Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22
  1. #1
    Lamka Awatar Patryk00154
    Dołączył
    Jul 2009
    Wiek
    20
    Posty
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Skarga na admina

    Skarga na admina MILF|monica belluci.
    na mapie de_nuke bialy powiedział wszyscy kurnik 2 osoby poszły w kurnik reszta dworem tylko ja poszedlem na daszek poskanować gniazdo i dostałem slaya za darmo bo nie poszedłem z nimi tylko ja dostałem i nikt wiecej a potem dostałem kicka za lamienie a z tego co wiem to byłem 2 otwierającym

    SS :

  2. #2
    el Wymiataczos Awatar Mirek
    Dołączył
    Nov 2006
    Wiek
    30
    Posty
    868
    Thanks
    31
    Thanked 23 Times in 13 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    powiedzialem pocha i wbieglem tam z kilkoma typami, na dole padlem. na mapie zostales ty i bialy. bialy jeszcze cos knul a ty dalej po dachu laziles wiec dostales slaya, a za pyskowanie kicka. zaraz ci dam banna na 3 lata bo za mlody jestes do gry.
    nigdy nie wiesz gdzie czai sie sztruks

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Mirek For This Useful Post:


  4. #3
    Lamka Awatar Patryk00154
    Dołączył
    Jul 2009
    Wiek
    20
    Posty
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    HAHAHA weż ty sie ogarnij nawet słowa poha nie było tylko 2 osoby wbiły a reszta dworem poszła chuj cie to że młody jestem..

  5. #4
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Jak się demko update'nie to wrzuć i wszyscy zobaczymy kto miał rację.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  6. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    32
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Cytat Zamieszczone przez Mirek Zobacz posta
    powiedzialem pocha i wbieglem tam z kilkoma typami, na dole padlem. na mapie zostales ty i bialy. bialy jeszcze cos knul a ty dalej po dachu laziles wiec dostales slaya, a za pyskowanie kicka. zaraz ci dam banna na 3 lata bo za mlody jestes do gry.
    hahahaha Dachowcy są najgorsi, ubiją coś na farta raz na 3 rundy, a resztę czasu zamulają.
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  7. #6
    el Wymiataczos Awatar Mirek
    Dołączył
    Nov 2006
    Wiek
    30
    Posty
    868
    Thanks
    31
    Thanked 23 Times in 13 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    http://88088.node16.pukawka.pl/hltv-...1324380600.zip pod koniec demka gdzies akcja jest
    nigdy nie wiesz gdzie czai sie sztruks

  8. #7
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Cytat Zamieszczone przez Patryk00154 Zobacz posta
    HAHAHA weż ty sie ogarnij nawet słowa poha nie było tylko 2 osoby wbiły a reszta dworem poszła chuj cie to że młody jestem..
    DO SZKOŁY WON!

  9. #8
    prawie jak pro Awatar kikoru
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    31
    Posty
    836
    Thanks
    51
    Thanked 30 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    1. Serwer jest publiczny więc nie masz prawa dać bana za to że nie ma wieku ( gra nie jest dopuszczana od pewnego wieku a jedynie ma ostrzeżenie, ze powinna byc przeznaczona dla osób powyżej xx lat. )
    2. Jesli było tylko to co na SS'ie to i kick z dupki. Pyskowania tam nie widzę poza uprzedzeniem że jest ss i bedzie skarga.

    No i młody ma racje, chuj to kogoś obchodzi ile ma lat, póki nie piszczy do mikro :)
    Spooky^
    Sola'Mira

  10. The Following 2 Users Say Thank You to kikoru For This Useful Post:


  11. #9
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    32
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Cytat Zamieszczone przez kikoru Zobacz posta
    1. Serwer jest publiczny więc nie masz prawa dać bana za to że nie ma wieku ( gra nie jest dopuszczana od pewnego wieku a jedynie ma ostrzeżenie, ze powinna byc przeznaczona dla osób powyżej xx lat. )
    2. Jesli było tylko to co na SS'ie to i kick z dupki. Pyskowania tam nie widzę poza uprzedzeniem że jest ss i bedzie skarga.

    No i młody ma racje, chuj to kogoś obchodzi ile ma lat, póki nie piszczy do mikro :)
    na SS'ie dostał kicka, bana ponoć dostał po pyskowaniu jak wrócił. Mówię na podstawie tego co jest wyżej napisane, sam akcji nie widziałem.
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  12. #10
    prawie jak pro Awatar kikoru
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    31
    Posty
    836
    Thanks
    51
    Thanked 30 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Bana nie dostał, była jedynie groźba bana w tym temacie. Był kick za pyskówki. Jeśli takowe były poza SS'em to kick słuszny ( o ile faktycznie było za co). Swoje zdanie wyraziłem na podstawie SS'a i postu admina z groźbą bana.

    Peace :P
    Spooky^
    Sola'Mira

  13. #11
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Sytuacja taka jak zawsze, czyli admin dostal wpierdol przy jakiejs akcji i zeby zwalic na kogos wine, to leca takie slaye i kicki.

  14. #12
    Lamka Awatar Patryk00154
    Dołączył
    Jul 2009
    Wiek
    20
    Posty
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Cytat Zamieszczone przez Patryk00154 Zobacz posta
    1. Był kick za pyskówki.
    2. hahahaha Dachowcy są najgorsi, ubiją coś na farta raz na 3 rundy, a resztę czasu zamulają.
    1. Kick był za lamienie byłem 2 otwierający waszym zdaniem to jest lamienie
    2. Jak Neo wchodzi na dach i skanuje to znaczy ze ubija coś na farcie i resztę czasu zamula ?.
    Niestety ja tego nie odpuszczę ponieważ od 3 dni takie rzeczy się dzieją ktoś ma akcję 1 v 5 chce zachować broń i od razu slay idzie
    Ostatnio edytowane przez Patryk00154 ; 20-12-2011 o 14:06

  15. #13
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Za zachowanie to akurat ok ze slaye ida.

  16. #14
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Nie podobaja sie zasady - zmien serwer.

    Kick sluszny. Pyskuj sobie do rodzicow, nie do nas.


    Pozdrawiam,

    -- Parabole

  17. #15
    Lamka Awatar Patryk00154
    Dołączył
    Jul 2009
    Wiek
    20
    Posty
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    A powiedz mi czemu słuszny ? weż się klient ogarnij pyskowanie z dupy wziełeś


    Pozdrawiam

    -- Sox ......

  18. #16
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Cytat Zamieszczone przez Mirek Zobacz posta
    a ty dalej po dachu laziles wiec dostales slaya, a za pyskowanie kicka
    Stad wzialem.

  19. #17
    Lamka Awatar Patryk00154
    Dołączył
    Jul 2009
    Wiek
    20
    Posty
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Okej powiedz mi gdzie tu widzisz pyskowanie

  20. #18
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Krotki wycinek z konsoli o niczym nie swiadczy.

    Ktos obejrzal to demko? Jest tam cos godnego uwagi?

  21. #19
    Lamka Awatar Patryk00154
    Dołączył
    Jul 2009
    Wiek
    20
    Posty
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    Własnie obejrzał ktoś?

  22. #20
    H@ HJ Awatar Maverick69
    Dołączył
    May 2010
    Posty
    646
    Thanks
    29
    Thanked 46 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na admina

    slay/kick słuszny, pyskówki były, demko widziałem - jak dla mnie koniec tematu.

    PS to jest właściwe demko: http://88088.node16.pukawka.pl/hltv-...1324378320.zip
    Ostatnio edytowane przez Maverick69 ; 20-12-2011 o 18:04
    wiaderko.com[TP] - 193.33.176.148:27015
    wiaderko.com[AWP/HG DM] - 193.33.176.50:27015
    na serwerach - za stary na to jestem
    STEAM zawsze ON. Pisz jaki masz problem - jak będę odpiszę.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Skarga na Admina
    By pixa88 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 30
    Ostatni post / autor: 22-11-2011, 20:30
  2. Skarga na admina Xsssse
    By woriot in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 29-08-2010, 16:26
  3. Skarga na admina oWo
    By Baniolo in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 04-07-2010, 20:24
  4. Skarga na admina NEO[t]
    By bluSkay.aka in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 30
    Ostatni post / autor: 04-06-2010, 16:36

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •