Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 32
  1. #1
    prawie jak pro Awatar ~ghana.
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    1,212
    Thanks
    33
    Thanked 77 Times in 62 Posts

    Domyślnie Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Witam. jak sam temat mowi: "Opinie o Adminach" to mozna by sie temu ugwaruntowac. Chodzi mi o to zeby zrobic osobny temat z kazdym adminem a gracze lub inni admini beda wystawiac opinie o nastepujacym graczu. Mysle ze to by sie nie mijalo z celem niektorym adminom przyda sie opinie aby ocenic ich prace.
    Jeden jest Mistrz Polski ...

  2. #2
    el Wymiataczos Awatar no i co?
    Dołączył
    Dec 2009
    Wiek
    31
    Posty
    853
    Thanks
    38
    Thanked 76 Times in 68 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    co racja to racja. zalozyc temat ze skarga to spore halo jest, ale np. napisac posta w gotowym temacie to co innego. mogliby gracze pisac, np. ze zbyt surowy itp. jako swierzak jestem ciekaw co o mnie mysla gracze i co moglbym zmienic.
    Ostatnio edytowane przez no i co? ; 23-06-2010 o 21:48
    no i co?

  3. #3
    H@ HJ Awatar oWo!
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    749
    Thanks
    76
    Thanked 158 Times in 73 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Krytyka na poziomie zawsze jest na miejscu.

    Gracze -> Admini w zupełności wystarczy. :)

  4. #4
    el Wymiataczos Awatar wujek get
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    29
    Posty
    573
    Thanks
    16
    Thanked 45 Times in 33 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    jak sie komus chce to niech cos takiego zrobi, ale chyba sami siebie nie bedziemy oceniali
    ;o say wooow sweety

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar natur
    Dołączył
    Nov 2006
    Posty
    280
    Thanks
    44
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    bardzo fajna opcja;)

  6. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar Striker11
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    187
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 10 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Opcja fajna ale wiadomo że 90% z tych co dostali bana od danego admina to uzna go za zbyt surowego albo że coś nie tak. Sam spodziewam się ze ludzie ocenią mnie jako surowego :)

  7. #7
    Starsza lamka Awatar panceR
    Dołączył
    Jan 2007
    Posty
    88
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Striker to co o mnie by pisali :P

  8. #8
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    28
    Posty
    2,667
    Thanks
    4
    Thanked 104 Times in 91 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Cytat Zamieszczone przez Striker11 Zobacz posta
    Sam spodziewam się ze ludzie ocenią mnie jako surowego :)
    Do mnie Ci jeszcze daleko, nawet jak jestem na emeryturze :)
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  9. #9
    Spamer Awatar ravv
    Dołączył
    Mar 2009
    Posty
    106
    Thanks
    28
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    jestem za :)
    wasted years

    Hidden Content - fragi z TP
    Hidden Content

  10. #10
    V.I.P. Awatar leszczu
    Dołączył
    Feb 2008
    Wiek
    35
    Posty
    328
    Thanks
    32
    Thanked 36 Times in 28 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    powiedzmy zrobic zeby wstawic + jak sie admina lubi/uwaza ze dobrze sprawuje role admina na serwie - jak nnie lubi /neguje dobra postawe admina na seriwe. Z czego kazdy uzytkownik forum bedzie mial jeden glos. Ponadto przy plusach opinie moga zamieszczac tylko ludzie ktorzy dali plus, a przy minusach ludzie ktorzy dali minus. Znaczy najpierw zaglosowaliby (znaczyloby to ze usera interesuje dany admin) a potem mieli mopzliwosc przeczytania wszystkich opinii o adminie. jezeli chodzi o same plusy iu minusy mialyby byc widoczne przez caly czas. Powiedzmy na zielono i czerwono zeby ladnie kolorkiem sie wyroznialy. Mozna tez taka infropmacje dodac na serwerze, zeby ludzie wiedzieli ze takie cos istnieje. Doprowadzi to do zwiekszenia liczby userow na forum. Co poprawi nasze i tak juz dobre statystyki. Ponadto proponowalbym przy nicku admina pokazywac staz bycia adminem na serwerze oraz range administratora.Znaczy kazdy admin moglby zdobywac rangi. Wiadom oze jak przystepujecie do naszej braci macie malutki status, ale z czasem moze szybko wzrosnac. Musielibysmy zaczac dokladniejsze monitorowanie adminow ich dzialalnos na forum jak i na serwerze. Oczywiscie przewage beda mieli ludzie ktorzy graja i sa aktywni podczas podczas wakacji. Wiadomo ze podczas wakacji spada liczba userow. WIec jakos to moze zmobilizowac. Kolory moga zostac te same czyli nibieskie ale mozna dodac range jak w wojsku, albo gwaizdki jakies i takie tam pierdoly. SIe troszke uwalilem, al emam nadzieje ze z sensem jakos powiedziane ;) Jakby To Janek powiedzial pjona

  11. #11
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    28
    Posty
    2,667
    Thanks
    4
    Thanked 104 Times in 91 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    No no z serwera robimy wojsko a admini będą bić się o rangi i gwiazdki, przypał że szok, jak cały ten temat.
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  12. #12
    pro Awatar Major
    Dołączył
    Feb 2008
    Posty
    6,235
    Thanks
    58
    Thanked 279 Times in 255 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    nikt wam raczej tego działu teraz nie zrobi

    Opinie o adminach
    Opinie o adminach - Tutaj można poskarżyć się na adminów HashJamy TP.. lub tez ich pochwalić
    więc po co nowy dział?

    Ktoś założy temat np: Opinia o no i co? - a w nim ludzie będą pisać pozytywnie i negatywnie. To chyba w zupełności wystarczy
    Ostatnio edytowane przez Major ; 24-06-2010 o 07:44

    Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

    Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń
    Hidden Content

  13. #13
    H@ HJ Awatar Maverick69
    Dołączył
    May 2010
    Posty
    646
    Thanks
    29
    Thanked 46 Times in 23 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    założenie tematu nie jest trudne i w zasadzie spełnia podobną funkcję co podforum - tylko, że obciążasz tym użytkownika a nie moderatora. Jeżeli użytkownik zechce się wypowiedzieć zawsze może taki temat założyć. Po co dokładać moderatorom roboty jak i tak użytkownicy z tego nie będą korzystać - zobaczcie na obecną ilość wątków.
    wiaderko.com[TP] - 193.33.176.148:27015
    wiaderko.com[AWP/HG DM] - 193.33.176.50:27015
    na serwerach - za stary na to jestem
    STEAM zawsze ON. Pisz jaki masz problem - jak będę odpiszę.

  14. #14
    prawie jak pro Awatar ~ghana.
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    1,212
    Thanks
    33
    Thanked 77 Times in 62 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Cytat Zamieszczone przez Major Zobacz posta
    nikt wam raczej tego działu teraz nie zrobi

    Opinie o adminach

    więc po co nowy dział?

    Ktoś założy temat np: Opinia o no i co? - a w nim ludzie będą pisać pozytywnie i negatywnie. To chyba w zupełności wystarczy

    Majorek od samego poczatku o to wlasnie mi chodzi, dodatkowo mozna dodac ankiete np; jak oceniasz prace tego admina (pozytywnie , (negatywnie i po problemie wystarczy zalozc temat i gitara

    PS. jak napisal Floo, gram juz dobrych kilkadziesiat godzin na tp i nie wydaje mi sie zeby sodowka odbila adminom, ktorzy wydaja sie stac na wysokim poziomie intelektualnym.
    Jeden jest Mistrz Polski ...

  15. #15
    pro Awatar Major
    Dołączył
    Feb 2008
    Posty
    6,235
    Thanks
    58
    Thanked 279 Times in 255 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    ee kminie, z rana ja to jakoś zrozumiałem ze chodzi o nowy dział :P

    Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

    Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń
    Hidden Content

  16. #16
    el Wymiataczos Awatar AN0N!M
    Dołączył
    Jan 2010
    Wiek
    28
    Posty
    468
    Thanks
    58
    Thanked 40 Times in 32 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Dobre dobre popieram xD

  17. #17
    Lamka Awatar freshmint.
    Dołączył
    Apr 2009
    Wiek
    28
    Posty
    26
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Jak dla mnie początkowa opcja klasycznych opinii OK, ale nie bawmy się w jakieś plusy/minusy i rangi, bo jak już kilka osób mówiło to z czasem źle się skończy...

  18. #18
    V.I.P. Awatar ~VI~
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    25
    Posty
    1,230
    Thanks
    62
    Thanked 73 Times in 65 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    Cytat Zamieszczone przez freshmint. Zobacz posta
    Jak dla mnie początkowa opcja klasycznych opinii OK, ale nie bawmy się w jakieś plusy/minusy i rangi, bo jak już kilka osób mówiło to z czasem źle się skończy...
    Do tego trochę roboty z tym by było na forum :) Aktualnie są chyba tylko gibony i rangi prawda?
    Hidden Content
    Strumykuję na twitch.tv/szosteczka
    Dzień dobry!

  19. #19
    prawie jak pro Awatar ~ghana.
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    1,212
    Thanks
    33
    Thanked 77 Times in 62 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    tak VI . Oczywiscie nie chcialbym jakis plusow minusow itp. dodawac wtedy admini by mogli ze soba walczyc i mogla by spasc atmosfera a tego chyba nie chcemy ?
    Jeden jest Mistrz Polski ...

  20. #20
    pro Awatar Major
    Dołączył
    Feb 2008
    Posty
    6,235
    Thanks
    58
    Thanked 279 Times in 255 Posts

    Domyślnie Odp: Propozycja gospodarowania tego dzialu

    to dawaj ktoś załóż temat o jakimś adminie a w temacie ankieta (dobry admin? tak/nie) inni będą pisać tam opinie (pozytywne/negatywne) i zobaczymy jak to się przyjmie

    Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

    Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń
    Hidden Content

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Propozycja co do forum.
    By krejzoL. in forum Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
    Odpowiedzi: 19
    Ostatni post / autor: 23-12-2010, 15:32
  2. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 06-07-2010, 16:35
  3. Propozycja do Regulaminu dzialu "Prace graficzne do oceny"
    By 'ERR.! in forum Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 16-05-2010, 23:23
  4. Propozycja
    By Want3d in forum Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07-03-2010, 16:20
  5. HL1(moze nie do dzialu ale pomocy!)
    By agr3al in forum Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 27-10-2009, 20:31
  6. Propozycja dla klanów!
    By durda in forum Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-08-2009, 21:39
  7. Regulamin dzialu softy !
    By v1rooz in forum Oprogramowanie na komórki - softy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-03-2009, 15:26
  8. Co do Tego dzialu !
    By v1rooz in forum Filmy 3gp na komórkę
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 24-02-2009, 21:07
  9. Propozycja
    By LoBo in forum Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 26-09-2008, 17:15

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •