Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Pytanie

  1. #1
    Lamka Awatar Jaczomb
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Pytanie

    Witam. Kupiłem dzisiaj CS'a ze steamem (wczesniej gralem na non-steamie) i po calej instalacji mam problem poniewaz pobieranie CS, CZ i CZ (ds) trwa bardzo dlugo... Czy to tak normalnie czy mam cos nie tak?? Jestem swiezo po reinstalce systemu..

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar Predator
    Dołączył
    Mar 2007
    Posty
    255
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    To się updateuje czyli może chwile potrwać trochę.
    Zalezy od komp'a.

  3. #3
    Lamka Awatar Jaczomb
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Czekam juz 5h az te gry sie zaktualizuja i jak narazie mam
    CZ- 53%
    CZ (ds) - 89%
    CS-70%

    łącze mam 512 wiec nie takie najgorsze... ale czy jest to mozliwe ze zle ustawilem polaczenie w steamie ?? bo nie wiem o co tam chodzi ;]

  4. #4
    Spamer z doświadczeniem Awatar Predator
    Dołączył
    Mar 2007
    Posty
    255
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    A idą Ci procenty w góre?

  5. #5
    Lamka Awatar Jaczomb
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Najpierw chodzily (przeskakiwaly np z 22% na 50 a pozniej na 70 . Pozniej zmienilem ustawienia lacza i narazie sie nic nie rusza ;] : /

  6. #6
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    13
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Jaczomb, jaki net? A to standard, bo on 800mb ściąga bez condition zero, samego 1.6 :P

  7. #7
    Gość Awatar

    Domyślnie

    TEraz patrze na strone swojego abonenta ze mam internet 1024 kb/s

  8. #8
    Lamka Awatar Jaczomb
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    To ja napisalem zeby nie bylo ;]

  9. #9
    Starsza lamka Awatar luksorpl
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    74
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Witam. Kupiłem dzisiaj CS'a ze steamem
    Sciagaja Ci sie gry ... a tak pozatym to .. czy na dolaczonej plycie nie ma instalki cs'a,

    mi sie zdaje ze nie ma potrzeby sciagac cs'a jak jest na plycie

  10. #10
    Lamka Awatar Jaczomb
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    niestety najpierw musi sie uaktualnic a pozniej juz mozna zgrac na plyte :/ tak zrozumialem jedna opcje steama...

    [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ]
    Przy pobieraniu mam takie cos
    "Serwery Steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć sie twoją sprawą.
    Spróbuj za kilka minut"
    i to jzu mam od kilku (3) godzin

    [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ]
    Znalazlem cos takiego ale nie wiem czy warto to robic
    http://www.cs-hacked.pl/viewtopic.ph...1f9f592173c0bd

  11. #11
    el Wymiataczos Awatar Fisman
    Dołączył
    Jan 2007
    Posty
    694
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    wlacz tylko cs:cz upodate potem jka t sie skonczy jedz na stepne a nie 3 na raz bo to sie bedzie w nieskoczoniosc jechac;o
    pozdro

Podobne wątki

  1. Pytanie o płytę główną
    By ~kubekk in forum Procesory, RAM, chipsety, płyty główne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 30-07-2010, 13:25
  2. Pytanie
    By Sasukekun in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 22-01-2010, 15:58
  3. [Steam & Non Steam] [Problem/pytanie] Monitor ! Problem/pytanie
    By DoNoT^^ in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 27-10-2009, 22:06
  4. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 16-09-2009, 22:24
  5. [Pytanie] Czy sie opłaca
    By AnonimeK in forum Hosting serwerów gier i www
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 21-06-2009, 19:05
  6. pytanie o /rtv
    By lioko in forum Problem z pluginem AMX/AMXX
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 18-10-2008, 00:24
  7. PYTANIE
    By kazhan in forum Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 25-04-2008, 22:02
  8. Pytanie
    By ddenk in forum Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 19-01-2008, 12:41
  9. sXe pytanie
    By Azeroth in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 19-01-2008, 02:32
  10. A ja mam pytanie
    By Woow in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 17-01-2008, 23:21

Odwiedzający poszukiwali:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •