Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 40
  1. #21
    Banned Awatar nie mam bana
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    632
    Thanks
    5
    Thanked 46 Times in 37 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Cytat Zamieszczone przez bakul. <3 Zobacz posta
    Jak nie ma bana w ligach to u nas tym bardziej nie
    To akurat moim zdaniem złe podejście, albo jesteśmy oryginalni, albo patrzymy na innych. Myślę, że lepiej nie być naśladownictwem.

    Cytat Zamieszczone przez FLoo Zobacz posta
    Czyli wg Ciebie jak ktoś napiszę 'kurwa' to nie powinien dostać kicka, bo nikogo nie obraził?
    Cytat Zamieszczone przez bakul. <3 Zobacz posta
    Ja takich nie banuje, bo serwer podobno jest kierowany do dorosłych osób i powinna być możliwość przeklinania, ale nie obrażania.
    Jeżeli ktoś nie może się powstrzymać przed napisaniem na say'u: "KURWA" / "CO ZA CHUJ BIJE", bo ktoś go zabił to może w ogóle nie powinien grać, skoro ta gra przysparza u niego takie emocje ? Nie ma problemu, jeżeli są tacy, co nie mogą się powstrzymać to niech zakaz rzucania mięchem obowiązuje tylko do godziny 22, a potem zostanie zniwelowany, wtedy każdy będzie mógł się wyżyć...

    Jeżeli chodzi o nick kolegi "bhtrain" to myślę, że można na to przymknąć oko, na pewno nikogo to nie uraziło tak, aby czuł potrzebe zamykania się w sobie. 99% ludzi grających na tym serwerze olewa to.

  2. #22
    Starsza lamka Awatar bhtrain?!
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    30
    Posty
    45
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Zgadza się co do postu powyżej. Ludzie nie zwracają uwagi na to no ale zobaczymy następną reakcję pana admina który mnie kickował za name. Czy tym razem poleci BAN? eh.. zobaczymy. Poprostu dajcie mi grać na tym nicku i będzie spokój.

  3. #23
    Spamer z doświadczeniem Awatar Striker11
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    187
    Thanks
    11
    Thanked 13 Times in 10 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Moze to nie moja sprawa ale postaram sie pomoc.
    A nie mozesz poprostu zmienic nick'u? Rozumiem ze dla Ciebie to jest glupota ale dla niektorych to inaczej wyglada, bierz pod uwage innych a nie patrz tylko na siebie. Ja osobiscie nie mam nic do tego nicku ale jesli jakas czesc osob ma, to moze wypada to przemyslec i zmienic go? Gracze i admini, skoro mamy grac wspolnie to moze sie szanujmy, nie musimy sie lubic ale na szacunek zasluguje kazdy...
    Przemysl to:)

  4. #24
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Nawet nie bede czytac wszystkiego tylko przejde do sedna poprosilem raz - zignorowal, poprosile drugi raz - powiedzial, ze nie zmieni bo gra tak juz od dawna na serwie i juz !
    Po pierwsze kickuje/albo upominam nawet ludzi jak prezes HS kotry tylko powie "kuffa peffnie" !
    Nie uznaje skrotw myslowych itp itd.
    Nie interesuje mnie to czy gra nawet od miesiac na serwie z nickiem "suck my hairy balls" procedura bedzie zawsze taka sama upomnienie/kick/ban !
    Kontrowersyjne ? No nie wiem pozwólcie przeklinać na serwie bo to "serwer dla doroslych" to bedzie cierzko, a napewno bedzie wiecej incydentow z wyzwiskami!

    pozdro ide dalej pic

    P.S. Jeśli Ja bym był POPROSZONY o zmianę nicka przez ADMINA ( dwukrotnie !) to bez gadania go zmieniam !

    Zapomnialem, zly dzial ! Nie dostales bana tylko kicka pisz w skargi na adminów, a nie tutaj !
    Ostatnio edytowane przez panam ; 13-03-2010 o 20:28 Powód: komu Jinu komu dymu

  5. #25
    Starsza lamka Awatar bhtrain?!
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    30
    Posty
    45
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Napisałem tutaj żeby sprawa się wyjaśniła. To jest śmieszne, że kickujesz bo Tobie się nick nie podoba. A może zdenerwowałeś się przez te 2 hs'y które dostałeś 2 rundy pod rząd i musiałeś coś wymyśleć żeby mnie wyrzucić. Tego niewiem.

  6. #26
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Cytat Zamieszczone przez bhtrain?! Zobacz posta
    Napisałem tutaj żeby sprawa się wyjaśniła. To jest śmieszne, że kickujesz bo Tobie się nick nie podoba. A może zdenerwowałeś się przez te 2 hs'y które dostałeś 2 rundy pod rząd i musiałeś coś wymyśleć żeby mnie wyrzucić. Tego niewiem.
    Dzisiaj jestem trzeźwy także powiem tak...
    Admina nie dostałem za ładne oczy, a tym bardziej za dawanie kicka komuś kto daje mi 2 hs podrząd !
    Dwa - zobaczę Cie na serwie z tym samym nickiem znowu dostaniesz upomnienie/kick/ban !
    Po trzecie - kompletnie mnie nie interesuje czy grałeś/grasz na tym nicku na naszym serwie nawet i od 2 lata, wejdę, zobaczę będzie kara !
    Koniec dyskusji !
    Zamknąć bo w złym dziele !

  7. #27
    V.I.P. Awatar bakul. <3
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    4,205
    Thanks
    62
    Thanked 250 Times in 221 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Nie wmawiaj nam też, że admina dostałeś za granie, bo tak nie było. Dużo godzin nie miałeś, temat przenoszę do skarg i jak macie sobie coś do wyjaśnienia to kontynuujcie.

  8. #28
    Starsza lamka Awatar bhtrain?!
    Dołączył
    Mar 2010
    Wiek
    30
    Posty
    45
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Mnie też to nie interesuje, i będe grać na tym nicku na serwerze HashJama [TP]. Tak jak kilka postów wyżej napisałem, wyjdź na dwór i złap sobie świeżego powietrza może Ci lepiej sie zrobi. Chory człowiek z Ciebie bez kitu. Nie masz się o co przyczepić, może szukasz problemów? Jeżeli tak to wyjdź na ulice, tam napewno znajdziesz.

    Piszesz upomnienie/kick/ban. Przeszkadza Ci że gram? Nie dostałeś admina za ładne oczy, a przepraszam za co?
    Ostatnio edytowane przez bhtrain?! ; 14-03-2010 o 14:19

  9. #29
    prawie jak pro Awatar znaniol kolejorz!
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    1,463
    Thanks
    72
    Thanked 48 Times in 43 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Cytat Zamieszczone przez panam Zobacz posta
    .
    Admina nie dostałem za ładne oczy
    a ja to powiem tak , flagi dostaje ta osoba , której większość adminów danego serwera poprze.
    A w Twoim przypadku to pamiętam jak pisałeś do mnie pw żebym sie wypowiedział co do Twojej kandydatury i raczej nazwał bym to " Admin za ładne oczy "

    Nie wiem w ogóle z jakiej paki sie do niego "przyjebałeś"
    on gra na serwerze i to długo , widze go prawie za kazdym razem jak jestem i teraz myśle że on byłby lepszym kandydatem na admina od Ciebie - to moje zdanie

    Już kiedyś sam poruszałem temat - klnięcia na serwerze i nie pykło .

    I w ogóle od kiedy to sie kickuje graczy za nick ? oj sorry kickowałem i banowałem tych którzy w nicku reklamowali serwer / forum
    ale nie za taką bzdurę , bo to jest śmieszne .

    Nie powinieneś go za to upominać a co dopiero wyrzucać ...
    Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi. Jeżeli mimo to je zadaje, to znaczy, że jest to niestety mój obowiazek
    Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać. Kartezjusz.


  10. #30
    Spamer Awatar BuszeK443
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    166
    Thanks
    38
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Niewiem co tam pisaliscie dalej. Niechce mi sie czytac. W polsce Slowo kur... uzywa sie jako przecinek wiec nie powinno sie dawac banow za uzycie tego przecinka w innej formie. Fuck, on mial fucking czyli w czasie terazniejszym tzn, na Polski to ,,pieprzyc" to po co gadcie o kur...? :)
    K@CIOR

  11. #31
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Przepraszam i zapraszam na serwer !

  12. #32
    V.I.P. Awatar -=Rafi=-
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    1,369
    Thanks
    167
    Thanked 66 Times in 55 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Kick się jak najbardziej należy. Skoro już tak bardzo nie jesteście przychylni do bana, to kikujcie aż się grać odechce.
    "Jestem takim gnojkiem, że wchodzę codziennie na Pajacyka, najeżdżam mu myszką na brzuszek żeby narobić dzieciom smaka, a potem zamykam przeglądarkę."
    HashJama [Aim Hs] @ wiaderko.com - 193.33.176.15:27015 by Pukawka.pl
    HashJama [DM] @ wiaderko.com - 193.33.176.53:27015 by Pukawka.pl

  13. #33
    Spamer z doświadczeniem Awatar KaPtuR
    Dołączył
    Dec 2008
    Wiek
    28
    Posty
    288
    Thanks
    12
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Jak zwykle robicie wielkie z IGŁY widły i wkurwiacie kiedy mnie głowa na dodatek boli , typ dostał kicka za fuckin bo poprostu zed znając angielski uznał że przecież ma przekleństwo w nicku to mu dał kicka proste , w ogóle co to za ból zmienić nick ? raczej mniejszy niż pisanie skargi na forum która jest mało potrzebna kiedy można było to załatwić na serwerze , argument że grasz w ligach na tym nicku nic nie daję bo skąd ZED ma coś takiego wiedzieć ? w ogóle zamknijcie to .
    A co do kurw w nicku w jezyku polskim to banned nakładać.
    peace
    The name of the game : HOOD

  14. #34
    V.I.P. Awatar bakul. <3
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    4,205
    Thanks
    62
    Thanked 250 Times in 221 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    No dobra, ale jak gra 3 starszych stażem adminów od ZEDa i nie banują typa, a on banuje to coś jest nie halo. Według mnie to on powinien się dostosować do nich, a nie wprowadzać nowe 'trendy' w postaci banowania za nick. Ciekawe, czy jak ktoś by miał nick Komosz_JP to czy też by dał mu bana.

  15. #35
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    28
    Posty
    2,667
    Thanks
    4
    Thanked 104 Times in 91 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    A czy on go zbanował, bakul nie załamuj....

    Masz bo nie znajdziesz:
    Cytat Zamieszczone przez bhtrain?! Zobacz posta
    Dostałem kicka od Zero Emocjonalnych Efektów, powód : " zmień nick " . Gram na nicku (bh train?! no fuckin' way.!).
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  16. #36
    V.I.P. Awatar bakul. <3
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    4,205
    Thanks
    62
    Thanked 250 Times in 221 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Dobra, kick czy ban. Ważne, że został wyrzucony z serwera. Myślisz, że takie zachowanie nie odstrasza dobrych graczy? Jak ktoś jest dobry, dostanie raz kicka z dupy i już nie wraca, było takich paru. bh train jest dobrym graczem, a takich chyba nam potrzeba, nie sądzicie? Dlatego, przed kickiem/banem radziłbym się naprawdę zastanowić czy za jakąś pobłażliwą rzecz opłaca się wyrzucać jakiegoś dobrego gracza z serwera...

  17. #37
    Spamer z doświadczeniem Awatar KaPtuR
    Dołączył
    Dec 2008
    Wiek
    28
    Posty
    288
    Thanks
    12
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Odczuwam akt desperacji :)
    [SIZE="7"]BAN[/SIZE] >[SIZE="4"] kick[/SIZE] (czyt reconnect) .


    EDIT: bo widze że tu chodzi o to że "dobry" gracz tak więć poproszę o regulaminy do poszczególnych "trybów" gry gracza będącego na hj :D
    Możę
    High : 1. przeklinać :mozesz , 2. obrażać : pewnie ze mozesz masz przecież ogar w TP i skilla.
    LOW: 1. przeklinać : nie -ban 5 min! , 2 . obrażać : nie! ban tydzień
    Ostatnio edytowane przez KaPtuR ; 14-03-2010 o 16:14
    The name of the game : HOOD

  18. #38
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    28
    Posty
    2,667
    Thanks
    4
    Thanked 104 Times in 91 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Cytat Zamieszczone przez bakul. <3 Zobacz posta
    bh train jest dobrym graczem, a takich chyba nam potrzeba, nie sądzicie? Dlatego, przed kickiem/banem radziłbym się naprawdę zastanowić czy za jakąś pobłażliwą rzecz opłaca się wyrzucać jakiegoś dobrego gracza z serwera...
    Dalej nie interpretujesz tekstu który dostajesz. Panam wyraźnie napisał że upomniał 2 razy gracz o nick i poprosił o jego zmianę. Gracz to olał, więc panam był zmuszony do postąpienia inaczej, czyli dał mu kicka. Dostosowując się do Twojej prośby panam zastanowił się dwa razy, bo nie chciał go wywalać, ale gracz go do tego zmusił.
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  19. #39
    prawie jak pro Awatar panam
    Dołączył
    Sep 2009
    Wiek
    35
    Posty
    836
    Thanks
    57
    Thanked 143 Times in 59 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Panowie, proszę koniec! Zamknąć temat ! Bez sensu gadka i tyle ! Napisałem co o tym sadze i zrobiłem co zrobiłem koniec kropka !
    Po raz kolejny przyjmuje strzał na brodę... do czasu.

  20. #40
    V.I.P. Awatar cycu
    Dołączył
    Apr 2009
    Wiek
    36
    Posty
    155
    Thanks
    45
    Thanked 71 Times in 40 Posts

    Domyślnie Odp: Nie BAN lecz uświadomienie.

    Przed chwilą Soulfly prosił go 3 razy żeby nicka zmienił i nic. Jak koleś ma w dupie administracje to my mamy jego. Nie będzie grał pod takim nickiem i koniec. Zamykam.

    Ps. Bakul na tym serwerze nie będziemy stosować podwójnych norm dla graczy którzy ogarniają i tych co się dopiero uczą.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Podobne wątki

  1. Muzyka się ściąga, lecz nie odtwarza..
    By Pikusiowy in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 07-12-2010, 23:14
  2. Poważnie, lecz niewymagająco - Without No Mercy rekrutuje
    By Piecia69 in forum Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 17-08-2010, 19:33
  3. +4 / Na poważnie / Najl. Śląsk Lecz nie musi.
    By Rybson_ in forum Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 24-03-2010, 18:07
  4. Sciaga mp3 lecz nie odtwarza - roundsound
    By kndmichal in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 27-11-2009, 16:44
  5. Szukałem, czytałem lecz nie pomogło"
    By The Pro in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 02-08-2009, 16:13
  6. Pytanie, lecz odpowiedz będzie "Nie da się".
    By Pegaz in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 09-02-2009, 12:29
  7. Problem z Anty Rusherem - jest wgrany lecz nie działają granice :/
    By tech in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 09-12-2008, 23:16
  8. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14-10-2008, 19:38
  9. Binarki leczące sporo problemów z serwerem
    By tosiek in forum Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 35
    Ostatni post / autor: 29-08-2008, 22:12
  10. [K]lecz[A]*[Z]arabk[!]*[P]ubli[C]*[S]er[V]er
    By mati* in forum Archiwum serwerów Counter Strike
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 06-02-2008, 14:13

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •