Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11
  1. #1
    Lamka Awatar Mafiozozek
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie troche dziwny problem ale problem jak problem

    Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze cstrike tez i co to moze byc robilem reinstall i nic to nie pomoglo prosze o pomoc

  2. #2
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    12
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Mafiozozek, faj w mnue change game -.- bo siedzisz w half life.

  3. #3
    Lamka Awatar Mafiozozek
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    nie. siedze na csie nie w half life bo jak wchodze do gry to mam anty-terrorystow w change game pisze mi half-life znaczy sie ze jestem w csie

  4. #4
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    12
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Mafiozozek, to zrób reinstall.

  5. #5
    Lamka Awatar Mafiozozek
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    juz pisalem ze robilem z 10 razy i dalej to samo nawet se sciagnalem inna wersje i dalej to samo, nie mam wirusow bo mam 5 programow anty-wirusowych i nei wiem co sie dzieje

  6. #6
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    12
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Mafiozozek, to juz boty musiały coś namieszać, a masz moze katalog cstrike_polish?

  7. #7
    Lamka Awatar Mafiozozek
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    mam a co to w czyms szkodzi??

  8. #8
    V.I.P. Awatar Shadow
    Dołączył
    Apr 2007
    Posty
    1,902
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Domyślnie

    nop bo źel chyba sie instalują boty :D

  9. #9
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    12
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Mafiozozek, to go usuń, mapki będą z powrotem :)

  10. #10
    Lamka Awatar krych@
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    słuchajcie mam problem z wskaznikem np; w awp niemam wogule skaznika i nie wiem gdzie sztrzelać pomocy :evil: :lol: krych@

  11. #11
    Lamka Awatar lordsnook
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    1.Zaloz swoj wlasny temat
    2.AWP nie ma celownika...
    3.Celowanie Prawym

Podobne wątki

  1. [Problem] Dziwny problem z Bad Company 2
    By ~JCool~ in forum Problemy techniczne z grami
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 23-10-2010, 20:30
  2. [Steam] Dziwny problem z cd-key
    By nasza-klasa in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 05-05-2010, 17:27
  3. TV-OUT dziwny problem
    By dzikusisko in forum Karty graficzne, monitory
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 31-03-2010, 20:42
  4. Problem z CS - Dziwny BAN
    By eeks in forum Hall of Fame
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 21-01-2010, 16:33
  5. Dziwny problem bardzo dziwny
    By 12marcin12 in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 44
    Ostatni post / autor: 05-07-2009, 18:25
  6. Problem GG (troche już szukałem)
    By Acro in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 29-03-2009, 12:45
  7. Troche nietypowy problem.
    By Gladiator in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 01-03-2008, 15:06
  8. Problem z roundsound ale troche inny:)
    By konradixxx in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 17-02-2008, 16:26
  9. Troche glupi problem....:\
    By Gofer in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 21-08-2007, 11:08
  10. Troche glupi problem...:/
    By Gofer in forum Archiwum forum
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-08-2007, 10:32

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •