Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 40
  1. #1
    el Wymiataczos Awatar NicR
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    599
    Thanks
    7
    Thanked 27 Times in 12 Posts

    Domyślnie "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    Nie wiesz czemu nie masz ikonki ?? A chciałbyś komuś dać zapalić? :)
    Masz zapewne włączony dodatek Adblock Plus w Mozilli Firefox.
    Wystarczy że wejdziesz na forum.wiaderko.com i klikniesz na ikone , i ustawisz na Wyłącz blokowanie na www.forum.wiaderko.com
    Screen:

    Po tym jak wejdziesz na forum.wiaderko będzie zielona ikona Adblock Plusa () i będziesz mógł stawiać gibony. :) Ale za to niestety będą ci sie wyświetlały reklamy. Ale tylko na forum.wiaderko.com :)

    PS: Jeśli jakiś mod uzna że jakieś zdanie jest źle sformuowane, to prosze zmienić :)

    Poradnik by NicR
    Ostatnio edytowane przez NicR ; 28-07-2008 o 16:08

  2. The Following 13 Users Say Thank You to NicR For This Useful Post:


  3. #2
    młodszy pro Awatar Kyrtap
    Dołączył
    Jan 2008
    Wiek
    17
    Posty
    2,758
    Thanks
    0
    Thanked 75 Times in 70 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    Brawo ;)

  4. The Following User Says Thank You to Kyrtap For This Useful Post:


  5. #3
    prawie jak pro Awatar Cereal guy
    Dołączył
    Mar 2008
    Posty
    1,611
    Thanks
    66
    Thanked 41 Times in 38 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    świetny poradnik dla zielonych daję gibonka

    Hidden Content
    wyczyściłem go z kurzu w środku i kupiłem maść chłodzącą do procka

  6. #4
    Banned Awatar ~Skobel:s
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    86
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    BrawoO ;] ;)

  7. #5
    Spamer Awatar MsK
    Dołączył
    Jul 2008
    Wiek
    25
    Posty
    160
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    No sie spisales ;]

  8. The Following User Says Thank You to MsK For This Useful Post:


  9. #6
    Spamer z doświadczeniem Awatar BadBoys
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    26
    Posty
    362
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    zly dzial ale poradnik dla zielonych odpowiedni...

  10. #7
    Lamka Awatar xVipeRx
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    jestem tu 1 dzień .. a gdzie powinna być ta ikona??

  11. #8
    Banned Awatar ~Skobel:s
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    86
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    thx za pomoc akurat dziś sie przydało ;]

  12. #9
    prawie jak pro Awatar Cereal guy
    Dołączył
    Mar 2008
    Posty
    1,611
    Thanks
    66
    Thanked 41 Times in 38 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    Cytat Zamieszczone przez xVipeRx Zobacz posta
    jestem tu 1 dzień .. a gdzie powinna być ta ikona??
    W tym dziale jest mój poradnik spójrz

    Hidden Content
    wyczyściłem go z kurzu w środku i kupiłem maść chłodzącą do procka

  13. #10
    Lamka Awatar xVipeRx
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    gdzie ten poradnik?? ja nie mam Mozilli tylko IE

  14. #11
    Starsza lamka Awatar .Siddd
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    76
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    A w operze jest takie coś?Bo mozzilla mi nie działa, i musze z opery korzystać...

  15. #12
    el Wymiataczos Awatar NicR
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    599
    Thanks
    7
    Thanked 27 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    napewno nie macie ikonki ???

  16. #13
    Spamer Awatar kampek
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    109
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    dobru poradnik :) polecam :D

  17. #14
    V.I.P. Awatar bakul. <3
    Dołączył
    May 2008
    Wiek
    23
    Posty
    4,205
    Thanks
    62
    Thanked 250 Times in 221 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    Na moim koncie wszystko działa, ale gdy mój kolega przyszedł do mnie i się zalogował to nie był tej ikonki. Nie wiem w czym tkwi problem, ale proszę o pomoc.

  18. #15
    Lamka Awatar .::Kizzi::.
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    ja niemam tej ikony

  19. #16
    Starsza lamka Awatar damian123456789
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    58
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    Kizzi lamo botq nie spamuj

  20. #17
    Spamer Awatar SS|Stay Sharp
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    109
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    Cytat Zamieszczone przez xVipeRx Zobacz posta
    jestem tu 1 dzień .. a gdzie powinna być ta ikona??
    na dole kazdej wypowiedzi po prawej stronie
    o tutaj
    \/

  21. #18
    el Wymiataczos Awatar NicR
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    599
    Thanks
    7
    Thanked 27 Times in 12 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    Cytat Zamieszczone przez damian123456789 Zobacz posta
    Kizzi lamo botq nie spamuj
    a ty powinieneś dostać warna za obrażanie...

  22. #19
    Starsza lamka Awatar Ryan
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    61
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Cool Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    przyda się napewnoo !

  23. #20
    V.I.P. Awatar mosh
    Dołączył
    Jan 2007
    Wiek
    34
    Posty
    1,332
    Thanks
    15
    Thanked 161 Times in 43 Posts

    Domyślnie Odp: "Nie moge postawić gibona!" - Poradnik

    adBlock blokuje niektore skrypty JS i Flasha
    a "postaw gibona to ani jedno ani drugie"
    więc wątpię żeby adBlock miał tu cokolwiek do działania tego systemu...

    Natomiast mają ustawienie w panelu:
    minimalna ilość postów: 10
    maksymalna liczba gibonów na dzień (do dania) : 2
    powered by Yerba Mate Hidden Content
    Hidden Content

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. "Failed to contact game server" poradnik
    By Libi in forum Poradniki do Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 07-10-2011, 17:59
  2. [STEAM] Poradnik -Własny "Loading Picture"
    By szynek.999 in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 17-11-2010, 22:45
  3. [Poradnik] Jak dodać serwer do wyszukiwarki "Internet"
    By peku33 in forum Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 12-02-2010, 12:32
  4. Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 31-08-2009, 10:26
  5. Z kąt moge pobrać grę "MÓJ WYMARZONY CHŁOPAK"
    By Betii_W in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22-08-2009, 08:32
  6. [Poradnik] Domena (Alinas) "Tk" Za Darmo
    By Fb-cs.bo.pl in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 21-08-2009, 20:09
  7. Nie mogę naciskać jednocześnie "w" i "a"/"d"
    By kidzio in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 25-05-2009, 16:58
  8. Problem steam" dam gibona"
    By smilengan in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post / autor: 06-04-2009, 20:25
  9. Nie moge wejść na własny hlds z AMX, pisze: "You have no entry to the server" ;((
    By squbi in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 20-09-2008, 20:00
  10. Czy da się postawić serwa na necie "aster" ??
    By pomri in forum Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 20-07-2007, 22:59

Odwiedzający poszukiwali:

kizzi gry

kizzi gra

gry kizzigra kizziAdblock plus poradnikserwery wiaderkogry ratowanie z soduw ludzi

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •