Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 43

Wątek: skarga active

  1. #1
    Banned Awatar S600
    Dołączył
    Jun 2010
    Wiek
    10
    Posty
    12
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Domyślnie skarga active

    active czy twoje pojmowanie swiata ogranicza sie tylko do jednej slusznej koncepcji tj. twojej? wyjebales gosciu pol teamu, bo wjechali nie na tego bsa co ty sobie wymarzyles - 3 osoby wjechaly na A (m.in ja) i dostalismy kicka, ze nie wykonujemy celow mapy
    czlowieku to, ze ktos nie posluchal co tam brzeczysz pod nosem bawiac sie w dowodce druzyny to nie znaczy, ze nie wykonuje celow mapy - jak sie wkurwiasz, ze zginales, a miales genialny plan "wbic w 8 na bs i sie poblokowac w przejsciu" to nie kickuj normalnych graczy zeby sobie rozladowac napiecie

    edit: demo z d2 ~22:15 2011/06/20 jakby sobie ktos chcial poogladac za co "global kicki" leca
    Ostatnio edytowane przez S600 ; 20-06-2011 o 22:22

  2. #2
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Dodam, że zmietliśmy 3 graczy, czyli wyczyściliśmy wam plecy. To nie pierwszy taki głupi ban, a twoj drugi w przeciągu 30 minut.

  3. #3
    Lamka Awatar jacenty_gmoh
    Dołączył
    Jul 2010
    Wiek
    20
    Posty
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    coraz lepiej z tymi kikami za cele mapy, jestescie gotowi kopac kazdego i za wszystko tylko nie waszych internetowych kumpli co wam dupe liza
    na poczatku siema forum

  4. #4
    el Wymiataczos Awatar AN0N!M
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    28
    Posty
    468
    Thanks
    58
    Thanked 40 Times in 32 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Wypad 12- latku, ssaj mleczko

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez jacenty_gmoh Zobacz posta
    coraz lepiej z tymi kikami za cele mapy, jestescie gotowi kopac kazdego i za wszystko tylko nie waszych internetowych kumpli co wam dupe liza
    Ja osobiście nie patrze czy mam w znajomych czy nie! jak zasłużył to dostanie kika!

    Co do tematu, jeżeli Active stara się poprowadzić jakoś drużynę a wy utrudniacie mu to uciekając gdzie indziej to nie dziwcie się jak on was wyrzuca. Ciężko jest wam dać info, że idziecie plecy robić we 2 ? Jeżeli uważacie, że potraficie lepiej prowadzić drużynę, to to zróbcie a na pewno admin wam pomoże w zrealizowaniu waszej taktyki :)

  6. #6
    Lamka Awatar jacenty_gmoh
    Dołączył
    Jul 2010
    Wiek
    20
    Posty
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez S600 Zobacz posta
    czlowieku to, ze ktos nie posluchal co tam brzeczysz pod nosem bawiac sie w dowodce druzyny to nie znaczy, ze nie wykonuje celow mapy

    umiesz czytac ze zrozumieniem czy nie? mnie malo obchodzi to ze on sobie wydumal bieganie gdzies tam, chlopy pobiegli zrobili swoje dobrze - granie tepe to nie zapieprzanie w 8 osob na jednego bombsajta mistrzowie ceesa, banda debili tylko blokuje sie nawzajem - aktiw zaczal sypac kikami jak dostal w kapsko, przeciez taki admin to smiechu warte

    jakos inne pajace co nie potrafia grac nie leca za obijanie dupy, a tylko jak zostane przypilnowac 2 bsa bo slyszalem goscia to za jakies wydumane w mniemaniu admina ktory w dupie byl nie w lesie i gowno widzial nie wilka, leci kick "nie wykonywanie celow mapy"
    Ostatnio edytowane przez jacenty_gmoh ; 20-06-2011 o 23:05
    na poczatku siema forum

  7. #7
    el Wymiataczos Awatar Dreamer ^
    Dołączył
    Mar 2009
    Posty
    832
    Thanks
    10
    Thanked 31 Times in 28 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez An0n!m Zobacz posta
    Wypad 12- latku, ssaj mleczko
    Bogata wypowiedź dotycząca tematu. Poczekajmy na active niech opowie swoją wersję.

  8. #8
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez jacenty_gmoh Zobacz posta
    umiesz czytac ze zrozumieniem czy nie? mnie malo obchodzi to ze on sobie wydumal bieganie gdzies tam, chlopy pobiegli zrobili swoje dobrze - granie tepe to nie zapieprzanie w 8 osob na jednego bombsajta mistrzowie ceesa, banda debili tylko blokuje sie nawzajem - aktiw zaczal sypac kikami jak dostal w kapsko, przeciez taki admin to smiechu warte

    jakos inne pajace co nie potrafia grac nie leca za obijanie dupy, a tylko jak zostane przypilnowac 2 bsa bo slyszalem goscia to za jakies wydumane w mniemaniu admina ktory w dupie byl nie w lesie i gowno widzial nie wilka, leci kick "nie wykonywanie celow mapy"
    Po 1. Nie obrażaj nikogo
    Po 2. Gra teamplay to nie chodzenie samu w plecy ( bo tak łatwiej pewnie )
    Po 3. Rozumując twoim tokiem myślenia mogę śmiało powiedzieć, że admina mało obchodzi to że sobie wydumałeś biegać plecy :)

  9. #9
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    prowadzilem gre od kad mnie przezucilo do TT wszystko by bylo ladnie cacy zebyscie biegali razem wbiegasz B kryjesz dolnego trupa kryjesz plecy? kryjesz nie jak wasza polowa pilnowala gali i srodka 2 w trupie wystarczy nie pol teamu wbieglem sam z jednym typkiem bylo tylko 2 ct zabilem jednego drugi nas ubil byloby nas wiecej bs zajety i mozna plantowac pake nie jak wasza banda latajac za fragami po srodku mapy byscie nam pomogli byloby Ok chcieliscie grac swoje, pisz,mow poprowadze gre a tylko nie pod siebie ale pod caly team ile razy slysze od typa gala wbijamy i ten ktory prowadzil sam na srodku stoi grajcie TP nie bedzie kickow/banow

  10. #10
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    32
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    To jest najgorsze jak starasz się prowadzić drużynę a jeden sobie pobiegnie tutaj, jeden tutaj, potem każdy już biega ffa. Dlatego prosta zasada, biegamy razem, nie ważne kto prowadzi, czy admin czy gracz, ważne żeby wszyscy wbili na jednego bsa. (niekoniecznie tą samą drogą np długa-gala i ct ma posprzątane) Więc nie ma co się obrażać, tylko wyciągnąć wnioski i grać zespołowo.
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  11. #11
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Prowadzić drużynę to możesz grając z botami. Na serverach publicznych jest to niemożliwe, biorąc pod uwagę: 1. nieznajomość graczy 2. nie posiadanie przez niektórych mikrofonu itd 3. wbrew pozorom średni poziom, 4. nielicznych, ale zawsze, obcokrajowców.
    Wbiegliśmy tam we trójkę: ja, jaman i jakiś inny koleżka (nie gmohu). Zabiliśmy 3 graczy. Nie ułatwiliśmy wam zadania?
    Ile razy było tak, że wchodzi się całą bandą do trupa, dostaje się 3 granaty i jest po teamie?
    Weźmy tego dd2. Ct rozdzielając się przeważnie idzie:
    -2-3 na długą (czasem idzie więcej)
    -1 gala
    -1 środek
    -3-4 B
    czyli mieliście pewność, że na B jest min 3 gierojów, max 5, bo trzech ubiliśmy. Czy wbieganie tam również w 5 osób to mało? To do cholery jasnej mało? Już pomijam fakt, że jak was tam wydziubdziali, to byliśmy we trójkę z full zestawem sprzętu i mogliśmy bez problemu wygrać rundę.

    Uświadomcie sobie w końcu, że gra TP nie polega na wbieganiu tam, gdzie chce sobie szanowny admin, który może jak każdy się pomylić. Już pomijam fakt, że kicka za grę ffa na serverze tp nie powinno się dawać po jednym, TAKIM przypadku. Po prostu Active zrobiłeś błąd, bo jesteś kiepskim gierojem. I tyle.

    Anonim, myślisz, że wrzucanie w avatary lasek, których na oczy żeś nie widział i granie w sylwestra w csa, stawia Cię na większym poziomie intelektualnym, niż 12-latka? Wniosłeś do tematu tyle, ile reprezentujesz samym sobą - czyli nic.

    Prezes trochę popieram, trochę nie. Popieram to, że trzeba grać zespołowo, ale nie popieram tego, że gra zespołowa polega na zapierdalaniu w jedno miejsce i zgarnianie batów. Tak właśnie się przegrywa - bo zawsze ktoś kogoś zablokuje, ktoś czegoś nie przypilnuje, wpadnie parę petard i jest po herbacie. Dobrze napisałeś, że trzeba wyciągnąć wnioski: zastanówcie się nad tym wszyscy, bo kiepsko po całym dniu pracy/uczelni/szkoły/użerania się z kacem, dostawać kicka i siedzieć kolejne jebane pół godziny, aby się dostać na wasz server - tylko i wyłącznie, przez głupotę admina.
    Ostatnio edytowane przez Piwosz ; 21-06-2011 o 01:32

  12. #12
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    32
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    Prezes trochę popieram, trochę nie. Popieram to, że trzeba grać zespołowo, ale nie popieram tego, że gra zespołowa polega na zapierdalaniu w jedno miejsce i zgarnianie batów. Tak właśnie się przegrywa - bo zawsze ktoś kogoś zablokuje, ktoś czegoś nie przypilnuje, wpadnie parę petard i jest po herbacie. Dobrze napisałeś, że trzeba wyciągnąć wnioski: zastanówcie się nad tym wszyscy, bo kiepsko po całym dniu pracy/uczelni/szkoły/użerania się z kacem, dostawać kicka i siedzieć kolejne jebane pół godziny, aby się dostać na wasz server - tylko i wyłącznie, przez głupotę admina.
    Zawsze można przeczekać 15 sekund przed wbiciem, jak regularnie rzucają granaty, albo zrobić fejka i na drugiego bsa. To o czym ty mówisz, że trochę na długą, trochę galą, trochę B, może być dopuszczone jedynie wtedy jeżeli jest to elementem taktyki którą ktoś koordynuje, czyli np mówi, 2 gala, 1 długa, a reszta czeka przed trupem i wbija po chwili. To by było jak najbardziej ok. Bo na tym właśnie polega gra zespołowa :) Zresztą ja nigdy nie wywalam jak cześć drużyny idzie w inne miejsce jeżeli nie jest to każdy z osobna, jak wbijają 3 osoby na B. reszta A to można powiedzieć że dalej grają zespołowo.
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  13. #13
    H@ HJ Awatar Maverick69
    Dołączył
    May 2010
    Posty
    646
    Thanks
    29
    Thanked 46 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    1. jeżeli tak bardzo wszystkim zarzucasz złe prowadzenie gry to zacznij sam to robić.
    2. Nie zawsze wbieganie wszyscy razem daje efekt tak samo jak robienie pleców, jest to tylko kilka z wielu taktyk i osoba prowadząca grę taką podjęła. Jak Ci się nie podoba patrz punkt pierwszy.
    3. Jeżeli osoba, która podjęła prowadzenie gry widzi, że ktoś robi co chcę, to dlaczego nie ma go zaprosić na serwer FFA - przecież od tego on jest.
    wiaderko.com[TP] - 193.33.176.148:27015
    wiaderko.com[AWP/HG DM] - 193.33.176.50:27015
    na serwerach - za stary na to jestem
    STEAM zawsze ON. Pisz jaki masz problem - jak będę odpiszę.

  14. #14
    młodszy pro Awatar szukam bana
    Dołączył
    Dec 2007
    Wiek
    31
    Posty
    3,976
    Thanks
    33
    Thanked 200 Times in 124 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    najlepsza taktyka:
    "ja wbiegam sam, a wy tylko nie przeszkadzajcie"

    gdybyście umieli taką taktykę wykonać to ja bym się nie wkurzał już na serwerze...

  15. #15
    el Wymiataczos Awatar Dreamer ^
    Dołączył
    Mar 2009
    Posty
    832
    Thanks
    10
    Thanked 31 Times in 28 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Piwosz ma trochę racji w tym co napisał.

  16. #16
    młodszy pro Awatar szukam bana
    Dołączył
    Dec 2007
    Wiek
    31
    Posty
    3,976
    Thanks
    33
    Thanked 200 Times in 124 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    na 99% piwosz jest typem gracza, który zabija tylko w plecy dzięki temu, że na serwerze w jego drużynie jest ktoś typu aktiw lub ja, który swoim mimo wszystko drużynowym wbiciem próbuje gdzieś wbić, a on w tym czasie ubija jakiegoś boba w plecy...

  17. #17
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    I dlatego szb dzięki takim graczom nie dostajesz w papę 99% razy więcej, niż byś miał dostawać.

    @Za słaby na to jestem: Nie ma czegos takiego jak prowadzenie gry na takim serverze, niech to do Ciebie w końcu dotrze. A na pewno nie będę sobie psuć zabawy ginąc co rundę tylko dlatego, że ktoś mi każe gdzieś biec, na litość...

    P.S. zawsze jak miałem pakę, to albo ją komuś wyrzucałem, albo biegłem tam, gdzie większość - bo wtedy faktycznie zabawa w komandosa może zirytować, choć też nie jest do końca bezsensowna.
    Ostatnio edytowane przez Piwosz ; 21-06-2011 o 11:20

  18. #18
    młodszy pro Awatar szukam bana
    Dołączył
    Dec 2007
    Wiek
    31
    Posty
    3,976
    Thanks
    33
    Thanked 200 Times in 124 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    boś jest suaby :))

  19. #19
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    piwosz po co w ogóle dyskutujesz?? dobrze wiesz że nawet jeśli byś miał racje to i tak Cie zgnoją,zmieszają z błotem bo to są admini i im wolno,prócz swojego czubka nosa i świetnej gry nic innego nie widzą (oczywiście jeszcze zostało paru normalnych tylko ciekawe na jak długo)
    a Ty activ zrozum że to tylko zwykła gra i wrzuć trochę na luz,bo wieczne wyzywanie i wywalanie graczy też nie jest na miejscu,ktoś nie chcący strzeli w Ciebie lub oberwiesz z FB to drzesz się jak nie normalny człowieku i od razu wyzywasz
    a zastanowiła mnie sytuacja z wczoraj/dzisiaj bo to w nocy było na nuku jak dobrze pamiętam,na jak długo byś dał bana komuś kto zrobił by to co Ty czyli
    byłeś w tt paka była podłożona zostałeś Ty i koleś z ct,myślałeś że nie będzie broił na raz a tu peszek bo tak zrobił i CT wygrało rundę
    już za dużo Twoich śmiesznych banów widziałem więc wiem że jeśli to by był ktoś inny zamiast Ciebie to by wyleciał bo dostałbyś szoku i zaczął wyzywać
    aaaa i jak np ja nie chcący rzucam FB i z niego oberwiesz to nie wyzywaj stary jak nie normalny tylko chociaż przyjmij te przeprosiny które idą w Twoim kierunku,i zrozum że nie każdy ogarnia radar
    aaaaaaa i jeszcze jedno,jeśli liberator nie dostał adma bo niby nie posiada "kultury" wyzywa innych graczy to ja już więcej pytań nie mam dziękuje

  20. The Following User Says Thank You to 19seba20 For This Useful Post:


  21. #20
    Lamka Awatar jacenty_gmoh
    Dołączył
    Jul 2010
    Wiek
    20
    Posty
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    @seba: dyskutuje po to zeby naswietlic pewien problem, ktory go i jego kolezkow dreczy - bezsensowne kicki i panoszenie sie adminow, ktorzy graja srednio

    @aktiv: kup sobie jakis slownik bo ledwo przeczytalem co nabazgrales

    fajnie ze teraz temat zostanie zamieniony w smichy-chichy i lekkie naigrywanie sie z autorow tematu
    na poczatku siema forum

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. skarga na ActivE.
    By nowy gracz in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 04-07-2011, 09:28
  2. Skarga na JanuszTytanowy
    By razorpol in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 15-11-2010, 20:17
  3. Skarga...
    By BeNq! in forum Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 21-04-2010, 17:23
  4. Skarga
    By Roner in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 09-09-2009, 15:31
  5. Skarga!
    By Tajfun in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 27-02-2008, 17:34

Odwiedzający poszukiwali:

myślisz że jesteś piwoszem

hashjama wiaderko piwosz

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •