Serwery wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.wiaderko.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama CS:GO [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO [DM] połącz

HashJama CS:GO [FFA] 193.33.176.15:27015 | ffa.wiaderko.com status serwera HashJama CS:GO FFA [FFA] połącz

HashJama [TeamSpeak 3] 62.210.99.220:9987 | ts.wiaderko.com status serwera HashJama [TP ELITE] 62.210.99.220:27015 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Nabór na JUNIOR ADMINA forum - Więcej informacji > Klik <
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Amx ustawienia

  1. #1
    Lamka Awatar Amadi007
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Amx ustawienia

    Witam mam pytanie jak w Amx mod X wylaczyc boty, wlaczyc to zeby po 1mi afk gracz dostawal kick i to zeby gracze z wysokim pingiem 200+ dostawali kicka

  2. #2
    Spamer z doświadczeniem Awatar Predator
    Dołączył
    Mar 2007
    Posty
    255
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Pobierz pluginy np ze strony www.amxmod.pl

  3. #3
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    13
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Amadi007
    to zeby gracze z wysokim pingiem 200+ dostawali kicka
    Plugin hpk

    Cytat Zamieszczone przez Amadi007
    jak w Amx mod X wylaczyc boty
    Wyłącz podboty

    Cytat Zamieszczone przez Amadi007
    wlaczyc to zeby po 1mi afk gracz dostawal kick
    Plug np. afk kicker

  4. #4
    Lamka Awatar Amadi007
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    ale jak to wylaczyc?

  5. #5
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    13
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Amadi007, ale co?

  6. #6
    Lamka Awatar Amadi007
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie wiem jak sie obslugiwac

  7. #7
    Tata Neo i Taza Awatar seba
    Dołączył
    Jun 2007
    Wiek
    13
    Posty
    12,293
    Thanks
    7
    Thanked 662 Times in 376 Posts

    Domyślnie

    Amadi007, ściągnij metamoda (google.pl), później ściągnij amxx'a czystaego (google.pl) i w pluginach metamoda dodaj amxx (google.pl/wiaderko.com). Później dodaj pluginy jakie chcesz (amxmodx.org) i fest.

    TEMAT ZAMYKAM, WSZYSTKO JEST OPISANE NA FORUM ORAZ PORTALU.

Podobne wątki

  1. ustawienia
    By ZER093 in forum Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 14-06-2010, 21:08
  2. Ustawienia w CS
    By piterohh in forum OffTopic - Counter Strike, Steam
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 22-04-2010, 15:42
  3. [Non Steam] Ustawienia CS
    By hub2 in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 13-04-2010, 17:50
  4. [Steam] Ustawienia ;]
    By KuCzAq | PRO? | in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 08-02-2010, 15:52
  5. ustawienia w cs
    By Nie zarejestrowany in forum Pytania z odpowiedzią
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 28-12-2009, 11:58
  6. [Steam] Esl-ustawienia
    By widokskierniewice in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 22-12-2009, 16:00
  7. ustawienia
    By maciek03 in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 13-06-2009, 12:40
  8. Ustawienia w cs
    By Cieszan in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 08-03-2009, 00:59
  9. ustawienia cfg
    By pilu in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04-01-2009, 19:10
  10. Ustawienia Cs
    By KaIteU in forum Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 19-10-2008, 11:39

Odwiedzający poszukiwali:

jak najlepiej ustawic amxmodmenu

cs 1.6 jak ustawic amx

gdzie ustawić amx_setmoney

jak ustawic amx cs

jak ustawic 501lv w amx

cs 1.6 amx jak ustawic wiadomosc

jak ustawić sobie amx

jak wlaczyc amx

cs jak ustawić amx

cs 1.6 jak ustawic amxmodmenu

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •