Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
  1. #1
    Lamka Awatar foter
    Dołączył
    Sep 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Bardzo prosze o pomoc... problem z połaczeniem z serwerem st

    Cześć
    Kupiłem własnie dziś oryginalnego CSSa <ale nie wiem co to steam i non steam>
    Problem z tym, że gra po zainstalowaniu nie chce łaczyc sie z serwerem głownym<czy jak to sie zwie> - po podaniu nazwu usera i hasła wyskakuje, że jest problem z moim netem, lub problem po stronie serwera i ni może połaczyć.

    Rzecz w tym, że na tym samym kablu na innym kompie chodzi, choć system, ustawienia itp są te same. a co dziwniejsze zabrałem mojego kompa do znajomego i bez zmiany czegokolwiek połaczyłem sie ze steamem...

    Jak to możliwe i co zrobić?
    Bardzo proszę o jakąś rade, pomoc...
    Z góry wielkie dzięki

    [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2007 ]
    zastosowałem sie tez do rady by sciagnąć steama z ich strony...też nie działa, ten sam problem tylko teraz oznajmiony po polsku :((((

    [ Dodano: Sro 26 Wrz, 2007 ]
    nawet format i oryginalny system nic nie zmienił...

    [ Dodano: Czw 27 Wrz, 2007 ]
    może ktos odp. cokolwiek... niewiem czy post jest widoczny <nie znam sie na forach heh>
    a problem jak był tak jest:(
    rady z programami w tle ipt tez nic nie dały, a sam nie wiem co jeszcze mozna zrobic
    dzięki

    [ Dodano: Pią 28 Wrz, 2007 ]
    no to widze lipa... skoro napisałem ze format nic nie dał to koledzy nie maja sie juz czym wykazać(?) i porad brak.. ok DZIĘKI

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar Pershing
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    204
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Domyślnie

    sluchaj masz jakiegos firewalla czy cos takiego bo wdg mnie masz zablkowanego cs'a przez firewalla albo zapore

  3. #3
    Lamka Awatar foter
    Dołączył
    Sep 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    nie mam zabezpieczen. zrobiłem formata, pozniej nowy windows z wyłączonymi zabezpieczeniami itp

  4. #4
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    13
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    foter, jaki net? Może masz poblokowane porty...

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem Awatar el polaco
    Dołączył
    Nov 2006
    Posty
    388
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    a moze anty wirus ci blokuje ? ja tak kiedys mialem z Diablo II ze anty wir mi blokowal gre i tylko moglem grac na window zamiast full window ...

  6. #6
    Lamka Awatar foter
    Dołączył
    Sep 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    tez myślałem ze to przez jakies zabezpieczenia na kompie... ale zrobiem formata i nie instalowałem po nim juz zadnych antywirów itp + zabezpieczenia w widowsie na minimum

    z tmi portami jeszcze nie kombinowałem ale nie wiem gdzie ich szukac

    [ Dodano: Sob 29 Wrz, 2007 ]
    ale jesli to porty to czemu komp zaniesiony gdzieś się łaczy:( a u mnie łączą sie "obce" kompy? :(

    [ Dodano: Sob 29 Wrz, 2007 ]
    ale sam net się łączy i np serwer od colina mcrae czy kozaków tez działa

  7. #7
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    13
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    foter, napisz do dostawcy neta...

  8. #8
    Lamka Awatar foter
    Dołączył
    Sep 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    seba dzwoniłem i byłem tam... i niby wsio ok. no i potwierdza to że inne kompy na moim kablu łączą się ze steamem

    [ Dodano: Sob 29 Wrz, 2007 ]
    gdzie na kompie można "sterowac" portami (wybaczcie laicki język nie znam sie na tym totalnie) byłem na stronie steama i było coś tam o portach i jakies numerki- to może naprawic sprawe? mimo ze net, ares i inne serwery po za steam sie łączą?

Podobne wątki

  1. Bardzo proszę o pomoc!
    By lookis123 in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 06-11-2010, 17:29
  2. Problem z właczeniem gry.. pomoc=gibon !
    By galat9 in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 13-06-2009, 21:46
  3. Prosze Was Bardzo o pomoc.!
    By pawlak-xd in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 04-04-2009, 14:39
  4. Problem z serwerem HTML|prosze o pomoc postawie gibona|
    By Kasprzon in forum Problemy z HLDS
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 19-12-2008, 19:09
  5. BARDZO PROSZE O POMOC :(:(:(:(:(:(:(
    By ! Lizi ! in forum Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 27-05-2008, 02:58
  6. Problem. Bardzo prosze o pomoc
    By Bartek_ARKA in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 17-02-2008, 05:19
  7. bardzo prosze o pomoc
    By =dj@work= in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 06-02-2008, 07:29
  8. Bardzo prosze o pomoc ;)
    By RedBull|O oO in forum Amx Mod X
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 02-12-2007, 22:13
  9. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 25-08-2007, 02:03

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •