Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17
  1. #1
    Lamka Awatar 3F.Gaming|Morti
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie CO SIE DZIEJE ? OMG ^^

    Witam.

    mam chello 512 pingi do wczoraj miałem po 30- w porywach 40.Dzisiaj nagle wchodze na serwer i mam ping 162 .i tak się utrzymuje antyvir ,firewall wyłaczone..POMOCY !! To bardzo wazne nie wiem czego to jest wina ,gg off wyłączałem.

    Jest to bardzo ważne bo żadnych CW nie da się grać :?: :!:


    Na serwerach z gamepadu mam normalny ping

    FAST BEDZIE x 3 POMOGL

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar [oi!] LeaF
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    484
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Domyślnie

    3F.Gaming|Morti, zapewne grałeś na zlagowanych serwerach ;p Wejdź tu pi powiedz jaki masz ping. http://www.gamesnet.pl/?mod=main&p=phome&sp=network

  3. #3
    Lamka Awatar 3F.Gaming|Morti
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Od 56 do 61

  4. #4
    Spamer z doświadczeniem Awatar [oi!] LeaF
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    484
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Domyślnie

    Hmmm ping nie za ładny ale ujdzie, poustawiaj sobie raty to powinno pomóc ;p
    http://www.wiaderko.com/cs-1.6/konfi...trike/art/1168

  5. #5
    Lamka Awatar 3F.Gaming|Morti
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Mam ustawione raty już dawno tym generatorem robiłem .. heeelp

  6. #6
    el Wymiataczos Awatar xerofix
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    518
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie

    Ja mam ping od 40-55, ale grałem na niektrzch serwach, gdyie mj ping pryekracya 80-100, wiec cyasami, yalez od serwerka, albo od osobz, która zlagowała serwa, ale wydaje mi się, że była to wina serwa.

  7. #7
    Lamka Awatar 3F.Gaming|Morti
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Słuchajcie i czytajcie uważniej..

    Grałem wcześniej na tych serwerach [ tj .wczoraj ] i miałem ping po 40 .. więc nie wiem w czym problem

  8. #8
    młodszy pro Awatar Drill
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    2,709
    Thanks
    126
    Thanked 269 Times in 167 Posts

    Domyślnie

    możliwe, że to wina serwera albo twojego dostawcy neta...


  9. #9
    el Wymiataczos Awatar xerofix
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    518
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie

    No to słuchaj, powiedz jaką masz szybkość internetu, i spróbuj sciągnąć z neta jakis program, grę etc. i zobacz jaki będzisz miał transfer, jeśli szybki jak na Twój net, to wina kompa, bądż serwa, jeśli wszystko ok, tf dobry, to pewnie wina dostwacy od internetu. Mam to samo czasami. Mam 1mb NEO, i czasami mam tf przy pliku 23mb 9kb/s a czasami 115, to jest właśnie wadą NEO, i nei tylko.

  10. #10
    V.I.P. Awatar Baroo
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    1,872
    Thanks
    13
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez `x3R0f!x'
    powiedz jaką masz szybkość internetu
    Prędkość neta nie jest ważna.

  11. #11
    V.I.P. Awatar Suruf
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    32
    Posty
    1,228
    Thanks
    6
    Thanked 28 Times in 15 Posts

    Domyślnie

    3F.Gaming|Morti, ogolnie od 2 dni sie cos dzieje z chello. Mi takze skacze ping i duzo pakietów gubi.

  12. #12
    el Wymiataczos Awatar xerofix
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    518
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie

    Prędkość neta nie jest ważna.
    Tutaj bym się nie zgodził, jeśli masz np. 70kb/s szybkość internetu, a 2mb/s, to popatrz kto jaki będzie miał ping. Szybkość internetu, i prawidłowa dostawa go, to jest b. dużo.

  13. #13
    Lamka Awatar 3F.Gaming|Morti
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Dziś rano są pingi po 20-40 zobacze co się będzie działo potem z Chello i dam Wam znać.

  14. #14
    V.I.P. Awatar Baroo
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    1,872
    Thanks
    13
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez `x3R0f!x'
    Prędkość neta nie jest ważna.
    Tutaj bym się nie zgodził, jeśli masz np. 70kb/s szybkość internetu, a 2mb/s, to popatrz kto jaki będzie miał ping. Szybkość internetu, i prawidłowa dostawa go, to jest b. dużo.
    Masz racje że dostawca jest ważny.A ja przy necie 128kb/s miałem pingi po 20......Zmieniłem dostawcę 2mb/s pingi po 40-50.......

    Więc prędkość neta nie jest ważna :)

  15. #15
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    12
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    chello sie jebie... na puchatkach (i kilkunastu innych serwerach) ostatnio zaczęło kompletnie lagować (powyżej 100pingu), a na innych serwerach ping trochę wzrósł.

  16. #16
    el Wymiataczos Awatar xerofix
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    518
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Baroo
    Cytat Zamieszczone przez `x3R0f!x'
    Prędkość neta nie jest ważna.
    Tutaj bym się nie zgodził, jeśli masz np. 70kb/s szybkość internetu, a 2mb/s, to popatrz kto jaki będzie miał ping. Szybkość internetu, i prawidłowa dostawa go, to jest b. dużo.
    Masz racje że dostawca jest ważny.A ja przy necie 128kb/s miałem pingi po 20......Zmieniłem dostawcę 2mb/s pingi po 40-50.......

    Więc prędkość neta nie jest ważna :)
    Przy internecie prędkości 2mb/s pingi większe, niż na internecie 128kb/s ;o. Nie wiem jakim cudem, ale jeśli tak to troche dziwne.

  17. #17
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    12
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez `x3R0f!x'
    Przy internecie prędkości 2mb/s pingi większe, niż na internecie 128kb/s ;o. Nie wiem jakim cudem, ale jeśli tak to troche dziwne.
    przecież napisałem że tu nie chodzi o prędkość tylko o jakość -.-

Podobne wątki

  1. Co się dzieje?
    By mariusz_1115 in forum Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 05-07-2010, 22:26
  2. Co się dzieje z serv4you.pl?
    By smola93 in forum Pytania z odpowiedzią
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 09-02-2010, 19:19
  3. CO sie dzieje HELP!!
    By ~[R]exOn@ in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 12-07-2009, 15:24
  4. Co się dzieję??
    By pvpfleczu in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29-05-2009, 19:09
  5. Coś się dzieje z recoil'em
    By chmielsen in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 19-03-2009, 20:57
  6. Co się dzieje ?
    By SpeedFighter in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 11-09-2008, 17:15
  7. Lagi co się dzieje ?
    By Scofieldek in forum Problemy z HLDS
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 21-03-2008, 19:41
  8. Co sie dzieje z serwerami??
    By darkkapturek in forum Archiwum serwerów Counter Strike
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 09-12-2007, 20:32
  9. co sie dzieje??
    By urlik in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 03-12-2007, 16:04

Odwiedzający poszukiwali:

x3R0f!x

cs ping 40-55

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •