo bym dostała od Ciebie za te słowa - naprawdę jesteś koksem w życiu! Nie każdy w końcu ma tyle jaj by uderzyć kobietę.


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    pamietaj na przyszlosc jedna zasade mianowicie ZE JAK DASZ PALEC WPIERDOLA CI REKE DASZ REKE WPIERDOLA CIE CALEGO.
    Tak tę zasadę opanowałeś do perfekcji. Pamiętam jeszcze czasy jak dopiero startowałeś na admina i jak już go dostałeś. Byłeś normalnym typem - czytaj: posiadałeś szacunek do graczy, nie wyzywałeś, a jednak potrafiłeś upilnować gry zespołowej czy porządku. Teraz wiesz, co mówisz i robisz.


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    ciebie widocznie poczuli szybciej odemnie skoro ja ci wlepilem bana za celowe Tk po czym jak ci rzucilem Fb przez przypadek. Dostakaś na 30 dni ban zdjęty przez sz.b w ciagu niecalegi tygodnia
    Yhmm zapomniałeś dodać, że przez 5-6 rund dostawałam to fb przy czym po każdej takiej akcji komentowałam, że gdy się biegnie 3,4,5,6,7,8,9,10 nie rzuca się już FB - raz, że pierwsi je rzucili, a dwa że się oślepia tych pierwszych. Jak już mówiłam z myśleniem masz problem. Całą tą sytuację opisałam Maćkowi i dodałam, żeby sam podjął decyzję czy słuszny ban czy nie. Nie prosiłam go, że musi mi zdjąć czy co tam innego sobie dopowiadasz.


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    odnoście powyzszego widze ze lista banow zostala chyba sresetowana ale pod twoim steam id znalazlem cos takiego
    bez*tytułu.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
    po czym stwierdzam ze nie lubisz czekac a lizenie/wchodzenie w dupe zostawiam tobie bo ci wychodzi najlepiej!
    Tak dostałam bana za celowe TK z automatu. Zwykła zabawa na respie podczas rozgrzewkowej z leszczem, co nie raz robisz Ty czy inni 4fun :] Najpierw należało obejrzeć demko HLTV z tego czasu, bo tylko się ośmieszyłeś.


    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    ciekawe bo jesli chodzi o twoja osobe lista banow zostala skasowana w inncy przypadkach nawet starszych banach osoby te wciaz widnieja ALE JUZ NIE MOJA W TYM GLOWA w jaki sposob sie to stalo tylko sie domyslac moge ....
    Innych banów nie miałam. Pewnie mówisz o tej plotce, że cycu dał mi bana, dlatego nie grałam. Otóż nie, cycu nie dał mi bana. Po prostu jestem typową obrażalską kobietą.

    Wklej jeszcze SS z moim banem z tower za wh i powiedz, że gram odpalona :D:D:D


    [SIZE="6"]
    A TERAZ DOWODY !!! :D[/SIZE]


    Mody - widziałeś. Dla reszty, żeby aktiw nie wmawiał głupio:

    Cytat Zamieszczone przez ActivE. Zobacz posta
    polowa postów z dupy wyjęta nic wiecej.
    Co napisałeś na serverze od razu po zbanowaniu mnie? "Niech tylko ktoś spróbuje suke odbanować" - Partyzant, jeśli się nie "boi" może potwierdzić. Jeden gracz chyba dostał bana na miesiąc za takie odzywki, nieprawdaż?


    A skoro już ciągniemy temat FB to tutaj dodam demko gracza, który dostał od Ciebie bana - również niechcący rzucił fb, tyle że Tobie... - ban na tydzień. Dasz sobie bana tak jak dałeś jemu? Czy Ciebie obowiązują inne zasady? W końcu sam przyznałeś, że mi też rzuciłeś.
    Czas demka: 18:27
    Nick gracza: .aron
    Powód: low ogarnij fb
    sid: STEAM_0:0:27312284

    PRZEKLEJ - Hltv 1201091912 De Inferno 1326132720 1326133920 .zip. - Filmy, muzyka, zdjęcia

    Tutaj typa banujesz, a sam gdy oślepiasz swój team potrafisz tylko powiedzieć "spierdalaj". Kolejny raz kiedy to Ty oślepiłeś swoich, ale regulamin Ciebie nie obowiązuje jak i kary, które stosujesz na zwykłych graczach. SS consoli i statusu ;)

    Zdjęcia - Pokazywarka.pl

    Jesteś bezczelny. Zapewne znalazłabym jeszcze kilka ciekawych demek na dysku czy to z HLTV i SSów, ale muszę zaraz wychodzić, więc ciesz się chwilą.

    Przechodząc do meritum jak widać po postach czy skargach na Ciebie nie tylko ja mam takie zdanie na Twój temat.
    A reasumując samo Twoje zachowanie i kary jakie dajesz powinieneś dostać:

    -2x ban na tydzień za fb
    -ban na miesiąc za obrażanie,
    czyli wychodzi nam ban na [SIZE="5"]44[/SIZE]dni.


    Może jednak nie wszystko stracone! Ta długość bana na pewno ma jakiś głębszy przekaz!

    "Nad ludy i nad króle podniesiony;
    Na trzech stoi koronach, a sam bez korony;
    A życie jego – trud trudów,
    A tytuł jego – lud ludów;
    Z matki obcej, krew jego dawne bohatery,
    A imię jego [SIZE="3"]czterdzieści i cztery[/SIZE]."



    Myślę, że w jakimś stopniu udowodniłam, że admina masz do własnych celów, by tylko Tobie się dobrze grało. Mój limit słów już się wyczerpał w tym temacie, więc możesz spać spokojnie i nie edytować, co godzinę przez pół nocy swojej wypowiedzi :D
    Pozdrawiam i życzę miłego poranka!
    Ostatnio edytowane przez 222zosia ; 01-02-2012 o 06:18

  16. The Following User Says Thank You to 222zosia For This Useful Post:


  17. #33
    Spamer z doświadczeniem Awatar piszmófgodzinny
    Dołączył
    Nov 2010
    Wiek
    36
    Posty
    233
    Thanks
    11
    Thanked 21 Times in 8 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    A może ja dorzucę parę słów, Analia była, jest kontrowersyjna Suczka* ale szczerą.
    I cholernie ją za to cenię !!! Bo również jak i ja nie boi się Prawdy i umie ja opisać.
    Każdy wie że Active jest Internetowym napinaczem, grubiańskim chamem, i ja się o tym dowiedziałem grając z nim na Hj#1.
    Tylko że na 99% ma wtyki w wyższej instancji dlatego jeszcze ma flagi.

    Osobiście jakbym na FFa/COD powiedział do kogokolwiek " Zjeby" "głąby" i inne wyzwiska sam sobie bym wywalił bana na miesiąc.

    Active odejdź... tak zrobisz Dobrze HashJamie...


    *Suczka - imo kul bejbe :)


    Ps. Active, na forum też jest regulamin który monotonnie Łamiesz !!!

    Obrażasz, przeklinasz.

    Wyjdź !

  18. #34
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga ActivE.

    Napisałem już, że za te dowody co pokazała Natalia Active został ukarany.

    Nie wiem skąd te teorie o znajomościach w wyższych szeregach, ale mało mnie to obchodzi.

    Przeczytajcie bodajże drugi post szb i wszystko będzie jasne dla was.

    Zamykam, bo mam już dosyć czytania, jak to jeden na drugiego najeżdża.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Podobne wątki

  1. SKARGA NA ACTIVE 2
    By norbi961 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22-10-2011, 14:47
  2. SKARGA NA ACTIVE
    By norbi961 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 35
    Ostatni post / autor: 21-10-2011, 20:13
  3. skarga nothing
    By bl4nt in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 25-07-2011, 14:36
  4. skarga na ActivE.
    By nowy gracz in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 04-07-2011, 09:28
  5. skarga active
    By S600 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 42
    Ostatni post / autor: 23-06-2011, 01:30
  6. Skarga
    By Roner in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 09-09-2009, 15:31

Odwiedzający poszukiwali:

gownix pospolitus

cycu rzuca flesza

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •