Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12
  1. #1
    Lamka Awatar lorakw
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie 2 problemy:( prosze o szybka pomoc

    mama takie dwa problemy:
    1. Mam cs 1.6 non steam. Moi koledzy tez go maja i jezeli chce sobie z nimi zagrac w cs ns to gdy lacze sie z serverem to mi sie pokazuje "invalid cd key " ale przeciez oni tez maja cs ns i moga grac na tym serwerze co jest???
    2. Gdy zainstaluje patcha to mi sie pozniej cs nie chce wlaczyc tzn. dochodzi do tego obrazka z tymi dwoma gosciami i sie wylacza:( idzie tylko na patchu v31. co jest??? z gory dzieki za pomoc

  2. #2
    prawie jak pro Awatar Borat@pl
    Dołączył
    May 2007
    Posty
    1,130
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez lorakw
    1. Mam cs 1.6 non steam. Moi koledzy tez go maja i jezeli chce sobie z nimi zagrac w cs ns to gdy lacze sie z serverem to mi sie pokazuje "invalid cd key " ale przeciez oni tez maja cs ns i moga grac na tym serwerze co jest???
    wchodzisz na serwer steamowy
    a koledzy wchodza normalnie??? to moze maja steama

    Cytat Zamieszczone przez lorakw
    2. Gdy zainstaluje patcha to mi sie pozniej cs nie chce wlaczyc tzn. dochodzi do tego obrazka z tymi dwoma gosciami i sie wylacza:( idzie tylko na patchu v31. co jest???
    zainstaluj innego csa i patcha v23 albo v22

  3. #3
    Lamka Awatar lorakw
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    koledzy tez nie maja steama

  4. #4
    prawie jak pro Awatar Borat@pl
    Dołączył
    May 2007
    Posty
    1,130
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie

    zainstaluj innegocsa i patcha v23 i bedzie dzialac

  5. #5
    Lamka Awatar lorakw
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    ja wlasnie sciagalem csa z tad. moze podasz jakiegos dobrego,sprawdzonego linka ??

  6. #6
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    13
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    lorakw, no przecież Ci podał!

  7. #7
    Lamka Awatar lorakw
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    najpierw dobrze przeczytaj a pozniej pisz :!: :!: jak wczesniej to sciagnalem to mi zle chodzi rozumiesz???

  8. #8
    prawie jak pro Awatar Borat@pl
    Dołączył
    May 2007
    Posty
    1,130
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie

    o lol moj kuzyn z tad wlasnie wczoraj sciagnal i mu dziala zainstaluj tego patcha v23 i bedzie gralo :)

    [ Dodano: Nie 07 Paź, 2007 ]
    sciagnij Counter Strike 1.6 Non Steam nie Mirror

  9. #9
    Lamka Awatar lorakw
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    no przeinstalowalem calego csa i zainstalowalem patcha v23 i nie chce mi sie wlaczyc

  10. #10
    prawie jak pro Awatar Borat@pl
    Dołączył
    May 2007
    Posty
    1,130
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

  11. #11
    Lamka Awatar gostek
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    slaba grafa na v23 milem ten sam problem jednak jak zainstlowalem patcha v23 to dzial mi cs juz wszytko znajdziesz www.google.pl

  12. #12
    Lamka Awatar lorakw
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    sciagnolem innego csa i wszystko gra:) bez zadnego patcha

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 16-05-2010, 23:08
  2. [Steam] 2 Problemy || Szybka pomoc :)
    By Saturn in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 27-01-2010, 09:15
  3. PROBLEMY Z OPENGL ! Prosze o pomoc.
    By Proskillowiec in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09-06-2009, 20:48
  4. Prosze o her szybka odp
    By powel in forum Prośby o wykonanie grafiki
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 24-01-2009, 10:38
  5. Prosze o szybka pomoc
    By Eros in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 21-12-2008, 18:28
  6. Blad z hl.exe ( instalka cs16full_v7 ) prosze o szybka pomoc!
    By C4piszon in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 11-08-2008, 19:46
  7. Problem z pluginem prosze o szybka pomoc
    By konradixxx in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 30-07-2008, 14:47
  8. Prosze O szybka pomoc Obczajeni w sxe Milie Widziani
    By Bongos1 in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 30-04-2008, 17:57
  9. Mam 2 problemy proszę o pomoc ;)
    By Marzen in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 17-02-2008, 16:11
  10. Prosze o Szybka pomoc
    By Adis16 in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 12-12-2007, 16:11

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •