Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 43

Wątek: skarga active

  1. #21
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    prowadz gre "jacenty" i "piwosz" chce zobaczyc wasze efekty

  2. #22
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Active umiesz czytac, czy cała strona postów to za mało? Moje stanowisko jest jasne - kick bez przyczyny, bo NIE DA SIĘ efektywnie prowadzić drużyny na serverze publicznym. I nie mam zamiaru się tego podejmować. Masz coś jeszcze do dodania na poziomie? Tylko przeczytaj wszystko jeszcze raz, zeby sie nie powtorzyc.

  3. #23
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    To ja Ciebie zapraszam na FFA gdzie możesz uskuteczniać swój styl gry. A skoro nie potrafisz znaleźć swojego miejsca w szeregu to nie miej pretensji o kiki i bany.

  4. #24
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Szczerze mówiąc oczekiwałem bardziej racjonalnej wypowiedzi. Było mówione sto razy, że bieganie w jedno miejsce całą bandą to nie jest TP! Nie masz nic do dodania, to nie pisz głupich postów.

  5. #25
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    jak dla mnie sie da prowadzic tylko ty widzisz jakis problem i moze 3 graczy wiecej ktorych kicklem nie potrafisz grac? skoro mowisz ze wbic sie cala banda nie da? uwierz ze sie da tylko trzeba miec jajca na miejscu a nie w tyle sz.b ci napisal w plecy zabic potrafisz innaczej juz nie wiec idz synek sobie na HJ FFA tam graj swoje zabijaj w plecy kamp rob co chcesz na HJ TP gramy jak gramy albo robimy cos razem albo nie robimy nic proste i logiczne i prosze zamknij juz ktos ten puacz o kicka....

    i masz tu IP 193.33.176.188:27015 HJ FFA

  6. #26
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Czy gdzieś napisałem, że się nie da? Czytać umiesz? Poziom gry na serverze jest na tyle niski, że trudniej wbić w 8 osób niż w 5.
    Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, kolejne 3 linijki pierdolenia o niczym. "Zamknij ten puacz o kicka" bo co, bo nagle do Ciebie dociera, że racji nie masz i tak ciężko się przyznać?
    Chociaż z drugiej strony można zamknąć, bo i tak wiadomo, że:
    oczywista sprawa>>>>>>>>>>>twoje marne pierdolenie.

  7. #27
    V.I.P. Awatar cycu
    Dołączył
    Apr 2009
    Wiek
    36
    Posty
    155
    Thanks
    45
    Thanked 71 Times in 40 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    ... NIE DA SIĘ efektywnie prowadzić drużyny na serverze publicznym....
    Oczywiście że się da. Wystarczy że admin wejdzie i da pare kicków i ze 2 bany za ffa to nagle wszyscy zaczynają grać tp.
    A najlepsi gracze są chyba Ci co mają najlepszego respa a boją się wchodzić pierwsi na bsa. Wtedy albo łukami biegają żeby dać się wyprzedzić albo zatrzymują się na chwilę. Ostatnio nie miałem dnia żebym takiej osoby z serwera nie wyrzucił.

    Bardzo dobra robota Active. Fajnie że Ci się chce pilnować porządku i nie pieprzysz się z takimi typami.

  8. The Following 2 Users Say Thank You to cycu For This Useful Post:


  9. #28
    Spamer z doświadczeniem Awatar Striker11
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    187
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 10 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    Było mówione sto razy, że bieganie w jedno miejsce całą bandą to nie jest TP!.
    A co to jest?
    Admin jak nie będzie wywalać za coś takiego to każdy będzie biegał gdzie chce i zrobi się FFA. Można czasami chodzić tak aby robić przeciwnikom plecy, ale max 2 osoby.
    Wy jesteście zapatrzeni pewnie w ligi i czołowe teamy na świecie które grają ze sobą od lat i oni mogą się rozbiegać gdyż oni każdy ruch maja zaplanowany, ale na serwerze publicznym? Taktyki jakie można zrobić to : fake z jednego bs na drugi, i wbić na pełnej.
    Gdyby wszyscy tak jak uważali jak Ty Piwosz to skończyło by się tak że tt by czekało aż znikną strefy rashu i ct zacznie skracać, aby tt mogło sobie pofragować.
    Ciężko zrozumieć najprostsze zasady? HJ FFA wita a serwer tez jest bardzo przyjemny.


    EDIT: Podpisuje się pod wypowiedzią cyca, dobrze że chce mu się bawić z ludźmi często topornymi.

  10. #29
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Można czasami chodzić tak aby robić przeciwnikom plecy, ale max 2 osoby.
    To w koncu to jest ffa, czy nie? Za każdym razem każdy z was mówi co innego. Przestańcie mi tu chrzanić "zapraszamy na ffa", bo zagraliśmy dobrze i nie mam zamiaru rezygnować z przemyślanej gry na rzecz biegania po całej mapie. Team Play jak sama nazwa wskazuje, polega na graniu zespołowym i nie rozumiem, czemu pomoc w wykonaniu akcji ma być nagradzana kickiem? Cycu oczywiscie, przykłady jakie podałeś kwalifikują się na kicka - sam przeważnie jak mam dobry resp to biegnę pierwszy, chyba, ze mam eko w tt.
    Gdyby cała gra polegała na tym, zeby wbijac od razu wszyscy na bsa to byłaby nudna, a przede wszystkim - nawet sobie sprawy nie zdajecie jak prosto jest powstrzymać taką fale ludzi, szczególnie, przy wbijaniu na B na dd2 (granaty do trupa, dwie osoby skanują ściane i po robocie).
    Chcę w końcu usłyszeć, że nie musieliśmy dostać tych kicków, bo cała sytuacja zaczyna być drażniąca.

  11. #30
    V.I.P. Awatar cycu
    Dołączył
    Apr 2009
    Wiek
    36
    Posty
    155
    Thanks
    45
    Thanked 71 Times in 40 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    ... sam przeważnie jak mam dobry resp to biegnę pierwszy, chyba, ze mam eko w tt.
    No i właśnie o to mi chodzi. Z tego co widzę to ostatnio każdy ma jakiś problem żeby wbiec pierwszemu na bs. Przecież lepiej puścić resztę przodem no nie? Kij w to że przez Ciebie zaraz się następny zatrzyma i runda w plecy. Przez takie akcje robi się lipa na serwerze.

    Sprawa jest prosta... my admini się nie zmienimy. Będziemy cały czas kickować i banować za takie akcje. A jak się komuś nie podoba to przecież nikt nikogo nie zmusza do gry u nas.
    A i jeszcze jedna sprawa.. tak narzekacie na to że admini źli a jak przychodzi co do czego to na serwer ludzie wbijają po pół godziny. Może jednak większości osób podoba się taki styl prowadzenia serwera a nieliczni płaczą na forum?

  12. #31
    Spamer z doświadczeniem Awatar djprezes
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    32
    Posty
    410
    Thanks
    73
    Thanked 54 Times in 35 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    to jest najlepsze jak ktoś zaczyna skakać, kręcić się, stawać, tylko żeby pierwszy nie wbiegł, tylko nie bierze pod uwagę ,że oprócz blokowania siebie blokuje także resztę zespołu i marnuje dobry resp, cycu dobrze mówi polać mu piwa!
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

  13. #32
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    , bo NIE DA SIĘ efektywnie prowadzić drużyny na serverze publicznym.


    ---------- Post dodany 21-06-2011 o godzinie 16:39 ----------

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    gdzieś napisałem, że się nie da?

    masz odpowiedz....
    Ostatnio edytowane przez ActivE. ; 21-06-2011 o 17:41

  14. #33
    Banned Awatar Piwosz
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    29
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    skoro mowisz ze wbic sie cala banda nie da? uwierz ze sie da
    Nie graj głupa i czytaj ze zrozumieniem.

  15. #34
    Spamer z doświadczeniem Awatar Janusz_
    Dołączył
    Feb 2010
    Wiek
    28
    Posty
    276
    Thanks
    26
    Thanked 28 Times in 17 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Cytat Zamieszczone przez Piwosz Zobacz posta
    Nie graj głupa i czytaj ze zrozumieniem.
    skończ z tym czytaniem ze zrozumieniem, bo w jednym poście piszesz, że się nie da a potem sam sobie zaprzeczasz więc ty masz najwyraźniej problem z samym sobą. I najlepiej już zamknąć ten temat bo ten człowiek nie przyjmuje nic do wiadomości.

  16. #35
    Spamer Awatar ActivE.
    Dołączył
    Jan 2011
    Wiek
    33
    Posty
    102
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    jak najbardziej jestem za :D

  17. #36
    Banned Awatar S600
    Dołączył
    Jun 2010
    Wiek
    10
    Posty
    12
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    @cycu, striker, prezes - to jest zupelnie inna kwestia jak dostaje kicka od was czy od mody'ego albo leszcza i powod jest "nie wykonujesz celow mapy" (jak sie uzbieraly 2 kicki dla mnie w ciagu 2 lat z takim powodem od adminow ktorych wymienilem to jest wszystko, chociaz i tak sobie nie przypominam zadnego, wiec 2 licze z przesada). Chodzi o to co ten typ wyprawia. Jesli chodzi o mnie to ja nie mam zupelnie zadnego problemu czy wbije pierwszy czy ostatni czy zgine czy nie, ale smiem twierdzic, ze skutek jest najlepszy jak wbiega max 4 grajkow, a nie 8 co jeden drugiego blokuje, 3 "hajtow" drze cipy, zeby cos tam robic, a czegos nie robic, a reszta w tzw miedzyczasie cofa, bo dostala 2 flesze.

    Istota problemu nie sa tak na prawde kicki "nie wykonujesz celow mapy" i taktyki, ale kicki rozdawana przez tego rozhustanego emocjonalnie 25 latka, ktory drze pysk na kazdego w kolo, a sam nie widzi co odpierdala grajac. Pomijam to, ze on ma mikrofon i prowadzi gre (pomijam tez ze prowadzenie ogranicza sie pseudowjazdow calym teamem i krzykow) chodzi o to, ze ten gosc jak sobie umysli "wjezdzam b" to tam wjezdza i sa teraz dwie mozliwosci:
    a) wjechal i zyje i drze pysk na typa z paka zeby podkladal szybciej i trzymal klawisz E bardziej itd
    b) wjechal i nie zyje

    wazna jest opcja "b" bo w takiej sytuacji ten czlowiek wpierdala kicki/bany i wylewa swoje zale/zlosci na kazdego kto jest w innym miejscu na mapie niz jego zwloki

    @cycu chodzi o takie akcje jak opisalem w zdaniu wyzej, a nie o to, ze ktos gra ffa czy sie boi wjechac na bsa - jeszcze inaczej mowiac - chodzi o wypierdalanie ludzi, ktorzy graja tp, ale nie biegna za adminem na odleglosc machniecia nozem


    Co do tematu, jeżeli Active stara się poprowadzić jakoś drużynę a wy utrudniacie mu to uciekając gdzie indziej to nie dziwcie się jak on was wyrzuca.
    juz bym wolal zeby mnie prowadzil pies przewodnik - taki pies mysli i nie szczeka bez powodu

  18. The Following 2 Users Say Thank You to S600 For This Useful Post:


  19. #37
    Lamka Awatar talicd2
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    31
    Posty
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    POTWIERDZAM to co napisał S600 i seba. Wczoraj w dzień byłem tego świadkiem. Uważam że problem tkwi w w nerwowości Activa. Sytuacje podobne jak juz pisaliscie wyżej oraz teksty przez mikrofon "wypierdole was wszystkich" (przypadkowe fleshe, źle sie odpije itp )bluzga za bluzga. Myślę ze da sie utrzymać porządek na serwie bez tych zbednych epitetów i dawać przemyslane kicki. Oczywiscie z pełnym opanowaniem. Jeżeli TAK bardzo wkurwiają Cie takie sytuację Activ to moze przerwe trzeba zrobić (mi pomaga)
    Pozdrawiam Kamil

  20. #38
    H@ HJ Awatar Maverick69
    Dołączył
    May 2010
    Posty
    646
    Thanks
    29
    Thanked 46 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    Active może i jest trochę nerwowy ale przynajmniej w ciągu 10 minut zrobi porządek na serwie i wtedy dopiero można pograć :)
    wiaderko.com[TP] - 193.33.176.148:27015
    wiaderko.com[AWP/HG DM] - 193.33.176.50:27015
    na serwerach - za stary na to jestem
    STEAM zawsze ON. Pisz jaki masz problem - jak będę odpiszę.

  21. #39
    Spamer z doświadczeniem Awatar Puotech
    Dołączył
    Jun 2009
    Wiek
    30
    Posty
    333
    Thanks
    14
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    W chuj nadgorliwy jest Acitve. Już mu to pisałem. Jak mu przez przypadek flesza rzucisz to kick, a jak on komus rzuci "sorry". Zabiłem go przez przypadek, kick. Oczywiście dla Ciebie active zwykłe "sorry" wystarczy, dla mnie nie. Troche sprawiedliwości na tym świecie musi być. I adminy, pamiętajcie, TP nie ogranicza sie do "dzida na A", "pizda na gale" "rura na B" "ogien na JP"...tak drużyne to sobie każdy prowadzić może. Prezes jest dobrym przykładem. Kiedy prowadzi, stosuje fejki itp.
    Maverick, może i porządek jest, ale gra w takiej atmosferze i przy jego napince jest chujowa...

  22. The Following User Says Thank You to Puotech For This Useful Post:


  23. #40
    Starsza lamka Awatar 19seba20
    Dołączył
    Feb 2011
    Wiek
    28
    Posty
    67
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Domyślnie Odp: skarga active

    tych sytuacji jest bardzo wiele,na trainie stoi z awp i kryje odnoge zabili go to afera na caly team i pisanie na glownym "@ jak wy kurwa pilnujecie tej odnogi" "brawo ct 4 raz wchodza odnoga" dla mnie jest to nie zrozumiale
    puotech dziwie sie ze spotkales sie z glupim "sory" od activa,widocznie masz u niego jakis respekt:D bo zwyklego slabego gracza takiego jak ja to tylko zgnoi jeszcze bardziej i obarczy mnie wina,no bo chwila moment
    skoro go ktos oslepi ubije lub zabije i za to ten ktos odrazu ma wypad z serwa nie mowiac juz o tym ze wejsc na ten serw to cud (nie odbierajcie mi slota:D) ,to chyba te glupie "sory" "przepraszam" wypadalo by powiedziec a nie jechac po graczu dalej

    pamietam za nim activ dostales adma a ja zaczynalem na hj to grajac z Toba w teamie jak dla mnie wtedy to byla przyjemnosc a teraz to az strach sie odezwac przy Tobie by nie zarobic glupiego bana lub nie zostac zgnojonym a przeciez admin ma zawsze racje wiec szans bym nie mial

    ja nawet nie bede porownywal tu Prezesa do Activa,poniewaz kazdy kto grywa przy jednym i przy drugim widzi roznice,wiadomo ze nie kiedy to trza juz za przeproszeniem opierdolic druzyne by sie sluchali lub dac kicka jednego drugiego
    ale sa lepsze metody niz tylko ponizanie graczy
    i nie piszcie mi o ortach oke:P


    a i jeszcze taka ciekawostka,jestem ciekaw ile teraz spelniasz wymogow na adma


    Wymagania - Serwer TP:

    1. Powyżej 300h przegranych na Serwerze.

    2. Jeden, rozpoznawalny nick.

    3. Kultura na poziomie.

    4. Min. 18 lat (mogą być wyjątki).

    5. Pojęcie o grze, względny skill (mile widziane 2:1).

    6. Przestrzeganie i znajomość - Regulamin Serwera HashJama TP oraz Obowiązki Administratorów Serwerów HashJama.

    7. Bezstronność, rzetelność.

    8. Umiejętność rozpoznawania wspomagaczy.

    9. Posiadanie i używanie mikrofonu w celu ustalania taktyk.


    "Dodatkowo przyszły kandydat musi być lubiany, rozpoznawalny i ogarnięty. Po otrzymaniu uprawnień Admin musi być aktywny na forum, przynajmniej w działach dotyczących Serwera.
    Liczę na poważne podania, potencjalny przyszły Admin stanie się jakby nie było wizytówką Serwera, dlatego nie akceptujemy osób, które chcą używać Admina do zabawy.
    Mile widziane dodatkowe informacje. Zapraszam Adminów jak i graczy do oceny podań."



    no to 3pkt juz odpada,DODATKOWO PRZYSZŁY KANDYDAT MUSI BYĆ LUBIANY (jesteś pewnie przez adminów bo watpie ze przez graczy) ,ADMIN STANIE SIĘ JAKBY NIE BYŁO WIZYTÓWKĄ SERWERA ode mnie na tyle
    Ostatnio edytowane przez 19seba20 ; 22-06-2011 o 00:44

  24. The Following User Says Thank You to 19seba20 For This Useful Post:


Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. skarga na ActivE.
    By nowy gracz in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 04-07-2011, 09:28
  2. Skarga na JanuszTytanowy
    By razorpol in forum Opinie o adminach TP
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 15-11-2010, 20:17
  3. Skarga...
    By BeNq! in forum Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 21-04-2010, 17:23
  4. Skarga
    By Roner in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 09-09-2009, 15:31
  5. Skarga!
    By Tajfun in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 27-02-2008, 17:34

Odwiedzający poszukiwali:

myślisz że jesteś piwoszem

hashjama wiaderko piwosz

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •