Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11
  1. #1
    Lamka Awatar Adis16
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Prosze o Szybka pomoc

    czesc. Mam takowy problem ze dziwny kwadrat wyskakuje mi podczas strzalu z dowolnej broni w csie. Domyslam sie ze to po prostu zle ustawienia ale nie mam pojecia co zrobic. Dodam zdjecie zebyscie zobaczyli jak to wyglada

  2. #2
    V.I.P. Awatar Baroo
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    1,872
    Thanks
    13
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Domyślnie

    A od zawsze Ci się tak robi? Czy kiedyś grałeś i było normalnie ?:)...Wgraj nowe stery do karty graficzenej http://ati.amd.com/support/driver.html

  3. #3
    Lamka Awatar Adis16
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Zainstalowalem po raz pierwszy. Nie wiem czemu mi sie tak robi bo mam niezly komputer.

  4. #4
    V.I.P. Awatar Baroo
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    1,872
    Thanks
    13
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Domyślnie

    Spróbój zainstalować patcha v23 ;]

  5. #5
    Lamka Awatar Adis16
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Juz go mam

  6. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar anthRax
    Dołączył
    Oct 2007
    Wiek
    31
    Posty
    410
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Domyślnie

    na wszystkich mapach tak masz?

    To eweidentnie wina sterownikow karty graficznej, zainstaluj nowe.

  7. #7
    Lamka Awatar Catch Me
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    36
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    czlowieku na czym ty grasz na AMIDZE?? karta graficzna i tyle pozdrawiam

  8. #8
    Lamka Awatar Szopa
    Dołączył
    Dec 2006
    Posty
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Nowe sterowniki lub wymiana karty

  9. #9
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    13
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Ja miałem coś takiego na grach 3D jak miałem Matroxa G100 :lol:

  10. #10
    Lamka Awatar polandblood
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Spruboj cos porobic z sterwonikami ,a jak nie to pewnie pomoze reinstal cs

  11. #11
    V.I.P. Awatar Baroo
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    1,872
    Thanks
    13
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Domyślnie

    Adis16, napisz nam czy wgranie sterów Ci pomogło bo się SPAM tworzy :/

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 16-05-2010, 23:08
  2. Prosze o szybka odp..!!
    By lucidraSs in forum Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 20-03-2009, 18:32
  3. Prosze o her szybka odp
    By powel in forum Prośby o wykonanie grafiki
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 24-01-2009, 10:38
  4. Prosze o szybka pomoc
    By Eros in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 21-12-2008, 18:28
  5. Szybka pomoc za gibona
    By SwoosH* in forum Prośby o wykonanie grafiki
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 26-08-2008, 12:15
  6. Blad z hl.exe ( instalka cs16full_v7 ) prosze o szybka pomoc!
    By C4piszon in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 11-08-2008, 19:46
  7. Problem z pluginem prosze o szybka pomoc
    By konradixxx in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 30-07-2008, 14:47
  8. Prosze O szybka pomoc Obczajeni w sxe Milie Widziani
    By Bongos1 in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 30-04-2008, 17:57
  9. prosze o szybka pom0oc
    By chojczyn in forum Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 20-01-2008, 17:36
  10. 2 problemy:( prosze o szybka pomoc
    By lorakw in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 09-10-2007, 17:23

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •