Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 21 do 36 z 36
  1. #21
    el Wymiataczos Awatar bazzach
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    507
    Thanks
    17
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    bo to nie jest serwer. Tutaj nie ma takich zasad jak na serwerze.

    Nie mam zamiaru tutaj się klocic, bo zaraz znowu wyniknie awantura pomiedzy tp, a ffa, ale Mody powinien ogarnac troche to wszystko. Niby jest zakaz przeklinania, a nikt sie do tego nie stosuje.
    HETSZOTEJSZYN

  2. #22
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Cytat Zamieszczone przez liberator~lbt Zobacz posta
    Czyli tak jak mówię ręka rękę myje.
    Nawet nie wiem co na to napisać.
    Cytat Zamieszczone przez bazzach Zobacz posta
    wedlug mnie tez to jest dziwne. Koles dostaje pare skarg tygodniowo i nic. Gdyby tak ktos przeklinal na ffa to Janek by go dawno wypierdolił...
    Sprawdź sobie jakie były skargi i dowody na to co piszą gracze.
    Cytat Zamieszczone przez buh'aj Zobacz posta
    gdyby Mody chciałby być sprawiedliwy - za takie adminowanie musiałby wywalić przynajmniej jeszcze jedną osobę, a w tym przypadku byłoby to bardzo trudne, gdyż kolesiostwo jest tam na najwyższym poziomie.

    więc z dwojga złego wybiera to mniejsze ZŁO i głosuje na PO, czemu się w cale nie dziwię. +1

    peace
    Napisz mi na pw kto to taki, bo nie mam pojęcia. Co do kolesiostwa to znam jedną osobę za którą mogę ręczyć, a z resztą znam tylko z TP.
    Cytat Zamieszczone przez daki007 Zobacz posta
    W jakimś temacie ZED pisał , że serwer nie może być folwarkiem spoko kolegów adminów przypuszczam , że chodziło o mnie i Sebę jeśli się MYLĘ to przepraszam ZED . Ale właśnie takie coś się dzieje na szczytach władzy. Mody chyba tu rządzi z nazwy , a za jego plecami ZED wydaje rozkazy , a jak wiadomo Active to spoko koleś Zeda wiec jest nietykalny. Nie chodzi o złe adminowanie tylko zachowanie do graczy : Prezes , Roman , Janusz , Za stary na to jestem , parabole , Striker oni potrafią na poziomie opanować sytuacje i aż miło się z nimi gra.Myślę , że powinniście usunąc na forum takie coś jak Skargi bo wszystkie są odrzucane i wszystko to wina graczy. Nie chcę się z nikim kłócić itp po prostu wyrażam swoją opinię .Jeśli skończy się to odebraniem slota trudno ,ale jako gracz co już pare lat gra na tym serwerze mam prawo się wypowiedzieć pozdrawiam. Naczelny zamykator HJ TP Ostatni Scout.
    Dokładnie, jak ZED tego nie zatwierdzi to ja nawet nie myślę o tym, żeby to napisać na forum albo podjąć jakąś decyzję związaną z serwerem (sorry ZED, że piszą to bez uzgodnienia).


    Na TP na pewno nikt nie straci slota, za wypowiedzenie swojego zdania, ale niestety WY to widzicie tylko z jednego punktu widzenia (czyt. gracza). My (admini) musimy patrzeć z paru punktów widzenia i założę się, że jakby to był ktoś inny niż active, który banuje, przeklina i wam się nie podoba to była by taka sama nagonka.


    Zróbmy taki test. Widzicie, że jest active na serwerze to wchodzicie i prowadzicie cała grę. Active w tym czasie zachowuje się jak zwykły gracz, który nie ma flag i się nie przejmuje co się dzieje na serwerze i zobaczymy po jakim czasie zaczniecie do niego pisać, żeby ogarnął graczy, ponieważ grają FFA i się nie słuchają.

    Prośba do Activa następnym razem, jak wejdziesz na serwer to po prostu graj swoje i olej cały ten syf, że jakaś drużyna przegrywa.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  3. #23
    młodszy pro Awatar szukam bana
    Dołączył
    Dec 2007
    Wiek
    31
    Posty
    3,976
    Thanks
    33
    Thanked 200 Times in 124 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    ja mam więcej skarg niż active przcież :(( (właściwie to większość jest moich, bo aż 5 na ostatnich 10 !!! )


    Co do kolesiostwa to znam jedną osobę za którą mogę ręczyć, a z resztą znam tylko z TP.
    KOGO????

  4. #24
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    O Tobie nie mówię, bo i tak jesteś wyżej w hierarchii (przynajmniej teoretycznie z tego co się dowiedziałem).
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  5. #25
    młodszy pro Awatar szukam bana
    Dołączył
    Dec 2007
    Wiek
    31
    Posty
    3,976
    Thanks
    33
    Thanked 200 Times in 124 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    active adminuje podobnie do mnie.
    nie mogę go pochwalić - ale to jest mega skuteczna metoda (co można podziwiać jak terro na trainie zdobywa po 12-13 rund (a ja sam przecież tego nie wygrywam...)

  6. #26
    Lamka Awatar KLRD
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    29
    Posty
    41
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    jakby kazdy admin wypierdalal tych bezmozgow jak aktif wkoncu moze 1/3 serwera zagrała by tp.

  7. #27
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Mody napisz lepiej ze go nie obowiązują żadne zasady i bedzie po klopocie,bo pierdzielisz głupoty
    Dlaczego inni admini potrafią prowadzic gre bez bluzgania graczy?? i gra sie przy nich swietnie!!!
    Rozumiem przeklinanie tylko widze roznice miedzy powiedzeniem po nie udanej akcji "kurwa" a "kurwa ale z was cioty"
    Ktos tu napisal "skoro on nie ma szacunku do graczy to dlaczego gracze maja go szanowac" czy jakos tak
    Zgadzam sie z tymi slowami w 100%,tylko teraz jest ten szczegol,ze on moze mnie wyzwac od ciot idp a jesli ja bym odpysknal to wjebie mi perma za obraze admina i w temacie odwolania/skargi kazdy by napisal ze swietnie zrobil poniewaz nikt nie ma prawa obrazac admina
    To zróbcie ten serwer prywatny tylko dla swojej "paczuszki" i nie bedzie problemu
    Poki co kazdy ma prawo wejsc na TP i probowac swoich sil,nigdzie nie jest napisane ze prawo wstepu maja tylko gracze typu pro aktiv ktory po za cs`em w zyciu nie ma nic innego do roboty
    koles wyjdz z domu znajdz se jakas laske ktora da ci dotknąć cycka to moze ochloniesz i przejdzie ci
    a te tlumaczenie ze to wszystko przez to ze gracze sa tacy "nieogarnieci"staje sie nudne

    Mody zmień ten regulamin w dziale podania o admina bo to kompletne bzdury!!

    Myślałem ze Ty jako szef TP potrafisz pierdolnac do porzadku reka w stol ale widocznie sie mylilem bywa

    "Liczę na poważne podania, potencjalny przyszły Admin stanie się jakby nie było wizytówką Serwera"

    Czyli jak by nie było to activ reprezentuje Was/Ciebie (bo nie wiem ilu tych szefow wszystkich szefow jest)

    Nie miałem zamiaru nikogo obrazic nawet ciebie pro gejmerze,a to ze pisze wobec twej osoby bez zadnego szacunku zapewne cie nie zaboli,bo widzisz tak jak ty nie szanujesz zwyklych graczy tak my nie szanujemy ciebie,i nie pisz ze ci na tym nie zalezy by miec dobra opinie wsrod tej miejszosci bo my o tym wiemy


    dobranoc
    "Jeden z najbardziej utytułowanych klubów piłkarskich w Polsce. 14-krotny mistrz Polski, 3-krotny zdobywca Pucharu Polski oraz jeden z dwóch polskich ćwierćfinalistów Pucharu UEFA w historii"

  8. The Following 2 Users Say Thank You to 19seba20 For This Useful Post:


  9. #28
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    zdradzę wam pewien sekret:

    [SIZE="5"]WEJDŹ NA SERWER I NAPIERDALAJ KASKI, MYŚL O TYM CO ROBISZ I CO ZROBISZ, A NIE DOŚWIADCZYSZ ŻADNYCH, POWTARZAM ŻADNYCH PRZYKROŚCI, WYZWISK I TYM PODOBNYCH![/SIZE]
    Ostatnio edytowane przez panam ; 21-10-2011 o 14:50

  10. #29
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,224
    Thanks
    57
    Thanked 102 Times in 63 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Cytat Zamieszczone przez 19seba20 Zobacz posta
    Mody napisz lepiej ze go nie obowiązują żadne zasady i bedzie po klopocie,bo pierdzielisz głupoty
    Dlaczego inni admini potrafią prowadzic gre bez bluzgania graczy?? i gra sie przy nich swietnie!!!
    Rozumiem przeklinanie tylko widze roznice miedzy powiedzeniem po nie udanej akcji "kurwa" a "kurwa ale z was cioty"
    Ktos tu napisal "skoro on nie ma szacunku do graczy to dlaczego gracze maja go szanowac" czy jakos tak
    Zgadzam sie z tymi slowami w 100%,tylko teraz jest ten szczegol,ze on moze mnie wyzwac od ciot idp a jesli ja bym odpysknal to wjebie mi perma za obraze admina i w temacie odwolania/skargi kazdy by napisal ze swietnie zrobil poniewaz nikt nie ma prawa obrazac admina
    To zróbcie ten serwer prywatny tylko dla swojej "paczuszki" i nie bedzie problemu
    Poki co kazdy ma prawo wejsc na TP i probowac swoich sil,nigdzie nie jest napisane ze prawo wstepu maja tylko gracze typu pro aktiv ktory po za cs`em w zyciu nie ma nic innego do roboty
    koles wyjdz z domu znajdz se jakas laske ktora da ci dotknąć cycka to moze ochloniesz i przejdzie ci
    a te tlumaczenie ze to wszystko przez to ze gracze sa tacy "nieogarnieci"staje sie nudne

    Mody zmień ten regulamin w dziale podania o admina bo to kompletne bzdury!!

    Myślałem ze Ty jako szef TP potrafisz pierdolnac do porzadku reka w stol ale widocznie sie mylilem bywa

    "Liczę na poważne podania, potencjalny przyszły Admin stanie się jakby nie było wizytówką Serwera"

    Czyli jak by nie było to activ reprezentuje Was/Ciebie (bo nie wiem ilu tych szefow wszystkich szefow jest)

    Nie miałem zamiaru nikogo obrazic nawet ciebie pro gejmerze,a to ze pisze wobec twej osoby bez zadnego szacunku zapewne cie nie zaboli,bo widzisz tak jak ty nie szanujesz zwyklych graczy tak my nie szanujemy ciebie,i nie pisz ze ci na tym nie zalezy by miec dobra opinie wsrod tej miejszosci bo my o tym wiemy


    dobranoc
    Zdobądźcie jakieś konkretne dowody, bo to co jest na tym demku to za mało, a nie caly czas jest słowo przeciwko słowu.

    Parę miesięcy temu, jak przedstawiono dowody to active został ukarany. Teraz to wygląda, jak polowanie na czarownice.
    Hidden Content [TP] - 193.33.176.148:27015
    Hidden Content - 193.33.176.15:27015

    Hidden Content - 193.33.176.53:27015
    Hidden Content - 193.33.176.188:27015

  11. #30
    Lamka Awatar KLRD
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    29
    Posty
    41
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Cytat Zamieszczone przez 19seba20 Zobacz posta
    Dlaczego inni admini potrafią prowadzic gre bez bluzgania graczy?? i gra sie przy nich swietnie!!!

    ekhm, ktorzy admini prowadzą gre? bo ja spotkalem sie tylko z aktiwem i sz.b.(no i znanszyk czasem wycuduje jakas perfect takte) Reszta udaje, ze nie ma mikro.

  12. #31
    Lamka Awatar daki007
    Dołączył
    Dec 2009
    Wiek
    28
    Posty
    23
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    KLRD inni admini prowadzą grę i to całkiem niezle . Po prostu teraz kłamiesz. Już chyba jesteś cały brązowy od tego wchodzenia w dupę .

  13. The Following 3 Users Say Thank You to daki007 For This Useful Post:


  14. #32
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Cytat Zamieszczone przez KLRD Zobacz posta
    ekhm, ktorzy admini prowadzą gre? bo ja spotkalem sie tylko z aktiwem i sz.b.(no i znanszyk czasem wycuduje jakas perfect takte) Reszta udaje, ze nie ma mikro.
    Active, sz.b., ZED, znaniol, Prezes, Mody, parabol ;) Tyle pamietam z tego tygodnia, a moja pamiec nie jest rewelacyjna.

  15. #33
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Cytat Zamieszczone przez KLRD Zobacz posta
    ekhm, ktorzy admini prowadzą gre? bo ja spotkalem sie tylko z aktiwem i sz.b.(no i znanszyk czasem wycuduje jakas perfect takte) Reszta udaje, ze nie ma mikro.
    polac mu bo dobrze gada !

  16. #34
    Spamer Awatar RomanSilnoreki
    Dołączył
    Apr 2010
    Wiek
    28
    Posty
    109
    Thanks
    27
    Thanked 18 Times in 11 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Cytat Zamieszczone przez KLRD Zobacz posta
    jestes chujowy i twoje grypsy trzepakowe tego nie zmienia.
    Może i gra słabo, ale to nie jest powodem by po nim jechać itp. Daki jest w porządku i gówno mnie to obchodzi że nie gra najlepiej, wystarczy że wchodzą tacy ludzie jak on i seba, wtedy atmosfera jest w zajebista. Rzygam tym waszym biadoleniem typu ten słaby tamten daje kicki a drugi płacze że za dużo map/ za mało. Najwyższy czas chyba skończyć to pier**lenie.

  17. The Following User Says Thank You to RomanSilnoreki For This Useful Post:


  18. #35
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    MOŻE CZAS ZAMKNĄĆ TEN TEMAT?

  19. #36
    Spamer z doświadczeniem Awatar parabole
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    453
    Thanks
    74
    Thanked 35 Times in 26 Posts

    Domyślnie Odp: SKARGA NA ACTIVE

    Nie kojarzyc mojej taktyki na de_nuke w TT? :O

    Tak na (pol)serio - Seba wydaje mi sie, ze on po prostu nie umie czytac! Stad nigdy nie widzi jak staramy sie prowadzic team... ;)

    Dobra zakonczmy offtop i powrocmy do meritum tematu - IMHO Active dobrze sprawuje obowiazki admina, ale czasem jezyk trzeba by mu mydlem przetrzec :P

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Podobne wątki

  1. skarga na ActivE.
    By nowy gracz in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 04-07-2011, 09:28
  2. skarga active
    By S600 in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 42
    Ostatni post / autor: 23-06-2011, 01:30
  3. Skarga
    By Roner in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 09-09-2009, 15:31

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •