Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 21 do 31 z 31
  1. #21
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Czyli mialem racje, ze wasze wczesniejsze opowiastki byly nic nie warte. Dziekuje zatem za jednodniowego bana - pokazaliscie kto byl w dupie, a nie w lesie. A wystarczylo po prostu demko obejrzec, prawda Striker?

  2. #22
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    Czyli mialem racje, ze wasze wczesniejsze opowiastki byly nic nie warte. Dziekuje zatem za jednodniowego bana - pokazaliscie kto byl w dupie, a nie w lesie. A wystarczylo po prostu demko obejrzec, prawda Striker?
    Taki madrala z Ciebie, to bylo podac link, zamiast trolowac caly topic. Widac jedniodniowy ban to bylo za malo...


  3. #23
    V.I.P. Awatar ~VI~
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    25
    Posty
    1,230
    Thanks
    62
    Thanked 73 Times in 65 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    Czyli mialem racje, ze wasze wczesniejsze opowiastki byly nic nie warte. Dziekuje zatem za jednodniowego bana - pokazaliscie kto byl w dupie, a nie w lesie. A wystarczylo po prostu demko obejrzec, prawda Striker?
    Bana to dostałeś niuniek za łamanie regulaminu forum. Pokazałeś...
    Hidden Content
    Strumykuję na twitch.tv/szosteczka
    Dzień dobry!

  4. #24
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Według mnie nie powinno się banować za wypowiedzi na forum. ( Nie bronie tu wcale piwosza )

  5. #25
    Spamer z doświadczeniem Awatar k4ve
    Dołączył
    Sep 2010
    Posty
    345
    Thanks
    30
    Thanked 18 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Chodzi o samą kulturę - przeklinanie itp.

  6. #26
    V.I.P. Awatar ~VI~
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    25
    Posty
    1,230
    Thanks
    62
    Thanked 73 Times in 65 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Janusz, jemu chodzi o jednodniowego bana na forum, którego dostał za bluzgi.
    Hidden Content
    Strumykuję na twitch.tv/szosteczka
    Dzień dobry!

  7. #27
    Lamka Awatar jacenty_gmoh
    Dołączył
    Jul 2010
    Wiek
    20
    Posty
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    pokaz ktos palcem ten jakze ofensywny jezyk, ktory tak was kole w uszy, tym banem z dupy powiedzieliscie wszystko o sobie

    przeciez tu nie ma zadnego trollowania tylko od 1410 ludzie staraja sie naklonic was do merytorycznej dyskusji, podczas gdy wy nie umiecie sie wyslowic na temat nawet i wirazkujecie tu trzeci z osmym dojrzalych i oswieconych ludzi

    beka z goscia co wypil piwo i mysli ze jest krolem swiata, zrobil sobie nick prezes i swiruje wazniaka gloszac swoje prawdy zyciowe na forum w internecie
    na poczatku siema forum

  8. #28
    Spamer z doświadczeniem Awatar DzikuS
    Dołączył
    Jun 2009
    Posty
    359
    Thanks
    5
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Cytat Zamieszczone przez jacenty_gmoh Zobacz posta
    beka z goscia co wypil piwo i mysli ze jest krolem swiata, zrobil sobie nick prezes i swiruje wazniaka gloszac swoje prawdy zyciowe na forum w internecie

  9. The Following User Says Thank You to DzikuS For This Useful Post:


  10. #29
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Dobrze wiecie ze dostalem bana za to, co pisalem, a nie za jezyk, ktorego uzywalem.
    Parabol taki cwaniak z ciebie, to sam sobie wlep bana za nazwanie mnie "smierdzacym", nie zapoznawszy się z tematem. Gówniarz.

    Czyli wracając do tematu, może w końcu ktoś się tym zajmie na poważnie?
    Ostatnio edytowane przez Piwosz ; 22-11-2011 o 20:11

  11. #30
    Spamer z doświadczeniem Awatar Striker11
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    187
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 10 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Tak Piwosz wystarczyło obejrzeć demo, tak jak napisałem wcześniej że mogły mi się kicki pomylić za co był, nie daje ich 1-2 na mapę tylko zazwyczaj koło 10.
    Jeżeli chcecie dyskusje prowadzić to zróbcie osobny temat w offtopic. Napiszcie tam co was boli i odpowiem tam na wasze każde pytanie ( może reszta adminów też sie wypowie, bo nikt za nikogo nie będzie się wypowiadał).

  12. #31
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: Skarga na Admina

    Kick jakich daje się ostatnio dużo.

    A ty piwosz teorii spiskowych szukaj gdzie indziej. Jakbyśmy mieli Ciebie banować za prawdę to już dawno dostałbyś perma, jak to się robi z osobami niewygodnymi dla władzy.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  13. The Following User Says Thank You to ModY For This Useful Post:


Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Podobne wątki

  1. SKARGA NA ADMINA asdmanidjnvxcv...
    By cichy1718 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 05-11-2010, 22:42
  2. Skarga na admina Xsssse
    By woriot in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 29-08-2010, 16:26
  3. Skarga na admina Hashministrator
    By Stecu in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 62
    Ostatni post / autor: 24-08-2010, 17:17
  4. Skarga na admina oWo
    By Baniolo in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 04-07-2010, 20:24
  5. Skarga na admina NEO[t]
    By bluSkay.aka in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 30
    Ostatni post / autor: 04-06-2010, 16:36

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •