Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 36
  1. #1
    Lamka Awatar norbi961
    Dołączył
    Sep 2011
    Wiek
    28
    Posty
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie SKARGA NA ACTIVE

    Jak mi sie to prawie codziennie grajac u was zdarza zauwazyc admini naduzywaja swojej wladzy uzywajac bluzgow i krzykow do ustawienia zawodnikow po swojemu karajac wszelkie niz inne podanie przez nich czynnosci kickami lub banami :).

    Zeby nikt mi znowu nie napisal ze to bylo spowodowane moim zlym zachowaniem przygotowalem paczke z dwoma ss i okoo 2 minutowym demkiem jak to pan activ pozwala sobie na serverze.

    Pulpit zip





    Od dzis na kazdej mapie bede nagrywal demko i pokazywal w tym dziale jak admini naduzywaja wladzy, kampia za fragiem a innych za to banuja itp itd :) Zapraszam do subskrybowania mojego kanalu cya :)

  2. The Following User Says Thank You to norbi961 For This Useful Post:


  3. #2
    Spamer Awatar buh'aj
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    34
    Posty
    79
    Thanks
    19
    Thanked 15 Times in 10 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    plik chyba uszkodzony bo demko nie chce się wypakować

  4. #3
    H@ HJ Awatar Maverick69
    Dołączył
    May 2010
    Posty
    646
    Thanks
    29
    Thanked 46 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    potwierdzam - demko jest uszkodzone
    wiaderko.com[TP] - 193.33.176.148:27015
    wiaderko.com[AWP/HG DM] - 193.33.176.50:27015
    na serwerach - za stary na to jestem
    STEAM zawsze ON. Pisz jaki masz problem - jak będę odpiszę.

  5. #4
    Lamka Awatar talicd2
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    31
    Posty
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Ja bez dema potwierdzę Twoja wersje. Dla mnie to on jest zwykłym cwaniakiem, który ma zaburzenia emocjonalne. Nie potrafi upilnować gry .( zwróc uwagę lepiej na adminowanie innych). Drze sie do zepsutego mikrofonu. Przeklina na każdym kroku. Zero szacunku dla gracza, mimo iż mogą być o wiele starsi od niego.
    I nie Pisz ze jak nie potafimy grac to TP to zeby nie wchodzic na serwer. Patrz jak inni admini trzymaja kulturę oraz grę TP na serwerze" razz, prezes, parabol, Janusz i wiele innych. Przez swoje szczeniackie i chamskie zachowanie bardzo zanizasz poziom.
    Pozdrawiam Krol Julian
    Ostatnio edytowane przez talicd2 ; 19-10-2011 o 21:10

  6. The Following User Says Thank You to talicd2 For This Useful Post:


  7. #5
    Lamka Awatar norbi961
    Dołączył
    Sep 2011
    Wiek
    28
    Posty
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    dzis juz nie mam czasu jutro wrzuce demko na 100% :)

  8. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    32
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Ogólnie jest tak, że jak ktoś prowadzi, to active wbiega z wszystkimi, więc Panowie, brać sprawy w swoje ręce i będzie git :) Jak wbiegniecie pierwsi a nikt za wami nie poleci też będziecie źli :)
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  9. #7
    Admin TP Elite Awatar rips
    Dołączył
    Aug 2011
    Wiek
    31
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Dobrze robi, niech banuje te wszystkie boty czekające na respie. Ludzie nauczcie się słuchać :-)
    JESTESCIE SLABI

  10. #8
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Jak wazna jest osoba, ktora dobrze prowadzi (nieskromnie pochwale sie, ze bylem to ja), widac bylo wczoraj wieczorem na tuscanie. Prowadzenie 6-0 czy 7-0.
    Byla dyscyplina, chlopaki sie sluchali i gra szla rewelacyjnie.

    Fakt, ze Active czesto rzuca miesem, kickuje i banuje, ale widac nie zna innego sposobu, zeby Was ogarnac.

  11. #9
    Lamka Awatar norbi961
    Dołączył
    Sep 2011
    Wiek
    28
    Posty
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Gdyby gosciu byl w porzadku i by dobrze prowadzil a widac byloby poprostu ze jest nerwowy i nie ma juz cierpliwosci to bym to zniosl ale typek sie poprostu wywyzsza oto demko ktore mialem wrzucic

    hj dem

    Drugim powodem dla jakiego tu pisze to fakt ze jest wielu adminow ktorzy sami nie graja tp a karza slayami kickami i banami innych za zachowania podobonych do swoich(admin powinien byc wzorem dla innych?)

    ---------- Post dodany 20-10-2011 o godzinie 15:04 ----------

    Cytat Zamieszczone przez parabole Zobacz posta
    Jak wazna jest osoba, ktora dobrze prowadzi (nieskromnie pochwale sie, ze bylem to ja), widac bylo wczoraj wieczorem na tuscanie. Prowadzenie 6-0 czy 7-0.
    Byla dyscyplina, chlopaki sie sluchali i gra szla rewelacyjnie.

    Fakt, ze Active czesto rzuca miesem, kickuje i banuje, ale widac nie zna innego sposobu, zeby Was ogarnac.
    To ze nie zna innego sposobu nie zwalnia go z kultury. Gdyby policjant nie znal innego sposobu na zwrocenie uwagi pieszemu za przechodzenie przez ulice w niedozwolonym miejscu niz mandat i by mu wpi******* to bylo by ok?

  12. #10
    Spamer Awatar liberator~lbt
    Dołączył
    Apr 2010
    Wiek
    33
    Posty
    87
    Thanks
    3
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Żeby kogoś słuchać trzeba mieć szacunek do niego, a że on nie ma do graczy - to oni tez go maja w (_o_)
    Skoro przeklina to dlaczego gracz ma tego nie robić ? Denerwujące jest to że nikt z tym nic nie robi, zresztą każdy widzi że całe życie na tym serwie ręka rękę myje. Ale zaraz znajdzie się grupka ludzi którzy powiedzą ze dobrze robi :)

    Ja rozumiem niech da kicka, bana czy coś ale niech nie klnie na graczy skoro reprezentuje serwer.



    Obejrzałem demko :)
    Aktif i jego taktyki i w jaki sposób zachęca do ich wykonania :D Stać kurwa, wyjebie was ( podtekst gejowski ? ;) ) hehehe ;]
    Ostatnio edytowane przez liberator~lbt ; 20-10-2011 o 17:15

  13. #11
    Lamka Awatar norbi961
    Dołączył
    Sep 2011
    Wiek
    28
    Posty
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Aha i po tym jak wydarl na mnie morde za to ze nie stgalem gdzie kazal spytalem kim on jest a i dostalem bana na tydzien wiec raczylby mnie ktos odbanowac? cala akcja widoczna na demku wiec chyba nie ma watpliwosci

    Aha wlasnie i nie wiem czemu admini servera TP maja tendencja do banowania na wszystkie servery i to za takiego glupie powody a w zasadzie za brak powodu. Chcialem sobie pograc na DM i nici bo jakis nadety buc z kompleksem wyzszosci dal mi bana

  14. #12
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    fakt jest taki ze mnie ponioslo przyznaje sie ale jak widze bande downow ktorzy maja przy wyjsciu z respa kupe w gaciach to mnie krew zalewa ,jednak gdy prowadze gre tlumacze spokojnie jak pastuch krowie stac przy latarni chicho to macie kuzwa stac i sie nie ruszac bo to jest część taktyki a znajdzie sie 1-2 downow ktorzy nie posauchaja wyleca na pochylnie dostana w pysk kolejnych 1-2 downow sie wychyli za tymi pierwszymi i caly plan w leb! jak wy nauczycie sie SŁUCHAĆ!!! to mnie nerwy nie beda ponosic i bedzie gralo przyjemniej jesli chcecie pokazac swojego skilla idzcie na ffa bo na TP sie mysli czego nie robi 90% graczy na HJ TP
    DZIEKUJE DOBRANOC!

  15. #13
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Z automatu jest ban na wszystkie serwery.

    Przez bany.wiaderko.com mozna ustawiac na konkretny serwer, ale nie chce mi sie tam logowac za kazdym banem ;)

  16. #14
    Lamka Awatar daki007
    Dołączył
    Dec 2009
    Wiek
    28
    Posty
    23
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Polecam serdecznie , aby Mody obejrzał to demko.Lbt ma 100% racji .W każdej skardze Active się tłumaczy , że ktoś nie myśli jego słownictwo to dno jakbym słyszał 15 letniego napinacza w dresie co reprezentuje JP .Normalny gracz perma od razu by dostał , a Active obraża na każdym kroku graczy. Oczywiście zaraz zacznie się bronienie Active , ale ile można skarg pisać ludzie już nawet demko wrzucili. Mody jako szef TP powinien się w końcu tym zainteresować i wyciągnąć konsekwencje . Może to demko zmobilizuje go do reakcji.

  17. #15
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Demko widziałem i jedyny zarzut jaki mogę postawić activowi jest to, że za dużo przeklina. Jednak samemu mi się zdarza przeklinać, jak widzę jakiś nieogarów co robią co chcą i psuja całą taktykę wyciągając kosę/zmieniając broń kiedy mamy siedzieć cicho i być niewidzialni i niesłyszalni.

    Jeśli was to tak boli to kupcie sobie w końcu te mikrofony wejdźcie na TP i zacznijcie prowadzić to będzie tak, jak wy chcecie.

    Co do skarg na activa to ma ich tak dużo, ponieważ jest najaktywniejszym adminem na TP i daje najwięcej banów, które was tak bardzo bolą, bo po prostu się nie słuchacie co grać.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  18. The Following User Says Thank You to ModY For This Useful Post:


  19. #16
    Spamer Awatar liberator~lbt
    Dołączył
    Apr 2010
    Wiek
    33
    Posty
    87
    Thanks
    3
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Czyli tak jak mówię ręka rękę myje.

  20. #17
    el Wymiataczos Awatar bazzach
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    507
    Thanks
    17
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    wedlug mnie tez to jest dziwne. Koles dostaje pare skarg tygodniowo i nic. Gdyby tak ktos przeklinal na ffa to Janek by go dawno wypierdolił...
    HETSZOTEJSZYN

  21. The Following User Says Thank You to bazzach For This Useful Post:


  22. #18
    Spamer Awatar buh'aj
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    34
    Posty
    79
    Thanks
    19
    Thanked 15 Times in 10 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Cytat Zamieszczone przez bazzach Zobacz posta
    wedlug mnie tez to jest dziwne. Koles dostaje pare skarg tygodniowo i nic. Gdyby tak ktos przeklinal na ffa to Janek by go dawno wypierdolił...
    gdyby Mody chciałby być sprawiedliwy - za takie adminowanie musiałby wywalić przynajmniej jeszcze jedną osobę, a w tym przypadku byłoby to bardzo trudne, gdyż kolesiostwo jest tam na najwyższym poziomie.

    więc z dwojga złego wybiera to mniejsze ZŁO i głosuje na PO, czemu się w cale nie dziwię. +1

    peace

  23. #19
    Lamka Awatar daki007
    Dołączył
    Dec 2009
    Wiek
    28
    Posty
    23
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    W jakimś temacie ZED pisał , że serwer nie może być folwarkiem spoko kolegów adminów przypuszczam , że chodziło o mnie i Sebę jeśli się MYLĘ to przepraszam ZED . Ale właśnie takie coś się dzieje na szczytach władzy. Mody chyba tu rządzi z nazwy , a za jego plecami ZED wydaje rozkazy , a jak wiadomo Active to spoko koleś Zeda wiec jest nietykalny. Nie chodzi o złe adminowanie tylko zachowanie do graczy : Prezes , Roman , Janusz , Za stary na to jestem , parabole , Striker oni potrafią na poziomie opanować sytuacje i aż miło się z nimi gra.Myślę , że powinniście usunąc na forum takie coś jak Skargi bo wszystkie są odrzucane i wszystko to wina graczy. Nie chcę się z nikim kłócić itp po prostu wyrażam swoją opinię .Jeśli skończy się to odebraniem slota trudno ,ale jako gracz co już pare lat gra na tym serwerze mam prawo się wypowiedzieć pozdrawiam. Naczelny zamykator HJ TP Ostatni Scout.
    Ostatnio edytowane przez daki007 ; 20-10-2011 o 19:22

  24. #20
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    [QUOTE]
    Cytat Zamieszczone przez bazzach Zobacz posta
    Koles dostaje pare skarg tygodniowo i nic.
    pokaz mi gdzie jest te pare .....

    ---------- Post dodany 20-10-2011 o godzinie 19:12 ----------

    Cytat Zamieszczone przez bazzach Zobacz posta
    Gdyby tak ktos przeklinal na ffa to Janek by go dawno wypierdolił...
    dlatego przychodzisz przeklinac tutaj? na forum?

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. skarga na ActivE.
    By nowy gracz in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 04-07-2011, 09:28
  2. skarga active
    By S600 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 42
    Ostatni post / autor: 23-06-2011, 01:30
  3. Skarga
    By Roner in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 09-09-2009, 15:31

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •